Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
Lesz már valami online összezörrenés vagy még mindenki szingilzik

-
Csapoati
nagyúr
válasz
--Lorant--
üzenetére
Mondjuk azért egy autósjátéknál tényleg nem kell sok dolgot tudni, a fastest lap meg a beat your opponent azért nem felsőfokú szint. Én a Cartoon Networkről tanultam meg angolul kiskoromban, pedig ott sem épp a Háború és Békét vitatták meg.
Amúgy meg aki játszani akar, az igenis tanuljon meg alap szinten angolul. Ez olyan, mint ha kimész Horvátországba és még csak egy "jó napot"-ot se tudsz makogni, mert hát miért nem tanulnak meg ők magyarul? -
FoxiestFox
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
Úgy általánosságban azért, hogy ne maradj kőbuta.
Az interneten hozzáférhető információ és tudás többsége angol nyelven található meg.
Egyéb kérdés? -
--Lorant--
aktív tag
oHHH SZAR ÜGY akkor ........ hát mindenkinek nem tudok válaszolni, de nekem mi a lóf.....nak kellene tudnom angolul ? ,amikor ne soroljam csak egy két példa az F1 összes sorozatához van magyarítás aGrid2höz is van ami szerintem jól sikerült. Sima választ is elfogadtam volna,hogy nincs ehhez a részhez ! csak nem olyan menő ez a játék,hogy legyen hozzá kis extra is.
((mikor fogok rájönni? hát soha
addig még lesznek olyanok akik magyarítanak((anyanyelven mégiscsak más)) -
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
áá én ps-n kezdtem... szinte 0 netes támogatás...nem volt youtube walkth... max örültél volt végigjátszás pont mellékelve a magazinba...ha nem volt akkor max áthívtál még pár embert hátha összeadódik az agykapacítás...végülis ment
valahol visszasírom azt az időszakot... jobb volt..közösség szinten is meg játékok terén is...ott a Colin McRae Rally is még név volt..meg a Toca. -
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mi asszem a társasággal a Silent Hill-t szótáraztuk PS-n...rohadt fejtörőkhöz kellett... az még hardcore szintű volt.
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mikor jönnek már rá az emberek, hogy angolul kell tudni...
-
Brian_GT
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
,, Bemásoltam a G2-ét de elég nyakatekert lett... "
Ez a mondat fájt... attól, hogy előző játék nem létezik olyan, hogy jó legyen hozzá...szóval nem is tudok példázni, nem létezik ilyen

Maga a magyarítással meg az a helyzet, hogy nagyon ritka, hogy készül autós játékhoz fordítás...dirtnél példa volt, de akkor is ritka. Autós játéknál annyira jelentéktelen a fordítás értelme, hogy már csak azért is nem csinálják, mert értelmetlen...tovább tart átszerkeszteni szerintem magyarra az angol írásokat, mint kiszótárazni az összes előforduló szót

-
Rossi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Mi a ...-nak ehhez a játékhoz magyarítás

Ha ennyire nem megy az angol, akkor pont itt az ideje megtanulni...
-
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok az Autósporthoz magyarítást tudtok e? Bemásoltam a G2-ét de elég nyakatekert lett....ha véletlen valakinek van az jelkezzen

-
wjbhbdux
veterán
válasz
Brian_GT
üzenetére
valaki félretájékoztatott.a steamen olyan fájlt módosítasz amit akarsz,a PC szabad platform. VAC által védett játékokban (a GRID nem az) a .dll és .exe fájlok csalásra irányuló (csak arra!) módosítása vezet kitiltáshoz az adott játék multijábó
.cfg, ini, és egyéb szöveges fájlok szerkesztése semmilyen retorzióval nem jár.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
steam mappában bármilyen file átírása annak számít...ellenőrzéskor ha megbukik akkor a steam elég szép retorziókat szokott adni...én az accom nem rakom fel erre...
-
polonic
félisten
-
Csapoati
nagyúr
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Én holnap végzek a single-el!
Multiban nem zavar a gyengébb autó, tavaly is így kezdtem, aztán azért legtöbbször a dobogón végeztem. De az se baj, ha most nincs esélyem rá, majd szépen lassan felfejlődök. 
#974: Kikapcsolni max hackeléssel lehetett, nem? Én legalábbis valami ilyesmire emlékszem, hogy a config fájlban kellett a postprocessinget false-ra átírni true-ról.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Erről nem is tudtam, akkor azt a részt visszavonom

-
mrterminator
aktív tag
-
MeghaL0L
addikt
Akkor sajnos ez nem a te kategóriád!

Én állandóan megunom a játékokat, de ezt nem sikerült pont azért , amit a kolléga elmondott!
10/9 alkalommal amikor megkérdezek valakit akit látom,hogy játszik, hogy megyünk egyet akkor az a válasz, hogy single. Értem én, kell azt is tolni, na de két hete csak azt tolja a 90%. Nincs ezzel gond tényleg, de elhiszem ha megunják a játékot gondolván h a multi is hasonló lesz.
Arról nem is beszélve, hogy nagyon szét lesz a mezőny, mert kb két kocsim közel van már az 50-hez, aztán kicsit jobbak is (upgrade-ek miatt). Értelme meg számomra nem lesz alap kocsival menni, míg a kollégák fejlődnek tehát ez = vita
Hozzáteszem , vert már el lvl1-es kocsi, pedig tudásom legjobbját adtam, tehát nem tudom majd meglátjuk.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
mrterminator
üzenetére
Itt felvehettek steamen: Dr. Gonzo
Gyakran megyek esténként online. Szorgalmasan gyakorló szinten!
-
mrterminator
aktív tag
Az baj szerintem, hogy autós játékot az emberek nagy része single nyomja...Ez olyan mint a Battlefield szériát csak kampányt tolni, lényegét veszti a játék így, (azaz lényegével nem játszanak, amire kitalálták a mutival). Ez van a Griddel is, mit kell singelben bohóckodni
a multira van helyezve a hangsúly, ott a fejlődési rendszer, pénzszerzés rendszer (pénzre nagyon ügyelni kell) az autó fejlesztési rendszer. Már ezzel is sok a motiváció, nemhogy elsőnek lenni bármely futamon. Ott se mindenki profi, és nem kell elsőnek lenni! (az utolsó helyér is lehet harcolni) A játék nagyon jól díjazza a középmezőnyt és a lökdösődés mentességet is (VÉGRE)Verődjünk már össze esténként! szép lassan felfejlődnek az autók, gyűlik a pénz és mehetünk egyre nagyobb kategóriákba hétről-hétre! Egy este csak 1-2 két pályát és kocsit váltogatva játszani! Igen hosszú távó a muti része, már 100 futamon van kb 10 órával, de még sehol nem vagyok. Kell egy jó csapat, és kb 2x gyorsabban menne a fejlődés is. Lehetne akár két PH team is, a simes és árkad vonalhoz is, server függően stb...(mivel ezt is jól be lehet állítani már)
Gyertek mutizni!!!

-
polonic
félisten
Azt kell mondjam, hogy meguntam a játékot. Annyira unalmas a single rész, hogy hihetetlen.
És a multi sem köt le igazán. Bár nem sokat játszottam vele mondjuk.Kár volt megvennem, úgy érzem.
-
raggg
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Le Mans nekem is hiányzik kicsit, de azért nem panaszkodhatunk szerintem, elég sok pálya van benne és nagyon szépek is. Én inkább abban reménykedem, hogy a DLC-k kifizethető árban lesznek.
Ami picit furcsa nekem mikor online megszavazzák a versenypályákat visszafordítva, na az nem éppen a kedvencem.

-
Rolly Dy07
senior tag
Szerintem ezt a Highres Pack-ot a Seameben is le lehet törölni. A játék nevén jobb klikk, tulajdonságok és a DLC menünél ki kell venni a pipát. Gondolom akkor nem fogja futtatni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Próbáltad azóta az avx exét? Nem azt rakja ki, csak a simát, de bent a telepített könyvtárban megtalálod. A procidban van avx utasítás, valamivel jobban kell futnia, nem terheli annyira a cpu-t.
-
kpal
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
patch formajaban anno jöhetet volna , akkoeiban pc-n a dlc nem volt elterjedve még.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Meg pálya is volt benne (Bathurst- Mount Panorama). Amúgy nem kell félni, itt tuti jönnek a dlc-k PC-re is.
A-B pályák alatt meg mondjuk Californiát vagy Cote d'Azurt értem a Grid 2-ből.sirszevenup: Én holnap vagy szerdán végzek a karrierrel és belecsobbanok a multi mélyvizébe.

-
MeghaL0L
addikt
Kollégák. Beszéljünk már meg majd egy közös gurulást valamikorra!

Ui:. Az új club livery nekem nem jön be
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
jaaaa...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Konzolokra dobtak ki egy DLC-t, azt hiszem 8 jármű volt benne.
-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
(#952) CJ4567:
Lesz itt lemans csak majd dlc-be, nagy hiba lenne kihagyniuk.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csak aztán nehogy az legyen mint a Grid 1-nél hogy a modderek "portolják" át a DLC-t

-
CJ4567
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A Lemans nekem is hiányzik, nem értem miért vették ki

-
CJ4567
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Első részhez képest (szerintem) jobb az irányítás, viszont könnyebb, az elsőben segítségek nélkül nehéz billentyűzettel, itt nem pörög az autó, az AI még Easy módban is nyújt kihívást, optimalizálás nagyon jó, grafikánál kb. ugyanolyan szép(Grid 1 max, Autosport medium, magasabb grafikán már szebb), sárga szűrő nélkül, viszont nem lehet autót venni mint az egyben, nem szabadon választható a verseny, de több autó van az Autosportban.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
honnan van a GT40?!

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
am nekem nagyon bejön a gém (Y)
G1 után nagyon jó
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A-ból B-be alatt gondolom a sprint versenyeket érti.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
Próbáltam menni egy kört a Ford GT40-nel, de ez nekem már túlságosan élethű, maradok szerintem az első résznél. Arról nem is beszélve, hogy a gyökér AI miatt egy kanyart nem tudok hibátlanul bevenni, mert tuti belém jön valami fasz és annyi az egész körnek.
Cserébe viszont a grafikára tényleg nem lehet egy rossz szava sem az embernek. Az A-ból B-be típusú pályák alatt mit értesz?(#942) CJ4567: Múltkor mintha azt írtad volna, hogy megpróbálod majd minél kevésbé telespamelni az oldalt az értelmetlen hozzászólásaiddal, erre megint beírsz egy ilyet, aminek a 75%-a off, a másik 25%-ban pedig semmi érdemi információ nincs. Legalább indokoltad volna meg miért tetszik jobban az első résznél, egy-két dolgot leírni a játékról, mint Csapoati, de nem.
-
CJ4567
nagyúr
Érdekes, hogy TC és ABS nélkül jobb köröket lehet menni még billentyűvel is, pedig legtöbb játékban segítség nélkül még rajtolni se tudok

-
mrterminator
aktív tag
Multi lesz ma? blackbox_gg néven vagyok

PH-veres Steam csoportot van? Csinálni kellene

-
CJ4567
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én jobban élvezem, lehet folytatnom kéne a játékot mert a Skyrim elszívott
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én a vezetési modellt jobban élvezem, a grafika szerintem még mindig nagyon ütős, csak kicsit lapos és hosszú a karrier. Le Mans hiányzik kicsit, de szerintem biztos az lesz az egyik nagyobb dlc témája (a 2 másiké meg a touge és az A-ból B-be típusú pályák).
-
Bjørgersson
félisten
Kinek hogy tetszik eddig a játék? Élvezitek annyira, mint az első részt?
-
CJ4567
nagyúr
-
Garf91
csendes tag
-
Alister71
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
"2. hogy lehet ledózerolni ezt a Hi-Res pakkot... "bődületesen" eszi a gépemet (pár extra fícsőr végett?!)" - ne mond már, hogy a GTX770 nem bírja, egy mezei 7870-esen megy gond nélkül ultrán egy 2xmsaa mellett.
Az avx exét indítod, vagy a simát?
-
Rossi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Azért, mert egyébként tökéletesen fut a játék, csak ha van egy éjszakai pálya (vagyis ha endurance-t nyomok), akkor jut eszembe, hogy megint elfelejtettem.
Persze lehet játék közben is, csak mindig elmarad...

-
Rossi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem tudom pontosan, mindig elfelejtem átállítani...

-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szerintem a global illumination, persze lehet rosszul gondolom?!

-
kpal
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Bár anno amennyit játszottam azzal fajta versennyel elhanyagolható ,online se szerettem.
-
Rossi
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én is erre gondoltam, lejjebb veszem szerintem a fényforrásokat.
-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
én nem veszem észre amit mondtok, pedig nem egy acél gépen játszok és minden high
-
válasz
intercooler
üzenetére
Megnéztem a Barcelona-i videódat. Le a kalappal a fejlesztők előtt
Nagyon részletesen van megcsinálva a környezet. Tavasszal voltam Barcelonában és rengeteg turisztikai látványosságot felismertem a pályán 
-
Rossi
addikt
Tapasztaltatok már olyat, hogy csak az egyik pályán (most nem ugrik be melyiken), csak éjszaka, és csak a pálya egy adott részén (kb. felén) leesik az fps?
Mindenhol máshol fix 60...
-
- = Zk = -
félisten
nagyon OFF, de... mégiscsak az előd...
[link] -
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
1. Open wheel versenyautókon sose volt féklámpa, a Forma-1-ben is csak az energia-visszanyerést jelzi.
2. Tedd mediumra a textúrákat játékon belül, vagy ha ez nem jó, akkor törlöd a játék fájljait és csak az alapot töltöd le újra.
3. Igazából street versenyszámban a legdurvábbak. Szűk utcai pályákon 2-3 szélességben mennek, aztán jó hamar fékeznek meg simán ki is forgatnak. Utálom a streetet, pedig a záró sorozat 12+2 versenyes... -
- = Zk = -
félisten
noh
1. open wheel kocsikon csak én nem látok lámpát?! azért fékezést csak kéne jelezni valahogy, nem?!

2. hogy lehet ledózerolni ezt a Hi-Res pakkot... "bődületesen" eszi a gépemet (pár extra fícsőr végett?!)
3. mé' nem sikerült szemet és egyéb tájékozódást ajándékozni annak a csóró AI-nak
-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Főleg mikor egy csupa egy nemzetiségű közzé csöppenünk .
-
- = Zk = -
félisten
nagyon laggolgat a gém.... lehet, mert sokan sok helyről vagyunk, mi?!
spanyol, német, franciaG1-ben a spanyolok és a németek voltak a legbalfaszabbak sztem
-
Garf91
csendes tag
válasz
intercooler
üzenetére
wild idiot appeared

-
kpal
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Nézni is idegsítő

-
Brian_GT
őstag
Az a baj és nem értem a Codemasters is mikor lett ilyen egy Toca-s múlt után, hogy azt tekintik AI nehézségnek, hogy a kanyar előtt kb megállnak, de egyenesben meg ugyan azzal a kocsival majdnem lehagynak mikor hibátlanul padlón mész.
Én nem tudom Codemasters nem jár véletlenül a Polyphony Digital környékén...gyárlátogatást megejthetnének csapatépítő tréning gyanánt... ha csak a por rátapad a cipőjükre onnan már megköszönöm!!! -
intercooler
őstag
-
kpal
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Anno G1-be a Szolovákok nyírtak ki mert magyar vagyok
Vannak mindig állatkerti emberek online .. -
raggg
senior tag
Bocsi lejárt a szerk. Idő... A klubban miért csak 3 embernél látszik vajon hogy hány xp-t gyűjtöttek?
(Ja és az újakat elfogadom ahogy gépnél leszek.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

((mikor fogok rájönni? hát soha
valahol visszasírom azt az időszakot... jobb volt..közösség szinten is meg játékok terén is...ott a Colin McRae Rally is még név volt..meg a Toca.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)