- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Deee most tudod itt nem arról van szó, hogy aki életében billel ment és kap a kezébe egy kormányt...vagy aki végig kormánnyal ment és kap egy billentyűt..nah menjél vele. Azonos képességek mellett is érezhetően nagy különbségek vannak a kormány javára. Remélem ezt egy autós játéknál és topicban nem kell ecsetelnem miért
-
-
-
MeghaL0L
addikt
A billentyű nekem nem kihívás, hanem kínzás. Évek óta nem használom. Többi meg természetes dolog.
Klubbról: Ezen sajnos már nem segít a festés sem. Elég halottnak tűnik a dolog. A 18 tagból aktív maximum 5 ( nagyon max ). Nincs ennek sajnos jövője, bár cáfoljatok meg, örülnék neki!
Nekem mostanában nem nagyon van időm játszani, de azért naponta blackbox kollégával tolom 1-2 órát. Esténként meg amikor barátoknak, családnak is más dolga van akkor tetemesebb időt. Bár az utóbbi egy hétbe csak rám vannak állva, nem bánnám ha több dolguk lenne! -
- = Zk = -
félisten
mivanvele?!
(#606) Csapoati
lehet. passz
annyit találtam ki, hoyg átrakom manuális váltóra és only kettesben gangolok végig. kézi+fék+gáz.. ezekkel dolgozom(#607) Brian_GT
én csak az elsőt toltam. a másodikat ledemóztam és rögvest lemondtam az előrendelést
nem tudom mi lehet ezzel a steam-es profilcserélgetéssel. majd kiderül..
már magam sem tudom mikor kezdtem a Gridet.... qrva rég. talán a fórumban fellelhető egy kis régészettel -
Dr. Gonzο
senior tag
A visszapillantót már a 2-ből is nagyon hiányoltam.
Sokat segítene, ha lenne!
A Grid2 volt az első olyan autós játékom amibe komoly mennyiségű időt fektettem bele és a teljesen más irányítás miatt azért aggódom, mennyire fog nekem feküdni.
Tudom a legtöbben fikázzák a 2 fizikáját. Tényleg nem életszerű, de nekem bejött, megtanultam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Samsung Galaxy Book4 Pro Érintős Laptop -70% 14 Ultra 7 155H 16/512 AMOLED 120Hz 1Millió
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest