Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikk2000

őstag

válasz peterzonex #1590 üzenetére

Helló

Nekem nem tiszta mi az a "kis löket", ezt kifejthetnéd pontosan mit is csináltál, mert ez így ebben a formában teljesen értelmetlen és beazonosíthatatlan. Próbálj másik VGA-t is mert az kimaradt abból amit felsoroltál, illetve ha a VGA-n van kieg tápcsati, akkor az legyen csatlakoztatva. Az alaplapi kiegészítő 12V-os tápcsati is legyen csatlakoztatva. Továbbá a procihűtő nem tudom megfelelően érintkezik-e, van aki rajta felejti a nejlont a hűtőn, és persze hogy lekapcsol a proci mivel túlhevül. Tehát a védőfólia ne legyen a hűtőn (egyáltalán legyen hűtő) és legyen hővezető paszta a proci és borda között, de ha eleve van rajta, akkor nem kell és nem is szabad tenni rá. Nem kell ám pampogni ha olyan dolgot írtam le amit tudsz :)

Továbbá a 2180-as proci ami az aláírásodban van nincs benne a lap által (rev3.3) támogatottak között. Tehát innentől kezdve... Tehát ki kéne próbálni egy másik (támogatott) procival is, ha beindul, akkor mepróbálni a biost legfrissebbre írni (ha nem az van benne eleve + rev számra figyelj).

Na, hogyha mindenféle alkatrésszel próbálva+fentiek még mindig meg se nyekken, akkor irány a bolt, nem kell félni tőlük, ha normálisak a szervizes secpers összedugja hogy megy-e vagy sem. De ha nem tudtad a fentieket kipróbálni mind az se nagy gond, mert senki sem várja el egy felhasználótól hogy mindenből legyen tartalék alkatrésze...mert ha lenne akkor két gépe lenne :)

Új hozzászólás Aktív témák