- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zalaymate
senior tag
Ennek még nem néztem utána, de én valami olyanra gondoltam, mint mondjuk egy PSP játékkonzol, csak érintőképernyős változat, tehát hogy videót és zenét lehessen rá pakolni és azt le tudja játszani. Ez az eszköz lenne rákötve egy autós erősítőre és arról szolnának a hangszórók, amikoet a gép oldalaiba építenék.
Tehát erről még csak elképzeléseim vannak.
A kivitelezését még sak most kezdem tervezgetni, meg felbecsülni, hogy mennyibe is fog ez nekem fájni, mert hát tanuló vagyok még csak és hát sz ösztöndíjj az nem sokmindenre elég...
(= Zala =)
-
sihu
tag
me ahogy néztem egy jó irodai szék(80-90K) az a racing seat amit má említettem(80k)
egy sport ülés ugye 50k(szereléssel 60k sztem)
és azé is jobb ez a sport üléses megoldás me kosaras vok és sajnos szar a hátam ezé vmi olyan szék kellene ami jól tart márpedig egy jó sportülés...
-
peterzonex
tag
Akkor veszek, csak holnap nem tudok. Mert zárva lesz a bolt. De mintha megjavult volna úgy fújja a levegőt. Kicsit noname minőségű házam van aztán időnként berezgeti az oldalát. Na ez ellen kellene valami megoldás. Gumizzam alá a négy talpát? Mert kis talpon áll, de nincsen ami elnyelje a rázkódást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest