Új hozzászólás Aktív témák
-
gézu
őstag
válasz
Winner_hun #1798 üzenetére
Jóvanna
[Szerkesztve] -
gézu
őstag
válasz
Winner_hun #1796 üzenetére
Nana,már megint kezded?
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
6200-nál van VIVO-s változat? És ha van, akor azon a kárttyán aplusz pájpok aktiválhatk? és atuning hogy megy?
-
Loha
veterán
válasz
Tibicsoki82 #1790 üzenetére
Elvileg lehet próbálkozni, mert 128bit-es, HSI chipes, de ha nem megy akkor is jó vétel 15k környékén.
-
Loha
veterán
Na ki vette meg az utolsó mustáros AOPEN-t? (én nem)
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1786 üzenetére
Hiába én még csak lelkes újonc vagyok!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #1784 üzenetére
Így már mi is látjuk
Az első tesztben versz el nagyon (proci miatt), a többiben 1-2 fps az eltérés.
[Szerkesztve] -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1772 üzenetére
nem lett jobb a 2005...
Viccből nyomtam most egy 2001-et18500pont!
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1783 üzenetére
Itt az enyém! Ebből is látni, hogy csak az elsőbe számít a proci!
-
Xantomas
őstag
válasz
Motion_Blur #1780 üzenetére
hogy sok e vagy kevés, nem tudom
Viszont a driverek amit az nvSysutil mond:
Viszont a hang, csak ezzel hajlandó menni. Még kísérletezgetek.
Mod: még az is szép hogy az egyik memóra Apacerm míg a másikra Elixir van matricázva és a programok pedig mind a kettőt Nanya modulnak ismeri fel.
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
válasz
Tibicsoki82 #1775 üzenetére
Nagyon korai széria a proci, sajna nem én vettem... már megvan 3,5 éve. A max amit ki lehet belőle hozni az 2032 Mhz, tovább nem megy sehogy se. Akár fsb akár szorzó emelés/arány változtatása. Viszont a proc még bírta a 187es (374Mhz) FSB-t, de 188nél elmurderolt a régi alaplapom északi hídja... Az Nforce-ra épülőben is megy ennyit 10.5-ös szorzóval, de fölötte megint semmi.
Még karácsonyra meglepném magamat 2db 512es memóval, a régiek helyére, de többet már nem költök rá, max egy új ház, mert a jelenlegit kissé pár helyen megkapta a forrasztóvíz gőze, és szép rozsdofoltok vannak rajta. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #1777 üzenetére
Proci ''nem rossz''
Mondjuk a kártya sem...
Azért ez a rendszer már megérdemelne legalább egy X800XT/6800GT-t -
Tibicsoki82
aktív tag
Aquamark
[link] -
-
Xantomas
őstag
válasz
Motion_Blur #1765 üzenetére
GPU +4 400/700.
Nem lehet hogy az a bibi, hogy első szériás tbred a, és csak 512 RAM van szinkronban 266Mhz-n hajtva? -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1772 üzenetére
Hmmm, erre még nem gondoltam, megpróbálom hátha ez segít! Kösz a tippet!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #1771 üzenetére
Rakd újra a tesztprogramot!
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Monya78 #1756 üzenetére
A tipp majdnem bejött! Túl optimista voltál!
7400pont, kis finomítással még egy százast sztem tudok hozni rajta!
[link]
Mikor elkezdte a Wings of Fury-t már akkor döbbenten néztem, hogy az eddigi 150fps-es kezdés helyett bevillant egy 220ast, a teszt közben majdnem felpörög egy helyen 700ig!
2005 viszont valami siralmas..., a max 3010pont volt amit kihoztam!
Nem is lenne gond az első tesztig az klasszisokkal jobban megy mint korábban, a kezdeti 17-18 most 20-21, az átlag is a details-be vagy 1,5fps-el jobb, de a második Firefly Forest vmi miatt akadozik néhol ilyen 1-2 fps, olyan mintha kifogyna a kari a ramból, és ez a teszt így lehúzza a végeredményt! Cserélhetem a drivereket, tuning ide oda, 4pipával is 8al is megáll a kép, totál leakad, a régi gépben ilyet nem csinált. -
Loha
veterán
válasz
Motion_Blur #1765 üzenetére
Ja kevés... nekem húzás nélkül is +4 pipával, 5000pont körül teljesít.
-
Loha
veterán
válasz
Xantomas #1761 üzenetére
Szerintem 16k-ért egy nem moddolható 6200 is elég jó vétel. Szerintem simán jobb mint akármelyik 9550, vagy 9600Pro, de még a használt 9600XT helyett is ilyet vennék.
Ha nem moddolható akkor is elmehet még 400/700-on, és ahogy nézegettem egy gyengébb gépben szép teljesítménye van így is. -
Xantomas
őstag
válasz
Motion_Blur #1762 üzenetére
Végülis elég ha tudja hogy nagyon kevés a modolható 6200 , és az pont az, szóval nagyon jó vétel számára.
Lement az ára, de ilyet már sehol nem kapni és hiába volt akciós, attól még annyit ér
Nekem bőven elég ez, amire használom... egy féléven belül úgyis egy ''very''- low-end laptop fogja ellátni a funkcióit...
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Ha modolható, akkor haveromnak is ajánlom. Ilyen Leadtecet akart venni, de én voltam a gyorsabb.
Ugyanott van vivo - TVtuneres 5700 is. Ha nem modolható a 6200 akkor szerintem jobban megéri, főleg, hogy ugyan annyiba kerül.
A nyár folyamán szándékszok építeni egy házat a mth-ra szinte teljesen passzív hűtésű, saját gyártású elemekből. Pláne, hogy a szakdogám is annak egy bizonyos részének a vezérlésére fog épülni. -
Loha
veterán
válasz
Xantomas #1757 üzenetére
Viszont most van helyette ez: ''VGA AOPEN GF 6200 128MB +TD 2ÉV'' 15.750 bruttó
Egy ilyet veszak havernak holnap, akár moddolható akár nem. Ha nem megy a mod, akkor is tisztára megéri akinek 16k alatt kell jó VGA.
Tény hogy hangos a hűtő, pontosabban nem is annyira hangos csak magas frekin visít, az a kis szar. Én kicseréltem a ventit egy 6cm-es procihűtőre. Akkora az átmérője mint a hűtőbordának, és ez 5V-on szinte hangtalan, és szeritnem jobban is hűt.
[Szerkesztve] -
glacious
addikt
válasz
Motion_Blur #1751 üzenetére
És egy zsír GTO? Vagy az alaplapcsere nem fér bele?
-
Xantomas
őstag
Megvettem a Leadtec drágaságot. Mint látjátok a Mustár árlistán már nincs is fönt.
Minden bizonnyal az utolsót hoztam el. Egy hete még 20E volt, tegnap elött nézve az árkat, feltűnt hogy 15700ért adják.
2 órányi BKV-zás után átvettem zárás elött 20 perccel.
8pipa aktiválva, majd a nap folyamán tesztelek. Hogy mit csinál, mit művel a különböző programokkal.
Egyenlőre csak annyi, hogy a MW-ben 1024*768 as felbontás+ max grafika mellett alapból szaggatott, 8 szallaggal már rendesen megy.
Viszont marha hangosnak tűnik számomra a hűtője. Igaz hogy le lehet venni a venti fordulatszámát, de akkor meg nagyon-nagyon melegszik... (lehet hogy csak azért mert 2 hónapig a referencia egy szinte teljesen passzív gép volt)
-
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #1755 üzenetére
Hajrá...ilyesmi gép mellett még nem láttam hogy teljesít a 6200-es
Tipp:
3dmark03: 7600pont
3dmark05: 3200pont -
Tibicsoki82
aktív tag
Ma adok a karinak, ki lesz hajtva rendesen!
Nyugdíjaztam a bartont, megvan az új alaplap+proci kombóm!
3200+ Venice, 2700on repeszt
úgy néz ki, bár még nem kiabálom el! Estére megpróbálok tesztelni ha lesz időm és megosztom a tapasztalatokat!
-
Monya78
veterán
Srácok valami érezhető javulás van az új driverek mellett?
81.87: COD2-ra gyúr
81.94: COD2, Quake4-re gyúr
81.89: BF2, COD2 -ra gyúr -
Loha
veterán
válasz
Motion_Blur #1751 üzenetére
Miért nem 6800LE? persze abból is csak 16/6-os
-
Loha
veterán
válasz
Motion_Blur #1749 üzenetére
Miért mivel szemezel?
-
Loha
veterán
válasz
Motion_Blur #1747 üzenetére
Nem tom, de egyébként sem akarom a kártya árának felét hűtésre költeni
Meg nekem nem is jön be ez a Zalmi, drága és ahhoz képest nem hűt jól...
Vhogy fel kéne dobnom rá vmi procihűtőt, csak nagyon kevés a hely... -
Loha
veterán
Aki a Leadtek karin a gyári hűtést használja, annak üzenem, hogy a hűtőborda GPU-val érintkező részén, érdemes csiszolópapírral simára csiszolni a felületet, én 2-3fokot, és 5-8Mhz-et nyertem vele GPU órajelben. Van vmi jó hűtés ami passzol ezekre a karikra? A barkácsolástól elment a kedvem, ez a HSI chipes design nagyon nem jön be...
Egy 6cm-es ventillátort szereltem a gyári helyet, a gyári bordára, így legalább csöndben van, de a hűtési teljesítményen lenne még mit javítani. -
Atticus
senior tag
Hű, de meghaltunk... Mindenki dolgozik? Vagy mi van?
Nincs téma...?
-
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #1741 üzenetére
Neked nem lassul be egy-egy másodpercre játék közben?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #1740 üzenetére
Hát igen, lassulok
A Most Wanted pedig elég jól játszható a karival (persze csakis 8 pipáva), én 1024-en, minden mediumon, vagy highon, 2xAA- val tolom.
Shadows Detail minimum!, mert ez nagyon megdobja a sebességet
Így 30-40fps -
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1739 üzenetére
12mp
-
Monya78
veterán
válasz
Motion_Blur #1733 üzenetére
Nem birom lecserélni a VGA és az alaplapi driveremet
Beőrült a Winfos...
Úgy tünik új telepítés lesz a dologból...
Amúgy most a 81.85-van fennt...a COD2 végülis játszható 1024-ben Dx9-es módban így hogy többet játszottam 24-50 fps között van, (DX7-es módban ugyanazt 1,5-2 szer nagyobb fps mellett mutatja...de így olyan mintha COD1-et játszanék)
legjobban a shadows-ra és a textura expert-re rakásra érzékeny...
Most Wanted megjelent? Demo? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #1734 üzenetére
Na erre kíváncsi vagyok
-
Loha
veterán
válasz
Tibicsoki82 #1734 üzenetére
Már cserélem is!
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1733 üzenetére
Akkor már cserélheted is le
a 81.94re!
#
Improved performance for Quake 4.
#
Improved performance and compatibility for Call of Duty 2.
[link]
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
válasz
Motion_Blur #1730 üzenetére
Ez most jobb mint a régebbi driverrel?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #1730 üzenetére
AquaMark:
-
Motion_Blur
félisten
81.87-es Beta driverrel nyomattam teszteket:
Kártya: 415/715MHz -
VIZY
tag
1 up az nem ''uppolgatás''. Másodszor: azzal kezdtem, hogy felmentem a leadtek.com.tw-re, de ott a PCI-E-s 6600-as bios van fent.
Amúgy ha vki elküldte volna nekem mailben, szerintem megírta volna ide is.
Tehát szeretném, ha vki elküldené nekem a Leadtek A6200 128MB-os EREDETI, általa lemenetett (nem mvktech-es) biost a vaosszes@vipmail.hu címre.
Köszönöm. -
VIZY
tag
UP!
-
VIZY
tag
Helló mindenkinek!
Légyszi küldjön el nekem valaki egy lementett bios-t Leadtek A6200 128MB-os karihoz. Nem mvktech-es kéne, hanem egy eredeti!
Az email címem: vaosszes@vipmail.hu
Köszönöm előre is! -
tomesto
aktív tag
Inno Geforce 6200AGP(64bit) teszteredményeim:
3D Mark 2001:7449 pötty
3D Mark 2003:2417 pötty
3D Mark 2005:1000 pötty (pont ezer)
Konfigom röviden:
-AMD Socket A Sempron 2200+ alapon
-Asrock K7VT4A+
-512 Mb Samsung DDR Ram
Szerintetek milyen eredmények egy 64 bites karitól?
Véleményeket várok.....
üdv -
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #1716 üzenetére
Első pályán is voltak csaták (bár egy szűk utcán folytak), azért 15fps-t észre vettem volna...folyamatos volt minden...sokszor játszom fraps mellett és bizony a 22-24fpsnél jól érezhető a szaggatás...
viszont amikor próba képpen az árnyékot bekapcsoltam igen megfogta a rendszert na az lehet hogy 15fps volt...
Próbáld ki shadows nélkül...
De mint írtam kipróbálom hétfőig... -
-
Monya78
veterán
válasz
Tibicsoki82 #1713 üzenetére
dx9-es módban, de csak az első pályát néztem, előbb a FEAR-t kijátszom utánna fogok COD2-özni... /81.85 driver... 8pipa 400/700/
De ahogy láttam a COD2 topicot később amikor már normális, nagyobb csaták lesznek akkor be fog lassulni
Hétfőre azért jobban körbetesztelem a COD2-őt, Dx7 és dx9-es módban is...
[Szerkesztve] -
Monya78
veterán
Próbálta már valaki a CallofDutty2-őt?
Elég jól leterheli a karit valahová a Quake4 és a FEAR közé tenném...
Single 1024x768 normál, ill auto mód 35-70 fps környéke...
Multiba 1024x768-ban minden High-on elfogadtató...
Füstök, fények durván jól néznek ki..., amúgy nincs sok változás... -
Hercooles
aktív tag
Ha valaki megválna 6200@6600 kártyájától -> [link] vagy mail! sűrgős!
-
Paqito
senior tag
válasz
Monya78 #1708 üzenetére
Szia!
Sikerült megynyugtatnod ezzel a Z tömörítés kapcsán felmerült ''gondok'' tekintetében. THX
Azonban a másik szemem izzad egy kicsit, ami az alaplapi drivert illeti. 5.XX drivert adtak a DFI-hez, amivel viszont nem működött a CD/DVD író. Leszedtem a 6.39-es drivert, és minden rendesen működik stabilan..... és ezek szerint nem olyan gyorsan???Tudom, hogy nf4-hez adják! Ezek szerint akkor tegyem fel az 5.10-es vagy ahhoz ''hasonló'' drivert?
Te melyik drivert használod?
Előre is köszi
Legjobbakat -
Monya78
veterán
válasz
glacious #1707 üzenetére
Egyáltalán nem midegyik melyik alaplapi driver van fennt...
Amikor a Titán karival tesztelgettem akkor 1700+ és a videókari alapon 3d01-ben 10.000 pontott dobott, kipróbáltam egy újabb alaplapi drivert valami 6.3x-est és ez a pont lecsökkent 6.500 pontra, visszaraktam a régi drivert és hoppá visszakaptam a 10.000 pöttyöt...utánna még próbálkozgattam és azt a tanúságot szürtem le hogy Nforce2-es lapnál 5.10-nél újabb drivert nem érdemes felrakni...
Ezt a gf4-es rivatuneres, registry-s dolgot ne erőltessük, ugyanis már teszteletem azonos órajelek mellett 6200-est és 6600GT-t 3dmarkban nincs különbség...
Bár így visszagondolva a a Z tömörítésnek nagy felbontásokban szűrések mellett van ereje és értelme de ilyen körülmények között a 6200, 6600, 6600GT kártya is gyengus...
Így magamban úgy zárom a Z tömörítéses dolgot hogy tökmindegy hogy van vagy nincs, hisz úgy sem tudná kihasználni... -
glacious
addikt
válasz
Monya78 #1705 üzenetére
Az alaplapi driverhez már inkább nem nyúlok, mert teljesen mindegy melyik van fenn, nem lesz se gyorsabb se lassabb.
Azért, mert a gf4-en még nincs kiszürkítve a jelölőnégyzet és mivel a rivatuner főként registry-kapcsolókkal dolgozik egyszerűnek tűnik az ilyen megoldás. -
Monya78
veterán
válasz
Motion_Blur #1704 üzenetére
Nekem csak kétféle eredményem van...
4 pipa 300/550Mhz, és 8 pipa szarásig húzva... -
Monya78
veterán
válasz
glacious #1703 üzenetére
Nem nagyon értem mit mondasz...
Tehát alaplapi driverek: [link] innen az nVidia v5.10-es a javaslatom, kivéve ha soundstormot használsz, mert akkor még régebbi kell...
Ezt a registry kapcsolós mégjobban nem értem...miért gf4-en akarsz állítgatni, hisz itt a 6xxx-es karik Z tömörítéséről van szó... -
glacious
addikt
válasz
Monya78 #1693 üzenetére
Valami összebarkácsolt a guru3d-ről, csak 6 mega és nem változott a pontszám tőle. A driver mindig minőségen, kivéve a 3dmark05 tuningos rekordomnál.
Valami registry kapcsolóval fogom elintézni a dolgot, de ehhez be kell szereznem egy régebbi gf4-et, mert azon lehet állítgatni és a változást felírom -
r9550
senior tag
hogy kell linkelni képet
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #1700 üzenetére
Na gyorsan vissza is raktam a + 4 pipát, mert ha midnen igaz, akkor ma nagy szükség lesz rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC RTX 4090 Trinity - ZT-D40900D-10P + Alphacool Eisblock block + backplate - Garancia 2028.04
- Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT
- ASUS RTX 4060 DUAL EVO 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.12. Szinte ÚJ!
- ASUS RTX 4060Ti DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. BESZÁMÍTÁS!
- GIGABYTE Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 256bit
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest