Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gólya
tag
BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK!

-
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
happy NYU JIIR ELÖRE!!
off: hogy a budös pii... be irkálsz te ennyit, nem rég néztelek 8k volt már akkor is csodálkoztam mert ugy emlékeztem -mikor meglett 6200 esem összel- hogy 600-800 körül jártál, nem értek dolgokat
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Neked is Boldog Karit és minden 6200-tulajnak is
-
Tibicsoki82
aktív tag
Jaa mellesleg kellemes karácsonyi ünnepet minden fórumlakónak!

-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak a két 3200+ messze nem ugyanaz!
Ezt megelőzően épp egy ilyen barcim volt! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Nem húzom le, de még jobban járna egy erősebb vga-val. Mert a 2500+os Barton röhögve megy 3200+on

-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na...
Ne húzd már le itt is a 64et! Nálam azért kicsit dob a teljesítményen!

-
gólya
tag
No irgum-burgum, a szülők tudják, hogy még ilyenkor is gépeztek 11:00 után?
Na jó, megyek nézni a
HUSTLER tv-t.
JÓCCAKÁT!
-
gólya
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Na ne. Azért még nem kell leirni, tegeződjünk csak. Szerintem több apuka van itt a PH-n, mint gondolnád.Én csak a fogalmazásokból gondolom, nehezen lehet felhúzni őket, nem rontanak rá a másikra mint sokan, tisztelet a kivételnek.
Te, te,te,te,te,te
-
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
már nem elöször irom le hogy ez 1000% hogy driver, mert ismerettségi körömben -akik nv t használnak- nem egy embernek csinálja ugyan ezt, és még hasonlo faszságokat, szoval csak egész nyugodtan le fogom hordani az nv t, mivel sorra basszák el a dolgokat...
ez simán kompatibilitási hiba, és ez szégyen, föleg egy ekkora kaliberu cégtől...
mod: a kártya tökéletes -kivéve azt a pár pici artifactot-, itt a driver a gond
[Szerkesztve] -
gólya
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Méghozzá dupla, 13 & 6 Years. 
-
gólya
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Arra gondoltam. De szemezgetek a 6600GT karival is, csak előbb ezt kell eladnom, maradok az Nvidia-nál, pedig csak ATI-m volt.Illetve van is a lányom gépébe egy 9600XT. 
-
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
minden 8x.xx es driverrel fagy, de a 7x.xx esek meg szemmel láthatóan lassabbak, támogatottságban maradottak.
Mig ati m volt imádtam, és ezért is fogok azt venni ujra, nemsokára...ruby rulz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gólya
tag
Egy 64-es megdobná a cuccot? -
CocooN-z
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nem kártya, driver, 77.77 essel nem csinálja
-
CocooN-z
őstag
Hát én megfelszereltem zalmival, 525/765 a default is, de ecceruen Utálom!
rohadt NV drivereket gyulolom, pedig arról votlak hiresek hogy beton stabilak, erre meg szuz windows, newest nv driver, és kékhalál, meg alkalmazás váltásnál Restart még mindig, iszonyat, nem szeretem, és lehet hogy emiatt fogok megválni töle amint lesz rá alkalmam...
-
gólya
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Már beletörődtem, de lehet hogy felkutatok 1 Leadtek vga-t.

-
gólya
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egyszerüen nem aktiválhatók. glacious #2410 irta ,hogy az A4-es magba nem aktiválhatók.

-
gólya
tag
Valószinű, hogy úgy van ahogy irtad, de azért érdemes megnézni ezt a linket:[link],mert a riva tuner azt irja, hogy NV43 A4, az everest meg NV44 AGP, de már láttam olyan tesztet is, ahol azt irja NV43 A2, na most melyiknek higgyek? Talán tudtok valamit, melyik progi tudja pontosabban megállapitani, hogy pontosan mi is csücsül a gépembe.
Amugy alapon 37xx nekem 3DMarkba, huzva pedig a linkbe van. -
Motion_Blur
félisten
Nvidia Forceware 81.98 WHQL: [link]
-
Wisky
tag
Én vagyok az Soma, MSN-ről!

-
Wisky
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sziasztok!
Már Motion_Blurral dumálgattam priviben, de jelentem Aopen-en is A2-es NV43-as van, azon is hibátlanul aktiválható a +4pipa, azzal a kritériummal hogy 8Xagp nélkül nem megy a dolog. 4ns-os Hynix ramok vannak rajta. Gyári hűtés szar, de kiváló teljesítményű kártya, jól meg is van pakolva cuccal a nyák. -
tomika
aktív tag
Nekem is ilyen videókártyám van: Palit Geforce 6200 128 MB AGP. A2-es NV43 csücsül rajta 5 ns Elyxir memóriák mellett. Nekem 425/500 a vége. Nem értem, hogy miképp jön neked ki 685 MHz. Szerintem azok 4 ns-ak. A 8 pipa hibátlanul aktiválható. Eredmények:
3dmark 2003:
alap+4pipe:3475
alap+8pipe:4232
húzva+8pipe:5384
3dmark 2005:
alap+4pipe:1395
alap+8pipe:1734
húzva+8pipe:2286
Rájöttem
: 2 fajta Palit van. Az egyik A2-es 5ns ramokkal, a másik A4-es 4 ns ramokkal.
[Szerkesztve] -
He-Nike
aktív tag
Helló!!!
Én vittem el múlthéten az uccsó karit a Váci úti Mistral-ból!!!
Szerintem így karácsony kürnyékén ne nagyon próbálkozz bármiféle szgépes cucc vételével... egy: mert teljesen ki vannak fosztva az üzletek kettő: hihetetlenek az árak
Én a helyedben megvárnám január február környékét addigra már tuti lesz (már ha még gyártanak egyáltalán ilyet) Ja és az áfa is 20% lesz. De ha számítógép fejlesztésen kondolkodsz mindenképp PCIe-s karit vegyél . Sztem az AGP-nek nincs jövője... -
Tibcee
tag
Sziasztok! Nem tudjátok,h jelenleg hol lehet az országban ilyen Leadtek WinFast A6200 TD kártyát kapni agp-s változatban vagy vmi olyan agp-s 6200-est, amin nagy valószínűséggel be lehet kapcsolni a +4 pipelinet? Esetleg Szlovákia is belefér,ha tudtok,vmi helyet ahol kapható ,de inkább itthon lenne jobb.
-
gólya
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az sem rossz, és hogy csináltad?

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Nekem meg fekete képernyőt dob

-
Tibicsoki82
aktív tag
Nyomtam a kártyámra egy detect optimal frequenciest poénból, hogy ugyna mit dob ki rá ebben a moddolt állapotában! Az eredmény: 517/741

-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tudhatnád, hogy presztízsfogyasztási cikket kínálok!
Ilyen csak 1 van a piacon! 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
A kereseti oldal nem fogja tolerálni az extra magas eladási árat, és kiszorulsz a piacról!

-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nyomom nyomom, pl már könyvelném is azonnal a belföldi értékesítés árbevételét, ha vki mondan egy olyan árat mondjuk a kártyámra
, amivel pofátlan luxusprofitra tehetnék szert! 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Te csak nyomjad a számvitelt!

-
Tibicsoki82
aktív tag
Passz, nem tudom mennyire komálná ez az A4-es chip a 6600-as biosokat.
Bár ha van egy tartalék PCI-os karid (pl vmi régi S3as), akkor lehet próbálkozni! (ha ''elsütöd'' akkor vissza tudod úgy állítani az eredetit), vagy csinálni kell egy olyan boot floppyt egy autoexec-el, hogy vakon flasheljen! Mondjuk én még nem csesztem el a karim így, de nem esnék kétségbe ha megtörténne!
-
gólya
tag
Esetleg melyik biost érdemes felte
nni? -
gólya
tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Ezt még megpróbálom,de most kipróbáltam 2500@3200 400/685 beállitásnál, 3dMarkt:4920 pötty. Valószinü, a vga-nak ez a vége, bár 1 kicsit próbálok még húzni rajta, de ha nem sikerül az sem baj, megelékszem ennyivel. Túl öreg vagyok én már ehhez.Na pá. 
-
Tibicsoki82
aktív tag
Akkor mondok még 1 fogást, hogy hogy érdemes a ramot húzni! Ahogy reggel bekapcsolod a gépet, mikor még nem csináltál vele semmit, akkor kapásból told fel mondjuk 690re, és akkor még elfogja fogadni tutira!
De ha már tesztelgettél, dolgoztattad a karit, akkor sokkal kisebb értéket fog csak engedni! Nálam a ramnál olyan 10mhz-et jelent ez! -
gólya
tag
Hogy pontositsak, igy néz ki, palit felirattal a ventin.[link]
-
gólya
tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Megpóbáltam amit mondtál, de 400/685-nél többet nem bir,3dMarkt03 4738pötty, igaz ez egy 2500-as barci alapon. Ha megemelem 686-nál többre, a tesztelésnél hibát ir ki.Közben keresgettem, és ezt találtam:[link]. Mindenben megegyezik, doboz kinézet, verzió /NA 62000+TD11-PM8643/.
Elszomorit az a 5ns memória amit ir. Csak az enyém nem piros, hanem zöld a nyákja. 
-
Tibicsoki82
aktív tag
[link]
3.6-os Hynix van rajta! (igaz ez pcie-s) -
Tibicsoki82
aktív tag
Ha jól rémlik mikor vettem a kártyát (eredeti bios, minden bütykölés nélkül) akkor az autodetect nekem is 670 környékére lőtte be a ramot, valószínű, hogy 3.6-os ramok vannak akkor azon a Palit kártyán is! Szóval első körben 400/700-ra told fel, és nyomás tesztelni!

-
gólya
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi a az infót, majd tájékotatlak, hogy mire jutottam. -
gólya
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bárcsak igazad lenne.Erről a vga-ról van szó[link]
-
gólya
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sajnos nemtudom megnézni, mert azokivül hogya gépbe van, hűtőbordák vannak rajta. De valahol megprobálok utána nézni. Köszi, majd jelentkezem, hogy mire jutottam. 
-
gólya
tag
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Igen, ez az optimal detect frequencies, de a ramokat nemtudom milyenek, mivel lehetne megnézni.Köszönöm a gyors válaszokat, segitségeket.

-
gólya
tag
Hali!
Gratulálok én is Tibicsoki82-nek, de lenne 1 kérdésem, mégpedig meddig húzható Palit 6200-as vga? Eddig 300/500-ról sikerült felemelni 379/665-re, 3DMarkt03 4528pötty,eredeti hűtéssel, de ha minden igaz nincs rajta hőmérő, igy nem tudom milyen meleg. Tapasztalatokat, tanácsokat szivesen fogadok, és meg is köszönöm.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
A kártyád már most legenda

-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jaja, eddig 410-420ohm körül használtam, most visszaszedtem 480ohm-ra, így repeszt jóidőben 612-t
szobahőmérsékleten hibázás nélkül meg 595ig kb! Amúgy ment már 620on is
csak ott fogja magát és vissza lassul teszt közben. R84 meg alapból 91-92ohm, grafittal meg műszer szerint 90-re szedtem le. Kicsit furcsállottam, lehet vmit rosszul mértem, majd ha szétkapom megint akkor rámérek még1x, mert külföldi fórumokban 70ohomokat írogatnak a srácok. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Tehát akkor az R510-nek 500 ohm a frankó? És az R84-nek?
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jaja, de a magot csak újracerkáztam, visszább vettem kicsit a feszét (nagyobb ellenállás=kevesebb grafit), és így jobban megy az is, szal a túl sok feszt se komázza a gpu!
-
CocooN-z
őstag
csak nehogy elfajuljanak itten a dolgok
... vagy már elfajultak? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
De a mag is megindult nem? Eddíg csak 605-öt vitt, azt is csak levett oldallapnál. -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mondtam én, hogy szégyenkezem?

Amúgy a titok kulcsa megint csak a varázsceruzában leledzik, immáron az R84-en is!
Jó kis vmem mod! 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Azért így sem szégyenkezhetsz
MSN-en majd kifaggatlak a trükkökről![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sajna sokáig....mert nagy a hátrány, ha visszavágom a x64-es wint, akkor azzal talán egy 20-30 pontot faraghatok, de még így is 100 lenne a hátrány az elsőhöz képest! 4000et ezzel a kártyával, sztem lehetetlenség csinálni, legalább 630/830 kellene hozzá stabilan!
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
Spancer RE
üzenetére
MOD: persze Tibicsoki82-nek gratuláltam és még 1 szer

-
Spancer RE
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az biztos!
És grat az eredményedhez!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82
üzenetére
Nem sokáig leszel te ott második attól tartok...''ismerlek''

-
Paqito
senior tag
válasz
Monya78
üzenetére
Ja, tényleg elég kicsi, de melegebb csak nem lesz tőle a cucc

Uccsó off, a többit priveben: A bátyámnak pedzegettem, 3 progit hoz, és megnézi melyik mit tud nagyjából. Ha egyik sem ok, akkor délután, vagy holnap töltök le még párat, tehát kedd-szerda környékén talán tudunk okosat mondani.... Legalábbis nagyon remélem! Go on -
Monya78
veterán
-
Paqito
senior tag
válasz
Monya78
üzenetére
Mindíg csakk a modding, mindíg csakk ez a fránya modding

Egy cimbórámnak -tudod, aki valamilyen DFI alaplapokkal üzérkedik néha
- hűti az 5650-ét sikeresen egy ilyen motyó, ezért a pénzért ez egy teljesen korrekt cooler.
Good choice I think
Más: Amit múltkor kérdeztél priv.ben, arra ráálítottam a bátyámat, ma jön haza, és hoz pár progit, majd írom a fejleményeket! Ha még aktuális......
Addig is a legjobbakat,
Üdv -
Monya78
veterán
Vettem egy primecoolert a 6200-re...totál Zalman VF utánzat bár totál alumínium, de azért a gyári hűtőtől sokkal komolyabb...viszont csak 2.300Ft-ba került... [link]
Beüzemelve: [link]
Mivel nagyon erős zöld fénye van...És ez nem íllik az UV-s gépembe...ezért fél nap után le is cseréltem a ventillátort... most így nézz ki: [link]
Csak 5V-on próbáltam ki...a gyári ventivel amit 12V-on járattam ahhoz képest idle módban 10 fokot, terhelt módban 20fokot (GPU 500Mhz-en) csökkent a hőmérséklet...
Tibicsokinak gratula
Új hozzászólás Aktív témák
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK!

Neked is Boldog Karit és minden 6200-tulajnak is

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/051224/nv431_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Ne húzd már le itt is a 64et! Nálam azért kicsit dob a teljesítményen! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No irgum-burgum, a szülők tudják, hogy még ilyenkor is gépeztek 11:00 után?
HUSTLER tv-t.
Na ne. Azért még nem kell leirni, tegeződjünk csak. Szerintem több apuka van itt a PH-n, mint gondolnád.Én csak a fogalmazásokból gondolom, nehezen lehet felhúzni őket, nem rontanak rá a másikra mint sokan, tisztelet a kivételnek.
Szerintem jó karikat csinálnak, sok sikerkártyájuk van: 6600, 6600GT, most 7800GT/GTX
Egy 64-es megdobná a cuccot?
Hűtés készül már?