Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryan
senior tag
Most vettem egy XFX GTX260-at és van mellette egy hibás 8800GT-m is (képet nem ad, mert sérült a pci-express csatija, de néztem anno melóhelyemen windows xp alatt felismeri a vga-t és müködött is vele a physx egy másik nvidia vga mellett, úgy hogy kitudtam választani, hogy a 8800gt legy a fizika számolója). Egy Asus P5q-e-ben menne a két vga és az oprendszer Win 7 X64. A kérdés az lenne, hogy mindenképpen rá kell dugni a 8800Gt-re is a moncsit (226BW van d-sub és dvi kimenet is) és kiterjeszteni a monitort, mert egy tv is rá lesz dugva a vga-ra tv out-on és oda lesz kiterjesztve a monitor.
Megtudnám én is nézni ezeket, csak most rakok fel új windows-t egy új winyóra és nem szeretném már az elején szét cseszni a windows-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- World of Warships
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest