- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Aktív témák
-
fasyrt
őstag
-
fasyrt
őstag
MEGVAN!!!
Csak mondjátok gyorsan, hogy milyen biost süssek bele, mert most nem tudok visszaolvasni, nem tudok betelni vele...DS3
-
Gorneck
legenda
Oldal updételve...[link]
-
Gorneck
legenda
válasz
Pietrosz #3679 üzenetére
Most már kezdek berágni erre az IT-s kecsegére...
''L'accès a ce site a été bloqué
Si vous pensez que cela est une erreur, envoyez l'adresse de cette page à : michel.ripoll@sanmina-sci.com
You may need to use the browser's <Reload> button
or even <Keyboard Shift>+<Browser Reload>
to get rid of this page after an access rule change''
Majd reggel otthon... -
Pietrosz
addikt
Giga S3 + 4*512MB 667MHz A-Data powa
[link] -
m.lala
aktív tag
köszi a válaszokat
legroszabb esetben eladom az írom és veszek egy satasat akkor olcson meguszom -
Gorneck
legenda
-
rolko
őstag
A minedn igaz hétfőn hozza a futár a Giga DS4-es lapom
-
ati2
őstag
válasz
Stalker-2572 #3668 üzenetére
Szerintem igen, addig is esnek az árak (proci + lap).
És most már nem hinném, hogy olyan sokat kellene várni, mert már min 2 hónapja gyártják:
[link]
Érdeklődj a boltokban mit tudnak hozni ez a külömbség a dobozon:
rev1.0 logo: Quad Core Ready
rev2.0 logo: Quad Core Optimized -
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #3668 üzenetére
Te tudod...de sztem már elég régóta vársz, szal nem tétlenkedj...1-2 hónap kelleni fog mire itt lesz...
-
Stalker-2572
veterán
Szerintetek érdemes megvárni mostmár a DS3 rev. 2.0-t?
-
-
rolko
őstag
ha megtudunk eggyezni Hammon Serraával, mert lehet beszámolj a lapom, akkor lesz DS4 nemsoká
-
m.lala
aktív tag
sziasztok
Lenne egy gyors kérdésem vszinüleg giga s3 -as lapom lesz és mivel abszolut hülye vagyok ebben a témában inkánbb megkérdezem, csakhogy vásárláskor ne érjen meglepetés. Van egy ata-s wincsim és egy sima ide-s dvd-irom ugye be tudom őket dugni és nem kell sata- ra váltanom? -
ati2
őstag
válasz
Gorneck #3655 üzenetére
Cseréltek pár ellenállást rajta, hogy 480+ fölött nagyobb eséllyel menjen a lap.
De ezt elég kevesen fogják kihasználni szerintem, mivel idáig se tud eljutni a többség...
Meglévő lapot tuti nem lesz érdemes cserélni, mert úgyis csak bukna az ember rajta
De aki még idáig nem vett az úgyis tud várni 1-2 hónapot a rev2.0-ra -
fasyrt
őstag
23:05...
[Szerkesztve] -
DeepDish
őstag
Ds3 rev2 mikorra varhato es erdemes e cserelni majd?
-
_Pepe_
csendes tag
őőőő próbálok pontosítani.
RAID-re van állítva a biosban a HDD kezelés, és 6 HDD-m van.
Ebből az első 2 csatornán levő mirror-ozott, míg a többi 4 egyenlőre csak simán van felfűzve. (várok még egy megfelelelő méretű hdd-re hogy a 4 vinyót RAID5-re fűzzem majd fel...)
Teljesség kedvéért: A 2 gigbyte-os sata csati üres.
Gondolom leállítja a HDD-ket a vas egy WIN-XP-restart -nál különben nem hallanám a felpörgésüket a RAID képernyőnél, de konkrétan még nem hallgatóztam a leállításkor.
A HDD-k normál detekciója meg ''none''-ra van állítva hogy ne tököljön vagy 20 másodpercet a memóriateszt után...
Energiagazdálkodást nem piszkáltam (még).
Korábbi gépemben ugyanezek a HDD-k nem csináltak ilyet.
Remélem ez már elégséges info a kérdéshez. -
Gorneck
legenda
Ezért írtam, hogy jó lenne pontosítani picit...
Nem vok tisztában a működési elvével egy vinyónak teljesen, de tudtommal restart is olyan, mintha indítanád a gépet...vinyót fejét leteszi parkoló állásba így olyan hatása van, mintha le lenne kapcsolva...ez vinyó válogatja...vmelyiknél hallod, hogy felpörög vmelyiknél alig...ez ugyanaz, mintha nulláról indítanád a gépet... -
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #3647 üzenetére
Egy reboot-nál le sem kéne hogy álljanak tudtommal.
Ez alapján úgy értelmeztem, hogy arra gondolt, hogy lekapcsolja és újraindítja a vinyót újraindításnál. De majd elmagyarázza, hogy mire gondolt.
de nehogy már azt mond restart-kor nem pörgeti fel a vinyót mikor keresi őket
Ezt most nem értem. Felpörgetéshez le kellene állnia.
[Szerkesztve] -
_Pepe_
csendes tag
A első 6-800 hozzászólás elolvasása után úgy döntöttem feldobom a kérdést pedig már lehet hogy volt:
GB 965P-DS4 (rev2)
XP-ből ha újraindíttatom a gépet akkor a RAID képernyő szépen sorolja a HDD-ket ahogy kell. Viszont nem értem miért ott és akkor hallom őket egymás után felpörögni? Egy reboot-nál le sem kéne hogy álljanak tudtommal.
Mi lehet ez? -
stitchie
tag
na úgy néz ki jön a goodram-om párja. remélem sikerül az eddig 'bejáratott' értéket tartani.
-
Gorneck
legenda
válasz
Robi_73 #3632 üzenetére
Azzal lehet...
Hihetetlen ez az ország, de ez a megye se semmi...pláne megyén belül a környékünk...az ember, ha nem 50k-s alkatrészt szeretne, akkor le se szarják...
bim: Tudtam meg fog jelenni...Pláne hogy megcibáltam a ''bajszát'' is egy picit, mint alvó oroszlánét!
[Szerkesztve] -
-
Zsoo21
aktív tag
Asus Silent Square Pro lessz mert a sima csak jövő héten lenne.Még a héten itt lessz.
-
Gorneck
legenda
válasz
Robi_73 #3625 üzenetére
Hehe, nekem félre volt téve igaz nem sokáig egy 6600. Nem is kellett volna sokat rádobnom a 6300ra, de átgondolva értelmetlen csere lett volna...megfogadtam, hogy a tft volt a múlt és ez év legnagyobb kiadása. Chipset hűtő csere még meg lesz...utána esetleg egy bill csere lesz...ennyi. Lapból még mindig nincs olyan amire leváltanám ezt...975 is csak pénz kidobás lenne az új intel chipset előtt...
Biosban vagy win alatt nem állítottál? Nem szedtél le vmi progit? Én folyamatosan takarítom a gépet...vmikor egy órát is igénybe vesz ez...szinte mindig érezhető ennek jótékony hatása...
Nekem még van egy kis időm reggel 6ig...oszt 8tól talán nekem is tente... -
Pietrosz
addikt
Teszteltem az F7-es biost S3-hoz. Végre eltűnt az X-Fi bug, viszont romlott a tuning.
-
válasz
Gorneck #3615 üzenetére
s mizú a CNPS7000B-Cu -el ilyen téren?
ott nincs hátsó merevítés[link]
meg a CPU körül van baloldalt meg fönt bigyó, az a távtartó féle elég magas lenne hozzá hogy a keretet fölé emelje?
nem valami kecsegtető ez így a szememnek
főleg úgy hogy a távtartó hosszúságától függően csökken a merevítés, főleg úgy hogy toldás s nem fix
lehet hogy vaakit le kellesz ütnöm egy új CNPS7700 LGA foglalatért, az szimpibnek néz ki
[Szerkesztve] -
Zsoo21
aktív tag
Ez kerül az aljára ha minden igaz.
-
Zsoo21
aktív tag
Remélem az Asus Silent Square is el fog férni a Ds3-on.
-
varga911
senior tag
-
Siriusb
veterán
Személy szerint Ninja Plus-t használok. Teljesen halk a gyári ventijével.
400-as FSB-én megy a gép, tehát nincs a végsőkig feszítve. A tápon kívül egy 120-as házventi van (silentblade). A heatpipe mégsem izzik, ha megdolgoztatom. Ha jó a szellőzés a házban, s nem járatod folyvást csúcsra, a Ninja is kitűnően beválik. Különben meg ott van a 3 év gari... -
varga911
senior tag
Scythe Ninja plus rev b és a DS3 komálja egymást? Ilyesmin vacilálok mert nemtudom még hogy jó léghűtés vagy víz menjen rá....
-
Zsoo21
aktív tag
Ma rendeltem egy asus silent square-t 10k ért.Szerintem jó az is meg tetszik ahogy kinéz.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- MSI B250 Gaming M3 alaplap // + Win11 + Processzor hűtő
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest