- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaddz90
tag
Néhány gondolat erről a PH Racenet Klubról:
Mivel senki nem foglalkozott vele, hogy egyáltalán legyen (tudom, le voltatok kötve single résszel, stb.) én szerettem volna készíteni valami dizájnt, hogy elkezdhessük lapátolni az XP-t a klubba. Nem akartam önkényesen dönteni arról, hogy nézzen ki (azt hiszem ez érthető), ezért csináltam többet, vártam a javaslatokat. Több ember felhívta már rá a figyelmem, hogy a szponzorok így nem jók, mert több kategóriát fognak át, nem jön az XP a szponzori kihívásokra, stb. Nektek azt tudom mondani, hogy a szponzorok dísznek vannak az autón, mivel 1 darab klub livery-t lehet csinálni és az az érvényes az összes autóra, amit a klub színében, nevében versenyeztetsz, ha 1 kategóriára kiosztom az összes szponzort, akkor meg azért nem fog jönni, mert ha bármikor azon a kategórián (most mindegy, nevezzük driftnek) kívül versenyzel, ugyanúgy nem kapsz semmit a szponzorok után. A hangsúly azon van, hogy a klub színeiben, festésében versenyezz, mert a helyezésed, a köridejeid, a viselkedésed (értsd clean race) után kapott XP-t a klub is kapja és ez nyilván minden kategóriát átfogja, így ezekhez képest a szponzori XP semmi, elenyésző. Meg hogy nem jó a livery.. Én ennél többet nem tudok és nem is akarok tenni az ügy érdekében, szavazásra bocsátottam 4 alternatívát, de bárki a jobb festésével mondhatta volna, legyen inkább ilyen, felőlem aztán berakhattuk volna azt is. Én nem vagyok grafikus, ti meg ezt szavaztátok meg. Na mindegy is, mielőtt valaki félreértené nem a sirám tört ki belőlem, de ha már úgysem használja senki a klub festést, meg amúgy is mindössze 2-3 embert foglalkoztat aktívan ez az egész, valójában mindenki sokkal jobban jár, ha csinál magának klubot, a saját maga által összeállított dizájnt használja, nincs mormogás, mindenki boldog. Én csak próbálkoztam klubot csinálni a klubból. Mindenkinek szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Viccrovat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged