Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Föcsök aktív tag válasz  intercooler

üzenetére intercooler

üzenetéreHát attól még hogy billel tolta lehet a legjobb. Nem kell idézőjelbe rakni. Ha elverte a népet akkor elverte, vagy miért raktad idézőjelbe, szerinted bill-el könnyebb elérni jobb eredményt (szerintem k-rvára nem, én azzal tolom). A setup-od meg szép. szerk: wow itt van Tirexi, nem láttam még eddig az itteni profilját. 
- 

Tirexi addikt Kénytelen voltam berakni a verseny közben valami Hardstyle zenét mert ez a game olyan unalmas, hogy kajak elalszok rajta. 
 A belső nézet meg egy undorító mosott homályos semmirevaló textúra paca.
 A nehézségi szintek is tiszta nevetségesek, a fizikáról meg már nem is érdemes beszélni.
 Az AI olyan mintha Dodzsem-eznék. Mintha ott sem lennék a pályán.Ez a játék egy nagy nulla lett szvsz. És ezért kértek tőlem 25Euro-t? LOL. Budget kategória kb ér leárazva 5$-t. (#395) CJ4567: 
 Köszi az ingyen reklámot. 
- 

PiE137 senior tag válasz  intercooler

üzenetére intercooler

üzenetéreAkkor nem semmi, gratula! 
 Nem zavaró ilyen közelről nézni egy 32"-os TV-t 
 Azért is kérdezem, mert én is lehet veszek 7végén egy 40"-ost, a VB miatt most ingyen hitel van mindenhol... Jó nagy asztalom van nekem is, de jóval távolabb én se tudnám tenni... Jó nagy asztalom van nekem is, de jóval távolabb én se tudnám tenni... 
- 

intercooler őstag Kösz! 
 Itt talán inkább mint a 2őben ott majdnem mind1 volt mivel mész, sőt az egyik "legjobb" játékos is billel tolta.
 Ezt először billel próbáltam nekem nem tudsz szépen kanyarodni kigyorsítani stb. nem tudsz szépen kanyarodni kigyorsítani stb.
 Meg nem is azért van a kormány hogy na, nekem ez adja az élményt meg azért elég szépen megyeget vele 15perc és jön 1 videó 
- 

CJ4567 nagyúr Ez kész, boring shit game, Project Cars is better, profilnévről már nem is beszélek  Szerintem egy szimulátort nem kéne egy félig árkád félig szimulátor játékhoz hasonlítani Szerintem egy szimulátort nem kéne egy félig árkád félig szimulátor játékhoz hasonlítani 
 (#387) Sonja Nálam működnek a visszapillantók, igaz homályos eléggé.
- 

djculture félisten Az biztos hogy a fékezés az szörnyű, az még a kettesben is jobb volt egyesröl már nem beszélve. 
- 

MeghaL0L addikt Nem sokára jön dobozosan a kicsike!  Összességében megéri a pénzét, mint mondtok? Online élvezetes? Összességében megéri a pénzét, mint mondtok? Online élvezetes?
- 

kpal nagyúr válasz  intercooler

üzenetére intercooler

üzenetérewow! Ilyen cuccal lekörözöd billes emberekt  (#380) intercooler : igen 1-nek drift-je etalon marad  
- 

PiE137 senior tag válasz  intercooler

üzenetére intercooler

üzenetérehmm...saját room, v netről szedted?  
- 

Sonja nagyúr Arra is van megoldás.  Grid Autosport mod removes cockpit cam blur Mondjuk nem csodálom, hogy "elmosták".  
- 

intercooler őstag Aki esetleg úgy járna mint én, indításnál black screen itt a megoldás: If you are experiencing random crashes while loading the game, you can try the following workaround: In Documents, go to DocumentsMy GamesGRID 2hardwaresettings. 
 You should look for the file named hardware_settings_config.xml.
 Open the file in a text editor and look for the line:
 directx forcedx10=”false”
 Once, you find it, you should change it as follows:
 directx forcedx10=”true”
 Save the changes and run the game again
- 

Dr. Gonzο senior tag Már régen vártam ennyire, hogy vége legyen a munkaidőmnek!!!!! 
- 

PiE137 senior tag Most töltöm lefele a gammát! Remélem már unlockolták a steamben... 😊 
- 

#57770240 törölt tag válasz  intercooler

üzenetére intercooler

üzenetéreJa, ahol kipörgésgátló nélkül elindultál és már füstfelhő képződött + azonnal kipördültél? 
- 

drr őstag Baba a gém!!!!!!!!!!!!!!!          
- 

Ghard őstag Még valami. Nincs Le Mans,se Audi R15-18  
 Van viszont Lola B12,Mazda 787B meg Ford GT40.
 Egyjátékosban úgy látom nem lehet saját autó, mindig az van amit a csapat ad.
- 

Ghard őstag Azért az online részt elvitték rendesen a free2play féle játssz nagyon sokat és növelj nem egy, hanem sok számot irányba.  
 Van az 5 fő kategória, külön szintekkel. Egyjátékosban szinttől függően nyílnak a versenyek, többjátékosban még nem jöttem rá mi értelme van, talán csak jelzi, hogy az illető x kategóriában mennyit játszott. Persze a szintek teljesen külön vannak egy- és többjátékos módban. 
 Az autóknak megint külön szintje van, annál nagyobb, minél többet használjuk. Ez azért vicces, mert a tuninghoz minden autónak kölün szintet kell növelni, függetlenül a fő kategória szinttől. Ha nincs saját autó, lehet választani az alapokból, de ilyenkor nem lehet tuningolni és a szint sem fog nőni.
 Van pl a street fő kategória 
 Ezen belül meg a különböző kisebb kategóriák. Hiába van egy adott kategóriában x szintű autó, a többit 1ről kell kezdeni...
 Street- Hot hatch 
 Street- Performance 
 A tuning menü marha egyszerű, van pár téglalap és kész: 
 Szükséges szint fentről:30,20,50,15,10.
 Van még egy állítási lehetőség, aki a joyos advancedes fékkel akart trükközni, itt lehet valamennyit. 
 És amiért még meg kell küzdeni, az a garázsban a hely. Van pár hely alapból, de a 9. slotért global lvl40 kell, 10 helyért már lvl50. Azért nem semmi, hogy autóból rengeteg van. Ez a szint valami összesített féle. 
- 

albert8 veterán Jó ez srácok. A belső nézet még elég homály, de ez van. A drift irányitása is érdekes, sose akar felváltani.  
- 

djculture félisten Megérkezett a seasson pass is alig 28euroért... 8dlc lesz a leirás szerint 
- 

CJ4567 nagyúr válasz  - = Zk = -

üzenetére - = Zk = -

üzenetéreLemans szerű az Endurance nem? Még odáig nem jutottam úgyhogy nem tudom, nekem nincs gondom a fékkel, se billentyűzettel, se Ps2 controllerrel, de lehet nem játszottam eleget az elsővel. 
- 

Brian_GT őstag válasz  Csapoati

üzenetére Csapoati

üzenetéreSzerintem is lesz...már az endurance versenyforma kiállt érte... tuti nem lőnek ekkorát mellé főleg, hogy az 1ben is benne volt szépen pl az Audi akkori R15-se... mit tudnék örülni ha az idei R18 E-tron Ultra benne lenne majd egy dlc pack-ként a La Sarthe mellé... mármint a tavalyi mert külsőleg nem lett más csak picit az idei kocsijuk... dragonfx: Gratulálunk, megérkezett az első troll aki gondolom már nagyban tolja a törtet, mert ő a király vele.... nem megy a kocsi meg lassú stb??? ember ültél már autóban??? Grid2 irányítás és egyéb téren úgymond egy kitekintés volt, ha veszed a 3-at és az 1et... elment egy árkádosabb irányba, de látom neked ez a baj, hogy nem tudsz 300al belemenni a másikba...csak az a baj élőben az autóban fék is van... biztos láttál már olyat képekről  És köszönjük építő jellegű kritikádat, iszunk rád 1et megígérjük!!! 
- 

Csapoati nagyúr válasz  Rolly Dy07

üzenetére Rolly Dy07

üzenetéreFentebb írták, hogy elég mediumra visszavenni a textúrákat menüből. dragonfx: Hát ez aztán jó szofisztikált vélemény volt.  
- 

Rolly Dy07 senior tag DLC eltávolítható vajon? Ha sokat esne miatta az FPS?  
- 

dragonfx veterán ez a grid2 höz képest egy kula. 
 fizika egy fos lassan halad a kocsi. a driftelés meg egy örület halákl fos xar...
- 

kpal nagyúr válasz  - = Zk = -

üzenetére - = Zk = -

üzenetéreeza fékezős dolog elég sok galibát okozhat online élő emerekkel ,sok vita tárgya lesz  G1 ritka volt az ilyen ,szinte mindig ellehetett surrannia másik mellet úgy hogy nem volt baja egyikünknek sem . G1 ritka volt az ilyen ,szinte mindig ellehetett surrannia másik mellet úgy hogy nem volt baja egyikünknek sem . #361) - = Zk = - G1 2.0 legjobb lett volna .  
- 

Csapoati nagyúr válasz  - = Zk = -

üzenetére - = Zk = -

üzenetéreNem igazán értem, hogy miért szeretnéd ugyanazt, amit a Grid 1-ben láttál. Kell a változás, meg akkor meg az menne, hogy "csak a grafikai motort cserélték ki a sunyik és elkérik érte a lóvét!". ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Csapattárs lesz, az tuti, és lehet használtan is kocsit venni (legalábbis a fejlesztői videóban ezt mondták). Le Mans nincs, de a nyakamat tenném rá, hogy az egyik tematikus dlc arról fog szólni (pár LMP autó, maga a pálya és egy 24h=24 min mód). Csapattárs lesz, az tuti, és lehet használtan is kocsit venni (legalábbis a fejlesztői videóban ezt mondták). Le Mans nincs, de a nyakamat tenném rá, hogy az egyik tematikus dlc arról fog szólni (pár LMP autó, maga a pálya és egy 24h=24 min mód). 
- 

Phobion addikt Ha jól láttam, akkor belsőnézetben a pilóta keze meg sem moccan váltásoknál (együléses autóknál), azért ilyen apróságokat illett volna megcsinálni.  
- 

MeghaL0L addikt válasz  - = Zk = -

üzenetére - = Zk = -

üzenetéreMeg mondjuk amit te kérdeztél arra is kíváncsi lennék. Jó lenne olyan kocsival menni amilyennel én akarok és olyan festésűvel amilyennel én akarok... Single is... 
- 

MeghaL0L addikt válasz  - = Zk = -

üzenetére - = Zk = -

üzenetéreLeMans tuti nincs! 
- 

- = Zk = - félisten háááát  nah... 
 tisztázni való kéne így... hát naén a G1-hez fogom hasonlítani, mivel tény, majdnem 1,5(?!) évet toltam vele folyamatosan, napi szinten onlány. az irányítása frankó. fényévekkel jobb, mint a G2... nincs az a driftelős kanyarbevétel. kell gépészkedni a kanyarban. 
 ami bosszant pöppet az a fékezés... nem úgy van, hoyg rövidebb féktávot veszel, mondván be van kalibrálva a xarod és majd beesel, de még időben lelassulsz. nem. beesel és kocc, csatt (ugye nem lehet kalibrálni még) (ugye nem lehet kalibrálni még)pl garázst mikor kapunk?! csapattárs?! ebay-es verdák?! (emlékszem, G1-ben hogy figyeltük a Lacettiket Ebay-ről... 3-4km/ó amit még pluszba tudott  ) azt tudja vki?!... oké, mindenben a lvl3 és megnyílik vmi másik speckó event.. oké. és?! ennyi?! ) azt tudja vki?!... oké, mindenben a lvl3 és megnyílik vmi másik speckó event.. oké. és?! ennyi?!
 szezononként annyi a dolgom, hoyg a szponzorok által megszabott verdákkal kel mennem?! na neee már -.-apropó, LeMans van benne?! (#336) Jim74    
- 

kpal nagyúr válasz  - = Zk = -

üzenetére - = Zk = -

üzenetéreNekem már az írányitáson kívül nem számít semmi ,mert alapból szép a játék .  Majd párnap múlva érzékelni fogom milyen lesz és mi jön át az érzésekből . Majd párnap múlva érzékelni fogom milyen lesz és mi jön át az érzésekből . 
- 

Brian_GT őstag Vegyük már külön.... a 4k támogatottság egy dolog... fel tudod tolni ha van megjelenítőd a 4k-ra is akár a felbontást...de mellette az alap kinézetet is változtatja részben, ahhoz nem kell 4k grafikát rakni.... viszont azt se írja majd be senki, hogy nem lát különbséget a textúra pack után és visszakérdezve kiderül, hogy medium-on tolja    
- 

Enton addikt Kicsit visszábbról: "To enable the High Res Textures, once installed simply set your texture quality to high." Magyarán átrakod mediumra aztán 4k off. Viszont így mintha elveszne egy high opció 4K-nak lehetet volna külön preset Ultra címszó alatt ahogy a többi opciónál a grafikánál. 
- 

albert8 veterán Pontosan nekünk mikor lehet inditani? ki tudja?  
- 

MeghaL0L addikt Ilyen kicsi kijelzőn amin én tolom ( laptop ) , szerintem nem kell. Viszont a TV-m is csak HD Ready 94cm-es. Arra segít valamit? Elég ocsmány szegényen minden játék amúgy  
- 

intercooler őstag Na kód nekem is megjőtt, letöltés folyamatban. 
 remélem kapok szabit holnapra 
- 

CJ4567 nagyúr válasz  Rolly Dy07

üzenetére Rolly Dy07

üzenetére3840x2160, az új felbontás. 
- 

Ghard őstag válasz  Rolly Dy07

üzenetére Rolly Dy07

üzenetére4K 
 Már fullhd felbontáson is szebbek az autók. Nálam kb 10 fpsel van kevesebb a 4k autókkal.
- 

Föcsök aktív tag válasz  Rolly Dy07

üzenetére Rolly Dy07

üzenetéreZsír! Nekem is megjött azóta, 51 perc alatt ide is ért.  
- 

djculture félisten 
- 

válasz  MeghaL0L

üzenetére MeghaL0L

üzenetéreNagyon gondolkodom rajta, mert mindenhonnan egyöntetű pozitív visszajelzések jönnek. (#333) Rolly Dy07: szerinted?  Rád, Zk-ra, Drr-re, meg gondolom befutnak lassan a többiek is (akit nem említettem, elnézést kérek, de hát öregszem Rád, Zk-ra, Drr-re, meg gondolom befutnak lassan a többiek is (akit nem említettem, elnézést kérek, de hát öregszem . Kíváncsi vagyok, hogy Rototti, Lorant, Syrius is beneveznek-e a játékra. . Kíváncsi vagyok, hogy Rototti, Lorant, Syrius is beneveznek-e a játékra.
 A GRID 1 végével átnyergeltem F1-re (meguntam a hamachis és egyéb áthidaló sz*r*kodásokat...), de az igazi "szerelem" a GRID 1 volt. Sajnos a 2. rész nem hagyott bennem mély nyomokat...
- 

Dr. Gonzο senior tag válasz  Rolly Dy07

üzenetére Rolly Dy07

üzenetéreÉrdekes, nekem 7,7 GB volt a letöltött csomag. 
- 

djculture félisten válasz  Csapoati

üzenetére Csapoati

üzenetéreVan, a kocsik textúrát skálázták fel 4k-ra, amúgy nem nagy szám a kocsik tényleg szebbek de minden más ugyanaz...: New high resolution texture pack, boosting your car textures up to 4k resolution. To enable the High Res Textures, once installed simply set your texture quality to high. 
- 

Nagyon viszket a tenyerem a 17 fontos ajánlattól... A GRID 1-es időkből is sok ismerős nevet látok, akik "rácuppantak"...    
- 

Csapoati nagyúr válasz  Rolly Dy07

üzenetére Rolly Dy07

üzenetéreNem, azt külön dlc-ként találod meg a Steamen. Azzal együtt már 12,x GB. 
- 

djculture félisten válasz  Rolly Dy07

üzenetére Rolly Dy07

üzenetéreAkkor gyors volt most már csak a feloldási időt kell kibekkelni... De legalább lelehet tölteni előre. 
- 

Rolly Dy07 senior tag Meg is jött a kód a Simply-től! Hurrá!!!!  
- 

üzenetére Rolly Dy07

üzenetéreNekem most jött meg a kód a sniper v3-ra, kicsit sokan vásároltak így legrosszabb esetben pár óra mire lesz kulcsod. 
- 

üzenetére Rolly Dy07

üzenetéreHa nem tudták levonni a paypalban rég teljesíthetetlenként van már jelen... 
- 

Rolly Dy07 senior tag Töröltem a régi megrendelésem, mert nem lett kifizetve, aztán megrendeltem még egyszer ugyanannyiért  . .Csak azt nem tudom, hogy Paypallal fizetve ebből mikor lesz CD Key.  Azaz milyen gyors. Azaz milyen gyors.De most legalább azonnal lekapta a pénzt mert volt rajta. 
- 

Föcsök aktív tag válasz  Rolly Dy07

üzenetére Rolly Dy07

üzenetéreNem leszel előrébb. 45 perce rendeltem. Még semmi. 
- 

üzenetére Rolly Dy07

üzenetéreAz elsőt a you ordersnél cancel-re állitsd ha nem azon van és rendeld meg újra. 
- 

Csapoati nagyúr GRID Autosport Black Edition features the full GRID Autosport game and is expanded with additional content via download, including the Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black Series, Black Edition White Ravenwest Liveries, 20 Black Edition online livery patterns and 10 new premium sponsors with objectives. 
- 

Biztos volt róla szó, csak most lusta vagyok megkeresni... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Black Edition mitől több, mint a sima? 
- 

- = Zk = - félisten válasz  Csapoati

üzenetére Csapoati

üzenetérede... de bachatom, ha nem úgy történik, ahogy én akarom  és akkor a kormány érzékenységről nem is beszéltem  
 anno Grid 1-ben heteket buzultam ilyennel, csakhogy a billt tökéletesre toljam... csak úgy nem lehetett felmenn iés online tolni PH-s csopival   (baaah, régi szép idők... (baaah, régi szép idők... ) )szerk 
 szeretem finomhangolni a dolgokat 
- 

üzenetére - = Zk = -

üzenetéreDe nem analóg a kontroller? Tehát ha kicsit akarsz fékezni, akkor kicsit húzod, ha meg nagyot, akkor nagyon?  
- 

üzenetére - = Zk = -

üzenetéreMit szeretnétek a fékerőn szabályozni egy analóg karnál/ravasznál? Vagy félreértem? 
- 

drr őstag válasz  - = Zk = -

üzenetére - = Zk = -

üzenetéreSemmit... 
- 

Csapoati nagyúr Szerintem nem jár Dirt Showdown a Simplycdkeys-es vásárlásokhoz, csak a Steamen vettekhez. 
 Ja, aki HD texture packet is fog használni, az azt is töltse elő, mert 4 giga.
- 

- = Zk = - félisten 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Jó nagy asztalom van nekem is, de jóval távolabb én se tudnám tenni...
 Jó nagy asztalom van nekem is, de jóval távolabb én se tudnám tenni... 

nem tudsz szépen kanyarodni kigyorsítani stb.
 nem tudsz szépen kanyarodni kigyorsítani stb.

Szerintem egy szimulátort nem kéne egy félig árkád félig szimulátor játékhoz hasonlítani
 Szerintem egy szimulátort nem kéne egy félig árkád félig szimulátor játékhoz hasonlítani 

Összességében megéri a pénzét, mint mondtok? Online élvezetes?
 Összességében megéri a pénzét, mint mondtok? Online élvezetes? 

,1-nek jo,egyszerü,átlathato volt.
 ,1-nek jo,egyszerü,átlathato volt. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Csapattárs lesz, az tuti, és lehet használtan is kocsit venni (legalábbis a fejlesztői videóban ezt mondták). Le Mans nincs, de a nyakamat tenném rá, hogy az egyik tematikus dlc arról fog szólni (pár LMP autó, maga a pálya és egy 24h=24 min mód).
 Csapattárs lesz, az tuti, és lehet használtan is kocsit venni (legalábbis a fejlesztői videóban ezt mondták). Le Mans nincs, de a nyakamat tenném rá, hogy az egyik tematikus dlc arról fog szólni (pár LMP autó, maga a pálya és egy 24h=24 min mód).