Hirdetés
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hét közepe táján megyek haza, otthon most 7077-es 64-bites win7 van felrakva, majd szólok hogy mi a helyzet, de nemrégiben is megkeresett valaki privátban és azt mondta hogy a logoutos leírásom alapján ő is összehozott egy ilyen rendszert.
A win7-el nem lesz baj, az csak egy ilyen "kapcsoljuk ki a biztosítékot" dolog volt hogy enged futni két külön drivert. Esetleg az nvidia tehetett volna valamit ennek a sikeressége ellen szándékosan a drivereiben, de nem hiszem, mert ez inkább segíti a CUDA terjedését, mint rontaná, és amúgy is minimális az az embertömeg aki ilyenekkel szórakozik mint én.
(#1204) - Ha végigfut a 3DMark és csak tök ugyanazok a fixen álló csíkok látszódnak a hibátlanul renderelt képen, amik a windows asztal felett is ékeskednek 2D-ben, az 99%, hogy nem okoz gondot. Szerintem nem RAM hiba, hanem a RAMDAC szarakszik (vagy nem is tudom DVI-re mi küldi ki a jelet, lehet a DAC csak az analóg Dsubnak kell, a lényeg hogy a GPU és a monitor közt van a gond, nem a GPU/RAM-ban). De majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Jövedelem
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest