Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Muszáj egy komplett seasont egyben végignyomni a carreer módban?
-
Winne
nagyúr
Na eljutottam odáig, hogy kipróbáljam a játékot. Első benyomásra, ami nagyon tetszett, az a grafika, nagyon szépen van kidolgozva, pedig az első rész sem volt ronda és annak is örülök, hogy realisztikusabb lett, sokkal nehezebben megy így elsőre, mint az első rész, nyilván meg is kell szokni, de mediumon nem mindig nyertem, ami jól van így. A kézifékről sajnos le kell szoknom, régen sokat segített kanyarodni, de itt nem éppen úgy működik.
Pozitív így elsőre.
-
Winne
nagyúr
válasz
Syrius XIX #1691 üzenetére
-
Syrius XIX
addikt
-
Winne
nagyúr
Köszi szépen, megpróbálkozom vele.
-
Syrius XIX
addikt
GameRanger-en és Tunngle-n is működik még a GRID! Napi szinten játszok vele még mind a mai napig!
Mindkét progi VLAN rendszerű, de működésben eltér.
GameRanger-ben annak a szobáját látod és ahhoz tudsz csatlakozni a játékban, akihez a GameRanger-en csatlakoztál. GR becsatlakozás után rányomsz a JOIN gombra és a GR indítja el a game-t, bevisz egészen a szobáig!
Tunngle: Az összes szobát látod, amiket létrehoztak ugyanúgy, mint anno az ONLINE listánál! Neked kell elindítani a game-t és ahhoz csatlakozol, akihez akarsz!
Multiplayer választása után nem az online-ra kell nyomjál (mindkét proginál), hanem a LAN részre és azon belül találod meg a szeróket!
Röviden ennyi!
-
Csapoati
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
A Grid első részét imádtam, nemrég feltettem újra és majdnem végig is értem rajta, aztán láttam, hogy már van új rész is, nem követem már a játékmegjelenéseket.
Két kérdés:
-mennyire jó az irányítása ennek az újnak, ha az első részt vesszük alapul?
-az első részben hogyan tudunk ismerősökkel játszani? Nem enged felhasználót létrehozni a multi résznél. -
Enton
addikt
válasz
Syrius XIX #1680 üzenetére
A monitornak ehhez semmi köze, ő akkor is natívat fogja használni hisz fizikailag képtelen nagyobb felbontást megjeleníteni, de szoftveresen már tud(DSR). Pl még BF4 alapból játékból támogatja a dolgot, még Nv driverbeiktatás előtt.
-
Syrius XIX
addikt
Azért van fent, mert ha már 1* van hozzá, akkor miért ne?
Amúgy igen én is szeretem saját magam eldönteni mi történjen és mi ne!(#1675) ZSZS-CMSC: Nekem mindig fent vannak, ha már 1* NVidia!
Órákon keresztül játszottam vele így napi szinten, ez a felbontás addig van, amíg fut az Autosport (és csak ehhez változtatta meg a felbontást, 1-2-höz maradt a FullHD).
Nem vettem észre, h különösebb problémát okozott volna, azt is csak onnan tudtam +, h valami nem kerek, amikor rányomtam a Steam ablakára, h előjöjjön és minden fele akkora volt, mint rendesen szokott lenni. Akkor kezdtem el keresni, h mitől lehet, így jöttem rá, amikor ezt a felbontási beállítást +láttam!
Igazából a monitor miatt aggódtam, mert gondolom nem egészséges a natív felbontáson felül működtetni (vagy a monitor natív felbontása nem szentírás? Nem tudom!)!?(#1676) ZSZS-CMSC: Ezzel viszont maximálisan egyetértek, ezért (is) van fent!
(#1678) ZSZS-CMSC: Igen, így több* újragondolva én is inkább a programhibára gyanakszok, de milyen idegesítő, amikor X.-re csinálod és tudod, h az eddigi legjobb körödet futod és hipp-hopp annyi az egésznek 1 ilyen hiba miatt!
THX all a segítséget és a véleményeteket!
-
drr
őstag
válasz
Syrius XIX #1673 üzenetére
Én nem engedem feltelepíteni ezt a ficcsört. Szeretem magam eldönteni, mi történjen, ha játszani szeretnék...
-
Syrius XIX
addikt
Az NVidia GeForce Experience szerint a monitorom beállítása a játék érdekében ilyen kell legyen (és erre is állítja be a játékot, játszottam már így vele huzamosabb ideig, nem okozott problémát):
A monitor natív felbontása 1920*1080! Ez VGA csere óta van így (GTX460-ast cseréltem 760-asra. Gondolom azért állítja be így, mert a VGA képes rá. Ez rendbe is van, de mi van a monitorral?)!
Szerintetek ez normális, hagyjam, vagy állítsam vissza? -
törölt tag
Apró örömök az életben! Imádom ezt a RaceNet challenge-t, mindig új kihívás elé állít. Meg akartam venni ezt a kocsit, de szerintem sosem gyűjtök össze 2,5 milliót
-
Rossi
addikt
Steam-en 10 EUR a játék péntekig.
-
Csapoati
nagyúr
Sprint Pack - ebben a Grid 2-ből áthozott A-ból B-be pályák vannak (pl. Cote d'Azur)
Touring Legends Pack - Silverstone és Donington Park, valamint 5 legendás túraautó (Volvo 850 kombi, Alfa 155, Audi A4 Quattro, BMW M3 E30, Ford Sierra RS Cosworth)
Drag Pack - ahogy a neve is mutatja, 3 drag pálya, 3 drag autó
Ezek single-ben is adnak plusz bajnokságokat, de külön, nem a karrierben.
A többi csak autókat tartalmaz, szerintem nem érik meg (Best of British, Road &Track, Coupé Style), illetve ott a Boost és a Black Edition Pack, amik apróságok, bár előbbi a multihoz elég jól jön.
Összességében én csak a Touring Legendset venném meg, vagy még a Sprint Packet, ez összesen 5 euro.
-
törölt tag
válasz
scampolo84 #1660 üzenetére
Köszönöm! Még furcsa ez a manuális váltás, de már egyre jobban megy. Főleg hogy azóta ugyanazt a bajnokságot (Pipercross Touring Car Series) Ravenwest csapattal is első helyen teljesítettem.
Ezek szerint minden bajnokság dob három különböző csapatajánlatot? -
Syrius XIX
addikt
válasz
ZSZS-CMSC #1657 üzenetére
Szia, köszi a választ!
Azért kérdeztem (reméltem többen írják majd milyen színű, akár privátban is, nem feltétlenül Topic-ban), mert a gyereknek is +van a game és még nem látta fehérben csak "feketés, ill. erősen sötétbarnás színben).
Azt kifogásolta, h nekem miért és mitől fehér? Nem tudom, az első perctől kezdve fehér (estleg lehet összefüggés az előrendelés és az autó színe között?)! -
törölt tag
Nevessetek, de számomra ez az eddigi legnehezebb autós játék. Átlagos játékos vagyok, aki billentyűzettel / automata váltóval tolja. Az utóbbi egy-két hétben viszont próbálok fejlődni (később befizetek egy kormányra is), én váltok ami elsőre igencsak nehéznek tűnt.
Mégis, médium nehézségen sikerült teljesítenem a legelső bajnokságot aranyra. Nőtt is a kis fickó lent öt centit
-
törölt tag
Csak az online résznél tudok saját kocsikat venni és versenybe küldeni, vagy valahogy a sima kampányban is lehet?
-
drr
őstag
válasz
don dante #1647 üzenetére
Van 15$-ért vagy talán még olcsóbban is... Nézz szét...
-
Djuree
félisten
érdekel vkit steames grid autosport kulcs?
-
drr
őstag
válasz
Syrius XIX #1640 üzenetére
Válasz eddig nem jött
Az a csoda, van aki még szóbaáll veled... Mindenkivel ilyen "kedves" vagy?
Ha meg nem odaillő dolgot írsz, nemcsak a modik privilégiuma a figyelmeztetés... Amint észrevetted, nem csak nekem tűnt fel a dolog... -
Szelep
senior tag
válasz
Syrius XIX #1640 üzenetére
Itt valószínűleg hamarabb választ kapsz, mint a Grides topikokban. Esetleg az adott Windows topikjában.
Tényleg nem gondolkoztál még el azon, hogy a problémáiddal a megfelelő topikokban kérsz segítséget? Ahelyett, hogy szétoffolod a többit.
-
Syrius XIX
addikt
Így van, valószínűleg tényleg nem elég helyre írtam ki! Válasz eddig nem jött, + nem ugyanazok az emberek játszanak a 3 résszel, gondoltam, hátha valahol, valamelyikbe, valaki!
Am. azt szemetelek tele amit akarok, azt majd a moderátorok tudják, h mit lehet és mit nem:
+ OFF TOPIC-ba tettem, de nem baj,
+ érdemben nem válaszoltál, akkor semmi közöd nincs is hozzá,
+ szerintem 1 páran elolvasták, mégis meg tudták állni, ha nem tudnak megoldást, akkor nem írnak semmit! -
drr
őstag
válasz
Syrius XIX #1636 üzenetére
Nem elég helyre írtad ki, még vagy három topicot szemetelj tele nyugodtan...
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!
Nem GRID X, csak 1 kérdés, hátha valaki tudja a megoldást!?
- A gép indítását követően a bejelentkezési képernyőn megjelenik a fiók kép és név. Amíg nem nyomok rá, nem is megy tovább! Ez rendbe is lenne, ha a fiókhoz tartozna jelszó, de nincs beállítva! Miért csinálja ezt, eddig jelszó nélkül simán indult és nem kellett rányomni a fiókhoz tartozó képre?! Képernyőkímélő ablakában a "Bejelentkezési képernyő" ki van kapcsolva. -
Előre is thx!
-
Enton
addikt
válasz
don dante #1633 üzenetére
Xbox 360 emu is jó lehet van rajta 2 analóg kar meg két ravasz, ennyi helyre már csak el tudod osztogatni a pedálokat is kormányt is, még ha van analóg kézid még annak is jut tengely.
-
Doomgiver
aktív tag
Hali! Valami bajnokság várható a közeljövőben?
-
Enton
addikt
-
Csapoati
nagyúr
Holnapután 19 óráig akciós a játék Steamen, csak 10 euro! A dlc-k is olcsóbbak, de csak 50%-kkal. A Sprint pack megéri 2,5 euróért, a Touring Legends már neccesebb 6,5-ért.
-
Enton
addikt
válasz
don dante #1625 üzenetére
Akkor annyi kéne, hogy ha van grid2-őd onnan kéne egy gyári t500rs.xml, utána többet tudok mondani, nekem most az nincs fent.
Mondjuk hirtelen meg is próbálhatod simán csak kicserélni őket, mondjuk akkor sok gomb szinte tutira nem fog működni. De a pedál osztásához hogy melyik-melyik arra jó. -
Enton
addikt
válasz
don dante #1620 üzenetére
Ha nem tévedek akkor ez egy t500RS ugyebár, itt egy felcserélt pedálos "gyári" kontroller beállítás:
Grid mappán belül Intup mappába előzőt felülirva, majd option controls choose preset és válaszd ki a t500rs opciót.
Elméletileg már felcserélt pedállal fog menni, tehát működnie kéne. -
don dante
aktív tag
Hy!
Nem szeretnék kuplungolni, csak mivel fordítva van a pedálsor felszerelve a cockpitre a pedálsor így a gázadáshoz a kuplungot kellene beállítanom... Ezt minden más játéknál meg is tudom tenni, csak ennél a játéknál nem lehet...
Remélem tud valaki segíteni abban, hogy van-e megoldás a fordított beállításhoz...
-
-
don dante
aktív tag
GRID autosporttal szeretnék játszani Thrustmaster kormány-pedál szettel. A pedál ralli módba van állìtva, tehát fordìtva. És a kuplungot állìtanám be gáznak, melyet a szoftver nem enged. Nem ismeri fel a pedálsor kuplung részét. Ìgy, mivel H váltóm nincs hozzá... Nem tudok játszani vele. Ha tudnátok valami megoldást rá azt megköszönném.
Köszönettel: Krisztián
-
Win-T
őstag
válasz
Syrius XIX #1613 üzenetére
Ezzel így vagyok én is. Bánom én ha utolsó is vagyok, ha amúgy jó versenyt futunk, de ettől a roncsderby üzemmódtól amit egyesek versenyzésnek gondolnak a hajam tudom tépni.
Rendben, én se vagyok egy Schumacher, bizony megesik nemegyszer, hogy balfasz vagyok és belerongyolok valakibe, de direkt ráhúzni valakire a kormányt soha nem jutna eszembe. -
Win-T
őstag
Összehozott ma a sors egy [R4M] neveztű magyarokból álló "klubbal"... azonnal lépjetek ki abból a lobbyból amiben vannak ha ti is találkoztok velük. Nevükhöz hűen, fellöknek, kitúrnak, szétzúznak. Igazi vérparaszt banda.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX #1609 üzenetére
Ahhoz számol vissza, hogy mikortól vezeted te az autót.
-
Syrius XIX
addikt
Azt az 1-et valahogy képtelen vagyok +érteni, h:
Miért kell repülőrajtos Time Attack-nál elkezdenie az időt számolni, amikor még "csak"unk a rajthoz és kb. 5-6 mp. hátránnyal indulni (de ha igen, akkor + mi a reteknek számol visszafele, h: 3, 2, 1, amikor a rajtvonalnál már min 5-6 mp.-nél járok?
)?
A verseny nem akkortól indul, amikor átlépjük a rajtvonalat (mármint úgy értem mindenkinek 1-enként, amikor áthalad a rajtvonalon!)?
-
Win-T
őstag
Igazából nem oszt nem szoroz a csapattárs, csak egy újabb autó a pályán. Max annyiban hátrány, hogy a csapatbajnokságban nemigen képes értékelhető pontszámot hozni.
Tegnap elcsábultam és megvettem az 50%-os leárazásban a Season Passt. Nagyon tetszenek az új verdák meg pályák, de tényleg akkor programozói feladat lett volna, hogy az extra bajnokságokban is lehessen menteni ha neadjisten nincs időm együltő helyemben végignyomni?
-
Ventur@
senior tag
Üdv srácok!
Beszereztem én is eme csodát (így meg van a teljes paletta Steam-en: GRiD, GRiD 2 és GRiD Autosport
), viszont lenne egy kérdésem:
Csapattársnak mi értelme ebben a játékban
? Igaz hogy még csak az elején járok, de akármelyik szponzort választom, mindegyikben a társam buta, mint a tök. Gondolom kikapcsolni meg nem lehet őket
.
Ennek akkor így mi értelme? Vagy magasabb szinten már eszesebbek lesznek
?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
djculture #1603 üzenetére
Itt a Grid 2-vel ellentétben a dlc-k single player bajnokságokat is hozzátesznek az alapjátékhoz. Ha csak egy dlc-t akarsz megvenni, az a Touring Legends Pack legyen, de a Sprint Pack sem rossz. A Draget csak akkor ajánlom, ha szereted az ilyesmi játékmódot. Autós dlc-ket nem érdemes venni.
-
Syrius XIX
addikt
Általában meg sem fordul a fejükbe, mi az hogy: Fair Play!
Akli meg csak nyerni jön és nem versenyezni, nem is érdekli a gesztus!Elnézegetem időnként a 99-es szintűeket, komolyan mondom úgy kaparnak, h min. 1-2. helyen végezzenek, mintha az életük múlna rajta, de nem értem, mit akarnak kezdeni a lóvéval, már úgysem tudják mire költeni!?
(Most van 42. 000 000 €-m, ezért nem is nagyon szoktam igyekezni, tök 11111111, h hol végzek!)
Sőt! Néha még jól is jön, ha nem akarok az elején mindjárt előre kerülni, inkább kicsit kivárok, mert a mezőny fele úgyis elintézi egymást az első 1-2 kanyarban!
-
Win-T
őstag
Yas Marina, második kör vége felé elnézem a féktávot emiatt az előttem haladó kolléga némileg kikényszerül a bukótérbe. Én voltam a balfasz ezért sportszerűen félrehúzódom és lassítok kicsit jelezve, hogy visszaadnám a pozíciót, de a gyökérnek ez nem jó, úgy belepasszíroz inkább a falba, hogy azonnal pirosba megy mindenem.
Agyfaszt kapok az ilyenektől...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest