- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
-
DeepDish
őstag
Vki probalt mar ilyen memot?
2*1 Gb GEIL
PC6400 800MHz Value,5-5-5-15,BGA,Aluminum,6 Layer PCB, Aluminum Heat Spreader, Single Channel Box -
1face
senior tag
válasz
Gorneck #2085 üzenetére
Na jóvan, hagyjuk
Ez van és kész. Egyébként tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a lappal, csak vannak dolgok amiket nem igazán értek.
Az előző lapom egy Giga 945-ös lap volt 950-es procival, szintén a reserator hűtötte és annál a lapnál 25-26 fokot mért a procinál.
Azt sem hittem el!Köszi a segítséget!
-
1face
senior tag
-
ati2
őstag
Kicsit off, de elég jónak tűnik házhűtéshez, és elég a cpu fan csati hozzá:
[link] -
1face
senior tag
Pedíg csak újraindítottam és megnéztem a Biost, a vga melegszik, a többi hül!
Hőmérsékletek:
Alaplap 41 °C (106 °F)
CPU 34 °C (93 °F)
1. CPU / 1. mag 50 °C (122 °F)
1. CPU / 2. mag 51 °C (124 °F)
GPU 48 °C (118 °F)
SAMSUNG SP2504C 32 °C (90 °F)
WDC WD3200JD-00KLB0 35 °C (95 °F)
Szerintem ezek az érzékelők, vagy a szoftverek szarok, oszt kész!
MOD: ja majd meccs után
[Szerkesztve] -
bim
veterán
a reseratorral ennyi.főleg ha reserator 1.
vegyél egy alphacool blokkot és meglátod hogy mennyit ver arra a blokkra.
szintugy gyenge puma (rövid idő után zörgő is).
rosszul megtervezett hőleadó.zalman szégyene.
egyébként nem is értelek benneteket!ahelyett hogy informálodnátok a remek vh.-topikban összevásároltok mindenféle sz@rt.utána meg nézitek hogy ilyen meg olyan gyenge eredmények vannak. -
1face
senior tag
válasz
Robi_73 #2064 üzenetére
Vicces
, ugyanúgy csak a net megy, Én meg vacsoráztam és változtak az értékek:
Hőmérsékletek:
Alaplap 36 °C (97 °F)
CPU 38 °C (100 °F)
1. CPU / 1. mag 52 °C (126 °F)
1. CPU / 2. mag 53 °C (127 °F)
GPU 45 °C (113 °F)
SAMSUNG SP2504C 27 °C (81 °F)
WDC WD3200JD-00KLB0 31 °C (88 °F)
MOD: a radiátor meg szinte hideg!
[Szerkesztve] -
válasz
Gorneck #2065 üzenetére
4 lapot végig teszteltünk 3 féle rammal 2 db 512 és egy db 1 giga egyik sem kapcsolt be magyarul gyári hibás küldjük is vissza őket nagykernek ohhh yeah:....
Elvileg ma házhoz hoznak egy p5b lapot 1 hónapos használtat remélem ezzel több szerencsém lessz...
[Szerkesztve] -
1face
senior tag
Kérdezném a ''Nagyokat''
Szerintetek normális?
Hőmérsékletek:
Alaplap 41 °C (106 °F)
CPU 46 °C (115 °F)
1. CPU / 1. mag 59 °C (138 °F)
1. CPU / 2. mag 59 °C (138 °F)
GPU 47 °C (117 °F)
SAMSUNG SP2504C 32 °C (90 °F)
WDC WD3200JD-00KLB0 37 °C (99 °F)
E6600 2.4@3.06-vízzel hűtve 24 fokos szobában? -
DeepDish
őstag
HAj!!
Mire nagykerbe ertem megjott DS3 es csak az lett ,remelem nem csalodok benne!! -
rob210
nagyúr
Ha minden jól megy akkor ma hozzájutok a ds4-emhez.
Egy kérésem lenne a legfrisseb dolgokat linkeljétek már be honnan lehet hozzá leszedni.
Hála és köszönet előre is.
Este ha minden jól megy nem anyám 1100Mhzes cerkájával fogok itt kavarni -
gelbelex
őstag
Üdv!
Használ valaki SATA-ra csatlakozó dvd-írót ezen a lapon? Netán Samsung 183-ast?
Működik hibátlanul? Melyik csatlakozóra dugva?
(Állítólag vannak SATA-vezérlők, amelyek nem szeretnek bizonyos SATA-dvd-ket...)
Előre is köszönet! -
Whynot?
aktív tag
válasz
Gorneck #2049 üzenetére
megtaláltam végre
most viszont sokkal több állítási lehetőséggel találtam szemben magam, mint az 5-5-5-15
A CPU-Z-ből kizárásos alapon nagyjából rájöttem, hogy melyeket kell állítani, de előtte azért inkább kérdezek.
Szal az első 4-ről van szó, ugye?
Cas latency time - 5
DRAM RAS# to Cas# Delay - 5
DRAM RAS# Precharge - 5
Precharge Delay (tRAS) - 15 -
Whynot?
aktív tag
A CPU-Z miért ismeri fel Conroe-nak az E6300-amat? nem Allendale-nek kéne lennie?
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Gorneck #2036 üzenetére
Oké, ctrl+f1, de hol? miben? Mondom, hogy nem vágom a témát
Tök auto beáll valamilyen értékre, most éppen magától is 5-5-5-15, de ha változtatom az FSB-t, akkor ez is elmászkál 4-4-4-12 -re vagy 5-5-5-18-ra.
Meg fura, hogyha manuálban hagyom a fesz szabályzást a BIOS-ban, és +0,1-et adok a RAM-nak, akkor csak 1,9-et kap. Ha hagyom, hogy auto-ban szabályozza, akkor meg 2,1-et ad neki.
Sajna 332FSB a max, efölött már böngészés közben is kifagy.
[Szerkesztve] -
Nippon
őstag
A full passzív cuccossal az a bajom, hogy kívülre kell szerelni, én pedig házon belül szeretnék mindent. Persze egy kis káz és egy gyorscsatis szép passzív radi sem tűnik rossz ötletnek.
Arra gondoltam, hogy veszek 2db 12x24-est a ház hátuljába és arra két venti lecsavarva. -
bim
veterán
a 8800-ra még nincs megfizethető blokk.sőőőt.külön még nem is lehet kapni rá.
a fetekre pedig csináltatni kell mert nem lehet kapni.
egy 3x12-es radi elviszi az egészet.
a laing pedig rendesen tudja forgatni a vizet.a vinyóra is érdees blokkot tenni.
egyébként ha a 3db 12-es venti 800körül forog viszont mindent azzal hűtesz akkor a légeseknek kuss van.
ezt még mindig halknak nvezném.
egyébként van full passziv radi is aranyárban.
[Szerkesztve] -
hi all lenne egy eléggé idegsitő problémám adott a következő config:
350 coolink
giga 965p-s3
7900gs
2giga ddr667
6300 conroe
többi lényegtelen ... következő a szitu:
bekapcslom a tápot proc venti felpörög egy pillra , aztán power gomb on utána megmozdul a proc venti a táp venti felpörög vga felpörög aztán kikapcsol aztán ua ezt csinálja forever....
mit csináljak mil lehet a probléma? nem hiszem hogy gyenge lenne a táp mivel mindent lehuztam és ezt csinálta ezelött meg egy a64 2700mhz huzott 3 winyos 7900gs konfigot elbirt akkor ezt alapon winyok nélkül nem birná el? -
Whynot?
aktív tag
na megvettem az S3-at. elsőre szimpi az új rendszer, de kicsit furcsának találom, hogy nem megy a tuning vele. Persze biztosan az én tapasztalatlanságom a gáz, de nekem eddig az alaplapomon volt egy auto-fast-turbo mód, bekapcsoltam a turbót oszt csókolom, ennyi volt a tuning
Szal egyáltalán nem értek hozzá.
Az FSB-t nem tudom feltolni 315-nél jobban, mert fagy, amit kicsit karcsúnak találok a PH!-s tesztek után. A szaknyelven adott tanácsoktól viszont nem lettem okosabb, max a fejem zsong már tőle.nem tudtok egy linket, ahol hülyék is megérthetik az alapokat? (mert gondolom nektek semmi kedvetek szájba rágni
E6300 gyári hűtővel, GA-965P S3, 1GB Kingmax Mars 800MHz (1db), Galaxy 7900GS, FSP400W
[Szerkesztve] -
Nippon
őstag
válasz
intelfan #2032 üzenetére
A Dual Channel miatt érdemes lenne 2x512Mb, ha 1gigát szeretnél és nem tervezed a cseréjét hamarosan.
Ha ezt nem akarod, vagy tervezed a 2 gigát, akkor van egy Corsair XMS2 1gb-os 800-as modulom, ami 1000Mhz-en stabilan megy, fölötte még nem teszteltem. Viszont megválnék tőle. Mindenképpen 800-as modulokat vegyél.
DS4
Az Everest 3.5 szerint a memória olvasás:
Dual Channel 800Mhz - 6826MB/s - 5-5-5-12
Single Channel 800Mhz - 5883MB/s -5-5-5-12
Ezeket Dual Channelben mértem a Corsairrel.
Mem olvasás:
1065 5-5-5-20 - 8302
1065 auto (5-8-8-23) - 8146
1000 5-5-5-12 - 7820
860 5-5-5-12 - 7367 (Késleltetés 72.2ns)
860 4-4-4-12 - 7560 (Késleltetés 69.2ns)
800 5-5-5-12 - 6826 (késleltetés 77.6ns)
800 4-4-4-10 - 6880 (késleltetés 76.8ns) -
intelfan
aktív tag
Sziasztok
Tudom ez nem a ''Gigabyte DQ6 topic''de ott igencsak meghalt az élet én pedig pont most szereztem egy ilyen lapot, épp állítanám össze az új rendszerem.
Az lenne a kérdésem hogy ti milyen ramot raknátok bele illetve akinek esetleg volt ilyen lapja vagy jobb esetben van neki milyen tapasztalatokkal rendelkezik ilyen téren mert elég elrettentő dolgokat olvastam a ramproblémákról és nagyon azért nem akarok melléfogni ha már kiadok érte egy halom pénzt-mondjuk a lapot ennek tudatában vettem meg
..dehát ez szerelem volt első látásra
1 gb ramot szeretnék belerakni max 30 am van rá
2*512Mb kit vagy 1*1Gb?
667-800?
Márka?
Nagyon megköszönném a segítségeteket...akár priviben külditek akár itt a fórumban -
ati2
őstag
válasz
feka007 #2020 üzenetére
Majd kiderül mennyire leszel szerencsés
Ahogy Gorneck23 irta 2,8-3,2 között mennek az e6400-ak alpfeszen, de az átlag csak 3 ghz.
Én is lemondtam az 5 % gyorsulásról, mert ahhoz már 1.400V kell a procimnak fixen
Így meg szépen ment 6 napig a torrent 1.168 V-al (hideg procival) + esténként game -
Ősember
őstag
válasz
Robi_73 #2021 üzenetére
igen, megint ugyan az. ventik forognak és semmi. már volt olyan is, hogy a 4 pines alaplapi tápkábel be volt dugva, mégsem indult ujra folyamatosan, hanem csak ment, na erre mondtam hogy akkor hagyjuk a 'csába, nem ér ez ennyit
jobb dolgokra is fordithatom az idöm... majd ha a köv giga lap is elkezdi ugyan ezt, akkor nálam tiltolistára kerül. amig megy, addig megbizhato lap, de ahogy elkezdte ezt a ''kis gyengélkedést'' kezelhetetlenné vált
-
Nippon
őstag
Rendben, akkor csak magamra vettem.
Viszont ha ennyire otthon vagy a témában, akár segíthetnél is.
Csak félig leszek OFF, mert a lapról is szó esik. Ha nem gond, válaszolj PÜ-ben.
Mozart TX házam van és úgy szeretném megoldani a vízhtést, hogy proci + vga (8800) és esetleg a northbridge és a FET-ek legyenek bekötve a rendszerbe.
Mindezt, a lehető legkevesebb ventivel és azok is letekerve.
Elég sok hely van a TX-ben a vízhűtés számára.
Két 12x24-es radi elviszi ezt a cuccost? -
fixerx
tag
válasz
Gorneck #2015 üzenetére
Tudom hogy nem idevág a téma de nagyon fontos,és remélem itt valaki tud segíteni!
Vettem egy Abit IC-7 MAX3-as lapot.Mikor elindítom a gépet kiírja hogy ''Cpu is unworkable or has been changed please recheck in the soft menu''
Bemegyek a soft menü be és beállítom a procit meg minden,és mikor lépnéki hogy mentese el nem fogadja el se az y-,se a z-t.Amikor viszont mentés nélkül lépek ki akkkor elfogadja és ki is tudok lépni ez nem tudom mitől van remélem valaki tud segíteni. -
Ősember
őstag
most fogyott el a türelmem... 3 nap szenvedés után már házon kivül is koprobáltam, hátha bejön a zárlat elmélet, de semmi uj
ez megy garanciába
-
Siriusb
veterán
Nos, visszaraktam a procira a ninja-t. 8x400@1.325V-on megy. Fél óra orthos után az Everest szerint a CPU 51 °C, az alaplap 30 °C.
A hűtőbordák tapintásra melegek, de nem sütnek, 50 °C körülre tippelném, bár az én becsléseim sok kivánnivalót hagynak maguk után
Egyszóval semmi baj nincs ezzel a heatpipe-pal. Szerintem...
Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Óvodások homokozója
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest