Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
Tric -Bic vótam, atta.
Majdnem egy hét után nagyon jól esett az edzés, széjjel durrantottam a bukás sorozatokkal a végén őket. -
szőröscica
addikt
Elfelejtettem a karnitint.
-
Woodslave
félisten
Voltunk ma dekatlonban. Láttam egy tök jó ujjatlan edzőtrikót. Felpróbáltam de be kellett hívni a gyerek a próbafülkébe mert nem tudtam levenni egyedül.
aztán láttam amikor néztem hogy egyáltalán felnőttnek való-e hogy kompressziós szóval lehet ilyennek kell lennie de a teremben nem fogok mindig megkérni valakit.
-
Zola007
veterán
válasz
goodboy007 #98990 üzenetére
az egy fél clean and press, a military press állványról csináld, amit
sztűzoltó barátunk linkelt oldalt, ott mindent leírnak, a military press annyiban tér el a normál overhead presstől, hogy közel zárt lábbal állsz.
Na meg abban, hogy vagy 10 kilót le is vehetsz alapból a rúdról, mert zárt lábbal a törzsedtől függ mennyit bírsz, de tuti kevesebbet mint vállszéles terpeszben -
Woodslave
félisten
válasz
Ja ertem. Én strict military presst csinálok. Nem rantok lökök
-
válasz
Az nem a gyaksi része.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Az már mellhez vétel. A nyomást mellről végzik.
-
Woodslave
félisten
válasz
goodboy007 #98972 üzenetére
Én nem értem a kérdést pedig heti kétszer van military press. Mi az hogy csak mellig? Annál lejjebb már hova? Vagy neked mit jelent a kiinduló helyzet?
-
Zola007
veterán
válasz
FIREBLADE78 #98979 üzenetére
Két kanál ricinusolajat javaslok.
Időd továbbra se lesz rá, de ez megoldja menet közben is -
kolosanyi
veterán
válasz
FIREBLADE78 #98979 üzenetére
Nálunk most nagyon szilveszter hangulat van. Semmi feladat nincs. Illetve kb fél 10-re végeztem mindennel. Igazán megengedhették volna, hogy kivegyem még szabinak ezt a két napot, de vissza kellett jönnöm. Na mindegy, ha érkezik valami feladat megcsinálom, ha nem, akkor elüldögélek még egy kicsit, aztán délután megyek edzeni. Januártól úgyis agyf@x lesz, minden vezető visszajön dolgozni és majd lesznek feladatok bőven.
-
FIREBLADE78
addikt
De jó nektek,hogy ráértek edzegetni. Még szarni sincs időm.
-
kolosanyi
veterán
válasz
goodboy007 #98972 üzenetére
-
-
-
Wellnesseztem, nem nem olvasok vissza hsz-eket. Csak a lényeget kérdezem: Zola berakta már a beígért képet, vagy ő is az aelodi útra lépett?
-
goodboy007
senior tag
A military press nektek hogy vált be jobban, minden nyomás után a karokat a kiindulóállásba visszaengedve vagy csak mellig le és onnan fel ismétlitek a mozdulatot?
-
kolosanyi
veterán
-
Nnna, megvolt az év utolsó edzése. Mell volt. Adta valamelyest. Egy hónap edzés után szépen megy a széria 120-ba fekve. Nem egy trúváj persze 120 kilósan, de egy hónap edzés és koplalás után nem rossz annyira na.
Most két nap pihi. -
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #98950 üzenetére
Azért élőben látnád lehet feltűnne a srác. Sajnos elkapta a Zyzz feeling, nem tudom tolt-e valamit ettől Függetlenül 4 év alatt keményen dolgozhatott és kb. ennél többet sokan nem is akarnánk. Legjobb éveiben edzett simán mehetett ez naturban
-
Felváltva szoktam a nyak mögül nyomással - egyik héten egyik, másik héten a másik. Szinte minden izomcsoportnál ezt követem, hogy egyszer komplex erőgyaksik, másszor izolálók. Eddig bejött. Régi terem hátsó udvarán volt erősemberszertár, ott nyomtunk régen rönknyomást, beton kofferrel farmer walkingot, az jó volt.
-
pocokxx
Közösségépítő
Egy piszok mód elhanyagolt december után 81kg-ról szépen visszamásztam 86kg-ra... Eszméletlen gyorsan vissza tudom szedni, ami nagy nehezen lement. Nesze neked "incredible body transformation". Ez a szobabicikli nagyon nem az én sportom; heti egyre is kínkeservesen veszem rá magam. Ti miben találtok motivációt ünnepek alatt / disznóvágó szezonban...?
-
-
kolosanyi
veterán
1 óra aerob volt (intenzív gyaloglás). Hideg volt. Nem vettem be semmilyen kieget. Ugye nem lesz hatástalan emiatt?
-
Ijk
nagyúr
válasz
szőröscica #98953 üzenetére
De reméljük hogy ilyen homár sem leszel.
Bár ki tudja hogy most sem vagy az. -
m3tr0
őstag
válasz
Viszont a kémia megy itt is gondolom...
Meg a buziskodás az megy ennél is. -
szőröscica
addikt
válasz
Én ezzel bőven kiegyeznék, jó száraz a forma. Ilyen hasam nekem sosem lesz.
-
[link] 190 centinél mennyire semminek látszik a 90 kilós tömeg...
-
sutyesz96
őstag
válasz
szőröscica #98942 üzenetére
71kg-mal szerintem én vagyok a legkönnyebb a topikból.
-
Shingen
addikt
válasz
szőröscica #98942 üzenetére
-
szőröscica
addikt
Végül csak mell lett. Még érzem magamban a betegséget, gyenge is voltam nagyon, a mellemet leedzettem a tőlem telhető legjobb módon, de a tricepszre nem abszolút nem maradt erőm.
-
userxy
őstag
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #98913 üzenetére
Aerobozik karnitinnel.
-
Olyat vállaztam, hogy a végére begörcsölt az arcom jobb oldala is.
Volt smith behind neck press, DB lat. raise dropsetben, cable front raise, cable reverse fly, standing cable ext. rotation. Kampó. -
shapira
újonc
Hello! Kérhetnék véleményt? Jöhet hideg meleg...
http://kepfeltoltes.hu/view/151229/asd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
kolosanyi
veterán
Kb mennyiből lehet pontos, jól használható testzsírmérőt kapni? Elgondolkodtam, hogy kéne egy. Azt tudom, hogy az ilyen multifunkciós csodamérlegek nem érnek semmit.
-
Zola007
veterán
A lényeget kiemeltem a videóból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest