- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Dell asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
Cloud_s
aktív tag
Ugyebár ezek a lapok rendelkeznek a ''Virtual Dual Bios'' feature-el, ami azt jelenti, hogy a BIOS egy másolatát őrzik a HDD-n is. A kérdés az, hogy hol? Külön partíción?
-
haky
senior tag
Megoldódott. Ez a driver csak 16MB???Az nem kevés????Vagy ezt vmire rá kell installálni? pl a 84.56-os driverre kell föltenni? Feltéve ha van ilyen
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
Akkor már csak 1 kérésem van mégpedig a mod-olt drivert hol találom? Még mielőtt bárki is belinkelné a külföldi fórumot szólok, h ott már nincs, vagyis az ott lévő linken már nincs.
ÜDv és thanks -
haky
senior tag
Ezekből a hülye smileokból nem veszek ki semmit. Megértem ha már próbáltad és semmivel sem jobb a dolog...Akkor megértem, h nevetsz rajta. De ha még nem próbáltad és csak a puszta elmélet miszerint azonos vga azonos bios-al dolog kapcsán vélekedsz akkor viszont nem értem miért kell vigyorgó smile-t tenni ide. Még 1X megkérdem és írásos szöveg alapú választ kérnék tőletek, h próbálta-e már valaki így
S4, ''SLI'', 7600GT PEG & 6600 PEG2?
-
DJ.Gróf
aktív tag
most akkor van egy kérdésem! Tehát lehet kapni külön ds4 965g-s lapot is és 965 p-is? A g-st kezdték el most gyáratni csak vagy abbol is van már rev 1 régota? nem igazán értem
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
Újabb próba! Van otthon most egy 6600-as vga. A gépemben ugye 7600GT van. Szerintetek mi lenne ha betenném mellé a 6600-ast és a mod-olt drivert használnám?????
Elvileg sztem hülyeség...
Üdv -
Ha felteszem az új BIOS-t , akkor a beállítások megmaradnak, ugye?
Olvastam feljebb Ati2 kolléga írt valamit, hogy ''insertel visszaállította 266-ra az fsb-ét'', tehát az insert bill-el lehet visszatenni mindent alapra , ha valami gond lenne bios piszkálhgatás után ? -
Gorneck
legenda
DeSanto:
Fsb 9es szorzó mellett, akkor olyan 334ig megy?! A felett mit csinál?!
System Memory Multiplier 2-re állítva?!
Samsung ram sajna nem a legjobb választás ehhez a laphoz, ahogy a többihez se nagyon. F7es bios-t rakd fel mindenképp. -
Gerr'y
senior tag
Hi!
A FELSO 2 csatlakozora is kossek be mindent?
udv
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ati2
őstag
A múltkor kipróbáltam kiváncsiágképpen, mit szól a 400-as FSB-hez a lap, ha az MCH és FSB alapon van.
Kb 5 percig ment az otrhos cpu teszt, majd reboot. Ez még önmagában nem lepett meg, de amikor beléptem a biosba és kb 5-10 másodpercen belül megint reboot volt az kicsit sokkolt.
Szerencsére az ''Insert'' megint segített és rögtön visszarakta az fsb-t 266-ra.
Ebből csak arra tudok következtetni, hogy a lap nem vizsgál semmi stabilitást boot-nál, esetleg annyit, hogy lefut-e a post, vagy sem...
[Szerkesztve] -
ati2
őstag
Az FSB-re növekvő CPU fesz az egyértelműen feature, azt le is kellett programozni tuti.
De ha 1.2 V-alá mész kézzel és felnyomja feszt maxra az tuti bug. Erről egyébként 1-2 hónapja irtak az XS-en is még a réggebbi biosoknál.
Különben eistel nem működne 1.120 V-on a proci 6-os szorzóval... -
tkesy
addikt
Az én olvasatomban, ez annyit jelent, hogy okt közepén volt ( vagy csúsztak vele és lesz) a bejelentése a rev.2 -es lapoknak, amik teljes mértékben támogatják a Kentsfield-et...
Addig meg itt van egy lista, azokról a lapokról amik kompatibilisek a Kentsfildel...
A mostani rev 1-es lapok meg bioszfrissités után támogatják a Core 2 Quad-ot.... Kivéve a 945P deszkák...
Én igy értelmeztem, de majd jön egy profi angolos és majd leforditja szó szerint... -
Gerr'y
senior tag
Gigabyte provided an extensive list of models that would support Kentsfield. However, all of these models are Revision 2 boards that will be released in mid- October. Gigabyte made it very clear that all Revision 2.0 boards below will fully support Kentsfield.
Gigabyte Kentsfield Compatible Motherboards
Model Platform
GA-975X-DS5 Intel 975X
GA-965P-DQ6 Intel P965
GA-965P-DS4 (Not Available in Americas) Intel P965
GA-965P-DS3 Intel P965
GA-965P-S3 Intel P965
GA-965G-DS4 (Not Available in Americas) Intel G965
GA-965G-DS3 Intel G965
GA-965GM-DS2 Intel G965
Gigabyte also advised AnandTech that some current P965 Revision 1 boards would also support the Intel Core 2 Quad with a BIOS upgrade. Gigabyte will be providing a compatibility list of current boards that support Kentsfield as soon as testing and BIOS updates are complete. We previously reported that Gigabyte's new lineup of P945 boards would support Kentsfield. However, as of 10-02-2006 Gigabyte engineering has confirmed that none of their 945P boards will support Kentsfield.
Akkor ez mi a bullshit??
udv -
tkesy
addikt
Párszor már le lett irva, hogy a GA 965G-DS4 -ből van rev.2 -es verzió, és nme a GA 965P -DS4 -ből...
GA 965G-DS4 [link]
GA 965P -DS4 [link]
Ha esetleg mégis GA 965G-DS4-et vettél volna, akkor vagy a DS4 felirat után, vagy a pci slot-ok közott szokott rászitázva / ragasztva a ver. szám...
[Szerkesztve] -
Gerr'y
senior tag
Hi!
Most vettem egy DS4 lapot, szeretnem kideriteni h. rev2-es -e.
Hol kellene keresnem, illetve van olyan szoftver ami meg tudja mondani milyen rev-u a lap?
Beszereles elott allok ezert kerdem az okosokat
udv -
Gorneck
legenda
-
Palika71
őstag
válasz
GreatGodzi #363 üzenetére
Egy NorthQ 400W -os. Annak nem kicsit, hanem nagyon bírnija kéne.
Azért próbáld meg, hogy neked mennyit tesz rá! -
GreatGodzi
tag
-
Palika71
őstag
Megpróbáltam a DS4 -gyel lejjebb vinni agyári procifeszt, az e6300 -asom alatt. Ha az 1.3V 1.2V -re csökkentettem, és 6x400MHz -re állítottam, tök stabil volt a rendszer. A Zalmi 9500 -asom alapfordulatú ventivel hűtött, és max. 39C -re melegedett a proci!
Ellenben megpróbáltam további 0.05V -ot csökkenteni, és azt tapasztaltam, hogy mikor beindítottam az ORTHOS -t, az alaplap 1.15V -ról, 1.55V -ra emelte a feszültséget!
Ez normális? Másnak is ilyen? -
GreatGodzi
tag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy DS4-ben megy-e 2 nem egyforma ATI kártya (X1800GTO+X1900XT) külső összekötés nélkül crossfire-ben? Mert ha igen, akkor nem adnám el az X1800GTO-mat, hanem nyomnám SLI-ben...
-
DJ.Gróf
aktív tag
Hát nem tudom lehet ez nekem magas,de ha semmilyen modon nincs összekötve a két kártya akkor hogy tud müködni? elvégre azért kell hozzá a hid, ati-nál meg a kábel kell,na meg egy spéci kari! na most ha venék még egy 7600gst-t akkor én is tudnák simán sli-t használni? mondjuk amenyibe 2 7300gt kerül abol böven kaptál volna te is egy 7600-ost ami hozza a 12000pontot 3dmarkban! Viszont szép az sli konfig!
[Szerkesztve] -
DJ.Gróf
aktív tag
Sikerült már valakinek Rev.2-es lapot kifogni? Még egy fél hónapot várnom kell mire beszerezhetem a lapot,de nem hinném,hogy az rev.2-es lesz.
-
ati2
őstag
Ahogy Sárpac mondta jó lesz, de én a helyedben először csak az éleket kapnám le.
1. kézzel sose fogsz teljessenen sík felületet csiszolni, és a hűtőd talpa se az...
2. ha nem elég, akkor még van miből csiszolni
3. az üveglap is csak megközelítőleg sík, főleg ha ablaküveg
[Szerkesztve] -
polip
addikt
üdv!
a héten nekiesek a procikupak polírozásnak....akinek van benne tapasztalata (pl westlake kollgéga) attól kérdezném, hogy gá-z, hogy csak 600-as, 800-as és 1000-es papírom van?
2000-est nem lelek sehol -
Palika71
őstag
További tapasztalatokat az SLI -sítésről szívesen várnék.
Ez nagyon jó, hogy műxik!
Én is arra godoltam, hogy a rendszerem továbbfejlesztése (játék szempontjából) akkor lenne a leg költséghatékonyabb, ha bele tudnék fűzni, még egy 7900GT -t.
Jó lenne valaki, aki azzal is próbálta. -
haky
senior tag
A 4x-es nem igen lesz akadály az SLI-nek mivel egy tesztben 7900GT-nél pár 100 ponttal csinált kevesebbet +DMark 2006-ban. Olyan 4881 vs 5170 vagy vhogy így. Nem emléxem pontosan. Szóval az én 7600GT-met csak pár %-ban fogja vissza, viszont ahogy már egy magyar tesztben is írták pl oblivion sli-ben majdnem a dupláját hozza. Csak húzós lesz még 1 7600GT.
-
fec16
csendes tag
válasz
Yushchenko #334 üzenetére
honnan tudnám letölteni a drivert?
-
Gorneck
legenda
válasz
Yushchenko #331 üzenetére
SLI híd nélkül nemtom működik e a dolog 7900GS-nél.
Amúgy moddolt driver elég hozzá... -
fec16
csendes tag
válasz
Yushchenko #331 üzenetére
nekem már van kettö belöle
-
Uzmany
őstag
Sziasztok, most vettem észre a gigabyte honlapján, hogy létezik DS4-ből rev2.
Ez miben különbözik a rev1-től?
Próbáltam figyelmes lenni az oldalon, de nem láttam a különbséget
Sorry, most vettem észre, hogy: Intel GMA X3000
Ennyi?
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
Több külföldi oldalon is láttam, h megy az SLI 965P chipsettel. Ezt Ti mennyire tudnátok alátámasztani??
ÜDv
Ha ez igaz akkor megyek is és veszek még 1 7600GT-t
[Szerkesztve] -
polip
addikt
nálatok a 3.50-es Everest kiírja a CPU Watt értékeit?
-
slayer006
addikt
válasz
CriticalHit #280 üzenetére
már megszokhattuk, hogy ott elég érdekes eredmények születnek
hmmmm .... -
ati2
őstag
Az everest jól jelzi az északi híd revizióját?
''Északi híd: Intel Broadwater P965
Revízió / Stepping: 02 / C1''
Létezik hogy rev2-es az északi hidam? -
Yushchenko
őstag
válasz
CriticalHit #280 üzenetére
Ezzel a Corsair fan clubba megy.
-
ati2
őstag
A DS4-en az volna a lényege, hogy a CPU venti a fettekkel együtt tudja hűteni az északi és a déli hidat is.
A heatpipe meg mindig oda vezeti a hőt ahol hidegebb van, igy ha olyan cpu hűtöd van ami nem fújja a fetek bordáit, akkor pont fütés lesz a hűtésből (északi / déli hídon).
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest