Új hozzászólás Aktív témák
-
halzoli
csendes tag
válasz
Tuninger #5097 üzenetére
Köszönöm, a gondom az, hogy már 20 éve abbahagytam a játékot, nem követem a hardverpiacot, addig azonban 3 havonta gépàtépítés volt 🤭.
Szóval engem akár könnyen át is dobhatnak, persze nem feltételezek senkiről rosszat, régebben sokat adtam vettem én is, nem volt rossz tapasztalatom.
De mindenképp köszönöm segítséged, és átgondolom amit javasoltál, van jóbaràtom aki őstag itt, vagy mi,hátha tud segíteni.
Amúgy tavaly vettem kisebbik fiamnak Macbookot, Apple kedvezménnyel, 16gbtal 470 ért. Ő fotózik is egyetem mellett, nagyon elégedett a géppel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával ( 160 / 1000 expoval)
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Minolta objektívek
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest