- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
válasz
userxy #50190 üzenetére
Az a baj, h az emberek nagy része magasabb ch, alacsony zsíron "üzemel" jobban, az agynak nagyon kell a ch. Főleg, hogy ez ilyen arányokkal nekem sehogy nem tűnik jónak, mert ez sok a ketózishoz, de kevés egyébként. Zsírtól is lehet gyönyörűen hízni, de ha adott tartományban marad, miért helyettesítené zsírral a ch-t? Na mindegy, ez már felesleges szócséplés.
MMA gyulladt testrészekkel ne edz.
-
-
_NCT
addikt
Mandulagyulladással érdemes lemenni a terembe?
-
N.Ferry
senior tag
válasz
kolosanyi #50189 üzenetére
Értelek,és ne vedd kötözködésnek,csak nyilván egy összetett teljes testes gyakorlat(az ilyen-olyan fekvenyomás) sokkal jobban terhelnek több szalagot stb-it,(ide írható ez a kettlebbel és hasonló durvaságok) mint pl. egy értelmesen végrehajtott kontrollált fekvenyomás.
Én még mindig azt mondom,hogy talán egyedül a testépítés az a sport,ahol ha értelmesen edzel soha nem lehetne lesérülni,ellentétben a golyóbuzerálással meg a fejenállvafekvőszétettlábbal durvaságokkal.
Természetesen mindenki azt csinál amit akar. -
kolosanyi
veterán
válasz
N.Ferry #50186 üzenetére
Jártam, persze. Igazából másfél éve hanyagolom, amikor elkezdtem a jelenlegi sulit, akkor egy évet edzettem csoportban, mindenfele funkcionális cucc volt. Aztán a nyáron gerincsérvet állapítottak meg nálam, azóta azt se csinálom, pedig szerettem. Az a baj, hogy a bellt nem bírja a derekam, illetve a nehéz súlyos guggolásokat, felhúzásokat stb. Mindegy, megtaláltam a módját, hogy tovább tudjak fejlődni így is. A kevés eszközzel, ami rendelkezésemre áll, illetve saját súlyos gyakorlatokkal frankón le tudom edzeni magam, azóta folyamatosan fejlődök mindenben, szóval működik amit kigondoltam. Nem vagyok egy nagy szám sem kinézetben, sem erőben, de a saját kis szintemen jól esik megtapasztalni azt, hogy mindenben folyamatosan javulok. Kifejezett célom nincs, ezt a lépésről lépésre folyamatot akarom fent tartani amíg lehet.
-
Cassidey
senior tag
válasz
userxy #50187 üzenetére
A száraz testtömegét nem tudjuk, de tökmindegy, ez kb. 1300 kcal amit ajánlasz, ami egy átlag nő alapanyagcseréje, sőt, még annál is kevesebb, még csak nem is szintentartója, borzasztó kevés. Szintentartás alá kell menni, de nem alapanyagcsere alá, ha nem akarsz kibabrálni a szervezeteddel.
-
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
bandus #50176 üzenetére
Szerintem számolj egy napi kalóriaszükségletet edzés nélkül (BMR-ből meg lehet határozni, vannak rá kalkulátorok), az edzést meg szépen add hozzá és kész. A bevitt kalória kb 20-25 százaléka legyen kb fehérje, 50-55 a ch, a többi zsír (nálam ez nem működik, kb fele-fele zsír és ch, így is 300-400 g között vagyok egy nap, simán elzsírosodnék a francba ha emelnék a ch-n). Ebből egy viszonylag pontos értéket kapsz.
-
gooool
őstag
válasz
Miamiquake #50169 üzenetére
Nem az én szobám, abban rend van.
Jobb, mint volt ez biztos, de még messze a cél.96hunter96:
Fogadjunk csak a mai nap miatt regeltél be álnéven... -
kolosanyi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #50165 üzenetére
Hogy micsoda?
Egy fekvőnél az "alátámasztást" a törzs végzi, ezáltal az is edződik, de ez a váll szempontjából elhanyagolható. Ha a karodat x Newton erőkifejtésre készteted, akkor az ízületre ugyanakkora terhelés fog esni akkor is ha fekvenyomsz, és akkor is ha fekvőzöl. Hasonló mozdulat, csak az egyiknél egy tárgyat tolsz el magadtól, míg a másiknál magadat tolod el a földtől.
---------------------------------------
Na, már csak a troll kellett ide.
-
gooool
őstag
Szép estét!
Csak hogy legyen már egy kis kritizálni való, dobok fel egy képet a jelenlegi állapotól.
Tömegelés közepe, 177centi 82 kiló.
[link]
Alakul, bár még kell rá pakolni, hogy rábólintsak.
Jöhet a savazás! -
Allat1
csendes tag
Ha holnap elkezdem az edzést, akkor 40 kilóról felmehetek 60-ra nyár végére?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kolosanyi #50156 üzenetére
miért lenne izületkímélőbb egy fekvenyomás
talán mivel alá vagy támasztva, és a célizomra terhelődik a súly az izületek helyett. ellenben a fekvőnél az egész tested befeszül. persze ha 60kilós ferike vagy akkor nem annyira megterhelő mintha 130-140 vagy, de ettől még így van
-
tudtok még valami használható kalóriatáblázatot a neten? szerintem a bb.hu-s egy kalap szar, használhatatlan.
-
kolosanyi
veterán
Miért lenne ízületgyilkosabb, mint egy ugyanolyan terheléssel végzett súlyzós gyakorlat? Például melyik terheli jobban a vállat, egy 100 kilós fekvenyomás, vagy egy ezzel egyenértékű fekvőtámasz variáns? Szerintem pont ugyanolyan megterhelő mindkettő. A mászókán rángatózás meg himbálódzás az viszont nem rendes edzés, az a fekák dominancia harca. Nem mondom, hogy nem tudnak rendesen edzeni ha akarnak, de a videómegosztókra ez megy, mert ez látványos. Hányan néznék meg azt, hogy egy pali végigpörget egy nyomó edzést, ami egy óra? Mondom az általam legutóbb megcsinált nyomó programot akkor saját súlyos gyakorlatokkal: aktuálisan nehéz fekvő (most épp íjász fekvőt csináltam megemelt lábbal, kb a teljes testsúly 90-100 százalékát jelenti), gyűrűs tárogatás, kézállásból nyomás, tricepsznyújtás felfüggesztéses eszközön és a végén LaLanne fekvő (ezt izometrikus tartásként csináltam, nem volt már erőm hozzá, de egy remek váll és törzs gyakorlat). Na most ezt végignézni nem igazán izgalmas dolog.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Woodslave #50147 üzenetére
Én ma szívesen arrébb rúgtam volna mindenkit. Tele volt a terem díszpicsával, meg ferikékkel, tököm kivan velük, alig lehet elférni.
Bár legalább tisztelettudóak, mert amikor látja hogy 200 kilóval húzok fel, odajön megkérdezni, hogy nem zavar-e ha 5 méterrel arrébb bicepszezikIgen, ha ügyes vagy megfigyelhető, hogy a két mondat ellent mond egymásnak, de kérlek legyél tisztelettudó te is és ne akarj szőrszálat hasogatni
-
Ijk
nagyúr
válasz
kolosanyi #50153 üzenetére
Én inkább ízületgyilkosnak tartom már ha nem 60 kilós az illető. Illetve kissé vicces amikor rángatják mindenfélén magukat, fél mozgástartománnyal, de végülis jó kardió csak nem szabad sok pihenőt tartani. Mondjuk ez igaz a súlyzós edzésre is, de ott inkább a kényelmesen edzők jellemzők, akik félnek leizzadni és erőlködni, ellenben a saját súlyos harcosokkal.
-
userxy
őstag
Hát aki szerint egyszerű a 10x-3as ismétléses edzés amit régebben felraktam az tolja végig megfelelő súllyal és megváltozik a véleménye az biztos....
Edzés felétől kb a világomat nem tudtam
-
korcsillio
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz
roberto211 #50144 üzenetére
seggfejek mindenhol lehetnek.
-
headhunter
addikt
„Az életkor csak egy szám” – mondja a kamerába Ernestine Shepherd, és erre ő maga szolgáltatja a legjobb bizonyítékot, lapos hasával, formás alakjával és kiváló egészségével.
A 77 éves testépítő hölgy történetében talán az a legkülönösebb, hogy csak 56 évesen kezdett el ezzel foglalkozni.
-
Woodslave
félisten
válasz
roberto211 #50141 üzenetére
amiket írtál magadról elég nagy vagy te
-
roberto211
őstag
válasz
#48584626 #50128 üzenetére
Hat jaja,azt valahogy kiakarom kalkulálni ,hogy számomra mennyi az optimális mértékek ami mellett még megy a fogyás
Heti 2-3x járok 2órát "balettra"
vmikor csak 2x de ez mellett tudok meg besűríteni 3-4 konditermet
mert van időm úgymond. És heti 3-4x 3-4 óra konditeremmel remelem haladok majd
-
_NCT
addikt
válasz
Dani82 #50132 üzenetére
Dymatize Elite Whey se rossz sztem.
-
Dani82
senior tag
Ez a nap is eljött, elfogyott a fehérjém és nem akarok myproteint rendelni
mi a második legjobb ár/érték arány? csakaszájtek? -
rwin5
őstag
válasz
bandus #50054 üzenetére
kislány koromban nyomtam a hát-vállt azóta külön van szedve, a hátazás után bírnám is a vállat, de így sokkal eredményesebb és az időmbe is jobban belefér. Mell után viszont biztos nem tudnék nyomni egy 100%-os vállazást. Most meg nem is nyomom a hátazást mert 2 hója fos a derekam, bár ígyis odaverem az átlagot, szóval leszarom
-
törölt tag
válasz
roberto211 #50097 üzenetére
valahogy el kell indulni, es az indulashoz az kell, hogy nagyjabol tudd mibol mennyit eszel meg egy nap. Szoval kezdj el szamolni, mennyi feherje, mennyi ch. Aztan rogzits egy mennyiseget es kezd el az aerobot. Figyeld s sulyod, ha heti 1kg lemegy, akkor jo, ha nem akkor csokkentsd a ch-t egy kicsit (mondjuk 50g-mal)
Az elejen gyors lesz a fogyas, de aztan be fog lassulni es akkor jon a kemeny resze.Nem tudom mennyi balettod vagy egy heten, de mindenkeppen tegyel be melle annyi aerobot amennyit birsz.
Kezdd ezt el, egy honap mulva beszelunk megint
-
Dexar007
veterán
Tanulmany.: Most akkor megis szamit?
-
ezt az mhp-s anadroxot próbálta már valaki?
-
prot-ko
csendes tag
válasz
Sholom #50059 üzenetére
Tök mindegy lány vagy fiú az illető, azért gondolkodjunk el azon, hogy ez valóban miből állhat? Évek óta nem hajlandó a cég aminoprofilt közölni, a fehérje doboz alig éri el a 2kg-ot. És ebben van 66%-os protein tartalom. Úgy hogy, még állítólag + BCAA is van benne?!? Aztán mennyi kreatint tettek bele? Ezt is csak hasraütésre lehet megállapítani azon felsorolásból...... amit megadtak az összetevőknél. Úgy hogy ez egy nagyon "komoly" fehérje
-
userxy
őstag
válasz
Miamiquake #50119 üzenetére
Télen is 23 fok van a kondiba meg nyáron is 25 körül
Nekem mind1
-
Miamiquake
aktív tag
Lehet hülyeség a kérdés de fel kell tennem: nyáron vagy télen jobb edzeni?
-
_NCT
addikt
Lassan 1.5 hét diéta alatt lement 5 kg. Napi 160-200g fehérje között fogyasztok, szénhidrát 100 körül mozog.
Ez még mindig lóf@sz, mert a hasam kerülete nem nagyon akar változni (ilyen 1cm-vel lett kisebb talán). Pedig heti 2-3 balett + zöldtea tabi + l-karnitin is van, a víz az szakad rólam mint az állat edzés közben.
Izom nem fog leesni, mert (eddig se vót rajtam
) edzés közben is megy a BCAA. A poén az, ha behúzom a hasam, és befeszítem, akkor látszik a 4-pack egész jól. Kb úgy érzem magam, mint múltkori videóban, mikor a csávó kiengedett hassal úgy néz ki mint aki terhes, aztán behúzza és ott vannak a kockák elég keményen
bandus: proteinbuilder-nél tudsz szabadidővel fizetni.
-
urak, ki fedezte fel múltkor, hogy valamelyik tápkieges boltban lehet szép kártyával fizetni? illetve melyik is volt ez a bolt?
köszi -
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave #50106 üzenetére
Régebben amikor minden szir-szar helyett húst zabáltam izmosodtam, pedig nem sportoltam semmit. 20 évesen 70 kiló voltam, 2 évvel később 85. Asszony apja iszonyat jó pörkölteket főzött.
Egyébként pont te dobtál be múltkor tanulmányt hogy kox és 0 edzés többet hozott mint az edzés.
Szóval nekem +1 hogy a kaja jóval fontosabb. Nem is csak azért hogy izmosabb legyél, de legalább ne nézzünk ki szarul, meg az egészség. -
megamurashy
csendes tag
most jut eszembe Nekem meg van egy shredex kuponom, ami 2000 ft kedvezményt biztosít, ha kérik valaki adom.
-
baluka6
aktív tag
Valaki akar venni Iso whey Zerot? Shop.Builderen van rá 4 ezer Ft kedvezményem, egy köszönömért odaadom bárkinek. [link]
-
Woodslave
félisten
sztem az edzés 100 mert anélkül nem leszel izmos
mert már láttunk olyat aki izmos lett kenyér-párizsi kombótól edzés mellett, de olyat nem aki csirkerizstől az lett edzés nélkül
-
Dicker
őstag
válasz
megamurashy #50103 üzenetére
Te gyúrsz amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Ryzen 7 CPU-k
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest