Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Egyetértek. Én sem szeretem ezt a flash dolgot...gyakorlatilag adtak a játékosoknak egy esélyt, sőt 4-et 5-t, hogy elkerüljék a totálkárt....ezért van az, hogy benéz egy féktávot...lerongyol valakit akinek onnantól bukta a verseny ő meg nyom egy flashback-et. Autóversenynek az a lényege a határokon autózz ne pedig az, hogy tudd nincs veszteni valód.
Másik oldalról, meg sajna az emberek totál nem ismerik az autózás szabályait és pl senki nem tudja pár embertől eltekintve, hogyan kell visszajönni egy pályára normálisan vagy hogy kell visszaállni irányba forgalomban.
Megpördül a hülye és totál tolatással megfordul mikor 6 kocsi jön mögötte vagy visszajön a pályára 90 fokban mint vmi ágyugolyó.... nah az ilyen használjon flasht...ezektől nem sajnálom.Én akkor szoktam használni ha féktávon átraknak Dubai-ból a Spa-i pályára
Mert mire visszatérék talpon...legyen már vmi esélyem az utolsó hely helyett vmi másra is ha már belémszállt a barma.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mert mire visszatérék talpon...legyen már vmi esélyem az utolsó hely helyett vmi másra is ha már belémszállt a barma.