Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz
mrterminator #1516 üzenetére
Én most megvettem a Grid 1-et 3,24- ért, steamen ( egy ak skinemet adtam el érte, szerintem megérte így!
) azzal tolom.
-
Rossi
addikt
válasz
mrterminator #1505 üzenetére
Nagyobb nem hiszem, hogy lesz, a béka segge alatt van az érdeklődés.
Én majdnem minden este 21:30-22:00-tól vagyok 1 órát kb.
-
sirszevenap
addikt
válasz
mrterminator #1505 üzenetére
Mert én nem vagyok!
-
sirszevenap
addikt
válasz
mrterminator #1291 üzenetére
+ az, hogy az ilyen szerencsétlenül járt emberek visszahozzák a régi szintjüket mivel kb most semmim nincs. Mióta elveszett a mentés még nem volt időm játszani. Talán most hétvégétől vagy jöv héttől lesz megint valamennyi idő rá.
-
Rossi
addikt
válasz
mrterminator #1288 üzenetére
Ennek a farmolásnak mi az értelme
Pont azt az élményt veszi el, hogy egy komoly (értsd széttuningolt) kocsit igen nehéz összerakni, sokáig tart.
Bár hozzáteszem, igencsak hiányzik egy jó magyar csapat stabil 8-10 fővel, akikkel ha nem is naponta de gyakran meg lehetne beszélni, hogy akkor ma este csak street, vagy csak touring pl.
-
mrterminator
aktív tag
válasz
mrterminator #1200 üzenetére
Most látom Jaddz Te is ezzel a példával éltél
-
sirszevenap
addikt
válasz
mrterminator #1008 üzenetére
Elment az áram!
Pedig most mindenkit levertem volna!
-
intercooler
őstag
válasz
mrterminator #1008 üzenetére
Olyan nincs
ki is vagy a játékban?
Zk ezért nem a tudatlanokkal kell menni.
Holnap zárt szerzót csinálok úgy 4 órától aki jönni szeretne írjon rám.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
mrterminator #970 üzenetére
Itt felvehettek steamen: Dr. Gonzo
Gyakran megyek esténként online. Szorgalmasan gyakorló szinten! -
zsomboor
tag
válasz
mrterminator #863 üzenetére
Na ez érdekes, pedig még billentyűzettel is gyorsabb ha minden ki van kapcsolva, ABS és TC főleg. Nekem legalább is.
-
raggg
senior tag
válasz
Onlineban segítségek nélkül "kölcsön autóval", time attacken ott szoktam lenni az első 3-ban, úgy, hogy egyébként nincs túl sok órám a játékban, szóval még szokni kell.. szóval talán érdemes kikapcsolni őket (ja + manuális váltózok). Ill. kormánnyal biztos jobb lenne mint kontrollerrel..
Enduranceban a Ford GT-vel viszont csak szenvedtem...
-
wolfman
veterán
válasz
Azért a TC is rendesen visszavesz a kanyarokból való kigyorsításokkor. Ha bekapcsolom hallani lehet, hogy túl óvatos a gázadással, miközben értékes tizedmásodpercekkel kerülök hátrébb.
Én meg a tegnapi játszásomkor rájöttem, hogy a Shelby Cobra Daytona Coupet kifejezetten ok.d.s vezetni, annyira csúszik. ha ehhez hozzáteszem azt, hogy a 4. körre jelentősen meg fognak kopni a gumik (ameddig még nem sikerült eljussak vele a jelenlegi versenyben), akkor már előre félek, hogy ebben a versenyben bizony utolsó leszek DNF-el! (DUKE NUKEM FOREVER-el!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged