- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Gonzο
senior tag
-
Balage195
csendes tag
én a simplycdkeys-tól szerintem itt a legolcsóbb 17 euro a Black edition
-
Föcsök
aktív tag
Sziasztok!
Ki hol rendelte elő a játékot? Hol lehet a legkedvezőbb áron megvenni szerintetek? Én steamtrades.com-on 15 tf2 kulcsért láttam, ami nem rossz de ha már ilyen 12-ért, vagy 18-20 euróért lehet kapni digitális változatot az nem lenne rossz.
-
sirszevenap
addikt
Egyébként nem értem. Ha USA-ban ma ugye megjelent a játék. Akkor a steamen mondjuk miért nem elérhető? Vagy aki valósan USA-ban van annak elérhető csak? Vagy annak sem, csak dobozosan?
Mondtuk ugye, hogy tuti steames lesz a dobozos is... Akkor akik USA-ban ma megvették mi a fenén játszanak online? -
sirszevenap
addikt
Nem érdekel valakit egy Watch_Dogs egy Autosport steam kulcsért cserébe?
-
albert8
veterán
Szerintetek van esély arra, hogy hozzáadják valami hardverhez ezt a részt? lehetséges megjelenés után csökkenjen az ára?
-
jaddz90
tag
Én is így voltam vele, aztán úgy gondoltam mégis benne akarok lenni abban a bizonyos pre-order "krémben", mert számomra ez is dob az értékén. Az első pillanatok izgalma, hogy nem bírom letenni a játékot és egy hétvégére rá vagyok függve, most márpedig azt mondtam hogy - nekem csakazért is kell - , pedig én is az a zsugori típus vagyok, hogy csak akkor veszek meg játékot, ha úgy gondolom ér annyit (és az esetek 95%-ban nem ér).
-
Rossi
addikt
Na, ennyit a játékról, beszart a nem egészen egy éves gépem, valószínűleg meghalt az alaplap...
Gariztatás nyilván lesz pár hét...
-
Balage195
csendes tag
csatlakoznék én is Balage129
-
drr
őstag
@ albert8 - én is jelentkeznék, Steam név az aláírásomban
-
polonic
félisten
Hol lehet a lehető legolcsóbban megvenni? Mondjuk úgy 4 max 5 ezer ft-ért?
-
jaddz90
tag
válasz
#70869248 #162 üzenetére
Az "autók közti kontakt szörnyűsége" gondolom valami olyasmi lehet, hogy ha nekimész valakinek, vagy valaki neked megy, az autó irreálisan durván elvágódik tőle valamilyen irányba, én erre tudok legalábbis gondolni, bár az ilyen "career gameplay first 30 minutes" videókban nem láttam ilyesmit. Megkockáztatom inkább csak hozzászoktak az emberek, - főleg arcade gameknél - hogy nyugodtan lehet féktávot venni az egyik előrébb haladó autó hátsó lökhárítóján is, nem történik semmi drámai a kívánt lassuláson felül, ez azonban nyilván a valóságban nem feltétlenül megy így.
-
törölt tag
válasz
sirszevenap #161 üzenetére
Eddig nem rossz.
Pár dologról azért írhatna bővebben, az egyik ilyen az autók közti kontaktus 'szörnyűsége'..
online a többi dolog nem számít, de ez igen.
Az irányítás problémája ijesztő, de mivel kontrollerrel nyomja, így nem tudom kormánnyal milyen lesz.
Az tetszik hogy nem lehet vágni...ne is lehessen.
Tetszik hogy az AI erős, bár az nem ha bénán megy -
sirszevenap
addikt
Egy kolléga vélemény:
"Jobb mint a Grid 2 volt szerintem.
Az irányítás jobb, de vannak problémák, mint például az autó kanyarodási képességei, főleg a lassú fordulókban teljesen érzéketlen, mintha a kormány nem lenne kapcsolatban a kerekekkel.
Még mindig van némi folyamatos túlkormányzottság, amit egy kis beállítással lehet talán orvosolni. A fékezés is hasonlít az előző részben látottakhoz, sokszor elég hozzáérni a fékhez és már lehet padlógázon bevenni a kanyart, máskor hatalmas féktávokat kell venni hogy sikerüljön.A probléma nekem még mindig egy kicsit a fizikával van szerintem, az autók közti kontaktusok még mindig szörnyűek. Már pedig számíts rá hogy lesznek ütközések, ugyanis az AI nincs a helyzet magaslatán, teljesen kiszámíthatatlan nekem.
Mediumon kezdtem, túraautókkal, az egyenesben esélyem se volt a többiek ellen, féktávokon be lehet fogni őket. De itt jön be az hogy érthetetlen féktávokat vesznek, mikor csak elég elvenni a gázt.
Ezt be lehet tudni a nehézségi szintnek, de viszont sose tudhatod hogy ha követnek hátulról, mikor száll beléd valaki, miközben életed legrövidebb féktávját veszed. A kanyarsebességük néhol túlságosan is nagy, lehetetlen volt sokszor tartani a lépést, ha kikapcsoltam a driver aid-eket, ha nem (kontrollerrel játszom).A legnagyobb csalódás, illetve a legidegesítőbb dolog, az a büntetés rendszer. Ha elhagyod a pályát négy kerékkel akkor szépen fogja és belassít pár másodpercre, hogy ne szerezz jogtalanul előnyt. Ezzel az elvvel semmi baj nincs, csak a megvalósítás elég borzalmas. Nem tudtam egy futamot megtenni hogy ne lassított volna be a játék. Ha kilöknek akkor is megkapod, ha nem szerzel előnyt (pl kisodródsz külső íven) akkor is, míg ha az ellenfél hagyja el a pályát és szerez vele (vagy nem) előnyt, ők mennek tovább amit szól. Csak ugye látott már itt majdnem mindenki autóversenyt, sokszor vannak sikánok amiket rendszeresen átvágnak, de nem fognak büntetni érte. Na itt ezt felejtsd el, ha levágod akkor satufék van. Nem egyszer majdnem a falhoz csaptam a kontrollert.
Na de hogy mondjak jót is, a pályák amiket eddig láttam jók, a grafika szép, az autó felhozatal tetszetős, remélem a felsőbb kategóriás gépek irányítása is tűrhető lesz majd.
Nekem egyenlőre tetszik bár sokat ront ez a pár hiba amit felsoroltam. Érdemes leszedni és kipróbálni, a split screen nagy plusz nálam. Viszont a belső kamerás nézet hiánya - illetve minősége/kinézete - engem nem tud izgatni. Ez még mindig egy arcade játék, kormánnyal nem játszanám az biztos. A baj az hogy simcade-nek lett beharangozva, de attól nekem fényévekkel messze van. Ettől függetlenül szép és jó, az előzőnél biztosan, de az év játéka ebben a kategóriában nem ez lesz, majd a Horizon 2 inkább. Bocs ha hosszú voltam." -
Csapoati
nagyúr
válasz
intercooler #159 üzenetére
Én is, Csapoati a nevem Steamen is.
-
albert8
veterán
Készülök frissiteni az első hsz-t. Valami kivánság? észrevétel? mit rakjak bele még?
-
albert8
veterán
Csináltam steames csoportot. Jelentkezzetek ide is!
-
válasz
sirszevenap #151 üzenetére
Itt az enyém: icecave_hun
-
jaddz90
tag
Én is előrendeltem. Steam: jaddz90
-
drr
őstag
GRID Autosport - Career Walkthrough Gameplay Part 1
GRID Autosport - Career Walkthrough Gameplay Part 2
Igaz nem PC-n tolják, de kis nyálcsorgatásnak elmegy
-
HollyBoni
veterán
válasz
sirszevenap #149 üzenetére
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sirszevenap #146 üzenetére
Na az jo, ha dicserik, viszont a warezt hagyjuk.
-
sirszevenap
addikt
Egyébként csak én látom úgy, hogy nem nagy érdeklődés van a Grid sorozat felé?
Elég szomorú.
-
albert8
veterán
Szerintetek ezt a limited black-et meg lehet majd megjelenés után is venni?
-
Csapoati
nagyúr
Infók a kezdésről, a Time Trial játékmód nem sokkal a kezdés után lesz letölthető külön (mint ahogy a HD textúracsomag is). DLC-ből egyelőre 6 van tervben, ebből 3 autócsomag, 3 meg afféle mini-kiegészítő (új pályákkal, autókkal és játékmódokkal is akár!). Utóbbiak a singleplayer módhoz is hozzátesznek.
-
HollyBoni
veterán
Ez a belső nézet elég karcsú, remélem azért jó lesz a játék. Bár nem tudom miért nem tudják rendesen megcsinálni, Dirt szériában ott a szuper belső nézet, F1 szériában is, GRID 1-ben is. Itt és a 2-ben miért nem fektettek rá hangsúlyt azt nem értem.
Bár ha valahogy ki lehet kapcsolni a kis mélységélességet valami fájlban turkálással és mögötte normális minőségű minden, az nem lenne rossz. Eddig elég könnyen voltak modolhatóak a Codemasters játékok.
-
jaddz90
tag
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sirszevenap #133 üzenetére
Felesleges szerintem, mivel egyreszt a Grid 2 is kimondottan jol optimalizalt volt, masreszt a motor meg is maradt, szoval nagy valtozasra nem kell szamitani.
jaddz90: Regisztralj a Racenetre is, 1 perc az egesz.
-
jaddz90
tag
Nem tudom mennyire off-topic, én a 2-vel nem multiztam és nem tudom, hogy működik ez a Racenet. Regelni kell külön, itt, vagy azzal hogy nekiállok multizni a profilommal, automatikusan van is Racenet accountom? Vagy nem szükséges ez? Valaki világosítson fel, pls!
-
drr
őstag
-
-
válasz
sirszevenap #121 üzenetére
Akkor szívni fogok, showdown-ban is muszáj a végefelé dobogósnak lenni ezekben is,vagy nem tudok újabb pályát unlockolni. "Remek":
Csapoati: azon is ugyanolyan sz*r vagyok, a hiba bennem van. Nem jövök/érzek rá a taktikára.
-
Enton
addikt
-
válasz
sirszevenap #119 üzenetére
PEdig el lehet vele szórakozni, de xbox360 kontrollerrel tolom és ez a drift téma nekem k€rvára nem megy...Hogyan kellene,hogy jó legyen? Ki-hogyan csinálja, hogy látványos legyen? Nekem vagy nincs lendület, vagy le akar égni a kézifék,vagy túl gyors vagyok, van itt minden
-
albert8
veterán
válasz
sirszevenap #117 üzenetére
Én lehet tudok egyet jó áron, ha gondolod. showdownt
-
sirszevenap
addikt
válasz
intercooler #116 üzenetére
Tudom, de nekem megéri az a +1500 forint, hogy átéljem a vásárlás és a doboz kibontás majd aktiválás és dvd-ről telepítés élményeit!
Meg hogy lőjek egy képet instagram-ra! -
intercooler
őstag
válasz
sirszevenap #115 üzenetére
Kódot már kapsz 6500-ért is.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
sirszevenap #113 üzenetére
Nem fogod, csak a Steamen elorendelve jar melle a Showdown (ami jo gyenge lett magunk kozt szolva).
-
-
válasz
sirszevenap #111 üzenetére
Grid-et nem steam-en rendeltem elő. Showdown megvolt, mert a Humble-s Codemasters akció keretében kemény 7 dollárért megvettem a Dirt 3-at és a Showdown-t együtt.
-
válasz
sirszevenap #109 üzenetére
Én felvettelek, de nem töröltelek.
-
sirszevenap
addikt
Valaki (gondolom innen) bevett egy steam csoportba. Most nem találom, törölte az illetékes?
-
Rossi
addikt
Jöjjön már a jövő péntek.
Ki akarom magam játszani azon a hétvégén, 2-án fogják kitépni az állkapcsomból az egyik bölcsességfogamat, lehet nem élem túl...
Ha mégis, akkor utána meg megyek szabira és úgy nyomatom, de biztosra akarok menni...
-
sirszevenap
addikt
Aki most elorendeli steamen az autosportot megkapja a dirt showdown-t is!
-
drr
őstag
válasz
Csapoati #105 üzenetére
A vágásokat viszont remélem jól figyeli majd a rendszer, van hova fejlődni a 2. rész után - ne is mondd, az agyvérzés kerülgetett, amikor csak épphogy lemegyek a pályáról és lebüntet, máskor meg 3x jobban lecsúszok, mégsem történik semmi... Ja, és ha megbüntetnek valakit előttem, miét nem lehet szellemképes, miért kell nekem is bűnhődni más hibája miatt? Sokszor belezúzok lebüntetett emberkékbe...
-
Bjørgersson
félisten
Engem az jobban zavar, hogy a régi klasszikusok helyett ezeket a modern fos autókat nyomatják.
A belső nézettel pedig tényleg nincs különösebb gond, de a homályosítás talán tényleg lehetne egy-két fokkal haloványabb.
-
jaddz90
tag
Szeretnék a belső nézet védelmére kelni - meg is indoklom miért. Aki vezet autót, az tudja, hogy bár a látószögedbe a kormány/műszarfal/miegymás belelóg, ezek csak a perifériás látásod részét képezik. Amikor szeretnéd, a fordulatszámmérőt nézed, vagy épp a rádiót csavargatod, de amikor az útra figyelsz, ezeket látod is, meg nem is. Azt, ahogy a szem érzékeli ezeket a periféria "szélén" lévő területeket, egy játékszoftver nem képes reprodukálni, hiszen egy síkképernyőt nézel. Mikor az útra figyelsz, te sem látod mondjuk a műszerfalat, hiába képezi továbbra is a periféria részét, ezt pedig a legjobban ezek elhomályosításával lehet visszaadni egy autós játékban - szerintem. Szóval abban biztos vagyok, hogy ez nem annak köszönhető, hogy a fejlesztők lusták voltak nagyfelbontású műszerfalat rajzolni, hanem hogy így próbálják közelebb hozni a valósághű élményt. Egyébként valóban kétféle belső nézet lesz, egy közelebbi és egy távolabbi, szerintem pont a kettő közti lenne jó, mert az egyiknél - ami a fenti videóban is látszódik, talán túl sok a "bizbaz" minden irányba, sokat takar, a másiknál pedig csak a kormány felső része látszódik. És még az is lehet, hogy állítani lehet a belső nézetet, mekkora takarást szeretnél (mint pl. Test Drive Unlimited). Szerintem penge lesz nagyon, a játék hosszú életét pedig úgyis a multiplayer komplexitása és élhetősége (lag, stb.) fogja meghatározni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest