- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atticus
senior tag
Letöltöttem azt a nyomorult 2006-ot és a kis genya nem indul el... kezdhetem elölről... vazz...
hát akkor ez már csak két hét múlva lesz esedékes. Kaptok egy kis előnyt!
-
Monya78
veterán
válasz
Motion_Blur #2879 üzenetére
Hali!
Voltmod van a karin??? Vagy csak az erkély tuning miatt megy fel ennyire?
Amúgy Én is elkezdtem letölteni a 3d06-ot...mivel csak a melóhelyen van net ezért elindítottat délelőtt...mivel szép lassan csurdogált, ezért mnkaidő lejártával ugy hagytam a gépet gondolva reggelre csak letölti... a takarítónő áthúzta a számításomat450Mb-nál úgy gondolta hogy az a konektor nem kell hogy bedugva legyen... ez rosz DAP eltöltés managger pedig nem engedte a folytatást
-
Z406
tag
Megtettem mindent, ami a vasból kitellik... Sajnos a memóriák adták föl leghamarabb a harcot...
Viszont a procit így is sikerült 2.1 ghz - re felhúzni, a videókártyának pedig a gpuját 330 mhz - re, a ramot pedig 579 mhz - re. Így végül sikerült összekaparni 1049 pontot... Hát, részemről ennyi volt a maximum. És még mindíg azt vallom, hogy ez egy fantasztikus kártya az áráért! ThX nVidia!
-
Abus2
tag
A végén még én is letöltöm a 2006-ot. Most már kiváncsi lennék hogy nekem mit alkot. Bár egy kis memcsihűtés nem ártana.
Mindegy majd kérek szülinapra 1 kis tuninganyagot. -
Z406
tag
Sziasztok!
Eleinte nem volt kedvem leszedni a 3DMark06 - ot, de végül is leszedtem és megcsináltam a tesztet. 959 pontot csinált úgy, hogy ''csak'' a +4 pipa van bekapcsolva és ''csak'' 1.8 Ghz - es procim van. A proci 467, a vga pedig 496 pontot csinált. Még nem vagyok fáradt, így megpróbálom a tuningot, na nem valami durvát, csak vmi csekélyebbet.. -
Tomitosz
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2891 üzenetére
Hát 569 lett proci pontszáma.....de most felhuzattam 400Mhz-el és igy 689 pontot kapott a proci.....majd küldök linket amin a vga és a proci is meg lesz dobva.
[Szerkesztve] -
tgabi
tag
Hali!
Én ASUS 6200-as karit vettem, a gépemmel alapon 3dmark03-ban valamivel 4000pont alatt ért el, procit 2200-ra, vga-t 400/600-ra tuningolva 5095 pontot kaptam.
A +4pipe bekapcsolható, de sajna a kártya hibázik, így sajna nem moddolható 6600-ra.
Kár érte, bár én így is meg vagyok vele elégedve. -
Tomitosz
aktív tag
Hát az én kártyám nem aratott valami nagyot...alapon 325 pontot sikerült csak elérni 3dmark 06-ban
-
Tibicsoki82
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2888 üzenetére
9000 fölött!
-
Motion_Blur
félisten
Úgy látszik ez a rekordok napja
3DMark03: 8004 pont [link]
És hol van még a vége -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #2880 üzenetére
Másodikra:
Proci: 3100MHz
Kártya: 570/740MHz
1404 pont [link]
Sajnos a proci nagyon visszafogja -
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #2883 üzenetére
Az szép
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
Nem semmi!
És ezt jó gyorsan összerántottad -
Tibicsoki82
aktív tag
ORB-t nézegettem előbb, alapon 4pipa 300/550-on 547pontot nyomott egy A64-el!
-
hcstuning
tag
válasz
Tibicsoki82 #2876 üzenetére
Söröcske befigyel
Motion-nak köszönhetően.--> Grat, jó pontszám.
hcs -
Abus2
tag
válasz
Gratula!!!
Ezt nevezem gyorsaságnak!
Szép eredmény. -
Motion_Blur
félisten
3DMark06!!
Így elsőre: 560/735MHz: 1353 pont [link]
1500 talán elérhető -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #2878 üzenetére
Update!
Proci: csak 2,7GHz-en (3.1-et is tud!!!)
Kártya: 590/755MHz!! (semmi hiba, megy még feljebb)
Driver: 81.89 WHQL
3370 pont [link]
Környezet hőmérséklete: 3 fokA kártya sem ment 40 fok fölé
-
Motion_Blur
félisten
Új rekordom van 3DMark05-ben!!
Proci: csak 2,7GHz-en (3.1-et is tud!!!)
Kártya: 550/735MHz (semmi hiba, megy még feljebb)
Driver: 81.89 WHQL
3246 pont [link] -
Atticus
senior tag
válasz
Tibicsoki82 #2876 üzenetére
Alapon 1000 alatt, és tuningolva olyan 1500 körül a szerencsésebbek.
-
Atticus
senior tag
válasz
Tibicsoki82 #2865 üzenetére
Szerintem 1000 alatt leszünk.
-
-
lacafaca
addikt
válasz
Motion_Blur #2870 üzenetére
akkor szerintem a 6200ra voksolok. hosszobb távon azért ez jobb lesz.
-
válasz
lacafaca #2862 üzenetére
9000 Pro nem volt rossz kari a maga idejében, olyan Geforce3 Ti500 szintjén van sebességben, annál 6200-es mégha 64 bites is gyorsabb, főleg újabb játékoknál...
Kérdés megéri ezt a felárat, ha régebbi játékok fognak futni rajta akkor nem, ha újabbak is, akkor el lehet gonlkodni rajta
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tibicsoki82 #2865 üzenetére
Én is hasonlóra gondolok, de szerintem épphogy meglesz az 1000 pont
-
Tibicsoki82
aktív tag
Mint ismeretes órákon belül kint az új 3DMark' 06!
Nézzünk egy előzetes tippjátékot, szerintetek mennyit fog tolni a kártyánk?
Tippem: 1100-1300pötty szarrá húzva! Alap 4 pipával meg legyen olyan 500p körül! -
Atticus
senior tag
válasz
lacafaca #2862 üzenetére
Végülis még a 64 bites is erősebb, mint egy régi FX5950U, vagy egy 5900U. Én a 9000pro-t nem ismerem. Arról szóljon valaki bölcsebb.
Csak a 64 bit korlátokat szab majd a játékoknál. Nagy csodákat ne várj. A 6200 az amúgy is az ''alapkártya''. Ez még abból is a gyengébb. De 9 pénzért ha belegondolok nem biztos, hogy rossz vétel. Nehéz döntés...
[Szerkesztve] -
Atticus
senior tag
válasz
Motion_Blur #2859 üzenetére
De az csak 64 bites.
-
lacafaca
addikt
sziasztok....1 tanácsot szeretnék.
muternek kell 1 gép ami nagyrészt netezésre lesz, de néha 1-2 game az unokáknak fut majd rajt. a lényeg a költségtakarékosság. namármost van 1 9000pro 6.5k-ért és van 1 leadtek 6200tdh 9k-ért. melyiket vegyem?
előre is thx -
AdrianM1
csendes tag
válasz
Motion_Blur #2854 üzenetére
igen, nVidia ás MSI gyarto
-
AdrianM1
csendes tag
Sziasztok.
Baratom vett egy NX 6200LE graf kaartyat, es osze akarlyuk kotni a TVvel is. Megneztem mar mindehol,... probaltam allitani a nvidia beallitasoknal. Valamit sikerult... Most tudok valasztani ket kepenyo kozott, de mind a ketto ugyan aza monitor.Hogyan tudnam beallitani, hogy a TVn is menyenn az ami a monitoron?.
Koszi. -
-
Loha
veterán
válasz
Monya78 #2840 üzenetére
Szerintem fölösleges, mert újonnan úgysem kapnak már moddolható 6200-at, az újak mind 64bit-esek. 1-2 véletlenül megmaradt kártya miatt meg felesleges. Aki meg használtan vásárol annak az eladó megmondja, hogy mi a helyzet.
Újonnan nem érdemes a 6200-at erőltetni a 6600 nem sokkal drágább, és nem kell moddolni. -
hcstuning
tag
Ahogy eddig olvasgattam akkor a Leadtek meg az asus számít a jó vételnek? És mindenképp 128bites.
hcs -
Z406
tag
Azért azt gyorsan hozzátenném, hogy ezektől függetlenül nagyon jó kis kártya ez és biztos, hogy nem cserélem le egy jó ideig!
-
Z406
tag
Nekem is egy Asus GameEdition verziójú 6200-om van, de nálam nem felhűtlen az öröm... Illetve nem tudom, hogy ez hiba e, de a plussz 4 pipát bekapcsolván a játékokban a sötét helyeken, falakon apró, fehér pontok sokasága jelenik meg... Mondjuk ettől függetlenül nagyon jól és szépen megy minden, de néha ez azért zavaró...
Aztán, hogy megint zargassalak Titeket, föltettem az Area 51-et és amikor kitörik egy üveg, vagy van valami extrább dolog, hátszóval ott maradnak a képernyőn a ''darabok''... Itt egy kép, talán érthetőbb lesz... Föltettem a játékhoz a patchet, a legújabb driver van és nem csak 8, hanem 4 pipánál is csinálja... Ha van ötletetek, szívesen veszem!
Köszönöm![link]
-
Monya78
veterán
Szerintem egy körkérdést el kellene indítani a 6200-es karik felhasználók körében a +pipa modolás kérdéséről... /főleg a NEM Leadtek tulajdonosokról nem tudunk eleget/
Három kategória közé kellene sorolni:
1. +4 pipe bekapcsolható és 100%-osan müködik
2. +4 pipe bekapcsolható, de nem 100%-os az egyes alkalmazásokban
3. +4 pipe nem kapcsolható be.
(+1): Mi aza pipe?
Ha valaki veszi a fáradságot válaszolni, légyszives írja le a kari pontos tipusát... -
Abus2
tag
Anyúúúú most sikerált beizzítanom a hőmérséklet monitorozást. Alapba 62-63 C, 3dMark közbe meg felmegy 90-ig is a GPU hője
Rögtön gép szétkap, és ámulok: borda alatt alig volt gyárilag valamicske paszta.
Mehetek venni. -
csubaka
csendes tag
válasz
Silencer83 #2833 üzenetére
kék csuka oldalán látam : Videokártya Asus N6200 128MB DDR3 AGP 13,692 Ft,- 16,430 Ft,- de basznak kiírni hogy hány bites
bezzeg más mellé kiírják
asus oldalán ilyet nem is látam , lehet reklámfogás)
[Szerkesztve] -
csubaka
csendes tag
asus 6200 ddr3 as kártyát látam , az atól még lehet 64bites hogy ddr 3 as ?
-
Loha
veterán
válasz
Silencer83 #2830 üzenetére
Én használtam ASUS 6600-at és Leadtek 6200-at is, és míg az ASUS hangtalan és lehet állítani a venti fordualtszámát is, addig a Leadteken nem és magas sípoló hangja is van ráadásul. Nem lesz halkabb mert levett házoldallapnál közel hajolva sem hallod a hűtőt, csak max fordulaton, akkor is éppen hogy csak duruzsol. A hangtalannál nem lehet vmi halkabb
ASUS hűméreője 40foknál nem jelzett többet tuningolt állapotban sem szóval nem hiszem hogy kevés lenne. Manapság nem sok különbség van a VGA-k között de az ASUS 6200GE és a 6600-asa kivétel, mert egyedi nyákos remek kártyák! -
Silencer83
addikt
legyen ahogy mondod,bar az h az ''ASUS hutoje a legjobb''... ehhez annyit fuznek, h sehol nem olvasatam evvel kapcsolatban semmit /tehat h a sok marka kozul pont ennek a legjobb, sztem Leadtek is hasonlo, nem hinnem h a tobbi ennyire elter tole max az inno/
nekem meg az ilyen kis loturo hutok egyforman szarok, tok8 asus msi leadtek etc..., es nem hiszem h nem lesz halkabb egy Silencertol, v egy zalmitol..., ezt te sem gondolod komolyan remelem -
Loha
veterán
válasz
Silencer83 #2811 üzenetére
ASUS hűtése a legjobb, szinte teljesen hangtalan és bőven elég a hűtése is az extrém tuningot kivéve. Szerintem fölösleges lecserélni, mert halkabb biztosan nem lesz.
-
csubaka
csendes tag
most ti4800se karim van annál azért lehet jobb de neméri meg annyit ráfizetni ( 4000k )
valakinek esetleg nincs 15k ig ?
[Szerkesztve] -
csubaka
csendes tag
mégse vettem video karit mert rájöttem hogy csak egy 64 bites kaki
)
a club 3d 256mb 64 biten gondolkodom de az se lehet jobb -
Monya78
veterán
-
Atticus
senior tag
válasz
Silencer83 #2819 üzenetére
jóvanna, én is csak húzlak! -
Tomitosz
aktív tag
Erre az asus-ra rámegy a zalman vf-700-as hütö
Mert jonak tünik meg minden de ez a lefogatás gondal teljes egy aktiv hütönél....
-
Atticus
senior tag
válasz
Silencer83 #2808 üzenetére
RV43? Te kis Ati fan...
-
csubaka
csendes tag
az asus 6200 gemer edition miért megy a gpu ja 50 mhz val kevesebbet mint a 64 bites társa? a dobozra felvan tüntetve hogy 64 bites vagy 128 ?
neked mennyin megy ? mennyire huztad ? tesztet tucc firkantani ide ?
kösssssssz
[Szerkesztve] -
csubaka
csendes tag
majd berakom a macskám mellé aludni rákötöm a hátára majd megdörzsölöm és már hallott is a kari ,
de nincs sok szivem hozzá)
-
csubaka
csendes tag
elvileg ilyen az asus amit vennék
csak legyen jóóóóó
ha nemteccik a kari 3 nap cseregarival visszakérhetem a pénzecskémet? -
Silencer83
addikt
azert nyulj csak bele batran abba a gyari hutes-megoldasba,nem egy jo tars tuning mellett
raadasul egy zalmival mondjuk nemcsak 10-12 fokot hulne a vga-d, hanem a porszivo is bekussolna
ilyenkor sokan mondjak ''nekem nincs is hangja a gyari ventimnek'', azt mikor lecsereik a kis porgettyuket, akkor dobbenek ra h megis -
Z406
tag
Jajj, bocsánat, hogy így linkeltem be a képet...
-
Z406
tag
Sziasztok! Már eléggé régóta van egy ilyen kártyám és mit ne mondjak, nagyon elégedett vagyok vele! Az én kártyám egy Asus típusú, 128 Mb-os, 128 bites és a GameEdition... Plusz még sikerült a plusz négy pipát is beizzítani, így egy nagyon jó kis kártyát kaptam és ingyen is volt, de ezzle nem hencegnék... Itt a kép róla... Nem nagyon szeretnék belenyúlni a gyári hűtésbe, de gondolkoztam, hogy fölhúzom picit... No, majd meglátom!
-
-
csubaka
csendes tag
válasz
Silencer83 #2804 üzenetére
szóval akkor tuti hogy 1ik sem modolható
-
csubaka
csendes tag
help me
holnap veszek egy asus 6200 as vid karit vagy egy inno3d 6200 ast
de nemtudok dönteni
mind 2 kiskerből 13 és 14.5 k ért melyiket vegyem ??? valaki tudta már modingolni valamelyiket ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest