Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Soulfly842 #194898 üzenetére
Köszi, úgy lesz. Ma még bejöttem dolgozni, elintézem a halaszthatatlanokat, aztán holnaptól táppénzre íratom magam minimum hétvégéig.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Dorian #194897 üzenetére
De tényleg vigyázz, több lépcsőben csap le sokakat és 2-3 nap után láz, 4-5 nap után mintha jobban lettem volna, s 1 hét után újra belázasodtam, ill. visszaesés. Sokan számoltak be hasonlókról.
Az Aldiban vegyél ilyen torokcukorkát.
Iszonyatosan jó cucc, életet ment
(ez nem valid ár, ha jól emlékszek nem akciósan vagy 150 forinttal olcsóbb alapban, csak a roksh-os van túlárzva):
[link]
[link]Én a citromos zsályást toltam elsősorban, de a másik is elment, egész tűrhető. Vegyesen szokták árulni, az elején a cukorka szinében egy árnyalatnyi eltérés van csak, amiből tudni lehet melyik-melyik (ill. a hátoldalát bogarászva). A pénztárak környékén szokott lenni.
-
-
tisn
addikt
válasz
Soulfly842 #194894 üzenetére
ha nagyon aggodsz nezesd meg dokival, meg mri sem kell, egy profi anelkul is eleg jol diagnosztizal.
nekem evekig fajogatott terheles utan, mire elmentem dokihoz, nem volt jo otlet.
-
Soulfly842
addikt
válasz
aelod #194889 üzenetére
Köszi!
Jól felszerelt terem, szerencsére gazdagon van választási lehetőség, nézelődök akkor tovább.
Ha influenza lehet több is.. makacsabb dög ez most, én két hétig pihentem miatta.
Köszi!
Fájdalommal nem jár, csak rohadtul zavaró és félek, hogy porc.
Arra gondoltam, hogy edzek alternatív módszerekkel egyelőre és hátha annak a hatására elmúlik és folytathatom a szokványost. -
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #194891 üzenetére
nem vagyok orvos, de a terdproblemakkal kapcsolatban mindent elolvastam. ha csak kattogas van, azt irjak az nem gond, termeszetes (legbuborek az izuleti folyadekban)
vizesedes, fajdalom, horopogas hang -> doki
-
aelod
veterán
válasz
marked one94 #194890 üzenetére
Én 2x próbáltam életemben. Borzalmas rezisztencia profilja van...
-
aelod
veterán
válasz
Soulfly842 #194886 üzenetére
Ez az egyik legszarabb lábtoló ever...
-
Dorian
félisten
Otthon vasárnap du. csináltam egy rövid húzódzkodás + has edzést. Na, ma egyből érzem a széleshát-izmaim, amit eddig hiányoltam. Oké, oké, az izomláz nem feltétlen mutató, de vmiért mégis van ami eddig nem volt.
Mától viszont betegség miatt a héten 2 edzés tuti elmarad -
tisn
addikt
válasz
Soulfly842 #194886 üzenetére
a kattogas emlekeim szerint termeszetes jelenseg.
-
Soulfly842
addikt
Az utóbbi időben kattog a bal térdem. Edzéssel függetlenül. Már az újrakezdés előtt is észrevettem, de csak vezetésnél, edzés alatt gugolásnál. Hiába bírok nagyobb súlyt egyelőre amég erősödik ezzel helyettesíthető twljesértékűen a gugolást? (Ennél nem kattog a térdem). Nem akarom, hogy porckopás vagy egyéb legyen a vége.hajlítást más egyebet csinálok csinálok.
[link] -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Janaboy #194881 üzenetére
Ez szép és jó, csak épp egy olyan "apró, lényegtelen" infó nincs benne a tanulmányban, hogy a kalória (~2k/nap egyébként, ha valakit érdekelne) miképp van felosztva (ch/zsír/fehérje). Persze tudom, hogy ez a tanulmány nem ezt hivatott vizsgálni, hanem a mozgás mennyiség hatását, de azért szvsz elég fontos infó lenne ez is :/
Mert így ebből kiragadva ezeket a számokat, ez picit csúsztatásnak/"marketingnek" hat számomra. -
Janaboy
veterán
-
scdlsc
senior tag
válasz
Peaceliker #194879 üzenetére
Érdekes egy nápolyi. Ilyet még nem láttam. Diétás?
-
Peaceliker
addikt
Gondoltam deadliftelek egyet... De ez mégsem az én súlyom
Kisebbet fel tudom emelni de szar a fogása
-
scdlsc
senior tag
Vállból nyomás nekem most nagyon megy. Bele is szerettem a gyakorlatba hirtelen.
Utolsó 5 alkalom: 6,5 - 7 - kimaradt edzés - 8 - 9 ismétlés. És ma is éreztem, hogy talán még egy fél ment volna, de elengedtem. Után még csekkoltam is a súlyt, hátha kevesebb mint szokott lenni és nem!Péntek amúgy a kedvenc edzésnapom, mert halál nyugi van a teremben a többi hétköznaphoz képest.
-
JiMN
tag
Mhn feherjekbol kisporoljak mar az adagolokanalat? A retkek.
Mas is surun szerelembe esik a teremben, vagy csak en vagyok ilyen? Pedig nem vagyok kiehezve. -
aelod
veterán
válasz
Dorian #194864 üzenetére
Pedig ha jól beállítod úgy, hogy a fogantyúk párhuzamosan állnak (váll szélességben) a törzseddel akkor bizony kiváló széles hát gyakorlat. Mivel a könyökök végig a test mellett szaggitális síkban mozognak.
Ha elemelkedett a mellkasod az nem hiba. Viszont a mértéke nem mindegy mennyire.
-
m3ss
veterán
en ilyen lat pulldownt hasznaltam most utolso ket alkalommal, ez iszonyat jo. ha jol allitod be az ulesmagassagot felul brutal nyulas van. vallbol nyomo gep meg ilyen volt amirol beszeltem.
de ez az oldalemelo is meglepoen jo volt, nem lehet csalni benne, csak a vall dolgozik. chest pressre meg ilyet, olyan romot lehet neki allitani, mintha camber barral nyomnal fekve -
tisn
addikt
most neztem meg kettot, irtam is
az egyik tetszett, de vegul maradtam, bevallaltam egy plusz melot, fontosabb, hogy ez a terem kozelebb van + ki van optimalizalva minden nap/gyakorlatsor idore, most nem nagyon tokolnek napi 10-30p-et pluszban azert mert keresgelek a teremben.es meg a 20kg-os kezisulyokat le se vettem, szoval van meg ter fejlodni.
a teniszkonyok annyit javult, hogy mar tudok kalapacsozni is, szoval a brachialist is tudom ujra edzeni. meg konnyitve, de jo lesz ez.
-
tisn
addikt
#194865 tisn jobb gepeken azert be lehet allitani ugy az ulesmagassagot, hogy meg 2m-es embereknek is jo lesz a legtobb gep.
neki is be lehetett, segitettem
utana jol csinalta.viszont meg az edzotermi kalandozasokhoz irnam, hogy a panatta hip abductorja fos, vagy csak en vagyok ufo? kettot is kiprobaltam az uccso teremben, de vagy tul szelesre kellett volna nyitni a labam, vagy pedig minimalis volt a mozgastartomany. nagyon nem jott be.
(szerk: alapvetoen nekem bevalltak ezek a matrix masinak, tenyleg jok. egyedul a vallbol nyomo nem jon be, abbol a hoist volt a legjobb.)
-
m3ss
veterán
válasz
Dorian #194864 üzenetére
nincs lat pulldown gep? vagy huzodzkodas. sztem szeleshatra ezek jobbak. persze mehet melle a melltamaszos felso hatizmokra. nekem a pullover geptol is jol bedurran a szeleshatam. en ezt a harmat csinalom.
#194865 tisn jobb gepeken azert be lehet allitani ugy az ulesmagassagot, hogy meg 2m-es embereknek is jo lesz a legtobb gep.
rajottem miert nem lattam 30kg feletti kezisulyzokat hasznalni: nincs ilyen a teremben
ezt mondjuk nem is ertem, azert ez alap lenne. keress vmi masik termet. amugy megneztem ahol multkor voltam csak 13xx nm. de brutal a valasztek. talaltam egy jo panatta sulytarcsaval loadolhato vallbol nyomo gepet, 90 fokosra is lehet allitani a padot, na ez adta..sose ereztem igy a vallam egy vallbol nyomas utan -
tisn
addikt
-
Dorian
félisten
válasz
aelod #194833 üzenetére
Ezt a gumizást még halogatnám, ma kipróbaltam ezt a linkelt gépet. Tetszett, de mintha kevésbé a széleshátat vette volna igénybe, mint a fűrészelés...
Ha húzás közben elemelkedik a mellkasom a támaszról, az azt jelzi, h sok a súly?
Végülis így is hátizmot használtam, csak gondolom ezzel a gerincmerevítőket is bevontam. Mondjuk legalabb bemelegítettem őket a felhúzás előtti gyakorlatban -
Dazsar
aktív tag
- Vitatkozz?
- Járok terembe eleget
- Nem mondtam hogy kinek kell hinni, azt mondtam 2 tábor van.
- Az hogy meg ki mennyi sorozatott csinál egyéni. Dr Pak szavaival éljek: Csak menj le, és csináld, ne gondold túl.nap végére meg van egy néhány százalék eltérésnyi különbség az eredményben
Persze, nyilván, csak mint az isntenek, valaki Budhába valaki meg Jézus K. Ba hisz. És mind2 tábor megvan győződve hogy neki van igaza. 1 a lényeg amibe hiszel, az lesz biztosan a jó út, kivéve ha nem -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #194854 üzenetére
Jelenleg kb. összevissza csinálom, mert pl.
- kézisúlyzós nyomásnál leengedem amíg csak lehet;
- fekvenyomó gépnél ez nagyon lent lenne, így kb mellkastól 10 centiig;
- csigás bicepsznél leengedem teljesen;
- scott padon bicepsznél az alsó kb 8 centire már nem, mert teljesen nyújtott karral brutál nehezebb az a legalsó tartomány, de csak az;
- tricepsz lehúzásnál meg sztem tök feleslegesen túlságosan felengedem (45 fok fölé) így magamat szívatom. -
scdlsc
senior tag
válasz
Dazsar #194853 üzenetére
Én választottam. Nekem(!) bejön az Aelod féle edzés és az hogy esténként nincs az idegrendszerem totál rottyon a 48567 sorozattól. A többit meg már leszarom. Lehet, hogy így esetleg nem jön rám 460 g izom egy év alatt, csak 370 g, de már nem érdekelnek az ilyen "apróságok". Csak arra figyelek, hogy minél több tökéletes napot csináljak (edzés, kaja, pihenés rendben legyen).
-
Dazsar
aktív tag
Az a "baj" hogy jelenleg 2 tábor van most:
- Chris Beardsley. Aelod az ő táborába van, neki hisz.
- Dr Pak. Milo Wolf. HoH. Ez a te táborod.
Mind2 tábor a saját igazát igazolja, rengeteg cikkel, kutatással stb. De te aki csak nőni akarsz forgatos a fejes ballra-jobbra. És azt sem tudod melyik irányban menj. -
m3ss
veterán
válasz
aelod #194847 üzenetére
Attól, hogy mélyebbre engeded nem lesz nagyobb a stimulus.
tenyleg nem akarok errol gyozkodni, mert ismerem az allaspontodat. rengeteg friss tanulmany van az izmok longer length alatti edzesenek elonyeirol. es nem csak vadlirol van szo. ugorjunk, en hiszek ezeknek.Sokat lehetne vitatkozni azon is, hogy mi a szabályos ismétlés.
en fix torzsel csinalom az oldalemelest is, bicepszezest is, nincs dolongeles. de mondom ez nem egyertelmu, elismerem, hogy lehet elonye mert igy abban a tartomanyban ahol amugy kisebb a terheles (pl bicepsz rom egesze, kiveve lent) noveled azt. talan minimalisan igy serulesveszelyesebb. ezert erzem sokkal jobbnak ezeket az uj gepeket a kezivel szemben, a rom teljes egeszeben erzem a terhelest, pl a preacher curl bicepsz is ilyen, pecdeck is, de felsorolhatnam az osszes gepet.. -
Dorian
félisten
Hol lehet ezt megnézni, h bicepsznél meg fekvenyomásnál meddig kell leengedni? Mert erőkifejtésben-kifáradásban, krv nem mindegy, hogy totál leengedem és onnan küzdöm fel vagy nem. (Ugyanez tricepsz letolásnál is, csak fordítva)
-
Peaceliker
addikt
Nemrég volt egy cucc house of hypertrophyn. Azt vizsgálták hogy cheat rep vs "szabályos" . Ugyan az azon az emberen mérték. Egyik oldallal cheat másik szabályos. Növekedés azonos. Engem is meglepett amúgy.
Valós különbség van? Ha azt nézem hogy egyikkel kijött 6 másikkal 10 rep akkor max annyi hogy... Hát semmi, főleg hogy fejlődés is azonos
Viszont van másik pár tanulmány hogy ha először erőnövelés van (értsd megy nagyobb súllyal) akkor hipertofia jobban megy utána. Szóval ha így nézem lehet van értelme valamennyire eltérni a nagy szabályosságtól, felmenni nagyobb súlyra és úgy tolni. Nagyobb fejlődés jöhet ki belőle.
Azért remélem a feltételes módok kellően hangsúlyosak -
m3ss
veterán
válasz
aelod #194845 üzenetére
na tiktokon se jartam meg, itt volt az ideje
ez igy is impressziv, ne ertsd felre, nekem ekkora rommal se menne
de igy mar ertem a bicepsz meg a fekvnyomasnal is a hasznalt sulyt. torzsbol inditod a bicepszet, persze amugy ez meg lehet nem is hulyeseg, mert ha szabalyosan csinalom akkor pont a tartomany legalso reszet erzem csak effektivnek, a tobbi meg lebecolas. igy viszont nem. hasonlo indoklas miatt promotalta az RP is a dontott torzsu evezesnel kis csalast.
fekvenyomas, az izom "longer length" alatti edzeserol mondjuk tudom mi a velemenyed, de a tudomanynak tok mas, elvileg az also tartomany az ami az effektivebb mell hip miatt amit teljesen kihagysz, es pont a fenti kevesbe. en nem kicsit engedem le jobban. en mar majdnem beirtam vmelyik nap, hogy gyanus nekem ha vki nattyban 30 kiloval bicepszezik meg 50 kiloval nyom fekve, de igy nem gyanusitalakde persze ezek igy is szep eredmenyek
en ezekhez kepest nyujtok, pecdecken is, fekvenyomasnal is, meg nagyon szigoruan csinalom a gyakorlatokat.
-
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #194834 üzenetére
Tiktokon van fent videó.
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #194843 üzenetére
masik termekben voltak durvan kigyurt arcok, de ott csak 1-1 alkalommal voltam most, es mivel semmit sem talaltam meg (haspad pl.), nem igazan figyeltem az emberkeket
meg amugy is inkabb a csajoakt nezegetem, nem is ertem miert
-
K1LLMy53Lf
senior tag
vagy nem akkor edzenek,. amikor te
meg itt sem, amikor én... könnyen megeshet...
de tény, hogy általában 25/27,5/30kg-os dumbbellekkel tolják nálunk... 40et vagy többet senkitől nem láttam még... az max horgonysúlynak vagy 1-2 durvább csaj deadlift-hez használja... (de az is ritka) -
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #194834 üzenetére
senkit ennek még csak a közelében sem láttam a teremben (edzők is csak játéksúlyokkal tolják ehhez képest)
en sem. ma a 2. legkigyurtabb edzo srac 2x25-tel kezdte (lehet tovabblepett utana, de en mar mentem.)
illetve amikor a 3. termet teszteltem, akkor egy srac valami ilyesmivel nyomott, a csaja meg videozta telefonnal. (lehet csak 40 volt)
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #194831 üzenetére
mert minden más mozgásforma off-os jelenleg.
serules, vagy mi az ok? -
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #194807 üzenetére
Én nem merem megméretni
en sem.
110% zsir -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
aelod #194833 üzenetére
~80kilósként 50es dumbbell-ekkel nyomsz... mész te ahova gondolom...
(természeten grat!)
az durva szint... hogy a francba veszed azokat fel egyáltalán?
senkit ennek még csak a közelében sem láttam a teremben (edzők is csak játéksúlyokkal tolják ehhez képest)azt hiszem nem is írok többet erdeményeket, amíg nincs meg a 160as benchpress
-
Dorian
félisten
válasz
aelod #194830 üzenetére
Köszi, akkor kipróbálom, aztán kiderül.
Múltkor beszéltük, h fűrésznél a 30-as kézi már kicsi, de a 40-es meg nagy, és kicsit elment a kedvem tőle, akkor kitaláltam, hogy amúgy sem ártana a rombuszt megedzeni, és azóta a melltámaszos szűk függőleges mellett csinálok széles vízszintest. De néhány hét után mostanában elkezdtem hiányolni a széleshát terhelését. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
aelod #194828 üzenetére
én egyelőre azért (is) tolom így (óra szerint min 700kcal/edzés), mert minden más mozgásforma off-os jelenleg. de köv héten már jön a jó idő, akkor bele fog férni, h gyalog/bicajjal megyek, azért az is 250-300kcal/alkalom, meg pihenőnapokon is 5-10km intenzív séta stb...
persze, ha nem esne jól/nem élvezném, akkor nem erőltetném (ha épp rosszul/keveset alszom edzés előtti éjjel, akkor néha megérzem, akkor nem is tolom ennyire durván, vannak benne pihenők, akkor a stresszszintem (óra szerint) 1,7re szokott max femászni (amúgy 2+, olykor 3.0 is megvan), emiatt is tudom, h nagyobb pihenőidőkkel nincs meg az adrenalinrush nálam)
amúgy természetesen elsődleges kalóriadeficitet az étkezés biztosítja... a mozgás csak kis extra ehhez (nem ez az elsődleges zsírégetési metódus
)
-
Dorian
félisten
Köszi!
Azért itt próbáltam odafigyelni, h hogyan álljak be, meg edzés után csináltam amikor hazaértem, szóval azért reggelente nem teljesen így kelek ki az ágybólEz a cucc azt tudja mint kézisúlyzóval a fűrészelés?
[kép] -
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #194826 üzenetére
Ja persze én is ezért írtam. No offenz
CNS fatigue nem feltétlen mutatkozik meg az adott pulzus prognosztizálásában. Teljesítményben lesz majd később hanyatlás.
ugyanakkor még egy előnye van: több kalóriát égetsz el. ami nálam jelen pillanatban fontos szempont
Hát, én a többlet kalória égetés esetén nem itt keresném a megoldást. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
aelod #194823 üzenetére
igen, tudom, de ő ezt "panaszolta" (vagy legalábbis nekem ez jött át), hogy ez az érzés hiányzik neki, akárcsak nekem, ahogy hiányzott
, emiatt javasoltam ezeket.
de ezt legalább ugyanúgy gondoljuk/látjuk
ugyanakkor még egy előnye van: több kalóriát égetsz el. ami nálam jelen pillanatban fontos szempont. persze az, hogy ez mennyire éri meg/kifizetődő az idegrendszeri extra terhelés miatt, ezt nagy eséllyel másképp gondoljuk.
az biztos, h ilyen terhelés nélkül a szervezetem nem kap elég stresszt ahhoz, hogy adrenalin rush legyen és a szervezet betolja a májban tárolt glükagont. (nem állítom, h nem lehet 2-3 perces pihenőkkel olyan intenzitású edzést csinálni, ami kivált akkora stresszszintet, hogy ezt meglépje a szervezet, de nekem 1-1,5perces pihenőkkel sem sikerült, mert pillanatok alatt nyugalmi állpotra áll vissza a pulzusom) -
aelod
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #194821 üzenetére
benne fáradni, akkor növeld a TUT-ot, csökkentsd a pihenőidőket vagy épp hagyd el és csinálj köredzést (legalábbis nekem ezek beváltak).
Elfáradásra nagyon jók ezek a technikák.
-
m3ss
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #194821 üzenetére
abszolut nem baj, sot jobban orulnek ha nem faradnek el ennyire. ezert vagyok ennyire gatyan mindig itthon
nincs is annyira kedvem edzeni emiatt sokszor
csak egy kis elmenybeszamolo, 1 eve edzek kezivel es lementem 3x terembe gepezni es ezek a tapasztalatok, csak ennyi. -
K1LLMy53Lf
senior tag
de miért baj, ha izoláltabban tudod az izomcsoportokat edezni? ha jobban el szeretnél benne fáradni, akkor növeld a TUT-ot, csökkentsd a pihenőidőket vagy épp hagyd el és csinálj köredzést (legalábbis nekem ezek beváltak).
én pl szeretem, hogy egy szabadsúlyos döntött törzsű evezéshez képest a csigás gépen sokkal jobban fókuszban van a hátam, azt érzem és nem kell annyira figyelnem, h ne legyen domború a derekam vagy, hogy épp szétszakad alkarom. (persze tudom, ez azt jelenti, h nem ártana jobban edzeni az alkart/növelni az állóképességet)
-
-
m3ss
veterán
-
m3ss
veterán
sokkal izolaltabbak a gepek. egy evezesnel pl nautilus chest supportednal ulok a gepen, erzem a hatam meg minimalisan a bicepszem. ehhez kepest egy dontott evezesnel alkar, vall, combhajlitot is erzem. de egy fureszelesnel is hasat is, egesz torzset.
fekvotamasz detto. gyurus huzodzkodas nautilus pulldownhoz kepest detto. de egy skull crusher is osszetett gyakorlat, fej folul nyomas detto...mas vilag ez a balanszolas miatt, meg axial fatigue is kicsit tenyezo. alkar minden gyakorlatban elfarad. meg se tudnek csinalni kezivel annyi sorozatot, mint amit a teremben csinalok. es teremben is 0 rir-t kuldtem mar, raadasul minden gyakorlatbol 2 sorozatot...persze a pump sem osszehasonlithato. nyilvan lehet mindkettovel izmot epiteni, ha egyszer lefogyok megnezem mennyivel gyorsabban jon vissza ha gepekkel edzek.
mondjuk rudas guggolas hianyzott mar, nem kicsit effektivebb, mint ez az itthoni bohockodas a goblettel kezivel + hatizsak. labam eg es fold, hogy mit kap. viszont a seggem nem erzem tole, a bolgar sokkal durvabb oda. regen valszeg a deadlifttol volt akkora seggem, nem is a 20 repper squattol...vagy csak a labam a gyenge lancszem meg, es ha majd ha eljutok vmi normalis terhelesig akkor a seggem is erzem majd. -
m3ss
veterán
na en meg elhagytam a (zsiros) tejet, azota vizzel iszom a turmixokat, 1-2 het alatt -1-2 kg idaig
azota voltam megint teremben, lenyomtam egy full bodyt, utana itthon egy fele olyan hosszu kezisulyzos edzest. most mar egyertelmu ami elsore is feltunt, ez a gepeken valo edzes nagyon lajti (meg ugy is hogy vegen guggolok egyet) egyszeruen meg egy evezes, nyomas sem igazan osszetett gyakorlat a kezihez kepest. pulzusom se megy fel annyira, nem dolgozik annyi izom. -
Peaceliker
addikt
válasz
Tyler Durden #194812 üzenetére
Tippre akörül vagyok én is.
Aztán most egy jó ideig az edzés sem tudom hogy lesz mert péntek-vasárnap kiesik meg 1 irodai nap, szóval marad 3nap. Amiben ha letolok egy felsőtest, láb, felsőtest edzést az lehet sok lesz, már ja időbe belefér majd
Szóval én ha le tudok fogyni gyanúsan mindenből is fog menni. -
válasz
befigyel a hasi zsír rendesen
Nekem is van, direkt nem is fotózom magamat, most lehetek 72kg-val szerintem 20% körül. Innen szép nyerni, nyárra 65-66kg kéne../és úgy, hogy izom is legyen, ne etióp forma/
-
Elektrosokk
veterán
-
Dorian
félisten
válasz
Én azért vártam eddig ezzel, hogy betöltsem a 46-ot, így most tudom, h ennyi évesen így állok.
Talán érdemes ilyenkor egy minimálisat visszavenni, de nem túl sokat, nehogyaztán túl sok legyen az rep
Amikor kihagytam 2 hetet inkább a sorozatok utáni kifáradásban éreztem jobban meg.
-
Dorian
félisten
válasz
AsakuraDave #194804 üzenetére
Minden járási székhelyen van lehetőség valahol bejelentkezés után ingyenes mérésre, ez most valami EU-támogatott dolog.
Ráállsz mezítláb egy mérlegszerű cuccra, aminek van kéz-tagja is, azokat is meg kell fogni, aztán rádkapcsolják a kettőhuszatK1LLMy53Lf:
Ó banyek, tényleg, összekevertem az oldalakat -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #194803 üzenetére
Grat, én majd 1-2 hét múlva méretem le magam. Akkor kiderül mennyire jó irány, amit most tartok. (Jan elejéhez képest).
Amúgy bal karra mutat nagyobb tömeget a linkelt inbody mérés
Mondjuk nem értem miért nem adnak azonosítót nálatok. Mi a születési év hó nap egyben. Így felismer a gép és alul látod a kis táblázatban a 3 paraméter változását. Meg nem kell minden adatot megadni mindig.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Tyler Durden #194806 üzenetére
Én nem merem megméretni
De ahogy nézem hiába vagyok 180cm nekem simán le kéne menni 75kg ig vagy alá, mert most 79.5 el is befigyel a hasi zsír rendesenDe legalább második hete nem edzek
orrom már alig folyik, de most gyerekeket elkapta a hányós fosós... Ha én is elkapom jövő hét is off lesz.
Ilyenkor (nem csak hozzád a kérdés) hogy lesz érdemes újra edzeni? Egyből vissza venni utolsó súlyokból vagy majd adja magát, legyen min 6 rep aztán jól van?
-
válasz
Peaceliker #194805 üzenetére
Én diéta utánra tervezek vmi ilyesmi %-t derék, hogy van aki bulk időszakban is ilyen
-
Dorian
félisten
Csináltattam InBody mérést, ez lett: [kép]
A testzsírral - mind össz, mind visceláris - elégedett vagyok, de kicsit még dolgozni kell rajra.
Amit érdekes, hogy a lábtömeg csak "normál" tartomány, pedig nem hanyagolom a lábnapot
Amit furcsállok, hogy a jobb kézre mér nagyobb tömeget, pedig simán azzal megy gyengébben a bicepsz, tricepsz (és fekvenyomásnál, tárogatásnál is észrevehető, h gyengébb) és vmennyire talán vizuálisan is látszik -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #194794 üzenetére
az én lábamnak tök elég az a heti 4-5 szett biztonsági b**iskodás a lábnyújtó ill -hajlító szettek mellé
ma fekvenyomás... kértem segítséget, így megpróbáltam a 105öt... 4rep ment bele, de bőven volt még benne, szóval 1-2rir volt kb... ez alapján (érzésre és kalkulátorok szerint is) ~120kg lehet az 1rm... szóval haladok (kell is, még messze van a testsúly * 1,5
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Battlefield 6
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest