Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati #1179 üzenetére
Egyetértek. Én sem szeretem ezt a flash dolgot...gyakorlatilag adtak a játékosoknak egy esélyt, sőt 4-et 5-t, hogy elkerüljék a totálkárt....ezért van az, hogy benéz egy féktávot...lerongyol valakit akinek onnantól bukta a verseny ő meg nyom egy flashback-et. Autóversenynek az a lényege a határokon autózz ne pedig az, hogy tudd nincs veszteni valód.
Másik oldalról, meg sajna az emberek totál nem ismerik az autózás szabályait és pl senki nem tudja pár embertől eltekintve, hogyan kell visszajönni egy pályára normálisan vagy hogy kell visszaállni irányba forgalomban.
Megpördül a hülye és totál tolatással megfordul mikor 6 kocsi jön mögötte vagy visszajön a pályára 90 fokban mint vmi ágyugolyó.... nah az ilyen használjon flasht...ezektől nem sajnálom.Én akkor szoktam használni ha féktávon átraknak Dubai-ból a Spa-i pályára
Mert mire visszatérék talpon...legyen már vmi esélyem az utolsó hely helyett vmi másra is ha már belémszállt a barma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Képregény topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest