- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- PLC programozás
- Notebook hibák
- Házimozi belépő szinten
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- RAM topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
válasz
MeghaL0L #1168 üzenetére
Azért is nehéz szerintem egyelőre XP-t gyűjtögetni a klubnak, mert pl. nekem sincs sokféle autóm egyelőre, aztán ha nem a club liveryvel mész akkor nem ad XP-t. :-(
Most betettem egy sárga festést időlegesen, egy fokkal szebb a rózsaszínnél
A szebb opciókat várom.
Egyébként nem kell nagy dolgokra godolni szerintem ez alatt a klubozás alatt, gyűjtögessük az XP-t, mutassuk meg, hogy itt vannak a legjobb sofőrök és kész.
-
-
jaddz90
tag
válasz
MeghaL0L #1057 üzenetére
Átraktam a livery-t, a belinkelt 4 közül az elsőre és a harmadikra mondtátok a legtöbben, hogy tetszik.
ezek voltakAktuálisan a pirosra, de mindjárt szavazhatóvá teszem.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
MeghaL0L #972 üzenetére
Én holnap végzek a single-el!
Multiban nem zavar a gyengébb autó, tavaly is így kezdtem, aztán azért legtöbbször a dobogón végeztem. De az se baj, ha most nincs esélyem rá, majd szépen lassan felfejlődök.
#974: Kikapcsolni max hackeléssel lehetett, nem? Én legalábbis valami ilyesmire emlékszem, hogy a config fájlban kellett a postprocessinget false-ra átírni true-ról.
-
mrterminator
aktív tag
-
jaddz90
tag
-
válasz
MeghaL0L #720 üzenetére
Mondom, ez nem gond... annyi elvárásom van, hogy lehessen tartani az íveket csúszás nélkül, adjon egy korrekt vezetési élményt, és az idiótákat ki lehessen csapni multiban.
Ha nem lehet, de a többi feltétel adott, max single-re lesz jó nekem, azért meg marhára nem adok pénzt -
-
mcs
veterán
válasz
MeghaL0L #642 üzenetére
Törölni biztosan nem fogom még egyelőre.
Online csak az első résszel toltam régebben egy ismerősömmel, aki volt itt prohardveres csapattag is.Grafikán látom, hogy például az út textúrái élesebbek lettek, viszont az éjszakai versenypálya mintha homályosabbnak tűnne, vagy csak inkább valamelyik effekt hatása ez. Nem tudom, esetleg mennyit számít az, hogy sima high beállításra tettem advanced lightning nélkül, mert így pont lazán fut a GeForce GT 640en.
-
törölt tag
válasz
MeghaL0L #642 üzenetére
remélem, mert én csak most kezdtem el, very hard fokozaton, és aggódok szponzori célok miatt, az irányítással van a legnagyobb bajom (kormány), az AI nem érdekelne, nem megy annyira gyorsan, de ez hogy nem minden váltás sikerül ez kiöli az idegeimet.
gázfröccs vagy anélkül tök mindegy, a visszaváltások esetlegesek, és a felváltások is elég ritkán jönnek össze..
valamint a gázreakciókkal is van gondom, néha mintha felakadna a gázbowden...az autó mozgása arcade azt elfogadom, de remélem az upgrade cuccokkal javul majd némileg az autóm -
kpal
nagyúr
válasz
MeghaL0L #464 üzenetére
Nekem is csak bill van ,de nem baj hangulat legyen jó egyenlőre
ezért se gyenge 4K..stb...
-
djculture
félisten
-
válasz
MeghaL0L #332 üzenetére
Nagyon gondolkodom rajta, mert mindenhonnan egyöntetű pozitív visszajelzések jönnek.
(#333) Rolly Dy07: szerinted?
Rád, Zk-ra, Drr-re, meg gondolom befutnak lassan a többiek is (akit nem említettem, elnézést kérek, de hát öregszem
. Kíváncsi vagyok, hogy Rototti, Lorant, Syrius is beneveznek-e a játékra.
A GRID 1 végével átnyergeltem F1-re (meguntam a hamachis és egyéb áthidaló sz*r*kodásokat...), de az igazi "szerelem" a GRID 1 volt. Sajnos a 2. rész nem hagyott bennem mély nyomokat... -
scampolo84
aktív tag
válasz
MeghaL0L #223 üzenetére
Azért valahol annak is meg van a maga finom bája, mikor lehúzzuk azt, amiért egy fillért sem adtunk.
Én a 2.0 után nem mertem belemenni az első napos vételbe, de mivel tetszik a játék
így biztosan meg fogom venni, 17 font elég baráti ár, ha leszünk elegen majd multiban.
-
törölt tag
válasz
MeghaL0L #161 üzenetére
Eddig nem rossz.
Pár dologról azért írhatna bővebben, az egyik ilyen az autók közti kontaktus 'szörnyűsége'..
online a többi dolog nem számít, de ez igen.
Az irányítás problémája ijesztő, de mivel kontrollerrel nyomja, így nem tudom kormánnyal milyen lesz.
Az tetszik hogy nem lehet vágni...ne is lehessen.
Tetszik hogy az AI erős, bár az nem ha bénán megy -
válasz
MeghaL0L #119 üzenetére
PEdig el lehet vele szórakozni, de xbox360 kontrollerrel tolom és ez a drift téma nekem k€rvára nem megy...Hogyan kellene,hogy jó legyen? Ki-hogyan csinálja, hogy látványos legyen? Nekem vagy nincs lendület, vagy le akar égni a kézifék,vagy túl gyors vagyok, van itt minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest