Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Én 4870-el szórakoztam az Assassin's Creed-el, és bizony, de bizony bugos a DX 10.1 (pl eltűnnek egyes effektek, és szar a HDR), ha bírja a kártya, akkor sokkal többet ér patchel játszani.
A geforce kártyáimmal kapcsolatban épp a driver-forced AA lehetőségeket sírom vissza leginkább, az AF-et meg úgy se látni 16 minta mellett, max kinagyított képkockákon, de az AMD sem azt a csodaszép AF-t használja már, mint mikor ez a pletyka elindult még Gef6 korszakban (mert az FX-ek is jobb AF-et csináltak, mint a Gef6, csak feleslegesen lassút, de azóta megint variáltak).
És ha átnevezed az exe-t, nem csak olyasmiktől esel el, amik a képet ronthatják, hanem olyantól is, ami csak a teljesítményre vagy stabilitásra, komptibilitásra van rossz hatással. Buta dolog. A Radeonok is ugyan úgy megérzik, és oda a Crossfire vagy SLI is...
De az a baj, te most a 9800GT-t versengteted a 4870-el, annak a GTX-260 az ellenfele (ma már árban is, a 216SP-s).Én is beleestem akkoriban ebbe a hibába, hogy de jó 1920-ban az 512Mb-os 4870 a 320Mb-os 8800GTS-hez képest, aztán kiderült hogy ez sem elég sokáig 1920-ra, hanem X2 kell.
DX 10.1-nek pedig még gyakorlati hasznát sehol sem vettem, minden általam kipróbált játékban csak a sebességen javított (kivétel ahol az AA minőségben is, de az a StormRise lehetne, ahol a Geforce CUDA-n át élsimít, mint a Radeon 10.1-el), de nem voltam már túlzottan rászorulva erre a pluszra az x2-vel, a sima 4870 pedig így sem volt elég. Az FC2 is csak lassabb tőle, de valójában nem szebb az AA a plusz szűréstől.Physx-el már sokkal többet szórakoztam, és több örömöt szerzett, mint a DX 10.1, amiből semmi konkrét jó dolgot nem tudok megnevezni, amit értékelni tudtam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest