Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
Tuninger #7548 üzenetére
Van gyroflow-plugin a Shotcut-hoz csak nem tudom működésre bírni.
Gyroflow-val feldolgozni és exportálni a videót majd betenni a videószerkesztőbe és megint exportálni, dupla kódolást jelent.
Mivel a kormányra rögzítettem a kamerát nincs teljesen vízszintben, ez egy alföldi bringás egyenes horizontnál rögtön látszik azt kellene még "visszabillenteni".
Az idő valóban kivárhatatlan lefekvés előtt szoktam elindítani aztán végez éjjel valamikor.
Köszi a tanácsokat. -
Khaosz55
addikt
-
válasz
Tuninger #7482 üzenetére
Nagyon-nagyon fontos tényező szerintem az, hogy teljesen máshogy készül egy fénykép, mint ahogy a látásunk működik. Függetlenül a dinamikatartománytól. A fénykép ugyanis az elkészülte pillanatában rögzítődik, hipotetikusan ideális esetben az egész területén egységesen jó (illetve a kívánt) minőségben.
A látásunk viszont dinamikus. A látómezőnk csak egy parányi részét látjuk ténylegesen részletesen, a többi szoftveres hókuszpókusz -- de nem is számít. Nincs olyan, mint egy fotón, hogy minden éles és dinamikus. Más "beállításokkal" nézzük a különböző részeket.
Emiatt egészen máshogy működik a szemünk/agyunk, ha akár azonos képi tartalmat nézünk élőben vagy egy akármilyen tökéletes minőségű képen. És ez sem egységes. Nem csak az különböző akár jelentősen ember és ember között, hogy hogyan látja az elé táruló világot, hanem az is, hogy ettől részben függetlenül hogyan látja a rögzített képeket.
És ez ugye még mindig nem az ízlés témája, az csak ezután, erre épülve jön.
MaCS
-
Khaosz55
addikt
válasz
Tuninger #7503 üzenetére
Kösz, igazad van összekeverem. Minden esetre szerintem is jobb mint a gyári azon egyszerűen a "HDR" effekt miatt túl van a színek, a -18 a színekre és szemre sokat javul a kék és a zöld is. Még túl van tolva az élesítés abból vissza kell vennem. Kalibrált kijelzőn nézem vissza, és jobb bár a zöld az nem az igazi még.
-
Kis Tigris
tag
válasz
Tuninger #7471 üzenetére
És igen, k.rvára nem zajosodik, de olyan durván, hogy 2x-es PS átdolgozás után -mikor ráküldöm a zajszűrőt- alig akad munkája... Lassan 2 évtizede fotózom, de még mindig elég felfoghatatlan, hogy egy ilyen kis érzékelő hogy tud APS-C minőséget előállítani...
Khaosz55: nálam a kihajtható kijelző döntött el mindent, mivel én főleg fotós vagyok, s sokat szeretnék vele fotózni is. Persze minden tesztet végignyálaztam ahol a 3 nagy konkurens legújabb flagship kameráit hasonlították össze. S sztem a 3 közül nem volt rosz választás
(hozzáteszem, a víz alatti kamerázás nálam 10 rangú, de persze ahhoz is beszereztem már 4 ezerért egy búvártokot, a szomszéd aranyhalas kerti tavában tesztelem a napokban
)
-
Kis Tigris
tag
válasz
Tuninger #7454 üzenetére
Nagyjából értem, amit meg nem, utána nézek
Akkor te a Resolve progit használod a nyers videó feldolgozásához? Fizetős?
vannak még ingyenes (esetleg pro) videófeldolgozó szoftverek, amik ajánlottak? Főleg 4K/60fps a cél, de kell hogy kezelje a 120fps-t is, lassítások céljából
Ja, ez ma készült. Fotós haverok ki vannak akadva, hogy lehet egy ilyen kis szenzornak ekkora dinamikai átfogása
Gondolom a külön fotó-dedikált AI
-
-
Kis Tigris
tag
válasz
Tuninger #7440 üzenetére
Értem
Nos, akkor kezdjük az elején: milyen progival tudom megnézni az akciókamerából kiesett videó anyag pontos adatait?Amúgy régebben telós videókat Wondershare Filmora-val csináltam, mostanság a CapCut amit használok, vagyis mivel az akciókamera még nem rég van meg (előtte nem volt még), ezért inkább csak kísérletezgetek, mit hogy mivel kellene
Igen, ez nem 10bit-es export, mivel az eredeti felvétel sem 10bites, csak 8, a H265 zavart meg, azt hittem, az alapból 10 bites
10 bites felvételi lehetőséget nem találtam az Ace Pro 2-ben
-
Khaosz55
addikt
válasz
Tuninger #7447 üzenetére
Csináltam egy felvételt. Most már nem tudom az EV-t változtatni majd holnap napsütésben. -2 élesség, -2 zajszűrés -0.3EV. Davinchiben annyit csináltam hogy adtam neki 1.1 kontrasztot, az élességet 0.48 radius és 50 scaling-ra. Lerendeltem a videót a te LUT-oddal és DJI LUT-tal. Zajszűrést most nem raktam rá, hogy gyorsan elkészüljön a renderelés. A te Lut-od lényegesen jobb, főleg a zöld színen látszik, megjön a dinamika mélység haragosabb szín, illetve tényleg így néz ki szemre is a fű és fák, a barémeggy stb.
Ez még csak az első próbálkozás, de így is nagyon jó. Felhők részletessége is rendbe van, nincs túltolva a felhők sem haragos-ba.
Holnap kipróbálom 0EV-vel. -
Khaosz55
addikt
-
Khaosz55
addikt
válasz
Tuninger #7430 üzenetére
Most ismét letöltöttem Chris Rogers nyers videóit, vagyis a DJI D-log videókat és ráeresztettem a gyári és te általad csinált lut-ot. Te LUT-toddal a bőrszínek természetesebbek és zöld is jobb mint a DJI lut-tal. Szóval veszek egy OA5-öt D-Log-gal fogom használni. Nem ördöngösség, egy csipetnyi kontraszt még rá és meg is érkeztem.
-
Kis Tigris
tag
válasz
Tuninger #7419 üzenetére
Nah, próbáltam úgy konvertálni ahogy írtad. Mondjuk 120Mbps-re nem tudtam állítani, a CapCut-ban alacsony ajánlott s magasabb van. Most magasabbra vettem, s jobb lett valamennyire az eredmény. De a 4K tv-n látottakhoz képest még mindig elég tré :/ De má "elmegy" kategória...
https://www.youtube.com/watch?v=X5AVflkiZ2M
Van valami platform, ahová fel lehet úgy tölteni, hogy nem butítja vissza?
-
-
-
Tuninger
addikt
válasz
Tuninger #7394 üzenetére
Korai még ítéletet mondani, de ami látszik eddig:
- maradt normál módban a túlélesítés
- jobbnak tűnnek a normál mód színek
- lehet hogy javították a vignettálás problémát, holnap fogom tesztelni intenzíven
- úgy néz ki végre van zaj? továbbra sem kapcsolható a temporal noise reduction, de kicsit visszavettek talán belőle, ennek látszódnak az előnyei, hátrányai.Egylőre ezt az 5 percet tudtam rászánni, holnap is lesz nap
-
válasz
Tuninger #7384 üzenetére
Ez egy csodálatos szemlélet...
A vásárláskor egyébként mennyire feltűnőn figyelmeztetik a vásárlót arra, hogy a kamera használatához (az alkalmazásunkkal kompatibilis) okostelefon és internetkapcsolat szükséges?
Egyébként tényleg sajnos tényleg erre megy a világ. Az olyan felhasználói feltételekkel, hogy a "vásárlás nem jelenti a tulajdonjog teljes átruházását", meg hogy "a gyártó nem vállal felelősséget az eszköz működéséért".
Az ismerősöm ezek szerint megszívta. Ezekben a napokban kellene dokumentálnia a tavaszi eseményeket az erdőben (ezért vette a kamerát), de nincs olyan ismerőse, akivel a következő hetekben találkozva és van netkapcsolatos okostelefonja.
MaCS
-
válasz
Tuninger #7381 üzenetére
Nem érted. Nem az a gond, hogy a telefonos app okosabb mint a számítógépes. Ez sem lenne éppen dicséretes, de a felhasználó/tulajdonos jogait nem sérti.
A baj az, hogy van egy eszköz, amit megvesz az ember, kifizeti, elvben tulajdonjogot szerez rajta -- de az, hogy használható legyen, hogy egyáltalán az alapfunkcióját ellássa, mobiltelefonhoz, ráadásul egy hatalmas letöltendő app használatához van kötve.
Ha tehát nincs okostelefonod, nem használhatod a kamrát. Egyáltalán nem. Hiába a Tiéd, egy levélnehezék funkcionalitását nyújtja.
És ez nem maradiság kérdése. Milyen alapon dönti el a gyártó azt, hogy nekem "haladó" falhasználónak kell lennem? Milyen alapon korlátozza a saját tulajdonom használatát? (Bár, amint Louis Rosmann-nél látom, a DJI szerint eleve csak korlátozott felhasználási jogot szerzek a kamerán.
)
És ehhez képest tényleg csak a hab a tortán, hogy újabb Samsung telefonok nagy részével az app sem működik, tehát elvárják az okostelefon-használatot, de még csak nem is biztosítják a teljes körű kompatibilitást.
MaCS
-
Khaosz55
addikt
válasz
Tuninger #7375 üzenetére
Az OA5-ben elöl a fehér egyensúly szenzor csak víz alatt működik vagy sima felvétel esetén is. Gondolom mindig működik és ez okozza az expo változást. Azért kérdem mert itt egy viza alatti teszt [link] és 15:35 az OA5 első szenzor "problémája" miatt a 15:49-nél totálisan megváltozik a színe ugyan annak a felvételnek. Ez egy olyan pont ami egyáltalán nem szeretnék. Azért kérdem, ha rendbe rakják az expo-t és azért az első szenzor felelős akkor elméletben víz alatt is megszűnik ez a probléma.
Az hogy az OA5 víz alatt a fekete részletessége összemosódik (murénás jelet) gondolom a nem kikapcsolható HDR miatt van. Szóval ez elméletileg meg lesz oldva. -
Kis Tigris
tag
válasz
Tuninger #7358 üzenetére
nem tudom, Szifonom még sose volt
De ugyebár nem is csak a fotózásban kell ugyanolyan jónak vagy jobbnak lenni, a kettőt nem lehet hasonlítgatni, mert teljesen más célokra használja az ember
Amúgy a kérdésedre visszakanyarodva, jelen állása szerint a DNG-je megközelíti egy Sony A6000 APS-C szenzoros Milc kijövő RAW minőségét. És erre újra re: a szifonét nem ismerem
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Tuninger #7361 üzenetére
"Most hogy van utód, már meg lehet mutatni a problémáit az előzőnek?" Állandóan ez megy. Jövőre jön az X6, akkor majd a gémcséngör X5 is egy rakat fos lesz.
A lényeg, hogy költsd a pénzed.
Casey Neistat-hoz hasonlóan a lencse cserélhetőségét és az összecsukható selfie stick-et látom én is a legfontosabb újításoknak. De gondolom, az utóbbit más termékkel is használhatod.
-
válasz
Tuninger #7346 üzenetére
Klassz. Szerencse, hogy nem az én problémám, de ezek szerint nem tudok segíteni benne.
Amúgy Louis Rossmannak is van egy erre vonatkozó videója, de reméltem, hogy ez csak amerikai sajátosság.
A lényeg tehát az, hogy veszek egy eszközt, amelyik műszakilag off-line üzemre is alkalmas, de magánál az amúgy adathalász gyártónál aktiválnom kell ahhoz, hogy a kifizetett, tehát a saját tulajdonomat képező eszközt használni tudjam. Ehhez pedig elvárás az internet és az ő igényeiknek megfelelő okostelefon megléte...
És mindez egy csúcskategóriás gyártótól... Az már csak a cseresznye a habon a torta tetején, hogy egy csomó telefonnal nem is működik a dolog...
Köszönettel: MaCS
-
-
-
Khaosz55
addikt
-
Vyndree
őstag
válasz
Tuninger #7223 üzenetére
Ez így van, több fokozatú a retorzió. Ha ragaszkodsz egy zenéhez akkor tedd alá azt, de nekem van olyan videóm amit csak évekkel később tiltott le a YT. Szóval ha csak magadnak készíted akkor nem gond, de számolni kell azzal hogy másoknak néma lesz. Amennyiben az a cél hogy ne némafilm legyen és megmaradjon a zene akkor a NoCopyright vagy az AI a jó választás és később pénzt is kereshetsz vele, vagy csak párszáz dollár is havonta.
Persze ha rám hallgat úgy csinálja ahogy akarja, ez csak egy tipp volt. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tuninger #7218 üzenetére
A 10 bit H265 az stimmel mindkét videónál - ennyire állítottam a DaVinci Resolv kimenetét. A felvétel a kamerán 4k/60-ban készült, szóval tudok ilyen felbontást is kimenetként csinálni, de az nálam a saját pc-men akadozik, meg-megszalad, stb. A monitorom is csak 1440p-s, tehát "perpixel" nem is tudnám megnézni a végeredményt.
De ha lesz türelmem, akkor sokat fogok még kísérletezni a dologgal.Köszi mindenkinek a tippeket, segítséget, véleményeket.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tuninger #7198 üzenetére
Azt még nem tudok - meg kell tanulnom előbb (soha életemben nem videóztam eddig...)
De lőbb-utóbb az is meg lesz.
Na, DaVinci-vel az egyik felvételt lekonvertáltam 1440p-re, úgy nem (vagy alig észrevehetően) akadozik csak. Ezek szerint nem a felvételek sérültek mégsem... De akkor a kamera-aredetit miért nem tudom simán lejátszani asztali PC-n?!
-
Tuninger
addikt
válasz
Tuninger #7070 üzenetére
Berakta fizetős tartalomnak, hogy milyen kamera volt és nem árasztották el a youtubeot ma 15:00-kor az Action 6 tesztek, szóval jó eséllyel valóban Action 4 lehetett a titokzatos kamera.
-
Khaosz55
addikt
válasz
Tuninger #7064 üzenetére
Remélem nem kamu OA6 megjelenés. Ha az én problémáimat megoldják, akkor meg is veszem. Napi szinten olvasom a DJI topicot. Ha tényleg megjelenik a 6 akkor csak tudnak valamit userek mert már régóta rebesgetik.
OA5 Prot-t meg úgy jellemzik, hogy pro uzereknek való akik afterwork-kel és color grand-el tudják kihozni a maximumot annak való.
Minden esetre kíváncsi vagyok... -
Vyndree
őstag
válasz
Tuninger #6997 üzenetére
Gyárit nem találtam újonnan sehol. Mint említettem két Telesin akksim van. Az egyik még egész jó állapotú, a másik már gyorsan merül de egyik sem púpos. Rendeltem egy ilyet, ez elvileg 5000mAh tehát 3-4 óra felvételt ki kell bírnia. Van még egy mini 3000-es, az is két akkuval ér fel teljesítményben. Azt találtam ki hogy a gyengébb akkuval ez mindig rajta lesz, annak már úgyis mindegy. Esetleg ha a méter miatt nem megoldható, akkor az a jobb akkuval használom. Ha 15-20 percet bír már jó, annál hosszabb időre úgyse kell, mikor épp nem kell pedig akkubankra teszem.
Rendelek az aliról 8 ezerért kettőt ebből a nagyobb kapacitásúból, aztán kiderül mennyit bír, majd beszámolok ha megjön. Szerintem nem lesz rossz, de rövid élettartamot jósolok neki. -
válasz
Tuninger #6999 üzenetére
Azta... én próbáltam először SD-t cserélni, de másik kártyával is csinálta. A gyári akkuk használata után nem fordult elő többet. De akkor lehet más miatt volt. akkor 2db Hero4-el és 1db Hero 7-tel mentünk a pályán, a 4-esekkel nem volt semmi gond. Figyelni kellett, hogy 20% alá nem menjen az akksi, mert akkor már bármikor kikapcsolhatott
-
válasz
Tuninger #6997 üzenetére
Én Hero 7-tel jártam úgy, hogy sípályán a kamera meghülyült utángyártott akksival. 1 perc után a felvétel kifagyott, de ment tovább merev képpel, a hangot továbbra is rögzítette. Gyári akkuval megszűnt ez a jelenség.
Sok Hero 10-11-12-t adtam el Telesin akkukkal, nem jelzett vissza senki, hogy gond lenne velük. Szóval lehet, hogy a 7-esnél ez egyedi probléma volt
-
Vyndree
őstag
válasz
Tuninger #6962 üzenetére
Sajnos nem bírja a gépem a HEVC-et 2,7k-ban sem, szaggatva játssza le és szerkeszteni is nagyon nehézkes. A saját tesztjeim után a 2,7k/60fps lesz a befutó, ha kell a sok képkocka akkor esetleg a 120fps. Sharpness-t nem teszem mediumra, hagyom inkább low állásban, ha kell azon utólag is lehet segíteni.
Köszönöm a segítséget, tippeket mindenkinek. -
Vyndree
őstag
válasz
Tuninger #6958 üzenetére
Akkor az alap legyen 2,7k/25fps 4:3, vagy esetleg a 2,7k 16:9-en jó az 50fps?
ha több képkocka kell akkor 4k/60fps 16:9 és a wide jó, mert a stabilizálás úgyis vág a széléből?Csináltam négy 30mp-es videót más-más beállítással, hogy össze tudjam vetni a kép minőséget, de valamit nem értek.
1. > 2,7k/25 16:9 - 384MB
2. > 2,7k/50 16:9 - 385MB
3. > 2,7k/25 4:3 - 387MB
4. > 4k/50 16:9 - 234MB
Ezek közül nekem a 2,7k/50 16:9 áll hozzám legközelebb,Képpontok:
2,7k/16:9 > 2704x1520 = 4 110 080
2,7k/4:3 > 2704x2028 = 5 483 712
4k/16:9 > 3840x2160 = 8 294 400Úgy gondolnám, ha a képkockák száma duplája, akkor a fájl méretének is a duplájának kéne lenni. Illetve a felbontás amennyivel több képpontot tartalmaz, akkor annyival is nagyobbnak kéne lenni a fájlnak. Hogy lehet az, hogy 4,1M képpont 25 fps nagyobb, mint a 8,2M képpont 50fps? A négyszeresének kéne leni méretben, nem?
Bit rate: 100.0 Mb/s mind a kettőnél.szerk:
Ez lehet a kisebb fájlra a magyarázat.Minden 2,7k-ban:
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L5
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, RefFrames : 2 frames
Format settings, GOP : M=1, N=13
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding4k/50fps 16:9
Format : HEVC
Format/Info : High Efficiency Video Coding
Format profile : Main@L5.1@Main
Codec ID : hvc1
Codec ID/Info : High Efficiency Video Coding -
Gaborkik
tag
válasz
Tuninger #6956 üzenetére
Mennyire támasztja ez alá az alábbi megfigyeléseimet ?
GoPro Hero 8-nál a 2.7k 60FPS-t szebbnek láttam mint a 4k 60FPS.
Váltottam 10-re itt a 2.7k 60FPS roszabb volt, mint Hero8 2.7k, de 4k 60FPS ugyanolyan vagy jobb mint Hero 8 2.7k.
Minden out of the box belenyúlás nélkül barkács videók esetén kint és bent.
Emiatt nyilván szívtam sokat a vágás és export időkkel. -
Vyndree
őstag
válasz
Tuninger #6954 üzenetére
Ez igaz lehet a GoPro Hero 8 black esetében is?
Néhány napja vagyok a tulajdonosa, akciókamerám még nem volt, szóval keresem a jó beállítást.
Egy videóban azt láttam, hogy általános kültéri videózáshoz 4k/25fps, linear, flat color, w&b 5,5k, ISO100-400, Zár 1/50, sharp. MED, legyen a beállítás, mert ez a legjobb a későbbi feldolgozáshoz.
A color nálam GoPro is jónak tűnik, az színeket élénken használja.Tehát jól értem, akkor a a 1080p 60 fps alig rosszabb a 4K 60 fps képénél? Lehet jobb beállítás (mozgatásnál és gyors mozgásnál) a 1080p/50fps mint amivel használom?
-
-
-
-
Márton
nagyúr
-
válasz
Tuninger #6903 üzenetére
Nem, dehogy is. Ez a véleményem, és leírhatom, nem tilos. Azért mert egyvalakinek nem tetszik, nem fogom megváltoztatni
Egyébiránt: megjött a MaxLensMod 2.0 tegnap, ma megyek kipróbálni. Tudom nem a legújabb, de meglátjuk, mit tud a drónon. Ez pl. még egy előnye a Gopronak, van hozzá minden, elérhető áron. Van anamporphic lencsém is. Az a hátrányuk, hogy nehezek, emiatt máshol lesz a súlypont és már nem olyan smooth a drón, remeg tőlük. DJI-ékat amúgy nem értem: Action 3-4-5-öst végigpróbáltam több mount-on is az FPV-n, mindegyikkel rezegnek. A Hero 11-12-13-makkal nem. Csak az Action 2 az, amit hosszú távon bátran fel merek tenni rá, mert ez sem erősíti fel a vibrációt. Nem házon belül kellene tökéletesnek lenni a súlypontnak?
-
-
-
válasz
Tuninger #6836 üzenetére
Én sok kamera dobozában találok olyan papírt, hogy lifetime warranty. A gari valóban 2 év EU, de ez akkor is jelent valamit. Eskü meg fogom próbálni a Hero12-vel. A FB-s srác úgy írt rám, hogy látta ezt a kamerát hibásan hirdetve 60 ezerért. Bekapcsol, működik, de pár perc után elmegy a kép és rebootol a kamera. Én is egy vevőmtől vettem vissza, illetve cseréltem neki. Annyi idő alatt amíg teszteltem, nem produkálta a hibát.
-
válasz
Tuninger #6830 üzenetére
A Hero11-re nem élettartam gari van? Ilyen papírok szoktak lenni a dobozukban... FB-n egy srác leírta, mit kell csinálni ha nem te vagy az 1. tulaj, és garban cserélik. Nekem egy Hero 12 van itt ami hibás, de még nem szántam rá az időt. A FB-on meg annyi hülyeség terjed ugye
Ezt írta:
Gopro oldalán lépj be, keresd a supporotot, élő chatelést javaslom. Első körben ki kell tölts egy rövid menüt, ahol megadod h milyen ügyben keresed őket, leírod a hibajelenséget és a kamera szériaszámát (akksi bayen belül talán). EZT COPYZD KI egy doksiba, mert lehet h elsőre kivág, hogy túl sokan vannak és próbálkozz később.
Utána pár perc és live chatben segít egy indiai.
Emailben fog küldeni egy linket, ahol meg kell add a szállítási címed a chat közben. Utána akkor van vége ha kapsz v indítják az RMA labelt (UPS szállítási doksik, számla). Ebből a címző doksit rá kell ragaszd a doboz külsejére (én át szoktam celluxozni h vízálló legyen) és a számát meg a szállítólevelet összehajtva egy kis nylozzacskóba szintén ráragaszom a doboz külsejére - hogy ki tudja venni a vámos. + a dobozba is tedd bele ezeket mégegy példányban. Aztán ha megvan hívd fel a UPS-t és egyeztess velük a csomag átvételéről. Ingyen jönnek. Goprónak lehet h 50-100 dollárt fizetni kell, de lehet h azt mondják majd, hogy még garis. -
Khaosz55
addikt
válasz
Tuninger #6826 üzenetére
Hát nem rendeltem még meg mert sok a dolgom, illetve mocizáskor vetem be először igazán az meg még odébb van. Hétvégén megnézem honnan érdemes venni, végülis elfér még ha nem is használom.
A magnetic moutbol is kettő kell mert gopron nincs, az azért jó volt az acepro-ban.
A szomszédom veszi meg a aceprot, neki tetszik telón gyoran szerkeszt kis videókat, és szerintem sok user nem az abszolút képminőséget keresi amit davinciben még ki lehet hozni a kamerából. Ezt én totálisan megértem.
Jó dolog a sötétben a több részlet, de a videóim túlnyomó része nappal jó időben készülnek, szóval ez sem a legfontosabb már.
Már csak a 4k120FPS túlmelegedéstől parázok kicsit de rendszerint rövid videókat max 10 perc csinálok és abból vágok össze. -
válasz
Tuninger #6821 üzenetére
Száz szónak is egy a vége: szerintem a gopro 13 jobb videót produkál, mint az action 5. Én szeretem az Action 5-öt, de a Hero13-at fogom használni nappal. Éjszakai nightlapse-ra pedig az instát, valszeg. De itt még kell csinálnom 1-2 tesztet az action5-tel is, mert első ránézésre az instáé jobb, másodikra már nem biztos. Csak hát az időfaktor ugye... majd mikor egyszer...
Tegnap délután 3 órát drónoztam, ma majdnem 2-t. Szép, napos idő van, kicsit hideg is de napon nem olyan rossz, és hajt a vérem kifelé
-
Khaosz55
addikt
válasz
Tuninger #6812 üzenetére
Erről nem mondtam semmit a páromnak. A videóban nem feliratoztam melyik kamera melyik. Vakteszt volt, motoros, gördeszkás, vizi csúszda és a végén víz alatti jelenetről. Végig a goprot mondta legjobbnak 2. Instát a dji számára felejtős a színek miatt. Out of the box színekről beszélek. Annyira a párom is tapasztalt, hogy a víz alatti résznél egyből rávágta melyik a gopro a zöldes árnyalat miatt, de az korrigálva lesz davinciben.
A helpet meg köszi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Fujifilm X
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest