- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP notebook topic
- iPad topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrterminator
aktív tag
-
jaddz90
tag
Ezért is írtam hozzá, hogy "...holott valóban érdemi gyorsulást és végsebességkülönbséget érnek ezzel el a többiek, a döntés adott, ez jó dolog." Természetesen +kanyarsebességet, meg miegymást is, de gondolom lejött a lényeg. Én egyszerűen csak nem szeretném minden verseny előtt állítgatni az autómat, de elismerem hogy javít, segít, látom a többieken is,
Blackbox és ArrowX és Y is erről szoktak csevegni (na jó, Y-nak inkább fingja sincs mi micsoda, X meg hazudik neki valamit). Viszont mindenki eldöntheti, hogy szeretne-e élni ezzel a lehetőséggel.
-
jaddz90
tag
válasz
dragonfx #1193 üzenetére
A Single Player-ben túl sok választásod nincs, amelyik szponzort választod, annak a 2 autójával fogod végignyomni azt a 2/4/6/12 + a cup eventet (bár az független attól, hogy milyen szponzort választottál). Az autókat megnézni az Online > My Vehicles menüben tudod, kiválasztasz egy üres kockát, kategóriákba szedve ott az összes autó amit meg tudsz magadnak venni. Tuningolni csak azokat az autókat tudod, ami a saját garázsodban áll, online tudsz menni bármilyen autóval, de a "kölcsönautót" nem tudod az eredményeiddel szintezni, csupán pénzt és XP-t kapsz arra, hogy megvedd magadnak. Az autókat bizonyos szintek elérésekor lehet upgradelni, fejleszteni, amelyiken csak fék, motor, lendkerék opcióid vannak, ott lvl15-30-50, ahol az említett három mellé kuplung és könnyítés is van, ott lvl10-15-20-30-50, szinteken lehet ezeket megvásárolni. Az autó szintezésével elérhetők a "tuning packok", ez minden esetben 18 módosítást jelent, de ez alatt inkább finomhangolási lehetőséget érts, valójában ez is 6 opciót takar (fékerőelosztás, differenciálmű, leszorítóerő, váltóáttételezés, felfüggesztés elöl és hátul) és minden opciót 3 lépcsőben lehet feloldani, ahogy egyre nagyobb szintű a kocsid, úgy egyre szélesebb tartományban enged babrálni a csúszkákkal. Nincs részletes tuning, mint mondjuk a Forza esetében, ez csak arra jó, hogy az online versenyek előtt mondjuk attól függően, hogy épp SPA következik, vagy valami kanyargós szűk pálya, a váltóáttételezéssel játssz. Én megmondom őszintén soha nem éreztem még késztetést, hogy ezzel a lehetőséggel éljek, holott valóban érdemi gyorsulást és végsebességkülönbséget érnek ezzel el a többiek, a döntés adott, ez jó dolog. DE! - ez mind a multiplayer tésztája..
-
polonic
félisten
Egyébként a black edition-höz járó sls coupé black-et hol találom?
-
dragonfx
veterán
hogy lehet tunongolni a verdát meg hogy ne csak 1 kocsival tudjak lenni? tudjak választani?
-
Csapoati
nagyúr
DLC még ma!
-
mcwolf79
veterán
válasz
intercooler #1181 üzenetére
Neeekem teccik :-)
-
polonic
félisten
válasz
Szerintem is jo
-
raggg
senior tag
válasz
Nekem tetszik.
-
Rossi
addikt
válasz
Nekem jó, köszi!
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati #1179 üzenetére
Egyetértek. Én sem szeretem ezt a flash dolgot...gyakorlatilag adtak a játékosoknak egy esélyt, sőt 4-et 5-t, hogy elkerüljék a totálkárt....ezért van az, hogy benéz egy féktávot...lerongyol valakit akinek onnantól bukta a verseny ő meg nyom egy flashback-et. Autóversenynek az a lényege a határokon autózz ne pedig az, hogy tudd nincs veszteni valód.
Másik oldalról, meg sajna az emberek totál nem ismerik az autózás szabályait és pl senki nem tudja pár embertől eltekintve, hogyan kell visszajönni egy pályára normálisan vagy hogy kell visszaállni irányba forgalomban.
Megpördül a hülye és totál tolatással megfordul mikor 6 kocsi jön mögötte vagy visszajön a pályára 90 fokban mint vmi ágyugolyó.... nah az ilyen használjon flasht...ezektől nem sajnálom.Én akkor szoktam használni ha féktávon átraknak Dubai-ból a Spa-i pályára
Mert mire visszatérék talpon...legyen már vmi esélyem az utolsó hely helyett vmi másra is ha már belémszállt a barma.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #1174 üzenetére
Hat pedig... sokszor jobb, ha visszateszi a keresztbe allt delikvenst iranyba, mint hogy pl varosi palyan szerencsetlenkedjen a tolatasnal, a tobbiek meg belerohannak kozben... Szerencsere multiban nem olyan, mint singleben, nem nyer vele igazan az ember, csak max nem sziv akkorat. En nem szoktam hasznalni, de nem zavar, ha a tobbiek igen.
-
raggg
senior tag
válasz
MeghaL0L #1168 üzenetére
Azért is nehéz szerintem egyelőre XP-t gyűjtögetni a klubnak, mert pl. nekem sincs sokféle autóm egyelőre, aztán ha nem a club liveryvel mész akkor nem ad XP-t. :-(
Most betettem egy sárga festést időlegesen, egy fokkal szebb a rózsaszínnél
A szebb opciókat várom.
Egyébként nem kell nagy dolgokra godolni szerintem ez alatt a klubozás alatt, gyűjtögessük az XP-t, mutassuk meg, hogy itt vannak a legjobb sofőrök és kész.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1173 üzenetére
PS2 kontrolleren sajna nincs ravasz
-
Rolly Dy07
senior tag
Ha a Flashback be lesz kapcsolva, biztos hogy nem fogok veletek gurulni. Ez az ami egyáltalán nem sportszerû.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz
FoxiestFox #1171 üzenetére
A gáz/féket gombra vagy az analog stickre állítod?
-
-
MeghaL0L
addikt
A billentyű nekem nem kihívás, hanem kínzás. Évek óta nem használom. Többi meg természetes dolog.
Klubbról: Ezen sajnos már nem segít a festés sem. Elég halottnak tűnik a dolog. A 18 tagból aktív maximum 5 ( nagyon max ). Nincs ennek sajnos jövője, bár cáfoljatok meg, örülnék neki!
Nekem mostanában nem nagyon van időm játszani, de azért naponta blackbox kollégával tolom 1-2 órát. Esténként meg amikor barátoknak, családnak is más dolga van akkor tetemesebb időt. Bár az utóbbi egy hétbe csak rám vannak állva, nem bánnám ha több dolguk lenne! -
raggg
senior tag
válasz
intercooler #1164 üzenetére
Naná, hogy örülünk neki ha csinálsz egyet! :-) Adok jogot!
Csak írd meg légyszi milyen néven vagy. :-)
-
CJ4567
nagyúr
Egy kis kihívás nektek: billentyűzet, minden segítség ki(maximum ABS lehet bekapcsolva), Very Hard, random pálya, flashbackek száma 5, bármilyen nézet.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX #1163 üzenetére
Nyilván nem a magyar zászló színeire értette, nyilván jó az ha minnél több magyar festésű autó van....de konkrétan a mi csapatunk festését valóban csak a tagok használhatják. Így korrekt.
-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX #1163 üzenetére
Ilyen is van igen, mivel külön csapat vagyunk a PH-tol. És szerintem nem szokás egymástól "lopni" ezért foglalt.
De fel ajánlottam hogy csinálok valamit ha ennyire tetszik mindenkinek, arra válasz nem jött... -
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler #1158 üzenetére
De csak jó pénzért Inter... drága dolog a saját istálló tudod
-
Dr. Gonzο
senior tag
Persze mindenki látja, milyen nemzetiségű vagyok, de ettől függetlenül szívesen viselem a piros-fehér-zöldet valamilyen formában. Így volt ez Grid 2-ben is. De persze nemzeti szín nélkül sem leszek rosszul.
-
Rossi
addikt
válasz
Syrius XIX #1152 üzenetére
A lobbyban akit érdekel, látja hogy ki milyen nemzetiségű.
Meg ha ennyire fontos ez a része, akkor lehetnénk Nemzeti Prohardver Klub is (NPK).
Nekem mindegy, én a Ph! miatt fogom használni a liveryt, nem a magyarságom miatt.
De legyen a többség akarata szerint.
Viszont ha már piros-fehér-zöld, akkor a kolléga liveryje nekem tetszik: [link]
-
Szelep
senior tag
válasz
Válogass a zászlók közül.
A verseny után pedig úgy is látja, hogy milyen nemzetiségű az illető.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
+1
-
Syrius XIX
addikt
Én már csak azért erőltetném, mert végül is magyarok vagyunk, vagy mi a fene, és ha valaki jól tolja, akkor csak had lássa ország-világ, h igenis magyar van az élen (szerintem)!
Ne arról legyünk híresek, mint pl.: a német kollégák, h mindenki tudja, ott löknek ki mindenkit, ahol csak lehet és a verseny, vagy a pálya egyáltalán nem is érdekli őket, mert nem az a lényeg (nekik)!
-
raggg
senior tag
-
Rossi
addikt
Én nem erőltetném ezt a piros-fehér-zöld festést annyira, de ti tudjátok.
És köszi, hogy foglalkoztok vele.
-
jaddz90
tag
válasz
FoxiestFox #1148 üzenetére
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, majd ügyelek rá!
-
válasz
jaddz90 #1146 üzenetére
Az ilyen sértődötten kilépegetés elég gázos, bár te tudod.
Kicsit kapcsold ki ezt a nagy tinis önérzeteskedést, kényelmesebb nélküle, hidd el nekem
Ráadásul ugyebár semmit sem érsz el vele, az emberek többsége még a single-t csapatja, a másik fele (ahogy én is) a GRID2-ből tanulva inkább kivárja, míg budget árazású lesz a játék, ha egyáltalán megveszi. -
polonic
félisten
válasz
jaddz90 #1146 üzenetére
Igen, tenyleg par hszt kellett volna visszaolvasnom. Meg ezt sem tettem meg, igaz.
Nekem nem allt szandekomban semmit leszarozni, bar az a rozsaszin festes tenyleg az.aktivan akartam reszt venni a klubban. Szoval sajnalom, hogy ez lett belole. De gondold at, lepj vissza.
-
jaddz90
tag
válasz
polonic #1145 üzenetére
Nem szándékoztalak lehurrogni, senki sem várja el, hogy elolvass 1200 hozzászólást és hidd el első dolgom is lett volna válaszolni, segíteni neked, ha a kérdéskört nem kemény 10 hozzászólással ezelőtt tárgyaltuk volna. Ettől függetlenül igazad van, egyszerűen csak be kellett volna linkelnem. Nem vagyok alapvetően bunkó természetű, csak a sokadik makákó után, aki a megválaszolatlan kérdésére csak annyit bír reflektálni, hogy "ez egy szar nyomorék topik, senki se segít senkinek, csupa paraszt jár ide", elillan a türelmem. Semmi személyes. Remélem itt megtalálod a választ.
-
polonic
félisten
válasz
jaddz90 #1144 üzenetére
Figyelj, igy kezdtem, hogy nem kovettem a dolgokat. Ez alapjan nem olvastam a topikot. De most megyk es visszanezem a nemtom hany szaz kimaradt hsz-t es elnezest kerek, hogy mertem kerdezni. Bar meg most sem tudom miert volt ez problema. Gondolom mar meg lett emlitve a tema. Ekkor mondjuk lehurrogas helyett belinkelhetted volna es akkor meg is koszontem volna neked. . .
-
Rossi
addikt
Srácok, mi ez a rózsaszín PH-s festét?!?
-
Rototti
senior tag
válasz
intercooler #1135 üzenetére
Amint azt CJ4567 is írta, csak azt szerettem volna mutatni, hogy a csapattárs nem csak az utolsó 5 hely valamelyikén képes célba érni, hanem előfordul egy-egy csoda folytán, hogy előrébb végez. Sajnálom, ha neked így név nélkül nem jelent semmit. A kérdésedre válaszolva, én játszom.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
intercooler #1135 üzenetére
Egyjátékos módban a csapattársa második lett, ő meg első.
-
Rototti
senior tag
Megtörtént a csoda és elképzelhetetlen, saját csapat 1-2: KÉP
Amúgy tudja valaki, hogy hogy lehet a legjobb rajtot venni, mert hiába próbálgatom, mindig ugyanúgy startolok. Van itt egyáltalán olyan játék a fordulatszámmal, mint az első részben, vagy padlót tolok oszt csókolom?
-
Rossi
addikt
Kapja be az összes német, továbbá a tisztelt fejlesztők, amiért a fix 60 fps-ről bizonyos pályák bizonyos szakaszain elkezd szaggatni, ami multiban kifejezetten jól jön...
Sajnos ezt a részt is igencsak összecsapottnak érzem több dolog miatt is...
-
Danecay
addikt
Ha már háló partyról essett szó, jól látom, hogy a játékot nem lehet LAN-on tolni? Márcsak azért mert mi is terbeznénk egy LAN-os összejövetelt, és jó lenne ha ezzel a játékkal is lehetne tolni, de sajnos manapság a még a LAN kapcsolódás is internethez kötött.
-
wolfman
veterán
válasz
jaddz90 #1125 üzenetére
Na most ettől egy picikét eltérő a téma, de haveri körben már tízen éve az megy, hogy nem tudunk egy jó kis háló partyn megegyezni. Mindig megbeszéljük, hogy lesz, mindig előhozunk helyszíneket, időpontokat, aztán 15 emberből 5-nek ez nem jó, 5-nek az, 5-nek meg amaz, szóval soha még nem volt egy értelmes hálópartyzásunk sem. De alapvetően az a baj mindig, hogy a 15 emberből 13 tökéletesen belesz@rik mindenbe, mert annyira nem is érdekli a dolog.
Bocs az elkalandozásért, csak jelezni akartam, hogy megértelek, hogy kifejtetted nemtetszésed. -
jaddz90
tag
Néhány gondolat erről a PH Racenet Klubról:
Mivel senki nem foglalkozott vele, hogy egyáltalán legyen (tudom, le voltatok kötve single résszel, stb.) én szerettem volna készíteni valami dizájnt, hogy elkezdhessük lapátolni az XP-t a klubba. Nem akartam önkényesen dönteni arról, hogy nézzen ki (azt hiszem ez érthető), ezért csináltam többet, vártam a javaslatokat. Több ember felhívta már rá a figyelmem, hogy a szponzorok így nem jók, mert több kategóriát fognak át, nem jön az XP a szponzori kihívásokra, stb. Nektek azt tudom mondani, hogy a szponzorok dísznek vannak az autón, mivel 1 darab klub livery-t lehet csinálni és az az érvényes az összes autóra, amit a klub színében, nevében versenyeztetsz, ha 1 kategóriára kiosztom az összes szponzort, akkor meg azért nem fog jönni, mert ha bármikor azon a kategórián (most mindegy, nevezzük driftnek) kívül versenyzel, ugyanúgy nem kapsz semmit a szponzorok után. A hangsúly azon van, hogy a klub színeiben, festésében versenyezz, mert a helyezésed, a köridejeid, a viselkedésed (értsd clean race) után kapott XP-t a klub is kapja és ez nyilván minden kategóriát átfogja, így ezekhez képest a szponzori XP semmi, elenyésző. Meg hogy nem jó a livery.. Én ennél többet nem tudok és nem is akarok tenni az ügy érdekében, szavazásra bocsátottam 4 alternatívát, de bárki a jobb festésével mondhatta volna, legyen inkább ilyen, felőlem aztán berakhattuk volna azt is. Én nem vagyok grafikus, ti meg ezt szavaztátok meg. Na mindegy is, mielőtt valaki félreértené nem a sirám tört ki belőlem, de ha már úgysem használja senki a klub festést, meg amúgy is mindössze 2-3 embert foglalkoztat aktívan ez az egész, valójában mindenki sokkal jobban jár, ha csinál magának klubot, a saját maga által összeállított dizájnt használja, nincs mormogás, mindenki boldog. Én csak próbálkoztam klubot csinálni a klubból. Mindenkinek szép napot!
-
mcwolf79
veterán
A Raceclub chalange-eket senki sem csinálja? Mert sosem látok időt az enyémen kívül.
Mi ennek az értelme egyáltalán (a díjon kívül)? -
CJ4567
nagyúr
válasz
Syrius XIX #1119 üzenetére
Én tegnap találtam 2-t, előtte lévő nap nullát
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Syrius XIX #1119 üzenetére
igen, tudom....
-
Syrius XIX
addikt
válasz
- = Zk = - #1106 üzenetére
G1-be még mindig vannak szerók, és toljuk is, csak VPN progival és LAN!!!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
djculture #1117 üzenetére
Ez nem butítás, hanem más megoldás szerintem. Ahogy az 1-hez meg a 2-höz képest sem butult az Autosport, sőt... a fizika nagyságrendekkel jobb mindkettőnél, a karrier ugyan nem egy nagy etvasz, de egyikben se volt az (itt szimplán túl hosszú). Így utólag egyébként a Grid 1 volt nagy butítás a Race Driver 3-hoz képest (telemetria, időmérő, beállítások, valós versenysorozatok tömkelege).
-
wolfman
veterán
válasz
Csapoati #1100 üzenetére
Ezek a DLCk beleépülnek a kampányba is? Hogyan? Bekerülnek a "csempionship"be, de akkor sokkal hamarabb be lehet fejezni a játékot, mint, hogy végigmenj az összes versenyen. Meg csak a CAR PACK-oknál, azok gondolom nem fognak bekerülni a versenyekbe, mert hát adott kocsival lehet menni bennük csak. Szóval érdekes lesz az biztos.
-
djculture
félisten
válasz
- = Zk = - #1108 üzenetére
Vehetsz ja de nem csak azzal lehet nyomni, én még valami alfát probáltam mert aki támogatta azt kiprobálhatta.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
- = Zk = - #1106 üzenetére
Gamerangeren néha van szoba, meg bárki csinálhat hozzá szobát
-
djculture
félisten
én kihagytam ezt a részt demó is elég volt belőle. Egyetlen normális előnye hogy nem kell izomgép hozzá de minden téren elavult produktum. Ez lesz a normális autósjáték :[link]
-
CJ4567
nagyúr
válasz
- = Zk = - #1104 üzenetére
A G1 singléje nagyon jó, igaz még eléggé az elején vagyok a multiplayerje viszont szinte halott, alig van néha pár szerver
A Drag még jó lehet, de ha olyan lesz mint a Worldben hogy van autómata váltó akkor semmit nem fog érni
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati #1103 üzenetére
há' naná... nagy Grid Fan vagyok.... de G2 előrendelés óta kicsit félek. igaz, azt előbb ledemóztam, és még aznap visszamondtam az előrendelést
Autosport esetében más. bejön... de hogy ennyi mindent kihagytak, az dühit inkább. oké, hogy a multira gyúrtak/nak, de pl a G1 multi+single is lekötött hosszú hetekre (Y)
itt a single megvan hamar, a multi meg... hm. -
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = - #1102 üzenetére
Alapbol megvenned meg hozza a 8 euros dlc-t is?
Egyebkent ki tudja milyen palya lesz a turaautos dlc-ben, Le Manst csak fel kene ujitaniuk, mint Isztambult vagy Jaramat. En a dragtol felek kicsit, nem hangzik valami izgalmasnak egy ilyen jatekban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest