Új hozzászólás Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
válasz
intercooler #396 üzenetére
Hát attól még hogy billel tolta lehet a legjobb. Nem kell idézőjelbe rakni. Ha elverte a népet akkor elverte, vagy miért raktad idézőjelbe, szerinted bill-el könnyebb elérni jobb eredményt (szerintem k-rvára nem, én azzal tolom). A setup-od meg szép.
szerk: wow itt van Tirexi, nem láttam még eddig az itteni profilját.
-
Tirexi
addikt
Kénytelen voltam berakni a verseny közben valami Hardstyle zenét mert ez a game olyan unalmas, hogy kajak elalszok rajta.
A belső nézet meg egy undorító mosott homályos semmirevaló textúra paca.
A nehézségi szintek is tiszta nevetségesek, a fizikáról meg már nem is érdemes beszélni.
Az AI olyan mintha Dodzsem-eznék. Mintha ott sem lennék a pályán.Ez a játék egy nagy nulla lett szvsz. És ezért kértek tőlem 25Euro-t? LOL.
Budget kategória kb ér leárazva 5$-t.
(#395) CJ4567:
Köszi az ingyen reklámot. -
PiE137
senior tag
válasz
intercooler #389 üzenetére
Akkor nem semmi, gratula!
Nem zavaró ilyen közelről nézni egy 32"-os TV-t
Azért is kérdezem, mert én is lehet veszek 7végén egy 40"-ost, a VB miatt most ingyen hitel van mindenhol...Jó nagy asztalom van nekem is, de jóval távolabb én se tudnám tenni...
-
intercooler
őstag
Kösz!
Itt talán inkább mint a 2őben ott majdnem mind1 volt mivel mész, sőt az egyik "legjobb" játékos is billel tolta.
Ezt először billel próbáltam nekemnem tudsz szépen kanyarodni kigyorsítani stb.
Meg nem is azért van a kormány hogy na, nekem ez adja az élményt meg azért elég szépen megyeget vele15perc és jön 1 videó
-
CJ4567
nagyúr
Ez kész, boring shit game, Project Cars is better, profilnévről már nem is beszélek
Szerintem egy szimulátort nem kéne egy félig árkád félig szimulátor játékhoz hasonlítani
(#387) Sonja Nálam működnek a visszapillantók, igaz homályos eléggé. -
djculture
félisten
Az biztos hogy a fékezés az szörnyű, az még a kettesben is jobb volt egyesröl már nem beszélve.
-
sirszevenap
addikt
Nem sokára jön dobozosan a kicsike!
Összességében megéri a pénzét, mint mondtok? Online élvezetes?
-
kpal
nagyúr
válasz
intercooler #384 üzenetére
wow! Ilyen cuccal lekörözöd billes emberekt
(#380) intercooler : igen 1-nek drift-je etalon marad
-
PiE137
senior tag
válasz
intercooler #384 üzenetére
hmm...saját room, v netről szedted?
-
Sonja
nagyúr
Arra is van megoldás.
Grid Autosport mod removes cockpit cam blur
Mondjuk nem csodálom, hogy "elmosták".
-
intercooler
őstag
Aki esetleg úgy járna mint én, indításnál black screen itt a megoldás:
If you are experiencing random crashes while loading the game, you can try the following workaround:
In Documents, go to DocumentsMy GamesGRID 2hardwaresettings.
You should look for the file named hardware_settings_config.xml.
Open the file in a text editor and look for the line:
directx forcedx10=”false”
Once, you find it, you should change it as follows:
directx forcedx10=”true”
Save the changes and run the game again -
Dr. Gonzο
senior tag
Már régen vártam ennyire, hogy vége legyen a munkaidőmnek!!!!!
-
PiE137
senior tag
Most töltöm lefele a gammát! Remélem már unlockolták a steamben... 😊
-
törölt tag
válasz
intercooler #380 üzenetére
Ja, ahol kipörgésgátló nélkül elindultál és már füstfelhő képződött + azonnal kipördültél?
-
drr
őstag
Baba a gém!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ghard
őstag
Még valami. Nincs Le Mans,se Audi R15-18
Van viszont Lola B12,Mazda 787B meg Ford GT40.
Egyjátékosban úgy látom nem lehet saját autó, mindig az van amit a csapat ad. -
Ghard
őstag
Azért az online részt elvitték rendesen a free2play féle játssz nagyon sokat és növelj nem egy, hanem sok számot irányba.
Van az 5 fő kategória, külön szintekkel. Egyjátékosban szinttől függően nyílnak a versenyek, többjátékosban még nem jöttem rá mi értelme van, talán csak jelzi, hogy az illető x kategóriában mennyit játszott. Persze a szintek teljesen külön vannak egy- és többjátékos módban.
Az autóknak megint külön szintje van, annál nagyobb, minél többet használjuk. Ez azért vicces, mert a tuninghoz minden autónak kölün szintet kell növelni, függetlenül a fő kategória szinttől. Ha nincs saját autó, lehet választani az alapokból, de ilyenkor nem lehet tuningolni és a szint sem fog nőni.
Van pl a street fő kategória
Ezen belül meg a különböző kisebb kategóriák. Hiába van egy adott kategóriában x szintű autó, a többit 1ről kell kezdeni...
Street- Hot hatch
Street- Performance
A tuning menü marha egyszerű, van pár téglalap és kész:
Szükséges szint fentről:30,20,50,15,10.
Van még egy állítási lehetőség, aki a joyos advancedes fékkel akart trükközni, itt lehet valamennyit.
És amiért még meg kell küzdeni, az a garázsban a hely. Van pár hely alapból, de a 9. slotért global lvl40 kell, 10 helyért már lvl50. Azért nem semmi, hogy autóból rengeteg van. Ez a szint valami összesített féle. -
albert8
veterán
Jó ez srácok. A belső nézet még elég homály, de ez van. A drift irányitása is érdekes, sose akar felváltani.
-
djculture
félisten
Megérkezett a seasson pass is alig 28euroért... 8dlc lesz a leirás szerint
-
CJ4567
nagyúr
válasz
- = Zk = - #353 üzenetére
Lemans szerű az Endurance nem? Még odáig nem jutottam úgyhogy nem tudom, nekem nincs gondom a fékkel, se billentyűzettel, se Ps2 controllerrel, de lehet nem játszottam eleget az elsővel.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati #360 üzenetére
Szerintem is lesz...már az endurance versenyforma kiállt érte... tuti nem lőnek ekkorát mellé főleg, hogy az 1ben is benne volt szépen pl az Audi akkori R15-se... mit tudnék örülni ha az idei R18 E-tron Ultra benne lenne majd egy dlc pack-ként a La Sarthe mellé... mármint a tavalyi mert külsőleg nem lett más csak picit az idei kocsijuk...
dragonfx: Gratulálunk, megérkezett az első troll aki gondolom már nagyban tolja a törtet, mert ő a király vele.... nem megy a kocsi meg lassú stb??? ember ültél már autóban??? Grid2 irányítás és egyéb téren úgymond egy kitekintés volt, ha veszed a 3-at és az 1et... elment egy árkádosabb irányba, de látom neked ez a baj, hogy nem tudsz 300al belemenni a másikba...csak az a baj élőben az autóban fék is van... biztos láttál már olyat képekről
És köszönjük építő jellegű kritikádat, iszunk rád 1et megígérjük!!!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #365 üzenetére
Fentebb írták, hogy elég mediumra visszavenni a textúrákat menüből.
dragonfx: Hát ez aztán jó szofisztikált vélemény volt.
-
Rolly Dy07
senior tag
DLC eltávolítható vajon? Ha sokat esne miatta az FPS?
-
dragonfx
veterán
ez a grid2 höz képest egy kula.
fizika egy fos lassan halad a kocsi. a driftelés meg egy örület halákl fos xar... -
kpal
nagyúr
válasz
eza fékezős dolog elég sok galibát okozhat online élő emerekkel ,sok vita tárgya lesz
G1 ritka volt az ilyen ,szinte mindig ellehetett surrannia másik mellet úgy hogy nem volt baja egyikünknek sem .
#361) - = Zk = - G1 2.0 legjobb lett volna .
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Nem igazán értem, hogy miért szeretnéd ugyanazt, amit a Grid 1-ben láttál. Kell a változás, meg akkor meg az menne, hogy "csak a grafikai motort cserélték ki a sunyik és elkérik érte a lóvét!".
Csapattárs lesz, az tuti, és lehet használtan is kocsit venni (legalábbis a fejlesztői videóban ezt mondták). Le Mans nincs, de a nyakamat tenném rá, hogy az egyik tematikus dlc arról fog szólni (pár LMP autó, maga a pálya és egy 24h=24 min mód).
-
Phobion
őstag
Ha jól láttam, akkor belsőnézetben a pilóta keze meg sem moccan váltásoknál (együléses autóknál), azért ilyen apróságokat illett volna megcsinálni.
-
sirszevenap
addikt
válasz
- = Zk = - #356 üzenetére
Meg mondjuk amit te kérdeztél arra is kíváncsi lennék. Jó lenne olyan kocsival menni amilyennel én akarok és olyan festésűvel amilyennel én akarok... Single is...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
sirszevenap #355 üzenetére
-
sirszevenap
addikt
válasz
LeMans tuti nincs!
-
- = Zk = -
félisten
háááát
nah...
tisztázni való kéne így... hát naén a G1-hez fogom hasonlítani, mivel tény, majdnem 1,5(?!) évet toltam vele folyamatosan, napi szinten onlány.
az irányítása frankó. fényévekkel jobb, mint a G2... nincs az a driftelős kanyarbevétel. kell gépészkedni a kanyarban.
ami bosszant pöppet az a fékezés... nem úgy van, hoyg rövidebb féktávot veszel, mondván be van kalibrálva a xarod és majd beesel, de még időben lelassulsz. nem. beesel és kocc, csatt(ugye nem lehet kalibrálni még)
pl garázst mikor kapunk?! csapattárs?! ebay-es verdák?! (emlékszem, G1-ben hogy figyeltük a Lacettiket Ebay-ről... 3-4km/ó amit még pluszba tudott
) azt tudja vki?!... oké, mindenben a lvl3 és megnyílik vmi másik speckó event.. oké. és?! ennyi?!
szezononként annyi a dolgom, hoyg a szponzorok által megszabott verdákkal kel mennem?! na neee már -.-apropó, LeMans van benne?!
(#336) Jim74
-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = - #301 üzenetére
Nekem már az írányitáson kívül nem számít semmi ,mert alapból szép a játék .
Majd párnap múlva érzékelni fogom milyen lesz és mi jön át az érzésekből .
-
Brian_GT
őstag
Vegyük már külön.... a 4k támogatottság egy dolog... fel tudod tolni ha van megjelenítőd a 4k-ra is akár a felbontást...de mellette az alap kinézetet is változtatja részben, ahhoz nem kell 4k grafikát rakni.... viszont azt se írja majd be senki, hogy nem lát különbséget a textúra pack után és visszakérdezve kiderül, hogy medium-on tolja
-
Enton
addikt
Kicsit visszábbról:
"To enable the High Res Textures, once installed simply set your texture quality to high."
Magyarán átrakod mediumra aztán 4k off. Viszont így mintha elveszne egy high opció 4K-nak lehetet volna külön preset Ultra címszó alatt ahogy a többi opciónál a grafikánál.
-
albert8
veterán
Pontosan nekünk mikor lehet inditani? ki tudja?
-
sirszevenap
addikt
Ilyen kicsi kijelzőn amin én tolom ( laptop ) , szerintem nem kell. Viszont a TV-m is csak HD Ready 94cm-es. Arra segít valamit? Elég ocsmány szegényen minden játék amúgy
-
intercooler
őstag
Na kód nekem is megjőtt, letöltés folyamatban.
remélem kapok szabit holnapra -
CJ4567
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #339 üzenetére
3840x2160, az új felbontás.
-
Ghard
őstag
válasz
Rolly Dy07 #339 üzenetére
4K
Már fullhd felbontáson is szebbek az autók. Nálam kb 10 fpsel van kevesebb a 4k autókkal. -
Föcsök
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #321 üzenetére
Zsír! Nekem is megjött azóta, 51 perc alatt ide is ért.
-
djculture
félisten
válasz
sirszevenap #335 üzenetére
Azt valami gyengébb gépen kellene ellenőrizni meg eleve a textúrát maxra nyomni. Szerintem az hogy a kocsin nagyobb felbontású a textúra eleve kis felbontáson az életben nem fogod érzékelni
Fullhd-n már valamennyire látszik a difi de szertintem 4k-s monitor kellene
-
válasz
sirszevenap #332 üzenetére
Nagyon gondolkodom rajta, mert mindenhonnan egyöntetű pozitív visszajelzések jönnek.
(#333) Rolly Dy07: szerinted?
Rád, Zk-ra, Drr-re, meg gondolom befutnak lassan a többiek is (akit nem említettem, elnézést kérek, de hát öregszem
. Kíváncsi vagyok, hogy Rototti, Lorant, Syrius is beneveznek-e a játékra.
A GRID 1 végével átnyergeltem F1-re (meguntam a hamachis és egyéb áthidaló sz*r*kodásokat...), de az igazi "szerelem" a GRID 1 volt. Sajnos a 2. rész nem hagyott bennem mély nyomokat... -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #324 üzenetére
Érdekes, nekem 7,7 GB volt a letöltött csomag.
-
djculture
félisten
válasz
Csapoati #328 üzenetére
Van, a kocsik textúrát skálázták fel 4k-ra, amúgy nem nagy szám a kocsik tényleg szebbek de minden más ugyanaz...: New high resolution texture pack, boosting your car textures up to 4k resolution. To enable the High Res Textures, once installed simply set your texture quality to high.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sirszevenap #327 üzenetére
Van benne 4K? Magasabb felbontású textúrákat tartalmaz, ami mindenkinél látható javulást fog hozni.
-
Nagyon viszket a tenyerem a 17 fontos ajánlattól...
A GRID 1-es időkből is sok ismerős nevet látok, akik "rácuppantak"...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #324 üzenetére
Nem, azt külön dlc-ként találod meg a Steamen. Azzal együtt már 12,x GB.
-
djculture
félisten
válasz
Rolly Dy07 #321 üzenetére
Akkor gyors volt most már csak a feloldási időt kell kibekkelni... De legalább lelehet tölteni előre.
-
Rolly Dy07
senior tag
Meg is jött a kód a Simply-től! Hurrá!!!!
-
djculture
félisten
válasz
Rolly Dy07 #319 üzenetére
Nekem most jött meg a kód a sniper v3-ra, kicsit sokan vásároltak így legrosszabb esetben pár óra mire lesz kulcsod.
-
djculture
félisten
válasz
Rolly Dy07 #316 üzenetére
Ha nem tudták levonni a paypalban rég teljesíthetetlenként van már jelen...
-
Rolly Dy07
senior tag
Töröltem a régi megrendelésem, mert nem lett kifizetve, aztán megrendeltem még egyszer ugyanannyiért
.
Csak azt nem tudom, hogy Paypallal fizetve ebből mikor lesz CD Key.
Azaz milyen gyors.
De most legalább azonnal lekapta a pénzt mert volt rajta.
-
Föcsök
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #308 üzenetére
Nem leszel előrébb. 45 perce rendeltem. Még semmi.
-
djculture
félisten
válasz
Rolly Dy07 #308 üzenetére
Az elsőt a you ordersnél cancel-re állitsd ha nem azon van és rendeld meg újra.
-
Csapoati
nagyúr
GRID Autosport Black Edition features the full GRID Autosport game and is expanded with additional content via download, including the Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black Series, Black Edition White Ravenwest Liveries, 20 Black Edition online livery patterns and 10 new premium sponsors with objectives.
-
Biztos volt róla szó, csak most lusta vagyok megkeresni...
Black Edition mitől több, mint a sima?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati #309 üzenetére
de... de bachatom, ha nem úgy történik, ahogy én akarom
és akkor a kormány érzékenységről nem is beszéltem
anno Grid 1-ben heteket buzultam ilyennel, csakhogy a billt tökéletesre toljam... csak úgy nem lehetett felmenn iés online tolni PH-s csopival(baaah, régi szép idők...
)
szerk
szeretem finomhangolni a dolgokat -
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = - #307 üzenetére
De nem analóg a kontroller? Tehát ha kicsit akarsz fékezni, akkor kicsit húzod, ha meg nagyot, akkor nagyon?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Mit szeretnétek a fékerőn szabályozni egy analóg karnál/ravasznál? Vagy félreértem?
-
drr
őstag
válasz
Semmit...
-
djculture
félisten
válasz
sirszevenap #302 üzenetére
Annyiért megérte azért . Itthon a cenega adta ki azért ilyen vérszegény a kiadás de az ára is olcsóbb.
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem nem jár Dirt Showdown a Simplycdkeys-es vásárlásokhoz, csak a Steamen vettekhez.
Ja, aki HD texture packet is fog használni, az azt is töltse elő, mert 4 giga. -
- = Zk = -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest