- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
-
raggg
senior tag
-
mrterminator
aktív tag
válasz
polonic #1285 üzenetére
AI-kat be kell rakni 3-4 főnél is, mert úgy ad normális pénzt, Sima veryeasy AI-t a rajtrácsot meg XP rangsor szerint beállítani, így a gépi ellenfelek kerülnek hátra az emberek pedig előre, így nem kell még az első kanyarba se bajlódni a megelőzésükkel.
Aki pedig az autóját és pénzt szeretne farmolni, nagyon gyorsan (akár egy autót 50.szintig felhúzni 2óra alatt): Két player, very easy AI, 5event, 1körös pályák és abból is a sort (a legrövidebb). Eredmény: kb: egy verseny 40-50 másodperc garantált első vagy második pódium, kb 2000(autó) xp és 15ezer pénz/event nyeremény. A pályák betöltésével és mindennel együtt 10perc alatt lemegy az 5 event és boldogabbak leszünk 10000Xp vel +60-70ezer G-vel. Akinek van kedve az szóljon és farmolhatunk
-
Rossi
addikt
válasz
polonic #1280 üzenetére
Dettó volt nálam is.
Thx CM...
raggg: Majdnem minden este összetalálkozunk páran, véletlenszerűen, de a custom 3-4 emberrel szerintem csak rövid ideig szórakoztató.
Playlist meg hol tök jó, hol meg vagy parasztok vannak, akik direkt löknek ki, vagy kib@szott németek, akik kickelnek, mert magyar vagy (ha véletlenül nyersz, vagy vezetsz pontokban, akkor meg pláne...).
-
jaddz90
tag
válasz
polonic #1231 üzenetére
Köszönöm, ha a kontakt hibás net elosztó dobozkám is úgy szeretné, csatlakozni fogok. A klub-dolog jó nekem így ahogy van, nem azért mert szociofóbiás vagyok, de ezt már kitárgyaltuk.
Ha valaki esetleg ért ezeknek a szaroknak a bekötözéséhez, dobjon már rám egy privit. Beszereztem helyette egy másikat, de kicsit máshogy vannak benne a színek, én meg laikus vagyok a dologhoz, a sokadik variáció után úgy gondoltam nem kínzom tovább a drótokat, meg az idegeimet se.
-
mrterminator
aktív tag
válasz
polonic #1224 üzenetére
Én is benne vagyok akár 7 től.
Osztály lehet bármi, c és endurance is ok, Street performance vagy supermodded is. Igazából ez mindegy is, HA az Uprgredek tiltva lesznek, a tuning jöhet, annyi előnye lehet annak akinek van rá megfelelő, magas szintű autója. Csak tiltsuk az Upgredeket, mert akinek nincs saját autója az igen nagy hátrányban lesz (a tuning maradjon mindenképp elérhető)
-
jaddz90
tag
válasz
polonic #1145 üzenetére
Nem szándékoztalak lehurrogni, senki sem várja el, hogy elolvass 1200 hozzászólást és hidd el első dolgom is lett volna válaszolni, segíteni neked, ha a kérdéskört nem kemény 10 hozzászólással ezelőtt tárgyaltuk volna. Ettől függetlenül igazad van, egyszerűen csak be kellett volna linkelnem. Nem vagyok alapvetően bunkó természetű, csak a sokadik makákó után, aki a megválaszolatlan kérdésére csak annyit bír reflektálni, hogy "ez egy szar nyomorék topik, senki se segít senkinek, csupa paraszt jár ide", elillan a türelmem. Semmi személyes. Remélem itt megtalálod a választ.
-
sirszevenap
addikt
Akkor sajnos ez nem a te kategóriád!
Én állandóan megunom a játékokat, de ezt nem sikerült pont azért , amit a kolléga elmondott!10/9 alkalommal amikor megkérdezek valakit akit látom,hogy játszik, hogy megyünk egyet akkor az a válasz, hogy single. Értem én, kell azt is tolni, na de két hete csak azt tolja a 90%. Nincs ezzel gond tényleg, de elhiszem ha megunják a játékot gondolván h a multi is hasonló lesz.
Arról nem is beszélve, hogy nagyon szét lesz a mezőny, mert kb két kocsim közel van már az 50-hez, aztán kicsit jobbak is (upgrade-ek miatt). Értelme meg számomra nem lesz alap kocsival menni, míg a kollégák fejlődnek tehát ez = vita
Hozzáteszem , vert már el lvl1-es kocsi, pedig tudásom legjobbját adtam, tehát nem tudom majd meglátjuk.
-
mrterminator
aktív tag
Az baj szerintem, hogy autós játékot az emberek nagy része single nyomja...Ez olyan mint a Battlefield szériát csak kampányt tolni, lényegét veszti a játék így, (azaz lényegével nem játszanak, amire kitalálták a mutival). Ez van a Griddel is, mit kell singelben bohóckodni
a multira van helyezve a hangsúly, ott a fejlődési rendszer, pénzszerzés rendszer (pénzre nagyon ügyelni kell) az autó fejlesztési rendszer. Már ezzel is sok a motiváció, nemhogy elsőnek lenni bármely futamon. Ott se mindenki profi, és nem kell elsőnek lenni! (az utolsó helyér is lehet harcolni) A játék nagyon jól díjazza a középmezőnyt és a lökdösődés mentességet is (VÉGRE)
Verődjünk már össze esténként! szép lassan felfejlődnek az autók, gyűlik a pénz és mehetünk egyre nagyobb kategóriákba hétről-hétre! Egy este csak 1-2 két pályát és kocsit váltogatva játszani! Igen hosszú távó a muti része, már 100 futamon van kb 10 órával, de még sehol nem vagyok. Kell egy jó csapat, és kb 2x gyorsabban menne a fejlődés is. Lehetne akár két PH team is, a simes és árkad vonalhoz is, server függően stb...(mivel ezt is jól be lehet állítani már)
Gyertek mutizni!!!
-
Brian_GT
őstag
Az a baj és nem értem a Codemasters is mikor lett ilyen egy Toca-s múlt után, hogy azt tekintik AI nehézségnek, hogy a kanyar előtt kb megállnak, de egyenesben meg ugyan azzal a kocsival majdnem lehagynak mikor hibátlanul padlón mész.
Én nem tudom Codemasters nem jár véletlenül a Polyphony Digital környékén...gyárlátogatást megejthetnének csapatépítő tréning gyanánt... ha csak a por rátapad a cipőjükre onnan már megköszönöm!!! -
sirszevenap
addikt
Ízlések és pofonok, de egy single élményt ne hasonlíts a multihoz. Ideje volna már feljönni online!
Ott tanulsz meg igazán, hidd el és nem fogod unni, mert csinálni akarod mégjobbra a kocsid, leszeretnél győzni embereket stb.
Én pl most azon dolgozom, hogy egy-két magyar kollégát majd time attackba legyőzzek. -
Csapoati
nagyúr
-
törölt tag
Attól függ mire kell
Így visszanézve nekem nem kellett volna megvenni. Ezt a sorozatot a TOCA Race Driver miatt kedvelem, és én azt hittem valahova oda fognak visszanyúlni. Olyasmi karrier, olyasmi hangulat.
De ez nem, hangyányit sem sajnos
Jelenleg nekem a véleményem az, hogy ez elég pocsék lettPersze mindez ahhoz képest hogy mit vársz egy ilyen játéktól, ..ezért írtam hogy én mire vártam/gondoltam az előzetesek alapján.
Irányítás:
- kormánnyal játszom, és ritka idegesítő hogy nem vált normálisan, sokszor nem vált , hiába használod a váltót mint minden más autós játékban, itt ez nem valósul meg...van hogy elsőre vált, van hogy harmadik próbálkozásra. Nekem ez a legidegesítőbb...érthető lenne ha kuplungolni kellene, de én kuplungolok megszokásból. (egyébként semmit nem számít, de nem is vártam).
- Az autókezelés absz. arcade, oké vannak blokkoló fékek, vagy ellenkormányzás, de teljesen messze a valóságostól, blokkoló fékek ellen a hátratolt fékelosztás bőven elég, ellenkormányzás meg arcade, azaz a kerékhez semmi köze nincsen, inkább a kocsi középpontjához...un. nevezett 'tégla'.
játékélmény:
-AI (very hard fokozat): nem lenne rossz.., de sztem jön majd valami javítás ide is, mert nagyon direkt, vagy elnagyolt...első blikkre agresszívnak is mondhatnánk, pár verseny után nekem igénytelen..bár ez kicsit erős megfogalmazásnak tűnhet. Beleprogramozták hogy melyik pályán, hol legyen gyenge, ahol meg lehet előzni. Ki lehet forgatni, de azért valahogy látszik hogy ezt inkább az arcodba tolják a fejlesztők egy-két programozott hibával hogy lásd hogy tud hibázni az AI...mint hogy te tudd hibára késztetni..nincs ilyen hogy becsalogatod hogy rosszul gyorsítson ki...minden esetben jól fog kigyorsítani, és ilyen helyzetekben ordítóan arcade, jobb nem is erőltetni. Az AI 'very hard'-n gyors persze, és nagyon versenyzésidegen stílust kell felvenni hogy megfogd, de ha megfogtad akkor simán lehagyod.
-karrier: nekem ez a része egyértelműen csalódás, pláne mivel írtam 'milyesmire' vártam... de sztem a Grid1-hez képest is halvány. Sok pálya van benne, de Bathurst, vagy Spa visszafelé az nálam kicsit verte a lécet..de érdekes élmény
- Hang, Grafika, optimalizáltság: Sztem nagyon jó, a pályák nagyon szépek, és mellé nagyon jól fut..jó pillanat volt amikor a lerepülő motorháztető után több hang jött be az utastérbe, erősebb lett a turbó szívóhangja
Ez a része nagyon rendben van sztem.
- Online: Nem teszteltem igazán, Racenet-s kihívások..de semmi online futam.Saját rossz élmény, még soha nem rúgtam le a kormányt a cockpit-ről, pedig játszok arcade játékkal is, mint a Nascar the Game 2013, vagy a WRC4, F1 2012 ami úgy nagyjából lefedi az érdeklődés köröm, szal itt előfordult, valszeg a 'very hard' fokozat volt az oka, mert ott nagyon kijönnek a játék hülyeségei, a tökön-babon át shoot'm up stílus, meg az AI bénázások, az irányítás bénázásaival.
elszívtam egy cigit, aztán visszaszereltem
...ha lejjebb veszed a kihívást, akkor végig lehet sétálni, mert belefér ha nem vált, vagy sokadjára, az AI a közeledben sincs, és nem kell az autókezeléssel sem annyira foglalkozni. -
drr
őstag
@ albert8 - én is jelentkeznék, Steam név az aláírásomban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged