- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- TCL LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
aelod #196087 üzenetére
ha már evezés... felmerült tegnap teremben, hogy miképp szabályos/jobb az evezés csigás gépen, ülve. én egy helyben fixálom a törzsem és úgy evezek kontrollálom a behúzást és a kiengedést is, mert szerintem így izoláltabb a gyakorlat, kevesebbet segítenek rá más izomcsoportok. haver visz bele mozgást derékból. linkelte ma Kiss Jenő videóját (igaz, ez szabad súlyos, döntött törzsű evezés), ahol azt mondja, hogy kell bele mozgás, hogy teljesen össze tudd zárni a lapockád. én szkeptikus vagyok, szerintem nem kell bele mozgás ehhez, anélkül is megfelelően lehet a lapockát zárni (ha jó a fogás és a súly is persze)
Ti hogy látjátok? kell mozogni vagy az csak könnyítés/rontja az izolációt?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest