Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Zotya984
üzenetére
Érdekelne sikerül-e rákapatnotok a Mirrors Edget-t a geforcera.
(#1256) - Az én tippem szerint alapvetően a CPU-n fut a physx, csak elküldi az elvégzendő számításokat a GPU-nak (sőt, ezt maga az nv mondta, hogy amit GPU-n gyorsabb számolni azt arra küldik, amit CPU-n, azt a CPU számolja), onnan visszajönnek az eredmények, a CPU összerakja az új helyzetet, és visszaküldi a GPU-nak.
Én csak így tudom elképzelni. Ha eleve a GPU kezelné az objektumok helyzetét, akkor nehézkesebben működne ez a külön kártyát csak physx-nek dolog. Szinte titu, hogy oda-vissza megjárja a CPU-t (az mondja meg mit számoljon a GPU, és az összegzi az eredményeket).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Sapphire PULSE RX 580 8 GB Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest