Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Kindle
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HTPC (házimozi PC) topik
- Riasztó topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
halzoli
csendes tag
válasz
Tuninger #5097 üzenetére
Köszönöm, a gondom az, hogy már 20 éve abbahagytam a játékot, nem követem a hardverpiacot, addig azonban 3 havonta gépàtépítés volt 🤭.
Szóval engem akár könnyen át is dobhatnak, persze nem feltételezek senkiről rosszat, régebben sokat adtam vettem én is, nem volt rossz tapasztalatom.
De mindenképp köszönöm segítséged, és átgondolom amit javasoltál, van jóbaràtom aki őstag itt, vagy mi,hátha tud segíteni.
Amúgy tavaly vettem kisebbik fiamnak Macbookot, Apple kedvezménnyel, 16gbtal 470 ért. Ő fotózik is egyetem mellett, nagyon elégedett a géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest