Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nekem ma mell-alkar lesz. Előző héten valamit rosszul csináltam, fáj a bal kezem bicepsz tájékon terhelésre.

-
CarajoEsp
senior tag
Ma mell-kar lesz nekem is, bár az utóbbi időben meghalt a rendes kajálás alig eszem tisztán, és szerintem legközelebb két hét múlva leszek megint csirkerizs közelében

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Pedig muszáj lesz.
Atomge@i
Ha így állsz hozzá.
-
Boxer001
veterán
Sok lesz az ON.
Ma mell-kar edzés, várom már, remélem ismét erősödtem egy picit.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
Markgx10
üzenetére
Láma kérdés lesz, de valamihez muszáj hasonlítani.
Én egy ReForm - CarniX kombót szedek, ahhoz képest ez mennyivel hatásosabb?
Mert ezt érzem, és látom is, hogy használ. És árban a kettő nem sokkal olcsóbb, mint a Lipo 6 Black, így nekem is jó alternatíva lehetne.
Igaz, így is alig tudok aludni, meg rosszakat alszok.
De legalább érzem, hogy magasabb a pulzus számom, és mindig forrok belül. 
-
Markgx10
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
A sima Lipo6, már 1-2 éve mindig megnyeri az év táplálékkiegészítője versenyen a legjobb zsírégető címet (bodybuilding.com), ez kb ugyanaz, csak valamivel több hatóanyag van benne. Egyébként, ha levesszük a hülye reklámszöveget, akkor látni, hogy ebben is csak a szokásos összettevők vannak (koffein, synephrine, yohimbine stb.), ami a termogenikus zsírégetők nagy részében megtalálható, jelen esetben a közepesnél kicsit nagyobb adagokban (a legdurvább az volt, amit egyszer BÁ ajánlott, bár arról lemaradtam és betiltották
de ott nagyon kemény adagok voltak
) -
Markgx10
őstag
válasz
Shodan
üzenetére
Nagyon kemény a kissrác, de szerintem ez nagyon nem helyes és egészséges, bár nem vagyok orvos, de gondolom nem véletlen, hogy 15 éves korig semmilyen súlyzós edzést nem javasolnak, utána is csak mértékkel, ez a fejlődésében szerintem (csontok növekedése, ízületek) komoly gondokat okozhat majd

Na, de a lényeg, hogy ma megjön A ZSÍRÉGETŐ
LIPO 6 BLACK A reklámmaszlagot, már vagy ötször elolvastam
és ettől annyira belelkesedtem, hogy máris elégett 0,15kg zsír rólam és már csak 100kg maradt belőle. 
-
harry
veterán
válasz
tibi666
üzenetére
Hogy a bánatba lenne már jó... Szerinted itt tényleg ennyire segítőkészek az emberek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
8-15 közötti ismétléseket tarts úgy, hogy az utolsó párat már nehéz legyen lenyomni, de meg tudd csinálni szabályosan. Súlyokon emelhetsz, ha csökkented mellette az ismétlésszámot, de inkább a szabályosság és az 'izom érzet' lenne a fontos. -
Tomics
addikt
ja és általában ezek néznek ki jobban, fejlődnek mint a gomba

igazságtalan egy élet ez. ugorjunk is szerintemelőző teremben nem is volt sima guggoló állvány, csak a keret
ja és 2,5 hónap alatt senkit se láttam guggolni még keretben sem (lábtolózni is ritkán)
a mostaniban meg az első héten már láttam nem is 1 embert...jó látni ilyen komolyabb arcokat, motivál. sch body 4ever
-
Zin
őstag
Ahova jarok nagyon sok berletes ember van, de soha se latok szinte senkit guggolni.Se labtolo,se semmi.Eleg vicc sztem az emberek 90%-a.foggalma sincs, h atestepites hol kezdodik...Multkor gyerek csigán bicepsz,majd háthoz lehuzás.Most akkor ő bicepszre gyurt vagy hátra?Sok idiota azt se tudja mit csinál,mire hat...Birom amikor a sok majom nézi magát azt koze sincs a sporthoz csak eljár.mindig rázom a fejem...

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Tomics
üzenetére
Szabad súllyal guggolj mindig, így a stabilizáló izmok megerősödnek, és nem lesz gondod a későbbiekben! Keretben akkor kell guggolni, ha mondjuk extrém terhelést akarsz. Ha teljesen beleülsz és nem tudsz felállni, akkor ott a segítő. Nagy a súly, vegyetek le belőle, hogy el tudd végezni a sorozatot. Nem nagy ördöngősség ez

-
Tomics
addikt
Szabadsúlyos guggolás helyett a keretben guggolás mennyivel rosszabb?
Egyszerűen nem tudom szabályosan csinálni szabadsúllyal.
Volt hogy nem tudtam felállni (túl mélyre mentem, de derékszögben meg egyszerűen nem tudom megállítani a gyakorlatot és felállni), vagy egyszerűen elvesztem az egyensúlyom, lépkednem kell hogy ne essek el (hiába rakok sarok alá emelvényt).
Úgy gondoltam hogy egy ideig keretben guggolok, mert amúgy is nagyon kis súllyal csinálom és attól is ugyanolyan izomlázam volt mint most a szabadsúlyostól. Aztán ha kicsit belerázódtam és normális súllyal csinálom megpróbálkozok szabadsúllyal. vélemény?
-
TommekT
csendes tag
válasz
Boxer001
üzenetére
Szerintem nem szülei tették oda hogy na most "Gyúrjál nekem". Ez nem ojan mint pl. ha egy gyerek tud táncolni mert azt betanítják hogyha mennek valahova valami nyilvános helyre akkor szerepeljen h tud táncolni. Ez szerintem egy adottság, ajándék Istentől.
Szerk : Még az érdekes hogyan tud anyira egyensúlyozni ?? -
Shodan
őstag
a kurva
[link]
Márkék is biztos így nyomják otthon ,aztán azért jár ide siránkozni, mert a kis Márk már lenyomja.
btw szerintetek ez mennyire egészséges? -
Boxer001
veterán
Hi!
Kuss.
Viszlát.
-
Brian_RL
aktív tag
halihó!
Haverommal elhatároztuk, hogy elmegyünk gyúrni. Holnap kezdjük. Szerintetek mivel kezdjem, és milyen gyakran menjünk?? Nekem mondhatni alap izomzatom van, de szeretnék fejlődni.
-
Atomgeszi
nagyúr
Csak a diétások kedvéért: jelenleg spagettit zabálok immáron 2ik tányérral.
-
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
prérifarkasállatANIMAL

-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
SÜN
-
Coyot
őstag
Menek lábazni, állat lesz

-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Megmondtam

-
BÁ Nutrition
addikt
írni se tudok

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
na mi van? felment a kleszterined a whey pro-tól? vagy épp most bicepszeztél 200at 3 kilóval azt erősnek érzed magad?

-
Radnix
senior tag
De kár, hogy nem követtem a topikot mióta görögországban voltam, biztos sok értelmes hsz- született. Sajnos a tajgetoszt nem láttam, de még az olümposzt sem, de ha láttam volna akkor már rögtön kettőt, ugyanis aza bizonyos ouzó nagyon odabasz
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Úgyse tudsz olvasni, viszlát!

-
BÁ Nutrition
addikt
látom jó sok állat irogatott amíg nem voltam

-
(Darkwood)
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát annak kéne lennie...

-
God Vazzeg
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Igen, de az elvileg "default" nem?

-
MPowerPH
félisten
Nah, kezd erősen javulni az erőnlétem. Ma 20km -et futottam le 100min alatt. Köv. 7végén megint megpróbálom, vagy a 25km -et, vagy a 20km -et nagyobb tempoban.
Ez jó hatással van a súlyzós edzésekre is, nem fáradok el annyira, fittebb tudok lenni.
Mielőtt kioktatnátok...amióta leszóltatok, kicsit változtattam a futási szokásaimon. Már csak minden 2. nap futok, 6km -eket, de erősebb tempóban. És minden 7végén csinálok egy ilyen nagyobb távot.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az is jó, meg az általános iskola is!
-
Manitou
veterán
Értelmes egy topic

-
God Vazzeg
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Én meg az "olyan" napokon telepítek firefoxhoz magyar helyesírást, és rögtön javít amit kell

-
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Várom Boxinét, hogy talán még ebben az évben elkészül, és elindulhatnánk...de, áh...

-
Boxer001
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére

-
Boxer001
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Hát őszintén szólva koxolok. Kis fehérjeturmix megyeget kreatinnal. Sajnos csak így tudtam emelni fekvenyomásban is, szégyen, de ez van.
-
Boxer001
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Nagyon köszi a bíztatást!
A héten már sikerült végre fekvenyomásban is erősödnöm, hosszú évek után rá tudtam tenni 2 db 2.5 kilósat a 20-as rúdra.
Ez nagy löketet adott a továbbiakban. -
Boxer001
veterán
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Talán jövőre már menni fog, nagyon rá kell koncentrálnom, keményen dolgoznom, és meglesz.
-
Cimbooora
aktív tag
Tudtok valami fasza kar edzést?

-
dunkel
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
4-e van és már elherdáltad a pénzt?
... én is valahogy így szoktam
-
Markgx10
őstag
Uraim!
Nem akar valaki Nitrix-et (360-as) rendelni velem (ebay.com)? Ha valakit véletlenül érdekel, akkor írjon már egy privit, ha 2-3-at rendelnénk, akkor elég jó árra kijönne, de egyedül nem éri meg.

-
LOTR
addikt
grillezünk
pöpp! -
Boxer001
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Azt se tudom mi az. Ilyen okosak csak a béemwések lehetnek.
Most jöttem hát-váll edzésből.
Visszatérve a szabályos oldalemelés témára...még nem nagyon láttam olyat, aki szabályosan csinálná, a BÁ által belinkelt videó alapján, de attól még látni jó vállakat, szóval...na mindegy.
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Azt szoktam megnézni, hogy milyen okosakat írsz
(viccen kívül), hátha tanulok valamit, tudod, adok a szavadra 
Most pedig indulok a kimaradt edzést pótolni, úgy érzem nem fogok fázni

-
whitezo88
nagyúr
egy kis teliszart búvárruha feeling szar fényviszonyokkal, edzés után 80 kilósan: [link]
fejem azért takartam ki mert folyik rólam a víz és hülye pofát vágok
-
Cimbooora
aktív tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Hát azért én sem vagyok hülye bocsi, mert nem egy hülyegyerek vagyok akinek bemesélsz vmit
és aztázok meg táttom a szááám

-
Cimbooora
aktív tag
Am meg szivatni nem kell

Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja és 2,5 hónap alatt senkit se láttam guggolni még keretben sem (lábtolózni is ritkán)

? én 5 kilóssal nyomom és van ojan nap h 200 at nyomok. Haverem 4öö at szokott 5 kilóssal
Másra ment el a pénz..