- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Egyikben sincs GPS, egyébként jó kamerák, a legjobbak most. Ha GPS kellene, mert látni szeretnéd a videón a sebességet, gyorsulást, térképet stb., akkor Hero 11. Tudom rá lehet tenni a teló GPS-éről vett jelet is a videóra, de macera, nekem eddig nem sikerült megoldanom. Próbáltam több programmal is, de a kudarcok miatt egyenlőre feladtam. A Hero 11-el rögzített videóra pedig pikk-pakk felteszi a Gopro saját szoftvere ezeket az adatokat grafikon vagy speedometer formában, nagyon látványos (én drónozok). Főleg a sebesség és a magasság
Az Action 4 atomstabil, a Hero előfodul, hogy lefagy és akku ki-be. Sztem szebb a képe a Heronak. Sőt, a normál felvételi módban (nem fényelve) az Action 3-nak is szebb mint a 4-nek. A 3-ban viszont nem tudod levenni a képélességet, ami hátrány. Nagy hátrány. A 11-12-ben és a 4-ben igen.
Instám még nem volt, most kezdek azokkal is ismerkedni. Van itt akinek van, meg is írta korábban részletesen a tapasztalatait, keress vissza. Az insta egyébként nehezebb mint a többi, és mintha akksi se bírná olyan sokáig. Akksi üzemidőben a DJI-ok a nyerők, ha ez számít.
Egyébként nem rossz ez a 360 fokos mókázás, vettem egy Gopro 360 maxot, azzal szórakozgatok.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
dangerzone
addikt
Ott akkor kérdés a képstabilizálás. Mert akkor valszeg utólagosan szoftveresen csinálták, nem a kamerával.
Mondjuk ez megint egy kérdés a részemről, hogy jobb-e a kamera beépített képstabilizátorát használni, vagy inkább utólagosan szoftverrel stabilizálni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
A drónoknál használt kamerákban én mindig 60fps-t használok. 30-ban nagyon észrevehető a laggolás a gyorsabb mozgásoknál 8az van bőven). Még akkor is, ha cinematic felvételt csinálok, ahol lassan megy a gép. A folyamatosan változó fényviszonyokat nagyon nehéz csupán az EV-vel kikompenzálni ha fix a záridő és a blende. A blende ugye itt fix.
Szóval jónak tartom az ND filtereket, ha lehet, akkor PL polárszűrővel kombinálva. Vegyetek fel egy Polaroid napszemcsit és meglátjátok a különbséget. Szebbek a színek, kontrasztosabb a kép, csökken a csillogás, tükröződés.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
Ezt vágom, de nincs sehol az exe.
Márton: biztos ugyanarról beszélünk? Play áruházból lehet letölteni...
....
Na megvan, ez e helye:
C:\Program Files\WindowsApps\29160AdrianRoss.Gyroflow_1.54.1646.0_x64__q81n4e8pq4bra
nem gondoltam volna.
Feladatkezelőben kellett a futó program exe helyét megnyitnom, úgy találtam meg.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Khaosz55
addikt
-
veterán
-
Márton
nagyúr
Nem aktuális felsőkategóriás, hanem lg 4k 3d.
Az aktuális is meddig aktuális? 1-2 év és jön egy újabb kodek vagy annak egy olyan paramétere (profile, level, gop, bármi), amit a tv lejátszója már nem eszik meg, "érvénytelen" "ismeretlen" fájl üzenet a max. amit mond.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
naugye hogy nem mindent
+még azokat a formátumokat, amiket nem próbáltál vele
én mindig beleakadok ilyenekbe isEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
hibavissza
veterán
Normál felhasználásnál, akciókameraként szerintem mindnek elég jó a képminősége. Ott a tartalom a lényeg. Ennél a felhasználásnál tartozékok, akkuidő és az esetleges elvesztés-megsemmisülés anyagi fájdalomküszöbe háromszög alapján döntenék.
Action 5-nél ott látok minőségi ugrást, hogy night módban tényleg fantasztikusan kezeli a nagy dinamikájú felvételeket. Kérdés, hogy logból, utómunkával, maszkolgatva ki lehet azt hozni, vagy olyan a felvétel, hogy képkockánként más expoval/isoval vesz fel és gépen belül összefésüli. Arra érdemes ránézni. Erre egyik látott teszt sem tért ki részletesen. -
Khaosz55
addikt
-
Khaosz55
addikt
Azért hogy tisztán hallja a sportdob hangját dB killer nélkül, amikor lefelé váltáskor motorfékkel úgy hörög mint egy kékbálna aki 400 méter mélyről jön fel levegőért. . Nekem is van felvételem amikor a motor hangját a szézaj öli meg. Igaz én zenét rakok a videók alá.
A teszt videó szerint belefúj a mikrofonba elég jó a csillapítás, persze gondolom valami progi van rá a mi csökkenti a zajt is.[ Szerkesztve ]
-
bardi
aktív tag
Ilyesmivel nem akarok szórakozni, a szivacs tok tompít annyit a szélzajból, hogy vállalható. Beszélni nem beszélek közben, egy rakás plusz kábelre meg nincs szükségem a motoron. Legalábbis nem nagyon láttam ezzel kompatibilis wireless megoldást. Mivel a sisakon van a kamera, mást nem használnék.
'92 Honda VFR 750
-
Tuninger
addikt
Pont azért linkeltem Brandon Lit, mert az bevallottan bunda, de mégis lehoz egy olyan példavideót ami áll leejtős, és be is mutatja hogy azzal a kamerával és hogyan csinálta.
D-Log helyett Leica L-Log van, ami a leghitványabb az összes Log közül, ráadásul a 8 bittel párosítva ekkora dinamika nem szerencsés, látszik is néha a hamuszürke arc 1-1 tesztnél a gradelt képen, de semmi sem lehet tökéletes
Az is látszik hogy az L-Logban teljesen ki lehet kapcsolni az élesítést és úgy elég halovány a részlet megtartás, de okosan élesítve simán el lehet adni a népnek.
Hozzáteszem, a DJI D-LogM az valójában egy módosított HLG profil, nem valódi LOG (xarrá teszteltem a témát az elmúlt pár napban) Ennek vannak előnyei és hátrányai is.
A 8K-n is látszik hogy erősen feszegeti a határait ezen a szenzoron, de többet tud mint a GoPro 5.3K-ja, szóval van hozzáadott érték csak az optika, az élesítés a zajszűrés és a codec még nem tart ott hogy ezt MILC szintű képminőségben tudja visszaadni. Magyarul nem képes a fizikát meghazudtolni...
Mivel én letettem a voksomat a DJI mellé, örülök a nagyobb üzemidőnek és a 10 bitnek. A mikrofon szivacsot tudom pótolni az eddig GoPron használt szivaccsal, a Low light módot én soha nem használnám, a színekkel is sikerült végre zöld ágra vergődni. Már csak a pulzálást kell megoldja a DJI és boldog ember leszek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bestbuy játékok