Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIZY
tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Persze! Azzal a bios-szal nem megy 3d alkalmazások alatt a 350 MHz és visszaáll 300-ra.
Mind1, kösz a segítséget Nekes és mindenkinek. -
VIZY
tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Hali. Nem jártam sikerrel. Szenvedtem egy csomót vele, hogy 350 MHz-en menjen a gpu 3d alatt is, de hiába. RivaTunerben hiába állítottam át a 3d performance-ban az órajelet, 3dmark 03 indítása után egyből visszament 300-ra. Megnéztem CoolBits-ben az opt. órajeleket, 304 MHz-re emelte a gpu órajelét. Ez egy antituning Leadtek...

-
csubaka
csendes tag
szóval ha 128 bites akkor van esély rá meg ha nv43 as a kari

de ha nv44 akkor tuti nem megy? innoval probálkozott valaki edig ? mert lehet asus helyett azt veszek ha valakinek sikerült edig , vagy csak a leadtek el megy a mod ?:
-
VIZY
tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Nem. Kétszer nem gépelek el dolgokat: írtam, hogy 315 MHz-en vagyok kénytelen használni, a 400 MHz-et meg pláne nem bírja.

-
VIZY
tag
Sajnos tapasztaltam, hogy a gpu már 325 MHz-nél hibázik a 3DMark 03 mother nature tesztben (a teknős háta kicsit villódzik), ha feljebb veszem, még erősebben, ha lejjebb, akkor megszűnik. Így kemény +15 MHz-et tudok húzni a magon, jó hűtéssel (terhelve nem ment 50 °C fölé). A memória csak 750 MHz-nél kezd el hibázni, így 730 MHz-en járatom, ami sztem nem rossz egy 3,6 ns-os hynix-től. De a gpu tuningpotenciáljával nem vagyok megelégedve főleg, hogy más Leadtekek simán bírják a 400 MHz feletti órajelet.

-
-
Wisky
tag
Hi!
Hát nem éppen tiszta hw jellegű a dolog, mivel előtte nem ment tökéletesen (reboot után ment, de ha power off-power on, akkor winfos boot kiakadt), ezzel a driverrel meg megy. Akkor? Szerintem nincs miről vitázni. -
csubaka
csendes tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
thx
csak boltból veszem és nemvalszeg hogy elötte kitudom probálni
dobira ráírják ? -
Silencer83
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
jolvan Faszi, lenyeg h gorbuljon!
aze jol belehuztal

-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A legjobb jegy!!!
Grat! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Silencer83
üzenetére
Fizika 2-es, jog 2-es

-
csubaka
csendes tag
lenne 1 olyan kérdésem hogy az asus gf 6200 128 mb 128 bites kártyájára kb mennyi százalék van hogy modolható / tapasztalatokat kérek esetleg tippet / és ha van valakinek akkor egy húzási értéket is mondjon , thx

-
Silencer83
addikt
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
uhh mindenki beszopta akkor, sajnos velem egyetemben ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nekem meg a java hatra van, csutortok sajto es mediaismeret..., majd 2 het es szigorlat, es a szakdogat meg sem emlitem -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Szeva! Vizsgázik azt írta msn-en! Ma este már lesz azt hiszem.
-
Silencer83
addikt
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
csa Faszi!

Motion_-rol tudtok vmit
, ''reg'' lattam 
-
Wisky
tag
Hogyne!
[link] -
zolforg
tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Ezek szerint szerencse kérdése a dolog,nem túl bíztató.
Azért köszi. -
zolforg
tag
Milyen tipusú 6200-ast érdemes venni amin tutira be lehet kapcsolni a +4 pipet?
-
Wisky
tag
Probléma megoldva!
mvktech oldalról letöltöttem valami buherált drivert és így hajlandó a +4pipa aktiválódni. Minden ok! -
Atticus
senior tag
Ne azt nézd, hogy a gép mit enged, hanem told fel 400-ra és futass egy tesztet. Észreveszed ha hibázik, ha nem akkor kezd el tesztelgetni, hogy stabil-e.
Szerintem automatikusan senkinek nem engedi nagyon feljebb húzni.
Próbál RivaTunerrel. Ha az sem engedi feljebb, akkor lődd ki a tesztet.
[Szerkesztve] -
VIZY
tag
Miért nem lehetséges az én Leadtekemnek a GPU-ját 315 MHz-nél feljebb tolni?

Ma vettem rá Zalman VF700 AlCu hűtőt, előtte raktam rá Zalman féle pasztát, és nem tudom feljebb vinni a GPU órajelét, mert mind a RivaTuner, mind a Coolbits 2 kiírja, hogy csökkentsem az órajelet. A mem viszont bírja 690 MHz-en. Nem hiszem el, hogy mindenki legalább 400 körüli értéken hajtja a gpu-t, és csak én tudom ilyen hangyaf*sznyival emelni...

Természetesen különböző verziójú RivaTunereket, bios-okat, drivereket is kipróbáltam, és egyikkel sem tudom 400 MHz környékén járatni a gpu-t.
[Szerkesztve] -
Wisky
tag
HELP ME!
Aki tud bármiféle listát, vagy esetleg felsorolást, hogy melyik kártyagyártó bios-a melyik másikkal kompatibilis, az ossza meg velem. És mégvalami, hol lehet Aopen 6200 és 6600-os biosokra lelni? Az MVKTech oldalon csak 128 Mb.os karik biosa van, az enyém meg 256-os.
Előre is THX!
[Szerkesztve] -
Tomitosz
aktív tag
Hali
Gondoltam megprobálkozom mégegyszer kérdésemmel hátha-e van valakinek egy jó ötlete...
Egy Eagle 6200-om van (ez sajnos már NV44-es gpu val van felszerelve
) amit most vettem nemrég. Az vele a gondom, hogy ha huzatni akarom akár 1Mhz-el is akkor elkezd szaggatni irtozatosan a gép és már csak a rezet segithet rajta mert az egéren kivül semmire sem reagál
. De bezzeg ha automatára állitom a huzatást azt eltüri minden gond nélkül
. Szerintem nem a táp lehet a gond mert ha beteszem a bátyám 6600-as kártyáját és jól meghuzatom
akkor azzal meg nincsen gond pedig az még plusz tápcsatit is követel.
Kérem valaki mencsen meg mert ez igy borzalmas
[Szerkesztve] -
VIZY
tag
Hali! Légyszi, vki MENTSEN LE nekem egy EREDETI Leadtek A6200 128MB AGP8x bios-t. Ne linkeljetek mvktech-re, fontos, hogy tényleg eredeti legyen. Email címem: vaosszes@vipmail.hu
Thx. -
Wisky
tag
Már minden lehetséges dolgot megtettem, kipróbáltam a 7.XX-től a mostaniig az összeset, mindkét rivatunerrel is próbáltam de semmi, winfost is fölraktam újra szűz vinyóra de semmi. Talán BIOS-blokkolja, de akkor mért csak akkor ha on/off???
-
Wisky
tag
Hali!
Olyan gondom van hogy Aopen Gf6200 /256Mb-os karinál ha aktiválom a +4pipát, rebootolok, minden fasza. Kapok rá +1200-at 3dmark03-ban, játszok vele órákat minden frankó. DE! Ha kikapcsolom a gépet és bekapcsolom winfos cseszik bootolni, ilyenkor safe módban rivatuner leszed-feltesz-->reboot-->+4pipa be-->reboot... megint jó, amíg ki nem kapcsolom. Akinek már volt ilyen gondja és tudja a megoldást kérem segítsen. -
Monya78
veterán
válasz
Atticus
üzenetére
Mistral szeret árulni, primecooler cuccokat...Én is ott vettem...full Aluminium de a vörös ledes változatot akár 2k-ért is megveheted, memóhűtő stb is van hozzá...
Most hogy látom az eredeti zalmanok teljesítményét azt mondhatom hogy az esetleges pár foknyi előnye nem éri meg a többszörös árát, kivéve ha valaki tömve van zalmanokkal és fontos a márkanév... -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
asszem vmi Motion_Blur a neve!

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Kivel msn-ezel te a képen?
Ismerős az a bukó ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Lehet az lesz, de legelőször gariztassam le a cuccot, utána tudok tervezgetni, hogy hova tovább...
Addig is egy kép a jelenlegi ''konfigomról'': [link]
A hangfal tetején a kis AP amit szerváltam. Egész du szívtam vele, de végre megy a netem rendesen, és nem a mobilgprs-el kell bohóckodnom!
Ja amúgy ez most desktop vagy laptop system szerintetek?
Amúgy most már elárulom akkor az utolsó futtatás eredményét 3DM'05ben: 3932pont volt. (utána egy restart, be biosba, mentés és kakukk...) -
Silencer83
addikt
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
en amondom vagyok Teso, h a deszkaval ne sporolj, ebbe egyszer beruhazol es egy dbig csucsszuper lapod lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Roxy
tag
Hali!
Az egyik barátom most vett egy GeForce 6200-as karit, passzív hűtővel. Ennek a kártyának a hőmérséklete mennyi szokott lenni?
Mert én nemigazán tudom, de az nvidia drivere az írja, hogy 49 C a GPU hőmérséklete. A maglassulási küszöb pedig 145 C.
Ez normális? Bár ha jól tudom, akkor most nemrég aktiválta a +4 pipát a karin. Ez közrejátszhat a hőmérséklet növekedéséhez? -
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja-ja korrekt, de valami 3000 alatti árat írt Monya egy primecoolerre, ami felépítésében olyan mint a Zalmi.
Kíváncsi lennék hol vette. -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Még lehetünk, csak akkor erősen a zsebbe kell nyúlnom, amit még nem akartam...
-
Silencer83
addikt
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
jujj tenyleg, AGP-t nem kalkulaltam bele
bocsika, mar azt hittem deszka-tarsak leszunk
-
Atticus
senior tag
Monya mester!
Te hol vetted a Primecooler-t oly kevés pénzért, mint amiít írtál korábban? -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Nem nem! Csak agyaltam rajta, ha vissza is kapom garba a lapot, akkor eladom, és cserélek DFI-re! Ha olyat akarnék, mint a tiéd, akkor meg kellene válnom a Leadtektől!

-
Silencer83
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nebassz, Tibi is DFI-tulaj lesz
, aztaqrva 
akkor lehet ugyanilyen deszkaja lesz mint nekem -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
A végén úgy is jól jössz ki a dologból
DFI 
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Atticus
üzenetére
Ja azóta se kép se hang, már teljesen kibeleztem, az asztalomon van összrakva,
A Leadtekemnek semmi baja, most próbáltam ki 5perce
egy másik gépben! 
Úgyhogy most már 99%-ban alaplap gyanús a dolog, procim nemhiszem, h megadta volna magát világ életében nem volt 40foknál melegebb, szerintem alaplap és azon is a bios szállhatott el, mert biosmentés után még kilépett biosból, és azután lett kakukk...
Nincs itt vki szegedi 939-es lappal?
Kapna két sört egy 5perces teszt melóért! 
-
Atticus
senior tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Azóta meg se nyikkan a gép?
Nem baj gondolj arra, hogy ha cserélik, akkor még jobbat kapsz majd!
-
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
alap

-
CocooN-z
őstag
válasz
Silencer83
üzenetére
nyugivan, mind2 en tudtuk hogy poén volt, és vitáztunk is erröl a témáról, de nem baj, többet nem fogok magyarázkodni, igyis felesleges volt...
feltételezésekbe meg ne bocsájtkozzunk plz -
CocooN-z
őstag
én szoltam
bár pont én mondom akinek artifactol
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
A majdnem 1GHz-es memó nem semmi egy alig 20k-s VGA-tól
és remélem semmi komolyabb baja sem esett a gépednek -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Rendesen elküldted a cuccot

-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerinted gariztatnák mustárba?
Amúgy az utcsó tesztnél 835ön ment a ram már!
Azután adtam neki 840et, ott kifagyott, utána léptem be biosba, hogy akkor még tolok a procin, és utána se kép se hang... -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Beszarok, ha mégis kártya

-
Silencer83
addikt
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
sajnalaom tenyleg, remelem rendezodik vhogy, mondanam h ugorj at es ropitsd bele a DFI-be a procid, de sajna nem a szomszedban vagy 
ha garis akkor nincs nagy baj, megkerdezik Toled:
'' Kisfiam huztad te a geped vmely HW-et, Te meg razod a fejed felhaborodva h ugyanma, azt sem tudod, hol kell bekapcsolni nemh tuning...
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Ha nem döglik be ez a szar meg lett volna a 4000pont!
Alaplap gyanús nagyon
remélem nem a proc/vga, mert azokat sajnálnám nagyon, bár még nem zárhatom ki biztonsággal egyiket sem! VGA-t ki tudom próbálni, procit nem nagyon, nincs egyik haveromnak se 939-es cucca, ez a szívás...úgyhogy nemtom mi lesz most! Addig is nyomom a laptop/mobilteló párossal! Bár garis mindenem! Mostanában 1x-2x köcsögölt már a lapom, hogy ha beállítottam egy fsb-t akkor fekete kép fogadott és csak 2.ra indult be, most meg 1 az az egyetlen egy mhz-et toltam neki, és azóta se kép se hang. Részvétnyílvánításokat szívesen fogadom. -
Atticus
senior tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Na, ne csigázz minket! Halljuk!
-
Silencer83
addikt
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
mi ment a levesbe Faszikam? ugye nem a proc v vga?

-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Van új rekordom, de nem árulom el, hogy mennyi
, de 'más is van/lett sajna'...
R.I.P 
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
hajra Faszi, mogotted vagyunk, elismeresre melto az eredmenyed 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Nyomjad, nyomjad!

-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Rover623
üzenetére
Köszönöm a kitüntető címet, bár még mindig nem találom a szavakat
, ezért nem írok most semmit... 
Mod: Most nézem, hogy nem is vagyok annyira lent a listán!
Sőt az első harmadban!
Vizválasztó, polgárpukkasztó --> LOL
Még a végén nekiesem a 4000nek ma, hátha meglesz!
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Halihó mindenkinek!
A 6200/6600LE/6600 tulajok pontszámlistájának mindenkori éllovasa mostantól kezdve helyet kap a ''nagytestvér'' kártyák (6600PE/6600Diamond/6600GT) ranglistájában....ez jelenleg Tibicsoki82 kolléga...
Elsődleges célom: egyfajta elismerés...
Másodlagos célom: ösztönözni elsősorban azokat a lusta GT tulajokat, akik még csak alapórajeles vagy renyhe tuning eredményeket közöltek...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Monya78
veterán
Tegnap megrendeltem egy ventit, egy 12cm GT silent blade lesz Primebordára rámodolva...a mostani 8cm-es helyett...
-
Monya78
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kipróbáltam 12V-on járatott ventivel:
2D idle: stabill 44 fok
3D terhelt játék közben 300@500Mhz: 52-53 fok
Amúgy Ti hogy nézitek a terhelt hőmérsékletet?
1, Játszol, majd kilépsz és megnézed...
2, Játék alatt monitorozod a hőmérsékletet?
Én az utóbbit használom, ugyanis míg kilép a játékból akár több (5-6fokot) is esik a hőmérséklet! -
Monya78
veterán
válasz
Littletiger
üzenetére
1, Alaplapodba elvileg belelehet rakni.
2, Gyári hűtés elég, akkor cserélünk ha nagyon tuningolunk ill. ha hangosnak találjuk
3, Pipa bekapcsolás csak AGP NV43-as chip + HSI bordás példánynál lehetséges elvileg, a többi a szerencse dolga (100%-as modolható márka NINCS )
4, 256Mb-os felesleges, ahol elfogyik a 128Mb ott már rég elfogyott a kari ereje
5, 4x AGP-ben használsz egy 8XAGP-s kártyát nincs különösebb teljesítménycsökkenés
6, A pipa bekapcsolás és a órajel tuning igen komoly sebességváltozást hoz.
7, 6200 és a 6600-os kártya között a pénzmag döntsön... hogy miért lsd: 3pont
8, Asus mint gyártó, próbál a minőségre törekedni, a noname gyártóknál több körítéssel, és nagyobb tuninglehetőséggel rendelkezik...további infok: Google -
Tomitosz
aktív tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Igen fenn van a drivere az alaplapnak....a táp meg nem lehet mivel a bátyám Eagle 6600-át elbirta simán és még huzatni is tudtam
.....de tényleg az a fura, hogy már akár 1Mhz huzatásnál is beakad az egész
Ez nem okézs igy 
-
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen valószinüleg Te
...az hogy addikt vagy, kezdek félni, na de tényleg lépek, csak vártam mit irsz hehe
csa
-
CocooN-z
őstag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
naa csak szorakozok
, olyan...furaa naa 
mod:
Tibicsoki82
(fanatikus tag) .......
na a lényeg hogy gratula neked is meg mósönnek is 
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tudom eszembe is jutott addikt bá, csak fél évig volt codegenem és nem volt egy stabil rendszerem, pedig elötte másnak ment rendesen, és elhiheted mindent megtettem annak érdekében hogy menjen a cuccos, de a 360 as cserére minden megjavult. de irtam off vagyok, ittsem vagyok, te nem lácc engem, ...hiába van annyi...hszed

Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mind1, kösz a segítséget Nekes és mindenkinek.
biost, es most 530 soot 535 on is hibatlan 

, h meg 400-at sem megy
, pedig az 500 es kornyeke is boven realis es elerheto, hacsak nem egy ultra-antituning db-ot fogsz ki 
feliraton kívül mást nem találtam, úgyhogy passzolok! A biztosat tudok mondani csak annyit, hogy128biteset vegyél, a 64-eseknél a moddolás lehetősége kizárt! 128bitesnél vagy vagy...
jolvan Faszi, lenyeg h gorbuljon!
Grat!
, ''reg'' lattam