- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrterminator
aktív tag
válasz
jaddz90 #1352 üzenetére
Arrow példájából, már csinálok biztonsági mentést mindig. Szerencséd, hogy nem ment totál szét a mentésed
. De engem is nagyon zavarnak ezek a hibák, elveszik a kedvem. Kicsit pihentettem is a játékot, de ma este benne lennék egy nagyobb gurulásba is.
Jelezzétek aki jönne. -
-
Brian_GT
őstag
-
Brian_GT
őstag
válasz
jaddz90 #1264 üzenetére
Nincs érezhető előnye kormánnyal???
Remélem vicceltél vele.
Am a billnél ez nem a billentyű vagy a játék hibája. Minden billentyűzetnek megvan mennyi egyidejű leütést tud lekezelni, valószínűleg a laptopod billentyűje nem épp erre lett kihegyezve. Mostani laptopoknál ez nem probléma, lehet régebbi a lapid. Anti-ghost technológiának hívják amúgy a technikát.
-
mrterminator
aktív tag
-
válasz
jaddz90 #1146 üzenetére
Az ilyen sértődötten kilépegetés elég gázos, bár te tudod.
Kicsit kapcsold ki ezt a nagy tinis önérzeteskedést, kényelmesebb nélküle, hidd el nekem
Ráadásul ugyebár semmit sem érsz el vele, az emberek többsége még a single-t csapatja, a másik fele (ahogy én is) a GRID2-ből tanulva inkább kivárja, míg budget árazású lesz a játék, ha egyáltalán megveszi. -
polonic
félisten
válasz
jaddz90 #1146 üzenetére
Igen, tenyleg par hszt kellett volna visszaolvasnom. Meg ezt sem tettem meg, igaz.
Nekem nem allt szandekomban semmit leszarozni, bar az a rozsaszin festes tenyleg az.aktivan akartam reszt venni a klubban. Szoval sajnalom, hogy ez lett belole. De gondold at, lepj vissza.
-
polonic
félisten
válasz
jaddz90 #1144 üzenetére
Figyelj, igy kezdtem, hogy nem kovettem a dolgokat. Ez alapjan nem olvastam a topikot. De most megyk es visszanezem a nemtom hany szaz kimaradt hsz-t es elnezest kerek, hogy mertem kerdezni. Bar meg most sem tudom miert volt ez problema. Gondolom mar meg lett emlitve a tema. Ekkor mondjuk lehurrogas helyett belinkelhetted volna es akkor meg is koszontem volna neked. . .
-
wolfman
veterán
válasz
jaddz90 #1125 üzenetére
Na most ettől egy picikét eltérő a téma, de haveri körben már tízen éve az megy, hogy nem tudunk egy jó kis háló partyn megegyezni. Mindig megbeszéljük, hogy lesz, mindig előhozunk helyszíneket, időpontokat, aztán 15 emberből 5-nek ez nem jó, 5-nek az, 5-nek meg amaz, szóval soha még nem volt egy értelmes hálópartyzásunk sem. De alapvetően az a baj mindig, hogy a 15 emberből 13 tökéletesen belesz@rik mindenbe, mert annyira nem is érdekli a dolog.
Bocs az elkalandozásért, csak jelezni akartam, hogy megértelek, hogy kifejtetted nemtetszésed. -
jaddz90
tag
válasz
jaddz90 #1061 üzenetére
Nos lezárult a poll, sajnos ennyi napig működött a szavazás. 17 szavazat érkezett, 8 az első, 8 a harmadik, 1 a negyedik dizájnra. Mivel az első és harmadik livery holtversenyben végzett, én viszont eladtam a BMW-t, amelyikre el volt mentve, de ez a livery van beállítva aktuálisan is, marad ez. Köszönöm mindenkinek a szavazatát.
-
daveoff
veterán
válasz
jaddz90 #1083 üzenetére
Nem, az van hogy megyek a pályán, előttem a delikvens mondjuk 50-60m-re, nyílt pálya semmi kanyar tök egyenesen megyünk, és folyamat eltűnik, majd megjelenik, mintha a flashback-et nyomogatná, és minden nyomásnál előrébb kerül, ütközésről szó sincs. Már rengetegszer találkoztam ilyen játékossal, és baromira idegesítő.
-
-
Csapoati
nagyúr
Az utolsó kettő különösen szép.
Syrius XIX: Az rFactor egy kőkemény szimulátor, nem véletlen, hogy komoly pilóták is játszottak, gyakoroltak vele. Attól, hogy neked nem feküdt/ nem ment (remélem kormánnyal próbáltad, annak, meg más szimulátornak sincs értelme billentyűzettel, de még kontrollerrel se nagyon), még elég jól szimulálta az autók viselkedését. A Grid Autosport viszont nem szimulátor, bár közelebb áll hozzá, mint az eddigi részek. Biztosan nem fognak alakítani a fizikáján a patchekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest