- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
-
fiffer
tag
Kellemesen csalódtam az alaplapi hangkártyában, persze HD Audio meg 8 ch meg minden de sokat azért nem vártam tőle. Szóval szerintem egész kis kultúrált hangja van, és az ilyen egér-vinyó- stb használatból eredő zajokat sem hallottam. Be van kötve a front panel audio is, ott lényegesen gyengébb minőséget produkál. A fülem amúgy egy Yamaha házimozierősítőhöz és hifi hangfalakhoz van szoktatva
-
Pipiripi
senior tag
Érdekes, hogy neked tök ugyanabban a konfigban megy a geil
Ha 2.0V-ot adtam neki, akkor 2mp után hibázott az orthos, alap órajalan és húzva is.
Csak 1.8V-on volt hajlandó menni, de úgy is hibázgatott.
Működés közben nem láttam, de pl játék fájlokat egyesítettem, és telepítésnél crc hibát jelzett.
Pedig nem volt hibás a ram, mert a vevőmnél jól működik -
Pipiripi
senior tag
Én először a geil ramokkal szívtam, bármilyen órajelen hibázott.
Lecseréltem Kingmaxra, ezzel már eljutottam 400-ig, de itt már fagyott.
Aztán +0,05 fesz emeléssel már minden teszt hiba nélkül futott.
Viszont 410fsb-n hiába próbáltam, magasabb feszel is kifagy.
De lényegtelen, mert ez így is nagyon f@sz@, hetek óta használom és hibátlan. -
Anonymus23
veterán
Nekem is emelkedett kb 10 MHzel a max. az új Biossal.
Jelenleg 1,4V-on megy szépen a cuccos 430 MHz-en.(cca 3440 MHz)
Ja és a proci hőfoka ugyanúgy 43-44 fok alapon.
Terhelve 57-58 fok (Orthos).
Ez kb -30 fok a gyári hűtőhöz képest.. Jó ez a Zalman. -
ati2
őstag
Mintha az újabb DS4/F6 bios-al alapfeszen 8*370 helyett 8*380-on is stabil volna a procim
-
Pietrosz
addikt
Piszkálgattam a ram időzítéseket, azokat amiket általában mindenki auto-n hagy
winrarral teszteltem, hogy gyorsul-e vagy nem. A legtöbb érték jó úgy ahogy van, szinte 0 gyorsulást kaptam, vagy fagyást, de az ACT to ACT delayt viszont érdemes a default 4-ről 1-re állítani, mert gyorsul tőle észrevehetően a winrar benchmark, és még stabil is maradt a ram, +feszt sem kér. superpi is gyorsult. Tudom nem számít sokat, de ha már tunig akkor legyen alapos -
haky
senior tag
Jó és nektek milyen dátummal van? MErt akkor könnyű megnéznem
Kössz -
haky
senior tag
Azt honnan tudom , h ds4-nél a régi F6 vagy az új van fent nekem? NEm emlékszem mikor tettem fel
-
Gorneck
legenda
Volt akinek eddig gondja volt az eist-tel?
2800/1.312 37/55 fok a proci.
2400/1.05 32/50 fok a proci. -
Gorneck
legenda
Az auto fesszel semmi bajom az új bios nagyon jó lett. Némi plusz sávszélért+sliért nem fogok drágább lapra váltani, mert semmi értelme...olvasgatva a többi topikot is vergődnek csak az emberek és az eddigieknél több hasznot hozva a kereskedőnek...aki megteheti tegye. Én mai napig nem találtam olyan lapot amire váltanék szívesen...
Napok óta 400as fsb-n 4-4-4-12-es időzítéssel 800on ketyegő rammal beton stabilan megy a gépen boinc mellett kódolgatva...egy szavam nincs erre a lapra és erre a procira. Alapon is bőven meghajtja a VGA-m. Szal én teljesen elégedett vok. -
-
Domino90
csendes tag
Igen már jártam náluk. Az áraik jónak tűntek (igaz akkor fényképezőgépet vettem)
A tapasztalataim kettősek:
A gép amit vettem rögtön rossz volt, és eltartott egy darabig, mire meggyőztem őket erről
aztán megint nem kevés idő kellett hozzá, hogy csináljanak valamit.
Végülis ezután már nagyon korrektek voltak, nem csak azt mondták hogy kicserélik vagy hogy bolton belül levásárolhatom, hanem visszaadták a pénzt.
Az új(3éves) gépem azóta is tökéletesen megy.
Kösz a választ! -
Pietrosz
addikt
Egyre jobban tetszik az F7-es bios
Nem elég, hogy most már alapfeszen viszi azt, amihez eddig +0,1/+0,2V fesz kellett(FSB/MCH), de a ramok is jobban bírják, 2,2V 4-4-4-13 stabil 928-on -
fiffer
tag
válasz
Domino90 #142 üzenetére
Compugroup az Átrium ban! (48-as tér felett)
Igaz szinte minden rendelésre jön de 1 nap! alatt megvan!
Mi is ott vettük majd az egész gépet, csak VGA nem, mert az 1900GT-t nem tudottt hozni.
Nagyon korrektek, a boltban egy csajszival tudsz lebeszélni mindent, rögtön nézi a pesti nagykereket, ha kell telefonál egyből hogy mi van mi nincs.
Deha csak jétákra kell jó a 667 ram is. -
Domino90
csendes tag
Látom sok a Pécsi! én is onnan vagyok
Valaki tudna mondani olyan helyet, ahol lehet kapni DS4et meg valami ütős 2x1GB-s 800as ramot?
TP árlistáját tegnap néztem, nem láttam benne se ilyen ramot, sem DS4et.
Rendelni meg nem szeretnék, mert nem bízom a távolsági garanciaérvényesítésben!
Remélem tudtok segíteni
Előre is kösz -
Palika71
őstag
Én folyamatosan olvasom ezt a topikot, az indulása óta, és nem emléxem olyanra, hogy valaki lecserélte volna a DS3(4) deszkáját egy MSI -re, mert nem tudott eléggé tuningolni...
Jók ezek a lapok, nagyon.
Nekem ez az első Gigabyte lapom, eddig csak ASUS -okat használtam.
Stabil is ez, meg gyors is.
Mondjuk, a lap sokkal előbb jött ki, mint a tuti BIOS!
Mert olyan alaplapomra sem emléxem, hogy 2-3 hónap alatt, 6x frssítettem volna BIOS -t!
Vagy csak a Giga -s fiúk nagyon maximalisták! -
C@rbon
senior tag
HI!
DS3 vagy MSI 975X Platinum?
Mind2 ugyan annyiert tudnám megszerezni és érdekelne h meddig lehet huzni E6300-at az MSI-vel, milyen RAM-okat kezel meg ilyesmiket.
Kösz a választ! -
Pietrosz
addikt
Elfér egy Scyte Ninja revB a DS3-on? Egy haver ilyet akar venni. De lehet rábeszélem a freezeremet és hozzzám jön a ninja
-
fiffer
tag
ja igen, meg a compugroup-nál is, ott még olcsóbb is, amúgy a VGA-n kívül minden innen van.
Kapásból felraktam az F7 et, alapból F3 volt. Azzal nem is próbálkoztam
És azok a kingmaxok nem dual kitben vannak ,csak kettőt vehetsz, a corsair kitbe van. Épp az előb néztem mennek 920MHz-en, időzítés auto (5-8-8-23)
De - mint az előbb is linkeltem - nem igazán számít a tuning játéknál az én VGA-mnál. A tesztben 8*266 on ua fps-t tud a játék, mint 8*425-ön...
Úgyhogy beállítom 7*370 re (2590MHz), memória 4-4-4-12, +0,1V.
Szerintem mire nem elég
[Szerkesztve] -
xSASAx
csendes tag
TP-ben van 800as Twinmos is raktáron.
-
fiffer
tag
Szasztok!
Egykét friss tapasztalatot megosztanék, ha nem probléma
Konfig: DS3, E6300, X1900GT, 2*512 Corsair 675MHz
Memóriákat nálam a két piros slotba kellett helyezni, különben csontra fagy, win telepítő két memmel állandóan lefagyott egy adott résznél, kivettem az egyiket úgy ment rendesen.
F7-es bios egyből felpattant, semmi gond nem volt. Alapórajeleken és feszültségen nem egy tuningbajnok, kb 380 MHz-ig megy stabilan.
USB egeret anélkül is felismeri hogy biosba beállítanám.
Kis feszemeléssel(asszem 1,35V) 2700MHz körül ment, de még nagyon az elején vagyok.
Sajna itt Pécsen nehéz memóriát szerezni, ezért lett csak 675MHz, de most megy 888MHz-en 5-7-7-20 al.
Mivel gyakorlatilag csak játékra lesz emellett a VGA mellett talán nem nagy gáz hogy nem tudok extrém tuningolni,legalábbis ezt szűrtem le innen [link] -
bigdigit
addikt
ha estleg valakit érdekelné[link]
nekem mikor még ds4-em volt 1000-en 2.1 volton 5.5.5.18at ment -
Agyas
aktív tag
Van valakinek Ninja Plus DS4-en? Rendesen felmegy rá? Ventitől elfér a ram?
-
Palika71
őstag
Ugye attól, hogy a DS4 -nek két grafikai PCIe slotja van, az attól még nem azonos az NV SLI -jével, illetve az ATI CF -jével?
-
C@rbon
senior tag
Nincs valakinek eladó?
Ajánlatokat ide várok [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest