- Milyen házat vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterzonex
tag
válasz
mikk2000 #1594 üzenetére
Helló.
mivel az x550-es karin szar hütő volt ezért raktam rá egy másik halkabb hütőt. A hütőt átalakítóval rádugtam a tápra,(Azt tudni kell hogy a vid.kari hütő kábele egy helyen össze volt csavarva, "megsodortam a kábelt" gondolom érthető, és így érintkezett ), Mivel most nincs gépházam ezért csavarhúzóval indítottam a gépet mint eddig sokszor, amikor hozzáért a két tüskéhez (indítottam a gépet)azzal egy időben hozzáért a vidkari hütő kábel, le nem szigetelt részére, és gondolom áthúzott rajta egy kis áram. Mert most ha normálisan összeértetem a két tüskét akkor sehogy se akar bekapcsolnia gép, csak
akkor indul el amikor a tápot lekapcsolom aztán visszakapcsolom. A proci már vagy 2 hónapja rajt van a lapon, a vidkarira nem dugtam kieg. tápcsatit mert eddig indult, tápcsere meg nem volt. Amikor elindul a gép akkor egy darabig naarncssárga a monitor ledje aztán amikor már bejönne a kép szal zöldesre vált a ledje akkor lekapcsol,
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Futás, futópályák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged