Új hozzászólás Aktív témák
-
mrterminator
aktív tag
BLACKBOXGG néven felvettél köszi! Rövid bemutatkozásom ide leröffentem:
Csak Online játszok a Griddel, minden segítség off, (+manuál váltó, belső nézet) és Xbox360 Gamepad. kb így a középmezőnybe végzek a noname emberekkel, mert ugye az elő kanyar után utolsóként kezdem az üldözésüket :S (kilökés stb miatt). Remélem Veletek élvezetes lesz!Lesz este gurulás?
-
törölt tag
szerintem nem főbenjáró bűn a "demóval" játszani, ha utána az ember megveszi eredetiben.
én is megveszem majd, főleg a multi és a doboz miatt...szerk: a grid2-t kifejezetten örültem, hogy kipróbáltam előbb, mert nagyon nem tetszett, kidobott pénz lett volna. végül nemrég szereztem egyet, valami párezres vacakra cseréltem, hogy meglegyen azért... (kb. ennyit ért max szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest