Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
n_gy_k
aktív tag
HY!
Lehetséges az, hogy az AOpen Aeolus 6200-asnak ''gyárilag'' 8 (a referencián 4 aktív! !) Pixel Pipelines-je aktív, mert az AOpen honlapján az van...?![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/n-gy-k/size2/11499216.jpg)
VAGY
Bővebben: link
VAGY
THX! -
duo
addikt
UP!
-
duo
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
jah. pedig ez még nv43-as magú cucc.megnéztem.

-
-
faster
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Ahogy nézem a 6200-6600 árakat, nem nagyon éri meg a 6200-t venni, aztán moddolni, ráadásul a 6200-nél a Z-tömörítést nem lehet bekapcsolni, ami látszik is az élsimítás bekapcsolásánál a PH!-s teszben is.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Itt nem kell hardveres mod. Ha rivatunerrel nem kapcsolható be rendesen, akkor hibás a +4pipe.
-
duo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Értem. hardveresen az érted, hogy bios csere a kerin? no azzal még várok. a gari lejártáig

-
duo
addikt
egyelőre visszaállítottam. nehogy legyen valami geb@sz.
-
n_gy_k
aktív tag
HY!
1.) Fusd át ezt a hírt: Bővebben: link
2.) Nézd át ezt is: Bővebben: link
3.) Próbáld meg, ha nem megy, szólj!
4.) Ha nem tudok segíteni akkor felkeresem rudit! -
duo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
megvan, meg a powerstrip is.de nem tudom mit/hogyan kell beállítani bennük. továbbra sem. és senki nem hajlandó elmondani

-
Motion_Blur
félisten
RivaTunert próbáltad már?
Bővebben: link -
duo
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szia! na 3253 pontot csinál. Így alapjáraton. továbbra is várom a tippeket a +4pipa bekapcsolására.

-
duo
addikt
UP!
-
sasa133
tag
amúgy milyen kari helyére ment a 6200? alapon kb. milyen a sebessége?
-
duo
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
na ja. Igazatok van.
de most már megvan. (és az van, hogy 6600-os nem volt csak pci-e ben. mikor lesz agps? erre csak pingvineztek...
szóval izgatottan várom a +4 pipe bekapcs.ról szóló infót. vagy azt hogy mivel lehet még softmoddolni. a rivatuneren kívül. előre is köszi. -
sasa133
tag
hmm...drága...ennyiért bőven van 6600 is. Mondjuk az A*uaban bruttó 30 az Asus 6600 AGP 128mb.
De kíváncsian várom a teszteredményeket. -
n_gy_k
aktív tag
1. A márkája Club3D! (Kékhal, 29e)
2. A +4 pipát nem tudja, hogyan kell aktiválni!
3. SZVSZ az AGP-s nV43-as GPU-s 6200-akban mindig megy a +4pipa!
4. Mindjárt keresek vmit az aktiválásról...! -
AMD Power
titán
Szóvan nincs gyártó és nem megy + 4 pipe!

-
-
AMD Power
titán
Milyen gyártmányt vettél (Inno3D...) Milyen a kari amúgy?
-
duo
addikt
UP megin'csak!
-
duo
addikt
Húsvéti UP!
-
duo
addikt
UP!
-
duo
addikt
na itt a kártya, vettem zalman hűtőbordákat a ramokra. feltettem a divert, feltettem a rivatunert. elindítom aszongya nem ismeri ezt a display drivert(a legújabb Forceware-ről van szó) erősen ajánlja hogy upgradeljem őt (a rivatunert) vana 3.0-ánál újabb? (meg ha megkérek valakit szépen, elmondja-e nekem gyp.s szinten hogy kell merre mit beállítani a fenti programban?)
köszi. -
n_gy_k
aktív tag
Bővebben: link Siess, mert engem is érdekel...
Itt van hozzá egy kis segítség: Bővebben: link -
Achill3uS
nagyúr
akkor úgy látszik én vettem a PH legdrágább 6600-át, mind1 a teljesítménye sztem még így is megért ennyi sem sok érte 
ZalamanC tuti nem m1 rá, és sajna egyetlen Zalman sem, max a VF700-vagy mi
meg vmelyik NV Silencer is lehet jó rá csak az a gond egyenlőre senki nem tud semmit
de gyere át a 6600 topicba.. -
Achill3uS
nagyúr
igen agp! küldök képet ha gondolod..
én 9700pro-t cseréltem le sima 6600-ra, de én 32k-ért vettem mert az eladó garantálta az 500/650-es órajelet és új 1év garral, de egyik srác a sima 6600 topicban br 27-28k-ért tud szerezni ilyet ami nekem van csak ugye az zsákbamacska h mennyit fog menni, de az eddigi tapasztalatok szerint az Eagle 6600-ak a legjobban húzható 6600-ak, szvsz ennyi pénzért kapsz egy softmod mentes 9800pro verő karit, sztem megéri!! (Doom3 timedemo 1024*768 high 61fps
)
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
-
Mad Maci
tag
Van ebből agp-s? Mennyire érdemes ilyet használni? A jelenlegi karimat ilyenre cserélném, ha lenne belőle agp verzió. Ha van agp-s, akkor 8 pipe bekapcsolható?
-
Gergello
addikt
Nem tudom, én se nagyon szoktam túlhajtani a dolgokat.
de a húzással ha nincs hozzá megfelől hűtés csökkenhet az élettartama és tönkre is mehet. [/L]http://vganfo.uw.hu/[L] itt van egy tuning opcio. Ezt olvasgasd.
Csomó minden le van írva, Memóráriól, Hűtséről,
Hát ati. Mistralban van 9550 Gecube 17K ért Extrem editon meg 22 ért egészjónak hangzik. Extrem editonel pedi verhetia 9600xt-t szerintem. -
duo
addikt
jah. tényleg vannak költséghatékonyabb megoldások atiban. bár azért arra a +4 pipera kiváncsi leszek. szted ha húzom na nem a végtelenségig, akkor vegyek rá valami zalman mocskosnagypasszív hűtést drágáért vagy elég a ramokra kis hűtőbordákat? csökken/het é az élettartama? (lehet lámának hangoz, de ilyet még nem csináltam sőt a környezetemben alig van olyan aki egyátalán játszik a gépével, nemhogy tuningolna)
-
duo
addikt
szia Gerg! Igen a blúfisben osztogatják 29-ért. azt mondták, hogy egy 9600XT Radeonnal fej-fej mellett halad/teljesít. talán ebben nagyobb a tuningpotenciál. meg ahol én láttam ott egy valamirevaló9600-as radeon közelebb van a 40e hez. (Amúgy én azért választottam, mert linux alatt sokkal jobban kihajtható, mint az ATI-k)
-
csizs
aktív tag
sziasztok.
pont most van egy átfogó tesz és igenis be tudták kapcsolni a +pipeokat, de a z buffer memókezelés nincs benne ezért kicsit gyengébb mint 6600, de nagyon szépen muzsikál az áráért szerintem ezt érdemes venni most! -
WEBER
tag
nemtom mi lett itt faster és rover vitájának a vége de mindenesetre ha valakinek az agp-s 6200-ban sikerül bekapcsolnia a +4 pipát mindenképp irja be ide.
kösz -
Gergello
addikt
MO-n lehet má kapni, mert szegdi boltokban még nem láttam.
mennyi egy ilyen? megéri? -
duo
addikt
Na ha valakit érdekel, elmondom, hogy nem szerette a 8X agp-t 4X-esen remek volt minden. Azért visszavittem. megnézik mi van.
-
duo
addikt
egy UP!
-
duo
addikt
sziasztok. most vettem egy ilyen okosságot (club3D) minden király, Xp, linux felismerte, szép a kép, de mikor valami játékot elindítottam rajta, (sacred, Morrowind, MaxPayne2 . tele volt csíkokkal meg pixelhibával. mi lehet a gond? rosszul állítottam be valamit? fenn van a legfrissebb directx , a legfrisebb gyári driver... hüpp. segítsetek léccilécci.
köszönöm. -
domotor
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy Sony FS115M notebookot egy Geforce go6200 32/128-as videokártyával. Olvasgattam mindenfele teszteket a kártyáról, és amikor a játékteljesítményéről van szó, mindig a Doom3, a FarCry meg a HalfLife2 a mérce.
Ezekkel és sosem fogok játszani, viszont a Pirates!-szel, a Panzers-zel és a IL2-vel szeretnék. Tud valaki mondani arról valamit, hogy a Gf 6200-ason elfutnak-e ezek?
Kosz
domotor -
Rover623
félisten
Igen...az lesz rajta...
Bele kell csak nézni időnként ForceWare nv4_disp.inf-jébe és tisztán látszik, hogy az AGP-s 6200-as először 0x014F ID-vel szerepelt, vagyis NV43 core volt...aztán lett belőle 0x0161 ID-jű NV44 core...
P.S.:
Ha arra gondolsz, hogy az NV44 natív PCI-e core...akkor csak jelzem, az NVIDIA ugyanúgy ki fog babrálni a 6200-as AGP tulajokkal, mint a 6600 esetén...odacsapja a HSI-t...
Az sem jelent semmit, hogy az NV44 a TC technológiával lett beharangozva...attól még ugyanúgy lehet (sőt kell) tenni mellé memcsit mint a többi magnál... -
D.Orion
veterán
Gyerekek ne legyetek ilyen ''hűlyék''! Tuti nem fogja benhagyni az Nvidia a +4pipe csak úgy simán letiltva, hogy aztán a vásárló fölrakja az Omega drivert vagy RivaTuner vagy tudomis én mit azt tolja a +4pipe-t is. Sztem vagy nem is lesz benne a +4pipe(NV43). Vagy olyan hardveressen el lesz vágva, mint pl:X800Pro...
-
faster
nagyúr
Tudod: mielőtt hozzászólunk, olvasunk...itt pláne baromi nehéz...már 30 fölött van a hsz-ek száma...
Tényleg nagyon vicces vagy, de miből gondolod, hogy én nem ismerem az NV44-et? És te mit tippelsz, az AGP-s változaton vajon az NV44 lesz rajta? Ha igen, miért nem?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Figyelmedbe ajánlanám ennek a topic-nak a #10-es hozzászólását...
P.S.:
Tudod: mielőtt hozzászólunk, olvasunk...itt pláne baromi nehéz...már 30 fölött van a hsz-ek száma...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
czappa
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Az a bajom ezzel az eredménnyel, hogy emlékszem, anno a GS kihozta, hogy az fx5600 jobban teljeített vmelyik benchmarkban és még olcsóbb is mint a Ti4200, aztán mint kiderült (később) mégse ilyen szép a királylány...
Szóval majd kiváncsi leszek egy _átfogó_ PH!-s tesztre. -
faster
nagyúr
-
bogarfx
aktív tag
Titi hogy van AGP- nalunk140 usd korul jar de egy 6600 sima meg 170 usd
Ugyhogy szerintem az jobb vetel es szinten agp-s kivitel 300/550 8 pipaval! -
Comm
senior tag
AKAROK EGY ILYET!!!!!!
-
D.Orion
veterán
Osztálytársam öccse tegnap látott itt Székesfehérváron a pro*omp-ban 6200-öt a irakatban, csak azt nem tudja, hogy PCI-E vagy AGP. De holnapra megmondja és én is..
-
Hurrá,mégis lesz agp-s 6200!!
-
arpi6k
addikt
-
rudi
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Láttam a juventus-team listájában és kicsivel 30.000 alá jött ki, ami alig marad el a sima 6600-as mögött Bővebben: link, az meg már közel Radeon 9800 szint - jobb választás.
-
Na valószínűleg ilyen kártya fog csücsülni az új gépbe majd...
6200(PCI-X) eredmények:
Nem rossz,rá is kérdeztem a srácra,sztem olyan 9800pro teljesítmény és mindez 110-120$-ért?Hát nem rossz.. -
Nite
őstag
gyerekek, jól értesültem, hogy lesz AGP-s 6200 ???
-
Frigo
őstag
Egy kis érdekesség :az inkvájer értesülése szerint a 6200TC 2300 pontot nyom 3DMARK'05-ben.
Padree
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Készült pár darab, de csak PCI-expresses, engem az AGP-s érdekelt volna (mint sokakat). De az új 6200 is lenyomja majd gondolom az X300-at. Léphetne az Ati 3.0-ás shader ügyben, lehetőleg valami értelmes low-end karit is hozzon össze!
Ej hogy minden (nekünk) jót elkell roncsanak! -
-
Padree
senior tag
A nVidia megtette, azt amitől a legjobban tartottunk:
Új GPU-val szerelik a GF6200-akat, az NV44-el (az eredeti NV43-V helyett), ez lassabb mint az elődje (és gonodlom semmi pipeline mod lehetőség). De tán ez az új csip is támogatja a 3.0-ás Shader Modelt. Egy kicsivel olcsóbb is lesz a kari.
Látni kellene a teszt eredményeket - bár ojan úgyse lesz mint a régi
.
Kár érte! -
gabi123
senior tag
Valakinek van infója, mikor lesz kapható kicsiny hazánkban?
-
gerlaip
addikt
Én szeretném, ha lenne AGP-s. Haveromnak raktunk ösze nforce2-es chipszettel gépet.
Bár lehet, hogy az is jó lesz, ha bejönnek az új kártyák, pl 6200 annyit tud, mint 9600XT, akkor a 9600XT-nek lejjebb megy az ára. -
Krisz.......
csendes tag
UP!
-
-
rudi
nagyúr
Legyen mostantól ez a hivatalos GeForce 6200 topic.
Annyit tudok mondani, hogy az Nvidia eddig 129-149 USD árat ajánlott, de még nem láttam sehol forgalomban. Ha majd lesz, szólok! -
gabi123
senior tag
válasz
Krisz.......
üzenetére
Erre már van egy topic, nézz lejjebb!
-
Krisz.......
csendes tag
Ki mit tud erröl a vga-rol, aki tud valamit az írjon ide!
Én úgy hallottam hogy 25K körul van, és be lehet kapcsolni benne a 8 pipelt,szóval g 6600 szintet el lehet vele érni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyre inkább szívom a fogam... de ez van. húzás után mivel teszteljem? és szerinted gyári hűtéssel(+ a ramokon zalman bordák) mi az ami még bőven belefér?

gratu - lehet moddolni?? - egyébként nem rossz, 9500pro-t nyugdíjazza 
meg vmelyik NV Silencer is lehet jó rá csak az a gond egyenlőre senki nem tud semmit
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)