- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Egy ilyen extol akkus fúró volt [link] Ahogy nézem 10 000ft körül van gondolom ez alsó közép kategória
Ismerőstől kértem kölcsön, a fúrófejek újnak tűntek még feketék voltak nem volt lekopva a festékük. Egy 1,5mm vastag lemezt kín keservesen vitt át majdnem a legkisebb fúrófej, kb ha jobban nyomtam csak lelassult a tokmány forgása, ha nem nyomtam csak simogatta. Nem tudom, hogy most az lemez volt adamantiumból, de valamiért nagyon megküzdöttem egy 10mm furattal (persze előfúrtam 2mm fejjel de az se volt könnyű)
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ingatlanos topic!
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- EK Water Blocks - vízhűtés kit
- FSP SI Serials FSP600 50ARN 600W 80+ Silver minősítésű ATX tápegység
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest