Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrterminator
aktív tag
BLACKBOXGG néven felvettél köszi! Rövid bemutatkozásom ide leröffentem:
Csak Online játszok a Griddel, minden segítség off, (+manuál váltó, belső nézet) és Xbox360 Gamepad. kb így a középmezőnybe végzek a noname emberekkel, mert ugye az elő kanyar után utolsóként kezdem az üldözésüket :S (kilökés stb miatt). Remélem Veletek élvezetes lesz!Lesz este gurulás?
-
törölt tag
szerintem nem főbenjáró bűn a "demóval" játszani, ha utána az ember megveszi eredetiben.
én is megveszem majd, főleg a multi és a doboz miatt...szerk: a grid2-t kifejezetten örültem, hogy kipróbáltam előbb, mert nagyon nem tetszett, kidobott pénz lett volna. végül nemrég szereztem egyet, valami párezres vacakra cseréltem, hogy meglegyen azért... (kb. ennyit ért max szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Battlefield 6
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Aki hibázik törődjön bele és igyekezzen legközelebb jobban figyelni!!!