-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
kk831228 #77056 üzenetére
Nem olyan kevés az 83 kiló, főleg mikor húzódzkodni vagy futni kell
Egyébként tényleg nem ennyi lenne a vágyott súlyom, de az elmúlt 1 évre annyira nem vagyok büszke. Tavaly a biciklis bukás miatti kihagyás és télen az elcseszett tömegelés (értsd: nem tudtam jó ütemben edzeni és eleget aludni) sem segített hozzá.
Nem baj, nem sietünk sehováEgyébként ha kockahassal beállnék 80-ra, azzal én teljesen elégedett lennék, ugyanis az egy dolog hogy csinálsz egyszer egy jó fizikumot, azt fenn is kell tartani.
Ez meg munka, közalkalmazotti fizetés és időhiány mellett meg nem igazán fog menni, szóval én nagy babérokra már nem török
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged