Új hozzászólás Aktív témák
-
Atticus
senior tag
válasz
Renegade88 #4017 üzenetére
hát az nem lesz könnyű... inkább lottózz!
-
Atticus
senior tag
válasz
Renegade88 #3868 üzenetére
Hát én speciel nem gondoltam volna, hgy ekkora a különbség a 128- bites és a 64 bites verzió között.
Nekem a 128 bites alapon nyomott 1438-at, tuninggal pedig 3236-ot de ha jól tudom volt aki 4000 fölé tolta.
De azért ne add fel, biztos megy az még följebb is!
Én egyszer vettem 64 bites verziót... de soha többet. -
Atticus
senior tag
válasz
BlueAthlon #3832 üzenetére
A kérdés már csak az, hogy kinek tetted fel ezt a kérdést...
-
Atticus
senior tag
válasz
Renegade88 #3828 üzenetére
[link]
Nos itt egy link a grafitozáshoz...
Mi is ebből okosodtunk.
Bár nem tudom, hogy a 64 bites felépítése ugyanolyan-e...
[Szerkesztve] -
Atticus
senior tag
válasz
Renegade88 #3817 üzenetére
Azt minek?
-
Atticus
senior tag
-
Atticus
senior tag
Nos én csak azt írtam, amit én tapasztaltam, de egyébként én máshol sem láttam máshogy. Ha mégis más mást tapasztalt, akkor linkelj, hogy hagy okosodjam én is.
Nos nálam mindössze a kártya változott és ebből szűrtem le az infókat.
Nos nekem egy GeCube 9550XT volt,a mit lecseréltem egy Leadtek 6200-re.
Mindkettő 128 bites volt. a Gecube meg egy emelt órajelű. Pontos paramétereket otthon tudok adni róla, de a lényeg, hogy az is egy gyárilag ''tuningolt'' darab volt már, ami emelt órajeleket jelentett.
De a végeredmény az az, hogy mégis gyengébb volt alapon a 6200-esem. Speciel Motion Blur kolléga is hasonlót tapasztalt.
Teszteket ha kell küldök, de csak otthonról. Akkor majd megláthatod. Addig kitartás és nézegesd a teszteket a korábban linkelt oldalon. -
Atticus
senior tag
válasz
Renegade88 #3525 üzenetére
Szívesen a többiek nevében is...
...csak nem találtam kérdést a hozzászólásodban, amire válaszolhatnánk...
Egyébként a 64 biteseken nem nagyon lehet mit aktiválni sajna. -
Atticus
senior tag
Pontszámok alapján alapon egy kicsit elmarad, de tuningolva eléggé elpáholja szerintem, tekintve, hogy a 128 bites Leadtek 6200-esek alap 6600GT szinteket értek el. Pláne ha megy a + 4 pipe. Persze ez lutri, ez általában a régi daraboknál ment csak.
De mondjuk mivel a 6200-es újabb kártya szerintem jobban megéri megvenni, mint egy 9600XT. Pláne, ha használt a 9600-as.
Nekem 9550XT-m volt és nem bántam meg a visszaállást NVidiára. Pedig a 9550XT is egy jó kis tuningkártya volt, de ez kenterbeveri bőven. -
Atticus
senior tag
Egy a lényeg! 64 bites verziót ne vegyetek!
-
Atticus
senior tag
A sparkle biost felrakhatod extra hűtés nélkül is. Az extra hűtés nélkül is kifacsar egy kis pluszt a kariból ugyanazon az órajelen. A RAM-ok időzítése egy kicsit feszesebbek, meg még isten tudja, hogy mi, de nagyon jó!
Az enyémen sincs extra hűtő, csak a kártya alatt plusz venti. -
Atticus
senior tag
Hát mert az alaplapomon nem lehet a RAM-okat 400 Mhz-en hajtani, csak 333-on... ez van...
A 3200+ meg ha jól tudom arra van belőve... így szinkronban mehetne a dolog 400-on. Az pedig nem lenne rossz!
És hát azért nem egy rossz proci ez a 2500+ sem, tökéletesen elég arra, maire használom, csak hát a kisördög nem hagy nyugodni...
[Szerkesztve] -
Atticus
senior tag
Már hogy az istenbe ne lenne! 6600GT szintet támadgattuk itt páran! Szóval a kártyával semmi baj. Az utóbbi idők egyik legjobb tuningkártya volt a kezében pár szerencsés embernek. A 64 bit természetesen gyenge, de az minden 64 bitesre igaz. Attól ne várj sokat.
A gépedhez meg vegyél egy sokkal jobb videókártyát, ennyi... és ne 64 bitest... -
Atticus
senior tag
válasz
dvdbackuper #3463 üzenetére
Mintha már valakinek lett volna ilyen problémája itt a fórumban, de nem emlékszem mi lett a vége. Kutass ebben a fórumban, hátha megtalálod a megoldást.
-
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #3450 üzenetére
Annak nem aki eladja!
-
Atticus
senior tag
Emberek, mi történt velem...
Mostanság nekiállt néha fagyizni a gépem.. Videókártyára gyanakodtam, mert főleg játékokban produkálta. Gondoltam megbontom egy kicsit a gépet, hogy kitakarítsam a sokt port, meg körülnézzak. És mit látok? A videókártyámon nem ment a venti...
Ezért volt ez ilyen kussban mostanában...Még szerencse, hogy volt alatta egy Vantec FanCard ami tartotta benne a szuszt. Rácsvarodott valami hajszál, és megállt a venti...
Már megint a nők miatt van minden... -
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #3292 üzenetére
'' A mi kisz drááágaszágunk...''
-
-
Atticus
senior tag
Ezt a pangást emberek... az újak nem tesztelnek?
-
Atticus
senior tag
válasz
Tibicsoki82 #3265 üzenetére
Hát.... iggggen... de valamit valamiért...
Egy ismerősőm szerint az én gépem már jobban hasonlít egy hajszárítóra...pláne ha feltekerem a ventiket!
-
Atticus
senior tag
válasz
Tibicsoki82 #3241 üzenetére
Én gyári hűtővel csináltam, igaz volt alatta egy plusz cooler master. De nem is én voltam a legjobb.
-
-
Atticus
senior tag
Na, akkor frissítsd a WinFox-ot és akkor már nem fog ilyen szép hőmérsékleteket mutatni.
Vagy állítsd be a saját hőmérőjét a kártyának. az egy kicsit magasabb értéket fog mutani, de ha elkezded buzerálni a kártyát, és mondjuk biost is cserélsz rajta, akkor a winfox progi nem fog úgysem működni. -
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #3192 üzenetére
Na jó-jó, de azért egy pont után már az sem segít.
-
Atticus
senior tag
válasz
Tibicsoki82 #3188 üzenetére
Hogy a csipába lehet egy ilyen ramot 1242 MHz-en járatni?
-
Atticus
senior tag
válasz
szücsipapa #3155 üzenetére
Mit ad Isten beírtam a google-ba ugyanezt amit te is, hogy''Abit Siluro Geeforce Fx 5200'' és még mögé raktam azt is, hogy ''driver''... és láss csodát... el se hinnéd...
-
Atticus
senior tag
válasz
elfelejtette #3136 üzenetére
Az mekkora egy gáz kártya. Bocs hogy ezt mondom, látom neked is az van. Szerintem cseréld le rövidúton. Bármilyen jelenleg kapható nem túl régi 128 bitesre. Ég és föld lesz a különbség.
a 2D-s képe jó,de itt ki is fulladtak a jó tulajdonságai... -
Atticus
senior tag
válasz
Monya78 #3134 üzenetére
Jaja... én meg nem figyelek...
Mondjuk az érdekes lett volna ha bekapcsolt 8 pipe-al érte volna el ezeket az eredményeket... akkor mondjuk az azt jelentette volna, hogy csak egy kicsivel haladja meg egy régi 5200-es eredményeit. Az én régi 64 bites FX5200-m nyomott 900 pontot alapon 3DMark03-ban, kicsit meghúzva 1100 pontot.
[Szerkesztve] -
Atticus
senior tag
válasz
X Sügi X #3128 üzenetére
Hát, akár 4 pipe, akár 8, a 64 bit eléggé visszafogja.
A 128 bitesek alapórajelen 4 pipe-al is 3300 felett nyomnak. Szénné tuningolva pedig volt, aki 9000 pont fülé húzta.
Most már csak meg kéne cibálnod egy kicsit, hogy akkor mit tud a kicsike. Meg mondjuk 4 pipe-al...
Nekem a + 4 pipe 1100 pontot jelentett alapórajeleken.
Ajánlom ezt az oldalt. Pár elvetemült 6200@6600-as eredménnyel...
[link]
Persze ha a Tiéd 64 bites akkor erre ne számíts.
[Szerkesztve] -
-
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #3116 üzenetére
Pedig most még jó áron el lehetne adni. Ha kijön a teljes 7xxx széria, akkor ennek befellegzett.
Nekem is tettek már ajánlatot, hogy megvennék a karit de még nem adtam el. -
Atticus
senior tag
válasz
elfelejtette #3087 üzenetére
Én sem birom az fsb-t emelni az alaplapom miatt, csak a szorzót. Ez van... alaplap, és procicsere...
... vagy hajtod így, ahogy van.
[Szerkesztve] -
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #3085 üzenetére
Küldtem privit. Nincs ötleted?
-
Atticus
senior tag
válasz
Tibicsoki82 #3066 üzenetére
Pedig a 1800-at el kéne érned!
[Szerkesztve] -
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #3063 üzenetére
A múlkor is ezt mondtad...
-
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #3061 üzenetére
Na mi az, visszajött a régi ''arc''?
Tavasz van? -
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #3032 üzenetére
És mivel játszol mostanában?
-
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #3030 üzenetére
Na mi ez a destruktív hozzáállás?
-
Atticus
senior tag
válasz
Rover623 #3023 üzenetére
Jó, ez a monitoros dolog jogos, de bevallom ebbe nem gondoltam bele
, tekintve, hogy nem az én konfigom a legizmosabb itt a társaságban (sőt), és az enyémen mégis megy.
Mindenestre az eredményt majd küldöm, hogy nehogy én legyek a kerékkötője ennek az átszámítgatásnak.
Más: Látom kiraktad az eredményt az oldaladra. Az alaperedményhez a 4 pipe-os verziót írtad, ha jól láttam. Elvlieg a lista a 8 pipe-ra moddolható 6200-ek eredményeit tartalmazta korábban ha jól tudom. Küldjek a többi teszthez is 4 pipe-os eredményt? Szerintem mindenkinek a 8 pipe-os van fent, gondolom az összehasonlíthatóság miatt a 6600-as kártyákkal. -
Atticus
senior tag
válasz
Rover623 #3019 üzenetére
Aha.
Nem biztos, hogy ma, mert ma megyek hokizni, de majd időt kerítek rá.
Az a helyzet, hogy nem tudom végigzavarni a teszteket azon az órajelen amin egyszer tesztelgettem, és ami a listán is van. Mostanában behal a cucc. Viszont a procinak tudtam még adni egy kis kaksit, noha az nem számít igazán.
Szóval akkor majd küldöm az eredményt.
Ja és a táblázatodhoz még infó, hogy 512Kb az L2. -
Atticus
senior tag
válasz
Tibicsoki82 #3011 üzenetére
Na de mit vártatok srácok. Azért mégiscsak egy alsó kategóriás kártya a miénk. Még ha jól is lehet húzni ez azért már sok neki. Azért mert kevés pontot ad a tesztben, attól ez még ugyanaz a kártya és ugyanúgy mennek rajta a játékok. Egyértelmű, hogy ez a teszt arra készült, hogy a legerősebbeket megizzassza, attól meg azért fényévekre van ez a kártya! El kell fogadni 17 ruppó körül vettük, és ennyi. Ha 100 pénzt adtam volna érte akkor lehet, hogy bosszantana, hgy nem úgy megy ahogy akarom, de így nincs sok okom...
Szerintem...
A 3DMark amúgy is arra jó, hogy elkeserítsen, hogy nem megy úgy ahogy szeretnéd, és ezért újat vegyél! -
Atticus
senior tag
-
Atticus
senior tag
válasz
Tibicsoki82 #2982 üzenetére
Össze-vissza fosom a bokámat! Gratulálok!
Hogy Neked mennyi szabadidőd van...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC RTX 4090 Trinity - ZT-D40900D-10P + Alphacool Eisblock block + backplate - Garancia 2028.04
- Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT
- ASUS RTX 4060 DUAL EVO 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.12. Szinte ÚJ!
- ASUS RTX 4060Ti DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. BESZÁMÍTÁS!
- GIGABYTE Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 256bit
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest