Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hét közepe táján megyek haza, otthon most 7077-es 64-bites win7 van felrakva, majd szólok hogy mi a helyzet, de nemrégiben is megkeresett valaki privátban és azt mondta hogy a logoutos leírásom alapján ő is összehozott egy ilyen rendszert.
A win7-el nem lesz baj, az csak egy ilyen "kapcsoljuk ki a biztosítékot" dolog volt hogy enged futni két külön drivert. Esetleg az nvidia tehetett volna valamit ennek a sikeressége ellen szándékosan a drivereiben, de nem hiszem, mert ez inkább segíti a CUDA terjedését, mint rontaná, és amúgy is minimális az az embertömeg aki ilyenekkel szórakozik mint én.
(#1204) - Ha végigfut a 3DMark és csak tök ugyanazok a fixen álló csíkok látszódnak a hibátlanul renderelt képen, amik a windows asztal felett is ékeskednek 2D-ben, az 99%, hogy nem okoz gondot. Szerintem nem RAM hiba, hanem a RAMDAC szarakszik (vagy nem is tudom DVI-re mi küldi ki a jelet, lehet a DAC csak az analóg Dsubnak kell, a lényeg hogy a GPU és a monitor közt van a gond, nem a GPU/RAM-ban). De majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan MSI GeForce RTX 5080 GAMING TRIO OC 16GB - Beszámítás
- ROG Strix GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6 + ajándék ROG Strix Herculx
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- FRISSÍTVE /01.24./ - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB - 1 vagy 3 év gari
- Phantom gaming 6900XT dobozos.
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest