Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemtelen
tag
Üdv!
Most láttam meg ezt a topicot, már többször hallottam arról h Ati mellé kicsi Nv kártya a fizika miatt, azt hittem szívatnak. Most látom h megy és működik, de nem igazán értem. Nekem van egy sli/cfes alaplapom, abba bele nyomok egy 6870et és mellé teszek egy 450et és akkor mi történik? A monitor kábel marad a 6870en, és mivel kötöm össze a két kártyát? Vagy mit kell tennem h működjön, a másik látom szoftveresen is elég jól meg kell küzdeni , de nem vagyok programozó, lehet felejtős?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Lexus, Toyota topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Robogó, kismotor
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Zotac GTX 1060 Mini 6GB Garanciával!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Asus Dual Geforce RTX 4070 Super OC, garanciális 2027.07.12.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest