Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
FeriPRO
üzenetére
181.71-be áttettem a 186.07-es driver 2.2-es CUDA filejait. Miután egyszer megfagyott a játék, megint benéztem a menübe, és akkor láttam, hogy tényleg mindent maxra rakott a játék automatikusan, még a 8x AA-t is ráküldte. Levettem 4x-re, és még mindig akadt, aztán 2x-re, és jó lett. -> Mondjuk egy darab 512Mb-os 4870-el is csak 2x AA-t bírt, lehet hogy most a sok VGA driver baszogatás alatt szétesett a Crossfire, és csak 1 mag dolgozik. Ezt alátámasztaná, hogy így is lefagyott 3 perc után a játék, pedig a radeon eddig stabil volt mindenhol, és a geforce kártyán is toltam 20 perc furmarkot, és fél óra fluidmarkot, és mindig mentek még mire visszajöttem ránézni a gépre, tehát az is stabil.
Most dolgozom majd egy olyan driver packon, ami mindenből a lehető legfrissebbet használja, és a lehető legkevesebb filet telepíti. Ha kész, belepakoljuk egy Catalyst installerbe, amivel egy menetben fel lehet rakni mindkettőt. Talán még Vistán is menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest