- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Logitech szerviz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaddz90
tag
válasz
Brian_GT #1274 üzenetére
Én sokáig játszottam kormánnyal is, rengeteg F1-et éveken át egy Logitech MOMO-val, de ez nem szimulátor, ami nem az azt meg nekem kényelmesebb billel tolni, sokkal eredményesebb vagyok vele. F1-ben (pedig billel és kormánnyal is mentem "tökéletes kört") ez így is 2-3mp volt a kormány javára, minimum.
A laptop egyébként 2014-es, két hónapja vettem, az előzőn nem ment volna el a VGA miatt. De mondom kipróbáltam két másik billentyűzettel is, USB-re dugva, mindkettőn produkálta ezt. És biztos nem valami Windowsos beállítás miatt, csak ennél a játéknál produkálja. Dirt3, Grid 2 például.
-
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Brian_GT #979 üzenetére
valaki félretájékoztatott.a steamen olyan fájlt módosítasz amit akarsz,a PC szabad platform. VAC által védett játékokban (a GRID nem az) a .dll és .exe fájlok csalásra irányuló (csak arra!) módosítása vezet kitiltáshoz az adott játék multijábó
.cfg, ini, és egyéb szöveges fájlok szerkesztése semmilyen retorzióval nem jár.
-
-
MaciG
addikt
válasz
Brian_GT #886 üzenetére
Szóval egy ilyen padom van. ÉS azt tudom hogy lehet analógra is állítani meg a gamepadon lévő nyilakra, de ahogy dying_star is írta, Grid 2 -ben lehetett úgy hogy egyszerre mindkettő működjön, mert pl nagyobb kanyaroknál én szeretem a nyilakat nyomni, de ha csak kicsit kell korrigálni akkor ott az analóg kar
-
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Brian_GT #680 üzenetére
Nagyon helyes, rá kell gyúrni, aztán ha gyűlik a nép talán lesz egy jó kis PH-s közösség, amiben végre jómagam is benne lehetek. Sajnos nekem a második rész multit tekintve csalódás volt, de ha meg tudom győzni az asszonyt én is bevásárolok ebből az epizódból!
Én is aludnék már, de majd reggel hétkor telik le a műszak... addig meg marad a fórumozás.
-
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT #495 üzenetére
Semmiféle választási lehetőséget nem ajánlott fel!
Betoltam a lemezt, install GRID Autosport, ok.
Válasszon nyelvet, ok!
Elindította a klienst, +kérdezte hova tegye, ok!
Kérte a kódot, ok!
És elkezdte letölteni!
Ennyi volt!
Sejtettem, h a Steam így is-úgy is bejelentkezik, de azt nem, h onnan fogja letölteni! Ez nem ok! De miért?????????Az egyik legjobb háttérszolgáltatás! Hát LoL!!!!!
Legjobb, de mire?
Most nem akarom ugyanazokat leírkálni, amit már a GRID 2 topicjában leírtam, hiszen a véleményem azóta sem változott a Steam-ről!
Nem azért használom, mert jó, hanem azért, mert muszáj!
X-Fire ugyanolyan tökéletes volt mindenre, mint a Steam, csak nem voltak hozzákötve a játékok, + amiket leírtál, mind +volt benne!!!Steam-en most 50€ a GRID Autosport (akciósan 45€ volt valamikor a múlthéten), én megvettem 576KByte-on keresztül 7. 990-ért! Tényleg mekkora királyság a Steam!
De most tényleg!
Kivételesen (és +int csak ismételgetni tudom magam) tényleg azért jöttem, h segítséget kérjek, de látom itt is ugyanúgy reménytelen, mint a GRID 2 topicjában volt, mert itt is csa ka kioktatás + lehülyézés megy! Abszolút semmi kötözködési hangulatom nem volt, de úgy látom (függetlenül attól, h itt sincs kiírva az oldal fejlécében, h: GRID Autosport "rajongói topic") ez bizony uganaz a stílus, mint a GRID 2 topicjában volt, pedig csak szimplán segítséget kértem!
Na 11111111, ezt is megpróbáltam, nem jött be!
Örültem, h itt lehettem, sziasztok!
(#497) Csapoati válasza Brian_GT (#495) üzenetére: Nem kell olvasni semmit, mert nem fogok írni, teljesen felesleges, érdemi segítséget úgysem kapok, akkor + minek? nem szeretem a felesleges köröket!
Természetesen a Topic-ot olvasgatni fogom, csak nem írok! Ne aggódj, ez volt a 3. és (ha minden jól megy) utolsó ilyen szösszenetem!Mindenki nyugodjon meg, nem kell a baromságaimat olvasgatni, hiszen minden nagyon szép, minden nagyon jó és mindenki mindennel megvan elégedve! Ez a királyság!
Örülök, h mindenki happy és tökéletes minden!
-
sirszevenap
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest