Hirdetés
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
Új hozzászólás Aktív témák
-
r9550
senior tag
nekem ha kéne akkor hsi chippes kéne vagyis nv43-v de amúgy egy ideig elég lesz a 9550
-
r9550
senior tag
Szevasztok én tudok gyarmaton egy boltba 17000huf-ért inno6200A-t
-
Yutani
nagyúr
Itt látom (Bővebben: link), hogy 3.6ns Hynix van rajta. Hát, ez ultrabrutál, hogy 770MHz kijött belőle! Extra hűtés van?
-
Criton
veterán
Nálam így jön le Bővebben: link Riva meg felismeri 128 bitesnek...
Everest egyébként nálam 2.20 as Home
[Szerkesztve] -
Criton
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Valamint majd nézd meg, hogy Everest mennyit ír neked a memória busz szélességére. Nálam 32 bitet. iva tuner ismeri fel 128 bitnek. És mustár megkérdezte Leadteket, hogy ez miért van. Áll Everest hibázik. MIvel ez a kártya igazán pci-e s.
De akkor majd mondd meg, hogy nálad is 32 ír-e ki.... -
Criton
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Van hát

-
Criton
veterán
Nos, mivel elég kihalt ez a totyik - leírom én miket értem el 6200TD Leadtek-mel.
A VAS
. Asus P4C800 Gold ( 10.16 bios )
. Intel Pentium 4 Celeron 2400 Mhz / 3.2 Ghz Prescott
. 1024 DDR Ram kingmax ( DuaL )
. Leadtek Winfast A6200 128mb/128bit
. 250Gb/8mb HDD Samsung PATA
3DMark 2003 + ForceWare 78.01 + Ms XPSp2 Eng
3756 ( 300/500 ) 4 pipe
4740 ( 300/500 ) 8 pipe
5957 ( 435/680 ) 8 pipe
6107 ( 440/710 ) 8 pipe
8166 ( 570/770 ) 8 pipe
3DMark 2005 + ForceWare 78.01 + Ms XPSp2 Eng
2271 ( 425/680 ) 4 pipe
2926 ( 425/680 ) 8 pipe
3664 ( 570/770 ) 8 pipe
Szval végeztéül, azthiszem ez a kártya mostanra jó ár/teljesítmény kategória.
Mustárban mindössze 17.000 ft ért hozzá lehet jutni.
És a Pesten eddig a majdnem legtöbb visszajelzésből kijön, hogy müködik a + 4 pipa -
Yutani
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akkor tuti jó darabot fogtál ki, az még NV43 magos!

-
Criton
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
450 et nálam már enm bírta, szemetelt. De 440/690 ig simán felmegy.
Egyébként nálam riva tuner NV43 nak ismeri fel. Nem NV44-ek -
Motion_Blur
félisten
Remélem ma már tulajdonosa lehetek egy ilyen kártyának (Leadtek Winfast A6200TD AGP).
Alap: 300/550MHz és 128bit-es a memóriavezérlő
Eddíg akárhol olvastam róla, mindenhol be lehetett kapcsolni a +4 pixel futószalagot (NV44 chip dacára!), és olyan 450/650 körüli értékekre fel lehetett rántani
-
Jégkokó
veterán
Akkor a 6200 es geforce nem is annyira lebutított mint amennyire az fx es sorozatban volt néhány kártya

-
wedlock
tag
válasz
várnarancs
üzenetére
Szerintem nem megy rá a 6600-os bios-a,de ezt valami szakértő majd megerősiti vagy megcáfolja...Vagy mittudomén....

-
wedlock
tag
válasz
várnarancs
üzenetére
Ez már moddolt,de sajna az alapra már nem emléxem.És mint mondottam....(nem moddolom vissza)
-
Tommmmka
senior tag
up!
-
Tommmmka
senior tag
csak az a gond h. ez a max amit vga-ra tudok szánni mivel 9700-am tönkrement postán és buktam 23k-t!
Ezen a karin 256ddr ram van 4ns-es
nv43-as gpu
és ami fontos a plusz tápcsati!!
szal megér 22,5k-t?? -
Tommmmka
senior tag
é most épp egy aopen 6200-as kari megvételén filózok 256mb-s 4ns-es ramokkal nv43 chip 22,5-ért
Szerintetek megéri?
Wedlock esetleg egy 3dmark 2003 eredményt adnál a kariddal alapon és 8 pipával?
és pls a konfigod is írd le thx!
Szal 22,5-ért megéri az aopen 6200? -
Möhe
addikt
Üdv.
Melyik a gyorsabb,ad szebb képet? 9600pro V. GF6200 (128MB mindkettő ,AGP)???? Tud valaki linkelni 1 tesztet ,vagy vmi táblázatot?
köszi
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nem értem, hogy miért vesznek ilyen kevesen ilyen jó kis kareszt

Sztem azért a 9600-asokat veri nem ?:S -
wedlock
tag
válasz
Carl Johnson
üzenetére
Szerintem a felsorolt játékokra megfelelő.Bár a San Andreas-ban nem vagyok biztos,ugyanis nálam szemétkedik.Idő után belassul,főleg ha zene is megy.De lehet hogy ez valami processzorterhelési probléma,mert semmilyen más játéknál nem csinálja.Amúgy nem olyan rossz ez a kártya,még játékra sem,mint ahogy sok ''hozzáértő'' állitja
-
Carl Johnson
csendes tag
Segítsetek! Az AGP-s konfigomat most cserélem PCI-Esre. A 6200-as kártya jó lenne játékokra? (CoD, NFSU 2, HL2, Doom3, GTA San Andreas stb.)
-
Carl Johnson
csendes tag
Segítsetek! Az AGP-s konfigomat most cserélem PCI-Esre. A 6200-as kártya jó lenne játékokra? (CoD, NFSU 2, HL2, Doom3 stb..)
-
P.Dude
őstag
Neméri megvenni.Nemhúzható.
-
wedlock
tag
Sikerült nekem is beizzítani a +4 pipe-t,igy végre 5000 pont fölé ment a gépem 3D maki 03-ban.Juppié

[Szerkesztve] -
VIZY
tag
válasz
üzenetére
Hello!
Nekem is Leadtek A6200 TD kártyám van, nagyon jó, és tényleg működik a letiltott + 4 pipeline.
Itt egy link, ahol minden le van írva részletesen, hogyan kell tuningolni és a maradék 4 pipát bekapcsolni:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
törölt tag
Rokonomnak vetem gepebe egy leaadtek 6200 128 MB/ 128bit es kartyat.
Van rajta tapcsati is.
Kivancsi leszek ra mit tud.Majd holnap talan lesz ra lehetoseg kicsit tesztelni.
Amugy mintha meg nem is irtak volna ezeken hynix ramok vannak.
Ha valaki segitene hogy tuningoljam riva tunerel az nem lenne gond.
Es hogy lehet bekapcsolni amit eben letiltottak?
Elore is koszi.

-
Z406
tag
Sziasztok! No, kibróbáltam egy picit, hogy mit is kaptam a pénzemért... Nos én nagyon elégedett vagyok vele! 3DMark 2003 - ban kipbróbáltam, hogy mit tud moddolással és a nélkül is. Mind a kétszer kb ugyanolyan eredmény lett, szóval nem biztos, hogy ennél a kártyánál működik, de majd még ügyeskedem vele. Ja, amúgy 4505 pontot csinált. 3DMark 2005 - ben majd még letesztelem, és íromk, hogy mennyit vitt... Játékok terén kipróbáltam a Call of Duty UO - val, itt 1024x768 - ban, teljesen maximumon nekem simán ment, de ugye az Nvidia mindíg is jó volt Open GL - ben... Doom 3 - ban, alapból közepes grafikára lövi be, és megmondom őszinétn, hogy nagyon jó megy vele, néha egy kis döcc, de az is akkor, mikor pl belépek egy nagy terembe... A grafikát nem változtattam meg, mert elfoglalt az az érzés, hogy jééé, nem akad...
Aztán Undergroundban 800x600 - ban frankón megy a játék, de a kidolgozottságot maximumra és a VSync - et bekapcsolva azért kissé belassult a játék. De ezeket lejebbvéve illetve kikapcsolva nagyon szép kép mellett jól megy. Aztán kipróbáltam még a Lego Star Wars - ot is.
Igazából ez nem egy nagy grafikai játék, mert ugyebár lego elemekből áll, de tévedtem. Ugyan az alakok valóban azok, de a táj és pl a fénykard effektek miatt iszonyatosan jó grafikai teszt. Nos, a 6200 ezen is jól teljesített. Következő szabadidőmben kipróbálom még a FarCry - t, a Doom 3 Recurraction - t (jól írtam?
) és a Trainz Simulator 2004 - et is illetve ha lesz kedvem akkor Sims 2, Half Life 2, Swat 4 és persze 3DMark 2005. Hát, egyenlőre ennyi és remélem nem baj, hogy ilyen hosszúra sikerült ez a ''hozzászólás''. Sziasztok! 
-
Z406
tag
Sziasztok! ma délelőtt lesz egy kis időm, szóval sort kerítek a tesztekre, sőt, Doom 3 - mal és Underground 2 - vel is letesztelem, hogy milyen. Amúgy már ránézésre is iszonyatos a kártya, alig bírtam hozzá tápcsatit keríteni... De aki ilyen kártyát akar, annak minimum 300 W - os tápra lesz szüksége, mert eszik mint a fene...
Jó éjt, sziasztok! -
Z406
tag
Sziasztok! Na, meglett a kártya... Végül is egy Asus 6200 -es Game Editionra esett a választás. Ma este meglesz és írok majd róla véleményt meg, hogy lehet e rendesen moddolni... Bár, ha jól megy akkor nem fogom... Na majd kiderül, de már van egy gondom, hogy honnan szerzek neki tápcsatlakozót, mikor mindegyik foglalt...
További kellemes napot! -
Z406
tag
Hát, kiderül, hogy melyikre lesz pénzem mert sajnos most 1000-2000 ft is sokat jelent... Lépnem meg valamit kell, mert ez a 4MB - os szar, ami benne van, ez halál... Köszi a segítséget srácok, aztán majd megírom, hogy mit, mennyiért és milyen... Sziasztok!

-
faster
nagyúr
A 6200-esből kétféle típus van attól függően, hogy milyen GPU van rajta. Az egyik az NV43-as, ami nagyjából egy 6600, csak csökkentett teljesítménnyel (4 pixel pipe). Szerencsés esetben be tudod kapcsolni a kiktatott részeket, és egy 6600-hoz közeli sebességű kártyát kapsz. A hátránya ezeknek az, hogy alig olcsóbb egy 6600-hoz képest, a moddolás sikere pedig nem garantált, és moddolva sem 100%-osan 6600 értékű.
A másik az NV44(A), amin viszont kevés memória van (32MB-64MB), a többit a gépben lévő ramból pótolja. Ezekre az szokott lenni ráírva, hogy TURBOCACHE, és nem valami fényes a teljesítményük.
Ezen okok miatt én is inkább a sima 6600-ot javaslom.
Természetesen ezt a képet tovább bonyolítja az, hogy AGP vagy PCI-Express kártyát akarsz venni.
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
Az Asus mindenképp minőség azzal tuti nem lenne bajod.Az inno3d-től félek mert elég sok selejt jut forgalomba.Asus jobb de drágább egy kicsit.Jobban megérné venni egy 6600-at pár ezer forint a különbség a 6200 és a 6600-as karik között állítólag!Viszont ha 6200-nál akarsz maradni mindenképp, akkor vegyél Asus-t.

[Szerkesztve] -
Z406
tag
válasz
Interceptor
üzenetére
Jó reggelt! Köszi szépen Interceptor! Igazából szimpibb is a 6200-es, mert a Ti 4600 azért már nem egy mai kártya... Meg, ha mázlim van, akkor olyan 6200-est sikerül vennem, amivel lehet okoskodni...
Majd kiderül... Most már csak azt nem tudom, hogy Asus vagy Inno 3D legyen... Szerinted? Köszi! Sziasztok! -
Interceptor
addikt
Nem hinném hogy a 6200-as 8 pipe-al megegyegyzne egy sima 6600-al.Az én Asus 6600-am alapórajelen 5200pont körül ére el 3dmark03-ban, 3dmark05-ben meg 2000 pont körül. Nah jó majdnem megegyezzik
Az enyémen is 3,6 ns-os ramok vannak és 660Mhz-et is jól bírja hiba nélkül.
[Szerkesztve] -
Z406
tag
Sziasztok! Megint lenne egy kérdésem Hozzátok... Szerintetek ez a kártya 19k ért jó vagy egy GeForce 4 Ti 4600 15k-ért? Nem tom, de szerintem a 6200 (Inno3D) jobb, mert ez viszi az új grafikus utasításokat is,nem? Na,aki tud segíteni, írjon! Köszönöm!!!

-
VIZY
tag
Helló mindenkinek!
Tegnap vettem egy AGP-s Leadtek A6200 TD 128 MB 128 bit-es kártyát. Nagyon meg vagyok vele elégedve! RivaTunerrel gond nélkül bekapcsoltam a +4 pipeline-t, így most 8 pipeline és 3 vertek aktív! Sehol semmi hiba, nincsenek elpixelesedések, semmi! A kártyán NV43-as mag van, mivel ez a régebbi mag, és van rajta extra tápcsatlakozó, hibátlanul megy a + futószalagokkal. Az órajele 300 MHz / 550 MHz, 3,6 ns-os ramok vannak rajta, így ezeket nagyon húzni nem érdemes, de így alapórajelen a 8 aktív pixel-futószalaggal 3DMark03-ban 4476 pontot ért el default beállításokkal! (Egy 9550 XT-ről váltottam, az 3360 pontot ért el a konfigomban, amelyet az Adataimban láthattok. Szóval aki vesz egy Leadtek A6200 TD kártyát, és azon tápcsati is van, az joggal reménykedhet, hogy olcsóbban hozzájutott egy 6600-assal megegyező kártyához! -
Comm
senior tag
Hi!
Inno3D-ről tapasztalatok valakinek?Még nem tudom pontosan, hogy 6200 v. 6200A lesz.Holnapra lesz több infóm.Szerintetek megéri a 18k-t? -
Narancs
őstag
Tsá srácok!
engem az érdekelne, hogy milyen arányban moddolhatók kb a kártyák?
Volt akinek sikerült?
Z buffert is visszakapcsoltátok esetleg? -
Z406
tag
Sziasztok! Szerintetek lehet azért játékra használni ezt a kártyát? Pontosabban egy 128Mb-os, agp-s, azt hiszem 64 bites verziót??? Köszi!
-
Papdaddy
csendes tag
SÜRGŐS !!
Az inno3d 6200A-ban hány bites a memória?! Ha 64-es akkor maradok a 9550-nél

-
Motion_Blur
félisten
Az lenne a kérdésem, hogy egy Leadtek 128bit-es 300/550en ''hasító'' kártya kb hány pontot érne el 3DMark03,05-ben?
Természetesen az alap 4 pipával... -
duo
addikt
no akkor UP!
-
duo
addikt
megvan a stuff. ASUS N6200 GE (gamer edition) 300/550. 3,6 os hynix ramok vannak rajta. vettem rá zalman hűtőbordákat, és kiszadtem a pici ventillátorát. felapplikáltam egy 6cm-s coolink ventit.(csak ekkora fért rá.)
ami igen tatszett. az az, hogy linux alatt éppúgy teljesít mint egy 6600-os inno3D.
(glxgears: 3800-3900 FPS)
ami nem tetszett nem megy hibátlanul a +4 pipa.
8 pipával pl. a chrome kifogástalanul ment, de a max pain2 nem volt jó (vibráltak az alakok, időnként csak a sziluettjük látszott)
a 3DMark03ban gyönyörű éles képe volt a repülős játéknak, viszont a proxycon, meg a troll's lairban uaz mint a maxPain2 esetén.
(a club3D-s kártyámmal a 8pipánál, meg eccerüen nem volt kép csak egy pixeles vibrálás-halmaz. ez azért jobb)
most 375/615 ön járatom így csinált 4523 pontot. még bőven van benne potenciál.
vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban.
a régitől kb 500 ponttal jobb-eddig.
kérdés. hogy húzzam? milyen beállításpárok jók a gpu-ramnak? a rivatunernél van olyan, hogy detektálás után belő egy tól-ig értéket.és ha afölé tolom a csúszkát felkiáltójel jelenik meg a gpunál(vagy a ramoknál) ha a hűtés rendben van, lehet azon értékek fölé menni, amig nem hibázik? -
sasa133
tag
én mindenképp elcserélném a VIVO-t a +4 pipe-ra! Nekem 6600 van, annak a sebességét így lazán eléred. A gépeden (látom 3200+) 6000-6500 pont körül kell mennie tuninggal a 3dmark03-nak.. A 6200 meg ugye olyan 4000-et megy. Ez legalább másfélszeres sebességnövekedés. Ha meg videót akarsz rakni a gépedre vegyél egy Firewire kártyát (3-4000Ft), nekem is az van és tökéletes.
-
duo
addikt
tkp igazad van, bár sztem a 6200 jobb vétel, mint a 9550radeon.
ettől függetlenül megkérdem hogy érdemes-e cserélnem a kártyámat (club3d GF6200, VIVO) egy ASUS gf6200-ra nem VIVO-s. viszont megy a modding. megéri a +4pipe a VIVOért? nemigaen digitalizálok de sosem lehet tudni. ja és megpróbáltam hogy 6600-osra cserélném de az nem megy (már meg van rendelve ez) -
sasa133
tag
hát sztem a 6200nak jelenleg nincs létjogosultsága, főleg az agp-s verzió árát tekintve. Nekem 6600 van, azt nagyon merem ajánlani, sztem most best buy, jó húzható (ha kell, de eddig nem kellett...), és árban 10-15%-kal tönn a 6200nál. Ha nem szánsz rá ennyit, vegyél 9550Xt-t. Überfasza, 20k. Majdnem 9600xt teljesítményű ha rendesen húzod. Nvidiából meg mondom, 6600. Az Fx-eket el kell felejteni.
-
n_gy_k
aktív tag
Szia!
Én ugyan nem váltottam Ti4200-ról 6200-ra (esetleg 6600-ra), de azért leírom a véleményemet! SZVSZ a Ti4200-as felett már elment az idő manapság, mert ''csak'' DirectX8.1-es, ellenben a 6600-al ami DirectX9.0-ás és támogatja a SM3.0-át, nagyon jól húzható a 6600-as GT GPU-ja végett. Ha már váltasz akkor ne számítson az, hogy a 6200 és a 6600 között van pár ezer kölünbség, mert a 6200-as lehet, hogy nem moddolható és akkor már nem is olyan jó vétel ellenben a 6600-al, mert neki alapból 8pipa aktív a 6200 4pipájával szemben! Tehát 6600-ra SZVSZ nyugodtan válthatsz... -
surixxx
tag
hi!
csak annyit kérdeznék, hogy egy gef4 ti4200 után mekkora változást hozna egy gef6200-as (esetleg sima gef6600)? ha vki már váltott így írhatna pár sort kösz -
duo
addikt
az enyimé club3D. be bírtam kapcsolni a +4 pipát, de állandóan hibázott. (nem tudom hogy ez a rosszul működő pipák, a driver, vagy az alaplapi csipkészletem miatt volt.) akkor visszaállította, azt' meghúztam úgy. 375/500 nál álltam meg, ott 4041 pontot csinált, aztán próbáltam még eg 400/520-ast is ez is lefutott, és lett 4230valahány pötty lett. még bírta volna de nem mertem... gyári hűtés van rajt' +zalman hűtőbordák a ramokon. a konfig barton2500@3200 512samsungDDR400.
-
ityam
őstag
ez Palit markaju 128 bites .
most hogy utanaolvastam kulfoldi forumokon azt tudtam meg hogy az A4 es reviziot mar nem lehet moddolni
csak az A2 est
amugy igy sem rossz a kartya vegulis mert egy 1800 as celeroncsal 400/600 ra huzva 4000 et megy 3dmark03 ban.
osszehasonlitasi alapnak egy 256MB os 6600 as (300/500 on gyarilag) 4100pontot csinalt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ityam
őstag
nah most jott hozzank uzletbe AGPs 6200.
rivatuner azt irja hogy NV43 A4 es revizio.
es ha megprobalom bekapcsolni a pipakat akkor nem kapcsolja be. tovabbra is azt irja hogy disabled
lattam hogy az A2 es reviziokat lehetett moddolni. lehet hogy ezt a A4 est mar nem lehet?
lehet hogy csak en benaztan el valamit?(nem hiszem)
rivatunerbe ki van pipalva hogy kapcsolja be ujra is inditom a gepet ahogy mondja es tovabbra is azt irja hogy disabled
hiaba van mellette a pipa.
kiprobaltam 3 kartyanal is de mindnel ez volt a helyzet.
ti nem tudtok errol valamit hogy mar az nv43 at sem lehet moddolni? -
duo
addikt
oké. átmentem a 6600-as topikba. süllyedj 6200
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
duo
addikt
egy kezdődő reményvesztéses UP.
-
duo
addikt
Valakinek valamiyen tapasztalata UP?
-
duo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
amiket mondasz, azok közül az Inno nem jön be valahogy. (meg nem is drágább szvsz) jah drágábbak. de én is megvenném a plusz tuningpotenciálért.
-
Motion_Blur
félisten
Havernak van C3D 6600GT-je (AGP), alap 500/900, hát nem vmi tunigbarát, én ezeket favorizálom: Inno, Asus, MSI, Gigabyte (mármint a 6600as szériában)
Tudom, hogy ezek kicsit drágábbak, de szvsz megéri az a plusz 1-2e HUF
6200nál nem tudok tapasztalatokat mondani, de gyanítom, hogy ugyanez a helyzet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
duo
addikt
Értemén de most nincs kess komolyabb hűtésre. márpedig ha erősebben húzom akkor jó lenne a megfelelő hűtés. vagy ugyanilyen lenne a 6600-on is?
Motion_Blur: Ez azt jelenti hogy jó kártyát kaptál a kezedbe, meg azt hogy jól tuningolsz, meg bátor is vagy.
rólam ez egyik sem mondható el igazán...
amúgy mi bajod a Club3D vel azért ez nem egy connect3D...
[Szerkesztve] -
n_gy_k
aktív tag
Hy!
GPU: 6600-as GPU + 6600-as nyák, az 500MHz szinte garantált...
RAM: 1000/3.6~278 (278×2=556MHz ) Tehát a 600MHz kicsit sok...
De HA mégis vmi nem tetszene neki akkor úgyis hibázni fog 3D Markok alatt, akkor egy kicsit visszaveszel és mindjárt jó lesz...!
SZVSZ rakd 500MHz/550MHz-re és izzaszd meg...!
[Szerkesztve] -
duo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
oké
de ha elszáll, veszel nekem egy club3D Gf6600GT-t rendicsek? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
duo
addikt
up!!!
-
duo
addikt
Jelentem meghúztam a kártyát. 375/500 nál álltam meg. (nem mertem tovább húzni) 3dmark03- 4041 pont. a ramokon a bordák, alig langyosak az aktív hűtés majdnem hűvös, a túloldalán a panel meleg,az alatta lévő önmagában álló passzív borda szintén meleg kicsit talán jobban. (hőmérsékletet nem tudom mivel mérjek továbbra sem.)
-
duo
addikt
na ez nem hangzik rosszul.
már csak egy kérdés mileőtt belefogok: nem gáz -e hogy M$ alatt húzva van a kártya, míg linux alatt nincs. és használom mindkettőt. továbbá, hogy tudom nézni a hőmérsékletét a kártyának. mi az a progi amivel meg tudom ezt nézni. (elnézést ha sok - adott esetben dilettáns kérdéssel -bobmbázlak, csak még soha nem csináltam ilyesmit azelőtt, másfelől nagyon nem szeretném elb@szarintani...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

oggalmunk sincs,ehhez (sem) értünk
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sztem meg kellene próbálni, de így is jó a teljesítménye