Hirdetés
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Mondtam már, hogy ilyen esetekben egyáltalán nem az izgat a "mi lehetne" és "miért így van", csak az, hogy "mi van"?
És ma az van AC-vel, hogy vagy patch és 10.0, vagy 10.1 és bugok.
Érdekel engem, mint fogyasztót, hogy milyen programkódot kéne a fejlesztőnek copy-pastelni, vagy hogy 5 centjébe, vagy 8 millió dollárjába kerülne?
Nem... Csak azt látom, amit elém tettek, és abból alkotok konklúziót, nem a "mi lehetett volna"-ból, mert az alternatív múltat úgy sem éljük meg, és lényegtelen a jelen szempontjából.
Tudom, hogy az AC-nél nyugodtan javíthatták volna a hibát, de nem érdekel, mert nem tették meg, és egyikünk sem tudta volna erre kényszeríteni őket, és ma már mindegy is, mert kifutott cucc, lezárt régmúlt, irreleváns a "hogyan lehetne".A többinél is igaz amit mondasz, csak a fejlesztők döntik el (illetve közvetve a kiadók), hogy milyen legyen, de a felhasználót csak a végtermék érdekli majd. És én most is csak azt mondtam, hogy a végfelhasználó szemszögéből eddig többet tett le az asztalta a Physx, mint a DX 10.1, sőt, az én egyéni szemszögemből sokkal többet.
És hiába tudom, hogy lehetett volna ez fordítva, mert még emerre is billenhetett volna mégjobban a csónak, hiába jósoljuk meg a jövőt, és hiába ismerjük a mögötte lévő mikénteket, az nem változtat azon, hogy "mi van ma".Igazán látványos dolgot még nem demonstráltak DX 10.1-el valódi játékban, Physx-el viszont van pár, ahol elég szembeötlő, és néha álleejtő is a dolog.
Talán egyedül ez a StalkerCS, ahol javít a látványon, de ez még csak 1, és ettől függetlenül is jó bugos érzetű a játék. Az nekem csak hab a tortán, hogy szerintem egyáltalán nem is szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX20xx-30xx-40xx - - AMD RX5xxx/6xxx/7xxx - - Kártya hűtések - - Folyamatosan frissül!
- Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB - 1 vagy 3 év gari
- Eladó Nvidia GeForce GTX 1080 Ti olcsóbban, hibás ventivel
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 OC 8GB garanciális, hibátlan
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs