- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
szerintetek izomtömeg növelésre mi a legjobb? még sosem szedtem semmit, most Biotechtől szedek Fosztát 5000et, szerintetek jó? ti hogy adagolnátok? nekem azt ajánlották hogy kondi előtt 2 teáskanál és kondi közben 2 teáskanál, pihenőnapokon meg nemkell szednem! hm? ötlet? valaki esetleg használt már ilyet?
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
köszönöm a válaszokat háát igen én sem akarok venni igazából semmit, egyrészt mer drága, másrészt mert sokszor káros is lehet, edzek rendesen, csak attól félek ha sokat eszem akkor inkább elhízom.. nemhogy erődödnék.. ezt a creatint azért még beszedem, mert kár lenne kidobni heti 3-4edzés elég igaz?
-
Csabee.
nagyúr
válasz marcus.fenix #19078 üzenetére
hát jó megfogadoom a tanácsokat.. lényeg hogy igyak sok vizet
de lehet inkább spenótot eszem. . popeye is attól erős DÜdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
hy
kérdeznék tuti tippeket....
ha hasizmomat szeretném hogy erősödjön, mert most van rajta egy kis husi.. ami lötyög... de tényleg nem túl sok.. miként tudnám szép feszes has formát elérni? neagy isten kockásat? most nem arra gondolok hogy felülésezz ezreket, mert az elkezdtem, de tudtommal azt sem szabad túlzásba vinni, mert a gerincnek árt többet, mint amenyi haszna lenne a hasizomra... tehát valakinek tuti tipp??Illetve étrenddel kapcsolatban, főként zöldségeket kéne ennem? mondom elsősorban a hasam, és a derekamat szeretném hogy vékonyabb legyen
-
Csabee.
nagyúr
válasz Radnix #38649 üzenetére
oltsanak, gondoljanak amit akarnak, a fórum azért van hogy segítsük egymást nem azért hogy oltjuk , lehet van aki kigyúrt állat, én csak kezdő vagyok, viszont lehet hogy én más téren vagyok jobb nála.. és nem vitázni kívánok de sosem akart kockásodni, pedig 7évet vizilabdáztam, 2évet fociztam, és így sem.. nem mondanám magamat lustának.
-
Csabee.
nagyúr
válasz Radnix #38652 üzenetére
igen, de én ezeket kipróbáltam már meg csináltam is, kocka még se lett.. max lapos has.... nem hiába kérdezem! az első hozzászólásba felsem tnt a GYIK csak az archívumok! amúgy én sem vagyok ideges, amikor számomra alap kérdéseket tesznek fel az informatika körébe...
-
Csabee.
nagyúr
az étremdem semmi extra, ami van azt eszem ebédre sajnos csak 3 szendvicset szoktam enni, nem tudom megoldani hogy főt tkaját egyek ebédre! 3 zsemle, benne két szelet felvágott, jégsaláta majonéz! ennyi, sok víz,
rreggelire 1 bögre kv vagy capucchino, kaláccsal, vagy háztartási kexel és túrórudival, vacsorára főtt kaja, amikor már hazaérek! a főtt kaja tök változóÜdv: Csabee.
-
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Tanácsot kérnék, szerintetek milyen tömegnövelőt vegyek?
Olyat keresek ami viszonjag jó árban van.. tehát semmiképp nem 10.000ft felett.
Olyat ami jól oldódik és finom, és nincs mellékhatása, gondolok itt kiütésekre stb.Várom a tanácsokat!
-
Csabee.
nagyúr
Hyhy vettem egy MaxGain Plus-t [link]
aztírja hogy napi 2x igyam, és 4dl vízben vagy tejben oldjak fel két mérőkanálnyit! Namármost nekem nincs benne mérőkanál.. vagyis nem nagyon találtam, a tetején kellett volna lenni gondolom! Tudnátok adni tippet hogy mennyi legyen az a két mérőkanálnyi? 2 Teáskanál? vagy 4? . Illetve mikor igyam a cuccost? gondotlam egyet reggel, meg egyet kondi előtt 1-2órával jah és még valami.. minden nap igyam?
-
Csabee.
nagyúr
olvasok első hozzászólást is! nekem ez csak táplálék kiegészítésnek kell! mért mondod hogy mintha másfél kiló cukrot vettem volna? ..
Boxer001: azért van a fórum hogy segítsünk egymásnak.. mért ne lenne türelmes? szerintem teljesen normális hangnemben tettem fel a kérdéseimet. És lehet ehhez a témához nem igazán értek, de más témában lehet jobb vagyok mint pl te.. (nem megsérteni akarlak ezzel sem) .. tehát kérlek te se legyél lenéző
Amúgy sajnos nem tudok sokat enni nap közbe, étvágyam sincs annyira.. gondoltam ez a por segít a napi tápanyagfelvételben!
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
olvastam első hsz-ást ott ez felvan tüntetve, erről vélemény? Scitec - 100% whey protein
tudom hogy csak fehérje... nekem sztem elég lenne az is 192cm vagyok és 88kg
sztetek ehez kéne tömeget növelni?[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz Tomics #40587 üzenetére
én leszarom az árát. elhiheted. Nekem nem az ára számít, (persze nem kell elszállni azért) ezt "átvettem" .. ennyi. De ti meg lehurrogtok. Na ez kb olyan hogy ti vesztek valamilyen notebook-ot vagy pc-t én meg leszarozom hogy mért azt a szutyok szart vettétek? .. nemtudom mért kell ilyennek lenni. vagy vesztek pár 100ezerért egy kocsit, és én meg leszarozom hogy óó mér nem 6os bmw-t vettél egyből?
Bibby majd következő hónapban veszek akkor egy általatok ajánlottat!
Én inkább szálkásabb izmokat szerenték,. Mert vannak nagy kigyúrt emberek, ami szép és jó dolog, de nekme az nem teccik hogy bazi nagy a karja a háta, de a pocakja is nagy.. szálkásabb idomok híve vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Üdvözlet!
Holnap veszek fehérjét! szerintetek melyiket?
nem tudok dönteni kettő között, ezért kérdezem tőletek akik már használtatok ilyet, hogy melyiket ajálnjátok! és milyen ízbe (bár az íz nem mérvadó)Üdv: Csabee.
Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest