- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX #1720 üzenetére
Hát ez?....
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX #1716 üzenetére
Sajnos csak a Season Passhoz jár a Premium Garage pack, ami +5 helyet ad a garázsba.
-
Winne
nagyúr
válasz
Syrius XIX #1691 üzenetére
-
Enton
addikt
válasz
Syrius XIX #1680 üzenetére
A monitornak ehhez semmi köze, ő akkor is natívat fogja használni hisz fizikailag képtelen nagyobb felbontást megjeleníteni, de szoftveresen már tud(DSR). Pl még BF4 alapból játékból támogatja a dolgot, még Nv driverbeiktatás előtt.
-
drr
őstag
válasz
Syrius XIX #1673 üzenetére
Én nem engedem feltelepíteni ezt a ficcsört. Szeretem magam eldönteni, mi történjen, ha játszani szeretnék...
-
drr
őstag
válasz
Syrius XIX #1640 üzenetére
Válasz eddig nem jött
Az a csoda, van aki még szóbaáll veled... Mindenkivel ilyen "kedves" vagy?
Ha meg nem odaillő dolgot írsz, nemcsak a modik privilégiuma a figyelmeztetés... Amint észrevetted, nem csak nekem tűnt fel a dolog... -
Padlás
senior tag
válasz
Syrius XIX #1640 üzenetére
Itt valószínűleg hamarabb választ kapsz, mint a Grides topikokban. Esetleg az adott Windows topikjában.
Tényleg nem gondolkoztál még el azon, hogy a problémáiddal a megfelelő topikokban kérsz segítséget? Ahelyett, hogy szétoffolod a többit.
-
drr
őstag
válasz
Syrius XIX #1636 üzenetére
Nem elég helyre írtad ki, még vagy három topicot szemetelj tele nyugodtan...
-
Win-T
őstag
válasz
Syrius XIX #1613 üzenetére
Ezzel így vagyok én is. Bánom én ha utolsó is vagyok, ha amúgy jó versenyt futunk, de ettől a roncsderby üzemmódtól amit egyesek versenyzésnek gondolnak a hajam tudom tépni.
Rendben, én se vagyok egy Schumacher, bizony megesik nemegyszer, hogy balfasz vagyok és belerongyolok valakibe, de direkt ráhúzni valakire a kormányt soha nem jutna eszembe. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX #1609 üzenetére
Ahhoz számol vissza, hogy mikortól vezeted te az autót.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX #1591 üzenetére
Sajnos a frissítés óta fennáll a következő probléma:
Belépek egy szereverre ahol éppen verseny folyik, mondjuk az 1. a 3-ból. Várom hogy lemenjen és engem is becsatlakoztat, de a várakozás alatt egyszerűen kilép a játék és semmilyen hibaüzenet sincs.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX #1589 üzenetére
Na ma toltam vele, nem volt csak 1 kisebb megakadás, ami havonta 1* előjön. Bár online kicsit megzavarodtak a dolgok, mert nem mindig helyesen mutatja, hogy éppen verseny folyik avagy várakozás.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX #1581 üzenetére
Bemásoltad a két fájlt amit le kell tölteni?
-
okipoki
aktív tag
válasz
Syrius XIX #1529 üzenetére
De elvan mentve
. (PINK) néven. Liveryn belül. Amúgy a festés ,csak onlinen működik?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX #1478 üzenetére
Csapattársad nincs, a party mode-ban meg olyanok szoktak lenni, ami nem fér bele a többi versenyágba, pl a kieséses verseny.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX #1452 üzenetére
A klubnak igen de gyakorlatban ez annyit tesz a toplistán húzod a team-et....ennél fontosabb, hogy ha saját autóra felrakod ugyebár akkor extra pontokat is kapsz, ha teljesíted a szponzor küldiket stb...ami meg jól jön a tuningra.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Syrius XIX #1420 üzenetére
Hol írtam én, hogy a gombok jobbak? Azoknál bármi jobb, ami analóg. Én azt mondtam, hogy a botkormányhoz mérten használhatatlanul kicsik és emellett ki is tarok,amíg valaki minden kétséget kizáróan be nem bizonyítja, hogy 3cm mozgástérrel precízebben lehet irányítani, mint 15cm-el.
Csak azt nem értettem, miért néz itt mindenki, mint a gázálarc, csak mert két macskapöcse botkormány (analog stick) helyett egy komolyabbal tolom... Mintha a gamepad reálisabb lenne egy kormányhoz viszonyítva...
De a gáz/fék ha jól értem, akkor nálad is digitális.
-
polonic
félisten
válasz
Syrius XIX #1275 üzenetére
Nálunk jó, nincsenek túlterhelve a szerverek.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX #1163 üzenetére
Nyilván nem a magyar zászló színeire értette, nyilván jó az ha minnél több magyar festésű autó van....de konkrétan a mi csapatunk festését valóban csak a tagok használhatják. Így korrekt.
-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX #1163 üzenetére
Ilyen is van igen, mivel külön csapat vagyunk a PH-tol. És szerintem nem szokás egymástól "lopni" ezért foglalt.
De fel ajánlottam hogy csinálok valamit ha ennyire tetszik mindenkinek, arra válasz nem jött... -
Rossi
addikt
válasz
Syrius XIX #1152 üzenetére
A lobbyban akit érdekel, látja hogy ki milyen nemzetiségű.
Meg ha ennyire fontos ez a része, akkor lehetnénk Nemzeti Prohardver Klub is (NPK).
Nekem mindegy, én a Ph! miatt fogom használni a liveryt, nem a magyarságom miatt.
De legyen a többség akarata szerint.
Viszont ha már piros-fehér-zöld, akkor a kolléga liveryje nekem tetszik: [link]
-
Padlás
senior tag
válasz
Válogass a zászlók közül.
A verseny után pedig úgy is látja, hogy milyen nemzetiségű az illető.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
+1
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Syrius XIX #1119 üzenetére
Én tegnap találtam 2-t, előtte lévő nap nullát
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Syrius XIX #1119 üzenetére
igen, tudom....
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX #1051 üzenetére
Igazad van, tanuljon meg 60 millió angol, meg 300 millió amerikai magyarul (kb 13-14 millióan beszélik anyanyelvként), ha idejönnek, te meg maradj tudatlan, bárhova is mész a világon.
El kell fogadni, hogy az angol a világnyelv, bár elismerem, hogy kényelmesebb ez a mentalitás. Csak aztán ne nyűgjön az ember, ha nem ért valamit, ami angolul van - és egyre több ilyen lesz.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Syrius XIX #852 üzenetére
Mi az a
tál? Ha gurultál, akkor elég sokat, csak sokáig nem volt Prohardver fiókom.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX #841 üzenetére
Bocs Syrius...de 1 dolgot ki kell emelnem és ez nagy baki!!
,,ABS OFF, az biztos király lehet, de melyik mai (!) autóban nincs ABS??? "
Nem utcai autókkal megyünk benne, hanem versenyautókkal...versenyautóban pedig nincs vezetést segítő eletkronika...és igen megelőlegezem még abs sincs.... egyedül szervó van, de az nem tekintendő vezetést segítő elektronikának az inkább már biztonság technikai szerintem.
Többiek: Az Egyik Kopó, Másik Eb című régi jó kis klasszikus ugrott be a vezetés alatt...mikor mondja üldözés után Tom Hanks, hogy : ,, Hát milyen anyád van neked, még egy rendes kocsit sem képes venni" ... nah ez nálam a mi a rákos csapatom van nekem, még egy normális sofőrt sem képes adni mellém!!
Komolyan 14. hely amit összetud mazsolázni??? -
CJ4567
nagyúr
válasz
Syrius XIX #799 üzenetére
Ez olyasmi mint a Grid 1, szerintem még picit jobb is, lehet érezni hogy milyen autó, milyen meghajtású, mennyire erős, nem olyan hogy alig kanyarodik, majd hirtelen nagyot kanyarodik, és minek ennyi smile?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX #799 üzenetére
Én csak egyet nem értek. Ha rFactoros, az azt jelenti, hogy reálisabb a fizika, mint az eddigi részeké (ez így is van), ugyanis az rF egy szimulátor. Akkor miért kéne közelítenie a valósághoz? Vagy nem értem akkor, mi a gond vele? Az, hogy nem lehet taposni a féket ABS offal? Vagy hogy a hátsókerekes autók dobálják a seggüket, a FWD-sek meg tolják az orrukat? Őszintén kérdezem, hátha lehet segíteni rajta beállítással.
A Grid 1-nek meg totál árkád fizikája volt (pl alacsony sebességnél hihetetlen módon lehetett cibálni a túraautókat is), sokan meg azt nem szerették. Az Autosport szerintem megtalálta a jó egyensúlyt. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Syrius XIX #617 üzenetére
Játékot így kell áthelyezni: csinálsz a játék steames mappájáról egy másolatot, kitörlöd a steamben, majd átmásolod a steam telepítési helyére, és telepítésnél azt a meghajtót választod ki. Amúgy nálam a Sniper Elite V2 és a Team Fortress 2 is bugolt ha más meghajtón volt, a V2 el se indult, a TF2 meg nem kapcsolódott szerverekre mert azt írta hogy insecure(nem biztonságos) módban vagyok.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Syrius XIX #575 üzenetére
Legtöbb Steamos játékot oda kell telepíteni ahol van a Steam, eléggé utálod a Steamot ahogy látom.
-
Padlás
senior tag
válasz
Nem jutott még eszedbe, hogy a Steammel kapcsolatos problémáiddal esetleg a megfelelő topikban boldogítsd az embereket?
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Peches vagy, nekem SOHA SEMMI gondom az életben nem volt vele.
-
sirszevenap
addikt
válasz
Már akartam kérdezni, mi az az 1111111?
A mind1 korszerű változata ?
-
intercooler
őstag
válasz
Mi az hogy nincs? Nem indul? Én ennél többet nem tudok segíteni, szerintem fáradj át a steam topikba.
-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX #537 üzenetére
Szerintem telepítsd újra az egész steamet, youruninstallerel pl ez töröl a regystriből is mindent.
utána működnie kellene. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX #515 üzenetére
Általában jó is szokott lenni, én eddig 4 év alatt kb 1-2x kellett, hogy átállítsam osztrákra.
-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX #518 üzenetére
De töröld a játékfájlokat, jobb klikk a játék nevén és tulajdonságok
-
válasz
Syrius XIX #518 üzenetére
Próbáld meg a Steam-en belül a játékra jobb klikk - "helyi tartalom törlése". Hátha ezután engedi újra lemezről telepíteni. Nem tudom, hogy ez beválik-e, de egy próbát megér.
-
válasz
Syrius XIX #512 üzenetére
Ne morogj már Zyl
A Steam ilyen (hozzáteszem szerintem magasan a legjobb a hasonló - UPlay, Live - rendszerek közül). Én már régóta nem veszek dobozos verziót, csak ha sokkal olcsóbb, mint a csak kód megoldás. Steamen csak az ultraakciós dolgokat érdemes megvenni. Ha nem bízol a külföldi kulcsos oldalakban, akkor van itt PH-n is egy tag, aki árul kódokat. Többször vettem már tőle és nem volt gond. Az árai is egészen rendben vannak. GRID Autosport kulcsot pl. 7100 Ft-ért adja. -
dunc
nagyúr
válasz
Syrius XIX #515 üzenetére
Nem ott lassú!
-
dunc
nagyúr
válasz
Szia Steam Austria letöltési régió? Azt, hogy hova telepitse egyszerüen meg tudod oldani, a Steamot már alapba oda rakod ahova a játékokat szeretnéd!
( #513 ) Csapoati megelöztél!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Nem tudom mire van beállítva a letöltési régiód, de tedd át Ausztriára. Steam fül bal fent -> Beállítások -> Letöltés -> Letöltési régió. Ha meg másra volt téve, akkor értelemszerűen Magyarországra.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX #506 üzenetére
Ez az utolsó hozzászólásom feléd (amíg ez a nyüffögős-panaszkodós stílus megy): Nem, te nem kértél semmi segítséget az ég egy adta világon, csak annyit írtál be, hogy szar a Steam, mert le kell tölteni a játékot, nem lemezről teszi fel (mondjuk ezt én sem értem, mert akkor elég lenne egy kód a tokban és kész).
Nem rajongói topik ez, van, ami nekem sem tetszik a játékban, de a "szar a Steam" típusú bölcseleteket már talán eléggé kivesézted-kiveséztük a Grid 2-nél.PetAIR M3: Jah, szerintem is kiválóan irányítható bill-ről. Az open wheelnél elgondolkodtam a kormányon (már csak a T-kamerás nézet miatt is), de a nyilakkal is meg lehet fogni még a durvább kitöréseket is.
-
PiE137
senior tag
válasz
esetleg vmi ilyesmi nem segít a problémádon?
[link] -
intercooler
őstag
válasz
Miben kértél segítséget?
ahogy látom csak megjegyzést tettél a steam-re, ahogy emlékszem elég nagy sávszélleséged van meddig tartott letölteni 1 óra? Épp úgy ebben is vannak hibák mint bármi másban nem nagy katasztrófa szerintem.Steam-en most 50€ a GRID Autosport (akciósan 45€ volt valamikor a múlthéten), én megvettem 576KByte-on keresztül 7. 990-ért! Tényleg mekkora királyság a Steam!
De most tényleg!
1 új megjenés..
2 europai régió ugye bár ahol nem vagyunk nagy piac. meg az árakat se a 65000 (vagy mennyi) minimálbérhez igazítjákTőlem nyugodtan maradhatsz, de nem gondolod hogy esetleg nem a topikkal meg a többi emberrel van a baj ha nem VELED? nem sértéből vagy valami de gondolkodj el 1 kicsit rajt.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX #487 üzenetére
Megint csak azt tudom mondani, hogy te rontottad el.... ki lehet választani, hogy online telepítést vagy offline telepítést kérsz... ne a steam-et hibáztasd már mindenért Syrius... az egyik legjobb háttérszolgáltatás, ráadásul egymillió akciót tol évente lásd most a summer sale. Biztos akik gazdagok nem érdekli őket, de én per szeretem ha egy játékot 75%-os kezdvezménnyel stb kapok meg vagy ha valakivel akarok beszélni 2 szót, nem kell facebookon vagy máshol megkeresnem, hanem megtalálom a barátlistámon... + ha multizni akarok akkor nem istentudja hányadik vacak szolgáltatás által fut a multi, hanem egy kiépített és stabil rendszer biztosítja a játékosok közti kapcsolatot. Én bocs, hogy nekem ez tetszik... ne menjünk már vissza az 56k-s betárcsázós korszakba!!!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Mi az a +jött?
-
djculture
félisten
válasz
Nemtudom mondta ezt már más is pl a wolfensteinnél de nekem mindig megcsinálja lemezröl...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Syrius XIX #453 üzenetére
Szia!
(#452) Ghard Az a Merci nagyon durca -
válasz
Halihó!!!!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
holló
-
dunc
nagyúr
válasz
szia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- SzoftverPremium.hu
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged