Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Mitől van az, hogy hajnalban még rendesen ment a gépen, de délelőtt már nem bírtam bekapcsolni? Folyamatosan elindult, kikapcsolt. Próbáltam delete-t, insert-et, reset-et folyamatosan nyomni, áramtalanítani, de nem segített. Végül cmos clear-rel feléledt a gépem. Biost nem piszkáltam mostanában.
Tuning nincs. PCI-E 100-ra van fixálva, a memóriának adtam +0,1 voltot (2 x 1Gb Goodram Pro 800Mhz, mert 1,9 volt az ajánlott). Időzitések: 5,5,5,15, auto. Alaplap ds4, F6-os biosszal. Proci: E6400.
Ötlet? Döglődik a lapom?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest