-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok.
Szeretnék október közepére valami normális kinézetet összehozni, persze magamhoz képest. Csak amiatt csinálom, mert érdekel mire hogy reagál a testem. Tehát ha nem is komoly diétát csinálok már egy ideje, de azért figyelgetek. A napi kajám amivel még jól is bírom az edzést az kb 150-170 gramm fehérje, 110-130 gramm CH . kb 1500kcal. 181 cm vagyok és 90 kiló.
Igyekszem 0 cukron lenni, nem eszem tésztákat, kenyeret, sót. Leginkább csak zsírszegény túró + saláta, zöldségkeverék - abonett + csirke , sajt.Amiket szedek:
Mega Daily One plus a normál adag duplája + 1000mg C vitamin
Myprotkó whey protein. 1 kanál délelőtt, 2 kanál edzés után.
20 gramm glutamin elosztva a nap folyamán, de ebből 10g edzés után.
Edzés alatt BCAA, 10 gramm, sajnos 2:1:1 ... itt 3 gramm Leucine van. De van külön Leucine porom, abból még 3-3 grammot iszom meg napközben illetve lefekvés előtt.
Arthro Guard izületvédő
Napi 1-2 evőkanál lenmagolaj.
Powered 2.0 edzés előtt.A kérdésem pusztán az, hogy heti 4-5 edzés mellett eredményes lehet e ? Vagy a kevés CH miatt az izomhoz is hozzányúl majd a szervezet? Hetente 3x futok 20 percet éhgyomorra, próbálom tartani a 130 körüli pulzust. Plusz minden edzést hasazással kezdek, mivel arra akarok odafigyelni a legjobban, ezért nem akarom hogy edzés végére elfáradjak és kihagyjam.
Köszönöm a meglátásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest