Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
dragonfx #1446 üzenetére
Én egyiket se szeretem, de mit tehetek? GRID-ben nincs Ferrari...
Marad a McLaren, a Caterham, az Alfa, a Bugatti, a Caparo, meg a Wankel Mazdák és csá...
Karrier-mód amúgy sem kívánságműsor. Azzal mész, amit alád raknak, csak az XP-hozam számít...
Csak tudnám, hogy azt a förmedvény Drift-et hogy a francba fogom elcsalni, hogy ne kelljen megcsinálni...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
dragonfx #1437 üzenetére
Én túrán vagyok, B-s mercivel kéne menni Isztambuli pályán, de már nem tudom mit és hova állítsak, hogy jó legyen... Ha nagyon odateszem magam, és a karika is összejön, akkor foghatok egy 54-es időt, de az még mindig 1 másodperc lemaradás, és a bugos köridők miatt azt se tudom, hol/min kéne javítani...
Nyilván az a baj, hogy a pályán van két irdatlan hosszú egyenes, ahol az AI be tudja kapcsolni a rakétákat, de ezzel nem tudok mit kezdeni.
Nekem eddig Brands Hatch. Ott mindig 1-1-1. Meg persze SPA, de azon még nem mentem eddig. A pályák egy részét tuti nem is láttam még, mert a túrán kívül csak a kihívásokat tolom.
(#1439) dragonfx +30%-on vagyok. 5xFlashback, ABS, TC, Vonal, HUD, Kamera. Minden más az elérhető legnehezebben.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dragonfx #1387 üzenetére
"....és egy kocsivla sokat kell menni.és pláne olyanokkal amiknek totál ocska a fizikája kezelhetősége hangja....."
Mintha ezeket (és még sok minden mást) már leirtam volna még az elején, de simán lehülyéztek!
Na 11111111, ez van!
Azért örülök, hogy idővel más is rájön, mennyire frankón eltolták ezt az egészet!
Szerintem ezt tanitani kellene!
Ennyi! -
jaddz90
tag
válasz
dragonfx #1193 üzenetére
A Single Player-ben túl sok választásod nincs, amelyik szponzort választod, annak a 2 autójával fogod végignyomni azt a 2/4/6/12 + a cup eventet (bár az független attól, hogy milyen szponzort választottál). Az autókat megnézni az Online > My Vehicles menüben tudod, kiválasztasz egy üres kockát, kategóriákba szedve ott az összes autó amit meg tudsz magadnak venni. Tuningolni csak azokat az autókat tudod, ami a saját garázsodban áll, online tudsz menni bármilyen autóval, de a "kölcsönautót" nem tudod az eredményeiddel szintezni, csupán pénzt és XP-t kapsz arra, hogy megvedd magadnak. Az autókat bizonyos szintek elérésekor lehet upgradelni, fejleszteni, amelyiken csak fék, motor, lendkerék opcióid vannak, ott lvl15-30-50, ahol az említett három mellé kuplung és könnyítés is van, ott lvl10-15-20-30-50, szinteken lehet ezeket megvásárolni. Az autó szintezésével elérhetők a "tuning packok", ez minden esetben 18 módosítást jelent, de ez alatt inkább finomhangolási lehetőséget érts, valójában ez is 6 opciót takar (fékerőelosztás, differenciálmű, leszorítóerő, váltóáttételezés, felfüggesztés elöl és hátul) és minden opciót 3 lépcsőben lehet feloldani, ahogy egyre nagyobb szintű a kocsid, úgy egyre szélesebb tartományban enged babrálni a csúszkákkal. Nincs részletes tuning, mint mondjuk a Forza esetében, ez csak arra jó, hogy az online versenyek előtt mondjuk attól függően, hogy épp SPA következik, vagy valami kanyargós szűk pálya, a váltóáttételezéssel játssz. Én megmondom őszintén soha nem éreztem még késztetést, hogy ezzel a lehetőséggel éljek, holott valóban érdemi gyorsulást és végsebességkülönbséget érnek ezzel el a többiek, a döntés adott, ez jó dolog. DE! - ez mind a multiplayer tésztája..
-
raggg
senior tag
válasz
dragonfx #732 üzenetére
Egyébként azt meg kell hagyni, szerintem a pályák nagyon szépek lettek. Főleg az épített versenypályák. Nem csak egy-az-egyben átpakolgatták hanem tényleg hozzájuk lett nyúlva, szebb a fű, szebbek a fák (még ha nem is egy Crysis) és tök jók a kis léggömbök, repülők a levegőben.. az autóknál már kevésbé éreztem előrelépést, mindenesetre a textúracsomag sokat javított az összképen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konteó topic
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest